|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
27.1.2008 14:46:41   
lana38
loncica, kapljice sem jemala 6 dni in sicer 3x na dan po 15 kapljic.
Našega Tima pa so nocoj spet močno mučili krči. Zdaj pa končno malo spi revček. Včeraj tudi čez dan ni nič spal.

andreja2000, naš Blaž sicer ne stoji pred špeglom, ampak ga pospravljanje prav nič ne mika.user posted image  Komaj ga pripraviš, da kaj pospravi, razen kadar kaj hoče, potem pa to sploh ni problem.user posted image  Ko sem bila user posted image , je vsak teden posesal stanovanje in to je bila prava umetnost. Od začetak je bil ful navdušen, ko pa je to postala njegova obveznost, pa ga ni nič več zanimalo. Rad pa pomiva tla, na primer, a tudi okna. Bolj take stvari, ki jih ne počnemo pogosto.

želva, koliko časa je pa že od poroda pri tebi? Mi2 še nisva nič user posted image , ker še ni 6 tednov mimo, pa še do G bi rada prej. Imam ga v četrtek, v sredo bo pa 6 tednov od poroda. Res pa je, da sploh ne vem, kdaj bo čas za user posted image . Tim niti ponoči preveč ne spi, kaj šele podnevi, pa še Blaž je tu.user posted image  Občutek, ki ga opisuješ, se je pa pri meni pojavil po prvem porodu. Se mi je tudi zdelo, da so me preveč zašili. S časom pa je to minilo. Ne vem, kaj je bilo krivo.
LP

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 651
27.1.2008 15:26:45   
t*e*j*k*a
OLA!

mi smo se vrnili s sprehoda. In mali panča, še lačen ni nič.
Včeraj sem se bala kako bo ponoči in je Jan ful spal, do treh zjutraj in na to od petih naprej do desetihuser posted image user posted image , zdej pa spet drnjoha. mi kr paše, se vsaj dere neuser posted image .

Želvauser posted image tud mi še nismo prakticirali, kr še ni 6 tednov, pa grem raje prej na pregled da vidimo če je vse ok. Sicer pa jaz nisem bila rezana, imam pa en miceni šiv zunaj in nekaj notranjih. Bomo vidli kako bo.

ČAO

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 652
27.1.2008 17:18:31   
Skyline
hello, tudi mi smo s sprehzoda, siti in previti, čeprav jo zaj malo šraufa in ne more zaspat...jo tolažimo z dudiko in čajčkomuser posted image

...sm pa ugotovila, da očitno imam malo razmaknjene trebušne mišice...sm se ulegla in imam malo luknje po sredi trebuha...kako pa to popraviteuser posted image user posted image user posted image ....s trebušnjaki in s tem, da čez cel dan držiš malo mišice napete???

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 653
27.1.2008 20:20:24   
Magi*
ja, ElaM, še videli ga niso. user posted image

želva, jaz sem po prvem porodu imela samo 2 šiva (kot sedaj), pa me je nehalo boleti pri sexu po dobrem letu. sem tudi imela občutek, da so me preveč skup zašili. user posted image  sedaj bom pa itak videla kaj bo G rekel na "novo situacijo" tam spodaj. si ne predstavljam sexa s tisto bulo tam notri. user posted image

punce, skoraj vse perilo, deke, pliškote imam že oprane, posušene in v omarah. sam še nekaj malega je na štriku. pa se mi je včeraj zdelo mission impossible. res pa je, da danes nisem kuhala. sem kar moža poslala v oštarijo po hrano.

lep večer vsem skupaj in mirno noč.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 654
27.1.2008 20:23:47   
Magi*
Skyline, ne delat navadnih trebušnjakov, če imaš luft med mišicami. bo samo še slabše.

