|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
26.1.2008 9:34:23   
loncica
Mi smo pa fajn spali. Od 22h do 6h, potem hranjenje in spet spanje do zdajle. Me pa ful jezijo ene kapljice Ergotyl, ki naj bi jih jemala. Mi je G sicer zagotovila, da so ok, zdaj sem pa prebrala, da prehajajo v mleko in se jih ne upam vzet. Se mi je še ponoči bledlo od tega. Res ne vem kaj naj naredim.

Ima pa danes Timotej god in gremo na Bled. Vsak izgovor prav prideuser posted image .

Dude: imamo aventovo. Brez nje ne bi imeli življenja.

Lp

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 626
26.1.2008 9:47:51   
Mat3ja22
aja sem pozabila omenit dude, mi imamo Tommee tippe, sicer se mi zdi da majo ful veliko plastiko, ampak jo ima najraj tko ma spodnjo polovico obraza pokritega z dudouser posted image user posted image . druge ne palijo, sem kupla Mam in Nukove pa nič, v P se je navadil na to ti zdaj jo ima. sem pa kupila 2 v paketu tko da ni problem če eno zgubi, pa prodajajo se v vsaki otroški trgovini tko da ni problema če obe zgubi.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 627
26.1.2008 10:06:50   
lana38
loncica, jaz sem tudi dobila te kapljice in bila enako skeptična kot ti, ko sem prebrala. Bilo me je pošteno strah jih vzeti, ampak potem sem jih vseeno, ker sem mislila, pa saj ni G tako neumen, da bi mi dal nekaj kar res škodi. No, sem jih jemala in bilo je vse OK. Tudi naš Tim ima danes god.user posted image
Tim ima Nuk dudo, čeprav je nima preveč rad, včasih pa pride prav.user posted image
Nocoj pa ni spal od 2.30 do 4h. Sem prav uničena. Zjutraj, ko je lepo spal, me je pa poštar zbudil, je prišla zdravstvena kartica za Tima.user posted image  Tim pa še zdaj spi.
LP

lana38

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 628
26.1.2008 11:49:08   
Foxina
želva midva s tamalim že 2 noči bolj tko tko spiva...in sem že čist izmučena

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 629
26.1.2008 11:54:11   
Magi*
hoj!

pri nas je pa bila včeraj norišnica. Taras je bil od 13.00 do zvečer buden, sicer dobrovoljen in se je smejal vsakomur in spustil je tudi prvi glasek. potem smo zvečer spet imeli česanje, odstranjevanje gnid, pa spet sem vso psoteljnino preoblekla in preprala. še dobro, da sem nabavila novo in dobro mašinerijo. mogoče res preveč paničim, sam kaj ko imamo doma našega knedeljčka in si nikakor ne bi odpustila, da bi še on fasal to golazen.

Zaki je šla danes zjutraj z babico in dedijem na morje, da si malo sinuse spuca. Taras je malo boljši. litri fiziološke zgleda pomagajo. pa od sosede sem si sposodla neko ionsko čudo za zrak vlažit. smo mislili, da imamo not vlažno, pa je vlaga zgleda sam na oknih, zrak je pa suh. skratka, še naprej se bojujemo z vsemi nevšečnostmi. no, je pa vsaj nekaj dobrega v vsem skupaj - meni se špehec topi kot led na soncu. user posted image  edino še trebuh je ven izbočen, mišice še pač niso dovolj skupaj. zgledam kot ET - nogice in rokice tanke, pol pa tak izbočeno-povešen trebušček. pa saj ste gledale ETja, a ne?

grem naprej pucat. Taras spi, mož je pa skočil na tržnico. lep dan vsem skupaj!

PS: kengurujček: jaz imam ruto za nošenje otroka, sam ga bom not dala šele, ko bo glavico sam držal - to je nekakšen mejnik - pravijo. je pa tako velik že zdaj, da ne vem, če ga bom splh lahko nosila. ja, pa hrbet zna fejst trpeti, so pa roke razbremenjene. jaz jih imam že zdaj do tal.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 630
26.1.2008 14:02:06   
Skaana
user posted image

Naša dva sicer drnjohata, a imam bombo v stanovanjuuser posted image Kako vam uspeva? Res za user posted image

Naš Aleksej tudi ni sinoči spal, pa zdaj dopoldne nadomešča. Zato pa je Atena vsa user posted image danes... A bo že. Če Magi ti zvoziš, bi jaz tudi morala, kajne?

Super se rihtaš, res. ET je meni prav posrečen user posted image . Če si pa nisi všeč, pa izberi mojo strategijo negledanja v špegu user posted image , pa boš bolj zadovoljna user posted image .

Mi imamo Nukovo dudo. Pomaga, a ni njen odvisneš. Ima pač le eno odvisnost - mene. Ampak sem ga pogruntala. Sem mu dala tako krpico
user posted image ,
gajgajeka-ninico, ki jo že ima Atena. In potem jo dam malo na radiator, da je topla, pa dudo in potem zarije nosek notri in zadrnjoha. Prej je to uspelo le na rokah - pri meni ali ob joškiuser posted image . Tako, da napredujemo user posted image .

Ok, grem pucat, mejte se mavrično.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 631
26.1.2008 15:49:47   
lana38
Jaz pa samo na brzino kaj počistim, nobenih generalk ne delam. Pa še to včasih moram na polovici vse pustiti, če sem sama doma, pa Tim user posted image . Saj vsi vedo, kako je z user posted image , če slučajno kdo pride in ne morem imeti izdaj vse kot v škatlici zloženo. Če komu ne paše, pa lahko pospravi. Ne bom nič huda.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 632
26.1.2008 15:50:02   
želva
Skaana, nam ne uspeva!tud pri nas je večinoma bomba.Komaj s pranjem cunj sfolgam, ker tamala kar naprej poliva.Peglanje odpade, čaka moža en ogromen kup cunj, sam ne vem če bom dočakala, da bodo speglane.Po tleh so same mucke in pasje dlake, pa vsak drug dan sesam, uglavnem groza.
Ampak smo že toliko napredovali, da Manco dam pač v posteljico in pol gleda vrtiljak, se neki pogovarja in vriska, pol jo pa kar naenkrat zmanjka za kake pol ueice.Vmes pa hitim pospravljat.Vsaj uspavat mi je ni treba več in zize čist nalahko ven vlečt.user posted image
Smo bili pa zdajle dve ure zunaj na soncu, tamala je vse prespala, zdaj pa čakam da jo zgrabi lakota. Pa sem hotla,da bi mož vozil vozek, pa je rekel da to je za babeuser posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 633
26.1.2008 16:23:02   
andreja2000
Hojla!

Samo na hitro,smo pravkar prišli iz dolgega sprehoda,kajti vreme je prečudovito.Mala še kar spi-no,pa zato včeraj skoraj nič ni.user posted image
Jutri pa gremo na kosilo k moji kolegici,tako,da nas v bistvu celi dan ne bo in upam,da bo Eva na obisku pridna.Vožnja pa itak ni problem,ker se rada voziuser posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 634
26.1.2008 16:58:18   
ElaM
Živjo,
danes je pa tudi moje počutje bolj nikakvo, sem full zmatrana. Moj dela in imam tamali sama. Bile smo zunaj, zdaj sem dala obe spat in sebi privoščila eno kavo, potem grem pa muffine pečt, jih ima Tinkara tako rada.

Manco je pa zadnje dneve matrala prebava, kar naenkrat je nehala kakat, prej je pa ene 7x na dan. Vem, da je normalno, da dojeni otroci ne kakajo pogosto, vendar našo malo je zelo motilo, je jokala in se napenjala. Božica moja, ni pomagalo ne masiranje, ne telovadba, danes sem ji dala sladkane kamelice in je pomagalo. Je zaspala potem, kot angelček.

Punce, se moram še malo potožit. Včerej sem, kot iz neba dobila ponudbo za službo, za 8 ur, super služba, ampak problem je v tem, da bi začela aprila.user posted image  Sem res žalostna, ne morem pustiti Mance pri treh mesecih v varstvu. Kaj bi storile na mojem mestu? Da bi porodniško vzel moj, sploh ni opcija. Tako, da sem se odločila, da bom pač iskala službo kasneje, imam namen zamenjat sedanjo, kjer sem obstala na mestu in upala, da dobim vsaj kaj podobnega, kot mi je bilo včerej ponujeno.