trebuh not vlečt, to sigurno, pa globoko trebušno mišico trenirat (popek narahlo not vlečeš). ko pa trebušnjake delaš, prekrižaj roki na trebuhu in mišici skupaj drži in izvajaj trebušnjake. še boljše pa, da greš v ZD k fizioterapevtki in ti bo pokazala pravilne vaje. ne skrbi, če ni razmik velik, bo šel verjetno kar sam skupaj, samo počasi.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 655
28.1.2008 9:27:27   
želva
Magi, ti si pa zelo pridna user posted image .No, tud jaz sem zadnje dni, saj se je Manca navadila sama zaspat v posteljiciuser posted image  in jo kar pustim, pa nekaj časa gleda v vrtiljak, potem pa zaspi.
Manca se že ful oglaša, vriska, se smeje in odziva. Se je prav lušno z njo pogovarjat.
Zadnje dni pa si ful rokico tlači v usta in jo sesa, pa ni lačna. Pa me zanima kako dobi sor in kako ga prepoznaš?Sem ji malo dlesni gledala in ima rahlo bele oz. rumenkaste.A je to normalno?
Lana38, sem 7 tednov po porodu in tud pri G sem že bila.
Moj mišek je zadnje dni tako priden, da lahko vse postorim po stanovanju, ven hodiva se vozičkat, pa tudi če je budna nič ne joka v vozičku, potem pa spi 4 ure nepretrgoma. Zdaj že 2 noči hodi spat ob 9-10 in potem spi 4 ureuser posted image .Danes bo pa sigurno žurka, ker sem jo pohvalila.user posted image
Sem pa pospravljala predalnik od Mance in že pospravila nekatere cunjce, ker so ji premajhne in zgleda, da bo treba čez kakšne dva meseca v šoping, ker bo kmalu vse prerasla.
Aja, pa čebulo sem obesila nad posteljico, da se ji nos spuca, pa da vidimo, če tvoja trditev drži, RAho.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 656
28.1.2008 10:34:29   
DANVARI
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM
Moji punci spita, smo bile prej skoraj 2 uri zunaj in jih je utrudilo. Čeprav moram tele naše sprehode še malo bolje organizirati. Danvari, kako tebi to uspeva?

Živjo ElaM, če ti čisto iskreno povem sama nisem še bila z obema na sprehodu, če ne štejem ko grem tavečjo iskat v vrtec. Takrat je zadeva zverzirana user posted image . Se je pa tudi že zgodilo da sem obe tuleči nesla iz vrtca user posted image ampak na srečo do sedaj le enkrat.
Problem je v tem ker Ano piči trma in hoče it v svojo smer in se noče za roko držat, potem si pa ne predstavljam kako naj jo z vozičkom lovim. Ko grem v vrtec po njo imam tamalo kar v lupinici ves čas.

IZVIRNO SPOROČILO: ElaM
Še to moram napisat, Tinkara pove kdaj je čas za kahlico. Sem tako vesela, mogoče bo en pleničar kmalu manj.user posted image  Nikoli jo nisem silila, itak ima še časa še in še, ampak vedno skozi igro in se ji tako fino zdi, da je luža v kahli, da zlijeva in potem ona potegne vodo. Cela procedura in zdaj reče Titi lula in šiba h kahli. Da jo ne bom samo hvalila, napadi trme so vska dan na jedilniku. danes je totalno znorela, ko je hotela jest pasjeuser posted image  brikete in ji seveda nisem pustila. Totalna panika.

Mi pa še nismo tako daleč.
V vrtcu so začeli z navajanjem in vzgojiteljica je rekla da ko drugi grejo tudi ona govori lulu, ampak doma pa ne daje nobenega znaka. Niti ne vem kako naj se lotim zadeve, kopalnica je malo odročna in imamo vrata od dnevne zaprta zaradi stopnic na hodniku, tako da sama lih ne more v kopalnico, pa ne vem al naj kahlico kar v dnevno prinesem user posted image No ampak glavna težava je v tem da je imela obdobje ko je že lepo povedala zdaj pa nič.

Kar se pa trme tiče te pa popolnoma razumem user posted image Rečeš čist mirno:" ne tega ne smeš", pa se teatralno zabriše na tla in dere kot da bi jo iz kože dajali user posted image Drugič je pa ful pridna, tako da nikdar ne veš kdaj bo udarilo.user posted image

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 657
28.1.2008 10:45:48   
pikica*
Spet ste bile pridne čez vikenduser posted image .

Mi smo imeli pa aktivno. V soboto smo imeli tako mini praznovanje Zojinega rojstnega dne za družino. Toliko se ji je dogajalo, da je na koncu zvečer zaspala kar v svojem stolčku, medtem, ko je jedlauser posted image . Pa saj ni čudno, ker je bila ves čas v pogonu, poleg tega pa čez dan ni šla nič spat. Že tako se mi zdi, da počasi kar ukinja tist opoldanski spanec.

Včeraj pa smo šli pogledat na Rakitno. Imeli smo se super. Uživali smo v sončku, naredili eno ornk peš turo, potem pa uživali ob pijači na sončku. Lovro je vse skupaj prespal, Zoja pa je res veliko hodila, na koncu pa se je zakadila še na tobogan in v peskovnik. Priporočam za tiste, ki imate dva mulčka, ker vam bo ob vseh možnih aktivnostih ostalo še nekaj časa zaseuser posted image .

Magi*, vi imate pa res ves čas težave z zdravjem. Držim pesti, da končno prilezete na zeleno vejo in začnete uživatuser posted image user posted image user posted image

Duda: Lovro je od nje čisto odvisen. Imamo pa Nukovo. Kasneje bom nabavila Nubyevo, so se tudi pri Zoji dobro obnesle (še predobro). Smo jih pa v njeni "karieri" porabili vsaj ene 20user posted image .

Trebuh+kile: No commentuser posted image . Saj trebuh bo počasi že šel. V bistvu je zdaj samo en kup odvečne kože, ki grdo visi čez pas, ko oblečem kakšne stare hlače. Zato še vedno najraje nataknem nase kar nosečniške.  Kile pa....katastrofa. Nikamor se ne premaknejo, zato sem jim od danes dalje napovedala vojno. Ko je le kakšna prilika, pridno telovadim (otroci so prav fina utežuser posted image ), da spravim tazadnjo in noge v red, drugače pa poskušam pit res ogromno tekočine. Sladkarije pa bodo šle v kak najbolj oddaljen kot. Sicer je malo krize, ker jih imamo trenutno res veliko. Za praznike je vsak kaj prinesel, potem so nosili sladkarije za Zojo in mamico, ko so hodili gledat Lovra, zdaj pa smo zopet dobili cel kup sladkarij za Zojin rojstni dan.

Ergotyl: Lončica, če so ti ga predpisali, ga kar jemlji. Jaz sem te kapljice dobivala ves čas v porodnišnici. Sicer je precej bolelo, ker sem potem imela ornk krče (pač krčenje maternice, ni kaj), ampak se je potem vse skupaj uredilo.

Vožnja: Jaz vozim oba zadaj. Airbaga sploh ne poskušam izklapljat, ker sem že od Zoje navajena, da se otroci vozijo izključno zadaj in to sami. Zdaj ponucam Zojo za to, da mi poroča kaj Lovro počne (npr., če mu pade ven duda ipd.), sicer pa mali itak ponavadi v avtu takoj zaspi. Če je pa malo joka,  ga pač je. Zadnjič sem imela stereo jok.....sta oba tulila kot utrgana. pa sem se dala kar na offuser posted image .

Pospravljanje: Za prvo silo nam uspeva. V bistvu je največji problem v Zoji, ki naredi čisti raztur. Potem pa mami pospravlja. Sicer jo nekaj siliva k pospravljanju, ampak ej bolj malo uspeha. Sicer pa poskušamo vse čim bolj sproti pospravljat. Je pa tako, da imamo pač kakor imamo. Če komu ni všeč, mu ni treba hodit.