Še to, dudo ima Aventovo, jo ne mara kaj preveč.
A se vaši pikci že prav zavestno smejejo? Moja se smeje v sanjah, pa včasih se malo nasmehne, samo mislim, da to še ni zavesten, socialen nasmeh.
Zadnji teden sem opazila, da je začela opazovat svoje rokice in z očmi sledi predmetom, če ene 10 cm oddaljene premikam pred njenimi očmi. Počasi se bo zaćelo, da se bojo dojenčki začeli odzivat in tega se res že veselim.

Lepo bodite.

:)

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 635
26.1.2008 17:38:38   
andreja2000
No,pa sem spet nazaj.....sva se z Evo nahranili in previli,sedaj pa opazuje viseče pisane igračke in veselo maha z rokicami,tako,da ji celo uspe katero visečo igračko zazibat in potem še bolj napeto opazuje in zraven spušča neke glaseuser posted image .

smeh no,pri nas je to že kar tisti pravi smeh,saj se vedno na široko nasmeji ko ji kaj govorim in me napeto gleda v oči ko se pačimuser posted image ,potem pa se spet tako prisrčno nasmeji in je tako lušna takrat.
pospravljanje jaz bi zelo rada imela  pospravljeno,pa mi to najbolj ne uspevauser posted image .Pa še Lara ni nič zainteresirana in če ji rečem,da naj kaj pospravi to opravi z muko in godrnjanjem.Ja,je v najstniških letih,pa raje pred špeglom stojiuser posted image

Sedaj pa si grem še glavo oprat....,dokler me Eva ne pokličeuser posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 636
26.1.2008 18:20:09   
loncica
Čav!

Mi smo iz Bleda, smo se imeli super. Sprehajali smo se 2 uri po sončku in mali je vse prespal. Zdajle pa spet spi, ne vem kako bo ponoči.

Lana, si me kar malce potolažila. Daj mi povej koliko časa si jih jemala in koliko kapljic.

ElaM, jaz tudi ne bi sprejela. Saj itak, da je težko, ampak pustit tolk majhno v varstvu je pa skoraj nemogoče. Pa še dojenje je potem zlo oteženo. Saj se bo še kaj pojavilo. S čim si pa sladkala kamilice - ker nekje sem prebrala, da naj jih en bom z navadnim sladkorjem, zato mu jih jaz še nisem dala - bi mu pa jih, ker kar težko kaka pol se pa napenja kot nor.

Aja, naše stanovanje je tudi bolj tako tako. Dokler je bil mož doma je še folgalo, zdaj je pa kaos. In mož kar ne more razumet, da jaz ne morem imet tamalga in še vse pospravit, zlikat, oprat... Sem mu rekla, samo enkrat bi ti ga pustila za cel dan, pa bi videl kako je to.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 637
26.1.2008 19:24:53   
t*e*j*k*a
OLA!

Želva sej men tud moj prepusti vozek. Mal ga on pelje, potem pa mi kr predauser posted image .

Mi smo ponoči postavili rekodr - smo spali od 9.00 do 4.00user posted image user posted image user posted image user posted image .
Dans ko je bil tak lep sonček smo bli zunaj tri urce, mali je titak vse prespal in odkar smo prišli notri spi (razen jedel je vmes)user posted image . Kaj bo pa ponoči pa ne vem.

Mi mamo tud Aventovo dudo, na začetku je ni maral, zdej pa se kr zadovolji z njo, sam mu večkrat ven pade in potem začne svirat.

ElaM res škoda za službo.

Glede pospravljanja jaz sem ful vesela kr vse tašča nardi, še kosilo kuha posebej zame kadar ostali kaj svinskega jejo. user posted image user posted image user posted image user posted image
No sej v sobi si sama vse porihtam, ampak drgač sem jaz imela čez sobotno čiščenje hiše, zdej pa ona to nardi.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 638
26.1.2008 19:37:38   
Skaana
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a
mali je titak vse prespal in odkar smo prišli notri spi (razen jedel je vmes)user posted image . Kaj bo pa ponoči pa ne vem.