Spanje: Kar ok.  Ob 20h večerja, potem pa okoli polnoči en nočni obrok, med pol četrto in četrto drugi, okoli pol osmih in osmih pa budnica. Če tako ostane,kar podpišemuser posted image . Je pa zato čez dan bolj malo spanja. Ampak raje vidim, da je to podnevi, kot ponoči.

user posted image : nisem bila šivana in ni nobenih težav. Počakala sva, da se je čišča ustavila (cca. 3 tedne), potem pa akcijauser posted image . Še največji problem je Zoja, ki ponavadi prileti v spalnico, ko je to najmanj trebauser posted image . Potem jo pa ponavadi pošljeva kaj skuhat in je še enkaj časa mir.

Čau

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 658
28.1.2008 11:13:19   
trdozimc
Samo malo se na hitro pohvalim.

Včeraj smo praznovali Janovi 2. leti in smo zgleda tamalo tako utrudili, da je spala od 20. do 5. user posted image . No, od takrat že skoraj celo jutro je, ampak naspali smo se pa super!

Jana sem zjutraj po treh mesecih peljala v vrtec in ni nič jokal, potem sva šli pa z Ivo k tašči na kavo. user posted image

Držite se!

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 659
28.1.2008 11:26:39   
želva
Trdozimc, šele zdaj vidim, da imate Ivo!Če bi bilo po mije, bi tudi imeli Ivo, pa se mož ni strinjal.Zdaj imamo pa MAnco.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 660
28.1.2008 12:00:04   
pikica*
Jaz sem pa ravnokar odkrila čudežno zdravilo za dnevni spanec. Ornk na glas CD od Tošeja Proeskegauser posted image . Pri Zoji je palila Neisha, Lovro pa je očitno bolj za Balkan scenouser posted image . Je zaspal kot polh.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 661
28.1.2008 12:04:58   
ElaM
Ojla,
za Manco je danes prvi pregled pri P, Velika je 54, težka 3950g, obseg glave 37 cm. Je rekla doktorca, da je lepa in zdrava punčka.user posted image  je pa hecno, ker so vaši, predvsem fantje ob rojstvu tehtali več, kot moj piščanček pri 6t.user posted image
V glavnem Manca nam je pripravila dela, najprej je polula tehtnico, potem previjalno mizo in pri zdravnici kakala in kakala, ni se mogla načudit P od kje jemlje.user posted image  To je pa to, ker je bilo tole kakanje zadnje dneve tako zreducirano.user posted image  Resnično, komaj sem sproti brisala. Magi*, mislim, da sva midva enkrat govorili o zlato-rumeni barvi blata in zdaj je bilo potrjeno, da je to prava barva.user posted image
Loncica, vprašala sem za laktozo, pa je rekla, če je blato trdo, da se lahko da. Drugače pa bolje, da ne, ker napenja.
Ji pa še vedno teče iz leve očke in je rekla, da ji naj masiram, solzni kanal. Upam, da bo kaj pomagalo in spiram s fiziološko.
Zdaj pa še en simpatičen vic, ko je bila tema ravno o imenih, sem ga danes dobila na mail.

Psihiater je vodil skupinsko terapijo treh mladih očkov in njihovih
majhnih otrok.
"Vsi imate svoje odvisnosti!", jim pravi.
"Vi ste obsedeni s hrano", reče prvemu, "ker ste svoji hčerki dali ime
Jagoda".
"Vi ste obsedeni z denarjem", pravi drugemu, "ker ste svoji hčerki dali
ime Marka".
Ko to sliši, tretji očka, vstane, prime sinčka za roko in mu zašepeta:
"Pejt Joško, greva domov !"

user posted image user posted image user posted image

:)

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 662
28.1.2008 12:07:47   
DANVARI
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

Vožnja: Jaz vozim oba zadaj. Airbaga sploh ne poskušam izklapljat, ker sem že od Zoje navajena, da se otroci vozijo izključno zadaj in to sami. Zdaj ponucam Zojo za to, da mi poroča kaj Lovro počne (npr., če mu pade ven duda ipd.), sicer pa mali itak ponavadi v avtu takoj zaspi. Če je pa malo joka,  ga pač je. Zadnjič sem imela stereo jok.....sta oba tulila kot utrgana. pa sem se dala kar na offuser posted image .