Aleksej enako danes že cel dan drnjoha user posted image . Je pa pri nas bil sicer zelo lep sonček, a zeloooo mrzlo, tako da me je malo strah, če ga ni nahladilouser posted image . Ampak je mel topla lička v vozičku.

No, tu je pa moj tud drugačen od drugih. Kadar gremo skupaj, obvezno on vozi voziček, jaz pa z Ateno capljam zadaj user posted image . Je pa res, da je ta voziček on izbral in ko je bila Atena micena, se je rolal z njim. Zdaj pa to žal ni mogoče.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 639
26.1.2008 20:10:40   
Skyline
hej...mi smo danes tudi uživali na sončkuuser posted image

Ema ima sicer vneto levo očke, ampak ji ga pucam s fiziološko ter kamilicami, upam da bo hmal bolš...danes je sicer že ves dan sitkana, je bla pa zato ponoči pridna, sam zjutr se je tko pokakcala, da je pršlo skozi pajacauser posted image

...aja, pa kako veste, da imate razmaknjene trebušne mišiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 640
26.1.2008 20:38:29   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: Skyline

...aja, pa kako veste, da imate razmaknjene trebušne mišiceuser posted image user posted image user posted image

tudi mene to zanima!

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 641
26.1.2008 21:00:13   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

IZVIRNO SPOROČILO: Skyline

tudi mene to zanima!

Imamo graben po sredini trebuha.user posted image  Jaz imam eni tako luknjico premera cca. 1-2 cm nad popkom. Je že bistveno bolje, ampak še vedno zgleda fejst grdo. Pa, da ne govorim o mojem trebuhu, kot bi bila v 5. mesecu.user posted image
A mogoče katera ve, a se razmaknjene medenične kosti vrnejo, vsaj približno, v stanje pred porodom? Prvič nisem imela teh problemov, zdaj sem pa kar žalostna, ker se mi zdi, da je moja drobna postava šla rakom žvižgat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 642
26.1.2008 21:25:59   
Magi*
razmaknjene trebušne mišice: vlezite se na hrbet, noge pokrčite in jih razmaknete v širino bokov, roke počivajo vzporedno s telesom. sedaj privzdignite glavo proti trupu in z eno roko potipajte, če je kaj "lufta" po sredini trebuha, recimo okoli popka. prav čutiti morate vzdolžne trebušne mišice na levi in desni, v sredini je luft, ki ga naj ne bi bilo. aja, zgleda pa kot greben kot pravi ElaM.

no, moj trebuh je prav zares grd in je prav zares velik in izbočen in ni šanse, da bi ga not potegnila z mišicami. upam, da bodo vaje pomagale. sam gre takoooo počasi. user posted image

naš miškolin je v posteljici, jaz pa zgarana do kosti. imam pa sedaj vsaj občutek, da ne gomazi vse povprek. in tudi glava me skoraj več ne srbi.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 643
27.1.2008 10:37:03   
Skaana
user posted image

dobro jutro, zaspančki user posted image . Eno  [img]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:mcxN5GNCiGY-DM:http://www.poster.net/kirchner-karsten/kirchner-karsten-caffe-della-sera-6800182.jpg[/img]  za krepčilce. Mi smo pa že dobro zadihali. Kot sem pričakovala, danes ni bila noč za želet, sam ni bilo prehudega joka. Le prebujanje vsake tri ure in malce bedenja. Zdaj pa spet drnjoha...

Jaz razmaknjenih mišic nimam, a sem zakrnela do ... Sploh ne morem verjet. No, potem ko pa pomislim, kako dolgo sem samo vegetirala, ker nisem nič smela in potem še CR, sem malo boljše volje... A boste ve začele že kaj s telovadbo? Jaz sem zadnjič htela izvest pozdrav soncu iz joge, pa me je tako zarezalo na desni strani trebuha, da sem komaj vstala. Sem se res ustrašla... Pa je to tako enostavna zadeve, no vsaj prej je bila zame kot keks. Ja, kdaj bomo dobile naša telesa nazaj?
Aja, pa še to. Jaz mam tako ogromne joške, da kar ni res. In skoz polne mleka. Pri Ateni se spomnim, da se mi je stanje tam nekje pri mesecu in pol normaliziralo, zdaj pa je že kar neverjetno. Pa celulit, pa špeh user posted image .

Dobro, saj sem dobre volje, ker se spet kaže sonček user posted image . Grem na hišo, če mi bo ratal moja dva čmrlja zrihtat.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 644
27.1.2008 10:49:04   
Magi*
dobro jutro.

pri nas je bila noč v redu, samo Tarasenko je imel težave z dihanjem. user posted image  tisti nosek mu nikakor ne moremo do konca pocajtati. je celo jutro polival, sedaj pa spančka v ležalniku. upam, da bo danes kaj bolj toplo, da ga malo na zrak peljem. ne upam ga pa v mrazu ven peljat, je le fajn prehlajen.

pozdrav soncu sem jaz že delala, samo tisto v moji nožnici me fejst moti, ker v določenih položajih gre bolj ven. komaj čakam na pregled pri G, da mi pove kaj sploh smem delat in kaj ne. drugače sem že precej fit (počutim se dobro, polna energije in bi kar tekla), samo takoj, ko sem malo bolj aktivna, mi tisto spodaj nagaja.

Zaki menda dela šou na morju, sta babi in dedi že čisto hin. user posted image  zdaj, pravita, nas razumeta, da zvečer samo še dol pademo.

.... kliče me šef:) - Taras

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 645
27.1.2008 11:05:20   
Ayo
Dobro jutro...po dolgem casu tudi z moje strani user posted image
Sem kar nekaj debat zamudila, sem vse prebrala.

Najprej to, da smo imeli v sredo prvi pregled pri pediatru, mere: 5080g, 56.5sm, OG 38cm.
Mozoljcki po obrazku - nic nevarnega, mi je pa dal eno kremo in se vse ze zelo lepo susi. user posted image

No, potem smo imeli okrog polne lune veliko dela z nasim polhkom, je bil sitko cez dan in cez noc. Drugace sedaj je pa ze 2 noci spal eno rundo po 5 ur user posted image

V teh dneh, ko so pri nas temperature skoraj pomladanske, smo veliko zunaj tudi mi, vceraj prakticno skoraj cel dan (vmes smo se prisli domov previt in nahranit). Tud nas spi v vozicku in avtu non-stop user posted image

Gabriel se se ne nasmiha, spusca pa ze lepe glasove, kot da bi se pogovarjal s svojimi igrackami user posted image

Za pospravljanje imava midva na sreco eno teto, ki hodi 1x tedensko, ampak vseeno tudi jaz samoa posesam in po tleh pomijem, tako da je prakticno 2x na teden nekako pospravljeno. Seveda vse to pocnem po obrokih, izkoristim cas, ko polhek drnjoha. Pa tudi zlikat mi nekako uspe user posted image
user posted image  skrbi za kuhinjo, tako da jaz prakticno ne kuham, zvecer mi pripravi ze kosilo za dan kasneje ali pa vrzeva stvari v zmorzovalnik, tako da imam prakticno vse gotovo.

Glede mojega trebuscka - imam eno lepo negro crto user posted image , razmaknjenih misic pa mislim da ne.

ElaM, prav si naredila, da nisi sprejela ponudbe. Saj bo se kaksna druga, ob pravem casu, ta sedaj ni pravi.
Tudi jaz bi se mogla s 1.4. vrnit v sluzbo, ampak sem se zmenila, da lahko podalsam za 3 mesece in ce ne bi sprejeli, bi pustila sluzbo. Za sluzbo bodo ze se prave priloznosti, z nasimi user posted image  pa je vsak dan brez njih izgubljen.
Ima pa tudi nas Gabriel veckrat tezave s prebavo; ampak kaka pa vseen en 3-4x na dan.

Zelim vam lepo nedeljo! user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 646
27.1.2008 11:55:11   
želva
ELaM, saj bo še kakšna fajn služba prišla.Ti zdaj raje uživaj z user posted image .
Skaana, tud jaz imam take velike joške za znort.Že prej nisem imela majhnih, zdaj me je pa sam jošk. Tud v nosečnosti se nisem nikamor redila, samo v joške user posted image
Naša punca je pa danes prespala od 10.30 do 3.30 in sva se prav fino naspala, pa sama sva bila v postelji in sva se tiškala.user posted image
Zdaj pa resno vprašanje za vse, ki ste bile šivane.KAko je pri vas s user posted image ?Midva sva včeraj hotla in pa ni šlo. Bilo je kot, da bi me preveč zašiliuser posted image Oz. me je bolelo, kot da bi me hotelo natrgat.Pa sem bila pri G in je baje vse vredu.Tako, da ni bilo nič.Pa komaj sva si čas našlauser posted image .

Je bil pa včeraj en krasen dan. Družinsko smo šli ven se sprehajat, potem sva šla zvečer sama ven-je sestra praznovala RD v eni koči, pa prideva domov in je Manca spala kot polhek-tud dojit ni bilo treba, pa sva se muckala sama v posteljiuser posted image Višek romantike od kar imava Manco.

Danes sem pa nahitro kosilo odmrznila in šibamo potem kam na izlet.Pa stanovanje mi je ratalo posesat in pomituser posted image .Moj je šel pa laufat s psom in to 15kmuser posted image .
Jaz se počutim zelo fit,o kakšnem športu pa še ne razmišljam, ker ne utegnem.Moj veliko dela, pa se mi zdi, da bi tamalo skoz pri tašči puščala, da ni fer do nje. Že tako, kamorkoli skočim-v trgovino, v lekarno, k zdravniku jo skoz merka, pa je nočem preveč obremenjevat.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 647
27.1.2008 13:29:42   
Raho
No, pozdrav (pa ne soncu, ker je pri nas tako grdo vremeuser posted image ) tudi od mene.

Ekola - mi smo ful aktivni in komaj da najdem čas, da vam kaj napišem, ker ponavadi pišem cele romane - grem na RR prečekiram, preberem, odgovorim kaj kratkega, za daljše pisanje pa mi ni, ker vem, da bo Iraja Živa  dobila ošpice, če jo pustim predolgo v ležalniku. user posted image

Andreja2000 - kako je mama? Mi je bilo ful hudo, ko sem prebrala, da je tako slaba.

Magi* - pa kaj se to pri vas dogajauser posted image user posted image user posted image , res imate več kot pestrouser posted image . Za dihanje pomaga stari preizkušeni recept - verjemi mi - pri nas Črtomiru vedno odmaši nos - narezana čebula zavita v kuhinjsko krpo in obešena ene 70 cm nad glavo. Sicer potem vsi smrdimo kot lukarji, ampak pomaga pa. Čim prej se mi pozdraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

ElaM - ne se sekirat - še bo možnosti za službo. Jaz grem čez en mesec za štiri ure nazaj pa se mi sploh ne da, ampak OK - bo že.

Trenutno Živo navajamo na en obrok po flaški (da mi je moj ne bo vsak dan vozil v službo), saj Črto ni sprejel falške in ga je poem moj vsak dan moral voziti k meni v službo (to pa je cca. 8 km). Pa še idiotsko se je slišalo, ko je moja tajnica razlagala: Joj, sedaj pa ne morete k direktorici, ker dojiuser posted image

Duda - ni šanse, da jo zagrabi. Zato pa imamo težave, da hoče na vsak način biti pri meni - non stop. Sedaj delamo tako,d a jaz za kako uro mrknem, da ni nonstop v naročju (grem v trgovino ali pa s kakšno kolegico na kavo)

Moj trebuh - ne bom komentirala - hud je - vaje in steznik komaj da kaj korigirajo, koža mi kar visiuser posted image , mi je pa čudno, keer imam okoli reza popolnoma mrtvo kožo - na popolnoma nič ne reagira - sploh ne čutim, če se primem.

Vožnja - če smo v avtu trije (jaz in oba tamalčka) vzamem Laguno, ker se da izklopiti airbag, če gremo vsi štirje, sedim odspredaj - Črtomir pa čekira tamalo (pa še blazno pomembno se mu zdi, da mu toliko zaupam)user posted image .

Pospravljanje stanovanja - za sedaj nama z mojim s skupnimi močmi še uspeva.user posted image S tem, da nama kuha tašča. Ampak pa komaj uspevam pospravljati za Črtojem, ker je kot vihar. Peglam pa zvečer ali pa ponoči, ko moji trije spijo.

Kakanje - prišli smo na 1-2x na dan.

AD3 - ni nobene reakcijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Spanje - še sedaj ne morem verjeti, da se to dogaja meni - spi od 21.00 do polnoči - jo podojim in previjem, potem od polnoči do 6.00, jo podojim in previjem in od 6.00 do 11.00. Glede na to, da se je Črtomir zbujal na vsaki dve uri do dopolnjenega 5. meseca, je to pravi balzam - naj samo tako ostane.

Razmišljamo, kam ga bomo pičili za prvomajske. V hotelski sobi si sebe in dva otroka ne zamišljam - so mi premajhne. Sedaj pa razmišljam, kaj bomo... Ima katera kakšen pameten predlog?

Vse, ki ste mi napisale, da bi rade imele navodila za masažo, mi posim pišite na ZS. Tiste, od katerih nimam naslova (saj že vedo, katere so to), vas prosim, da pripišete še naslov. To je namreč plakat. potem bom šla v službo in skopirala, pa vam pošljem.

No,. to bi bilo vse. Lepo se imejte...

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 648
27.1.2008 14:18:35   
Magi*
Raho, hvala za nasvet. če zaradi uši vsi po kisu in česnu smrdimo, bomo pa še tole čebulo preživeli. user posted image  gospod mož bo navdušen. še kak tabasko zraven in je za njegov dnevni jedilnik preskbrljeno.

jaz sem pa danes malo otožna. mož je šel na Šmarno goro z bratom in očetom. pa sem ga vprašala, če bodo prišli vnuka pogledat (ga še niso, pa 5 min stran živijo!), pa je rekel, da nimajo časa. sem se kar zjokala. fak no, a je res treba met ful časa, da prideš svojega vnuka pogledat user posted image  a nas morajo dat na koledar, pa naročit kot pri zobarju, čez par mescov. ah, sem si že zdavnaj obljubila, da me te reči ne bodo (več) sesule, pa me vseeno tu in tam še najdejo.

naj jih nekaj gleda, res. user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 649
27.1.2008 14:40:59   
ElaM
Ojla, babnce, a vse uživate na sončku? Mi čakamo obiske, pa gremo potem skupaj ven. Manca spi, Tinč razgraja, moj pa tudi nekaj podkožno razmišlja.user posted image

Magi*, kako to misliš vnuka pogledat?? A ga še sploh niso videli? Ker to pa verjamem, da te prizadane, mene bi tudi. Meni je blo že med nosečnostjo full hudo, ker me do enga 7-ega meseca njegovi sploh vprašali niso kako sem. No, bila sem noseča ene tri mesece, ko je njegov oče vprašal, če sem potem res noseča!!!!user posted image  No, samo zdaj, ko je pa mala tukaj, so pa čisto navdušeni. Mah, take zadeve človeka prizadenejo, čeprav ni vredno, jaz sem tudi med nosečnostjo večkrat jokala.

Raho, srečka, kar se spanja tiče. Fouš, pa čeprav je pri nas stanje ok, ampak jaz bi rada še več spanja.user posted image

Želva, šivi full bolijo, pa čisto so neprožni, tako da je seks po porodu bolj katastrofa. No, mene je dolgo bolelo prvič, pa sem imela samo 2 šiva. zdaj pa na kakšne posteljne aktivnosti niti ne pomislim, sem že brez tega dovolj zmatrana.

Skaana, jaz sedim kar spredaj v avtomobilu, Manca takoj zaspi, je dovolj samo, da avto vžgemo.

Loncica, za odpiranje sem ji dala kar navaden sladkor v kamelice, nam je zmanjkalo laktoze. Načeloma se daje laktoza. Jo moram jutri kupit.

Pospravljanje, zaenkrat kar folgamo vsak dan pometem, pobrišem, ker imamo vse pokapano, Tinkara prav uživa, ko polije čaj, da potem lahko briše.

To je na kratko to, lepo bodite.

< Sporočilo je popravil ElaM -- 27.1.2008 14:41:36 >

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.