Pospravljanje: Za prvo silo nam uspeva. V bistvu je največji problem v Zoji, ki naredi čisti raztur. Potem pa mami pospravlja. Sicer jo nekaj siliva k pospravljanju, ampak ej bolj malo uspeha. Sicer pa poskušamo vse čim bolj sproti pospravljat. Je pa tako, da imamo pač kakor imamo. Če komu ni všeč, mu ni treba hodit.

vožnja: evo kot bi jaz napisala user posted image user posted image user posted image   Ana takoj začne klicat:" duda, duda!" ko tamali ven pade user posted image user posted image stereo jokanje je na srečo redkost, se pa uspešno izmenjujeta user posted image no ju pa moram pohvalit da sta zadnjič tri ure spali v avtu user posted image

pospravljanje.... kaj je že to? ne razumem kako ena taka majhna oseba naredi tak raztur v tako kratkem času user posted image mi situacijo rešujemo (dokaj uspešno) s škatlami. So lepe plastične s pokrovom, dekorativne, nameščene na ključnih mestih user posted image user posted image user posted image . Pa samo not zmečeš ko imaš vsega zadost in je hitro red. Enkrat na teden jih pa presortiram, tolk da ni noter lih kakšen piškot ali pa copati.... ipd

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 663
28.1.2008 13:01:07   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Andreja2000 - kako je mama? Mi je bilo ful hudo, ko sem prebrala, da je tako slaba.

Hvala na vprašanju.Ja,je ful slaba,je pa itak v bolnici,pa obsevanja ima,ker tokrat pa operacija ni možna.Sem res zelo user posted image user posted image user posted image ,ker sem tako vrjela,da je premagala to kruto bolezen,sedaj pa tako poslabšanje.....user posted image user posted image user posted image

mi smo pa  včeraj bili ves dan zdoma in na obisku pri eni rr ejevki,pa je bilo tako lušno in mi je ful pasalo,tamalička pa je tudi bila pridna.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 664
28.1.2008 13:07:29   
lana38
Nocoj je pa Tim spal od 22h do 4h in potem še do 7.30. Po dveh nočeh žuranja je to že potreboval.user posted image  Včeraj zvečer smo se kopali in se je drl, da je groza. Morda je pa zaradi kopanja tako lepo spal.
Ker imamo grdo sivo vreme, sva bila danes z avtom v trgovini. To mu je bilo kar všeč.
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 665
28.1.2008 13:11:09   
trdozimc
Želva: ja pri nas sta bili v igri pa Iva in Manca, ampak smo potem rekli, da naj bo Iva, ker bi tako bilo ime že Janu, če bi bil deklica. user posted image

Skupni sprehodi: oba otroka+jaz niso noben problem. Jan bi sicer malo po svoje, ampak ko se jaz ne pustim in ga hočem držat za roko, popusti in ne sitnari več. Malo je težava edino v dolžini sprehoda, ki navadno ne preseže 1km, če ga nočem nosit in istočasno porivat vozička.

user posted image  null problemo, če je le čas in volja.

Vožnja v avtu: oba zadaj, sama. Je bilo že z Janom enako in je tudi z malo. Ko začnem peljat mala takoj zaspi - čisto po atijuuser posted image .

Pospravljanje: glede na to, da nimamo nobenih starih staršev v bližini, da moža cele dneve ni in da je kvadratura našega bivalnega prostora malo nad povprečjem, si od lanskega novembra enkrat na teden privoščimo gospo, ki to porihta. user posted image  

Ciao!

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 666
28.1.2008 13:19:51   
pikica*
Trdozimc, nimam pojma od ste, zato me zanima, če ste slučajno iz LJ, kako ste našli tole pomočnico za pospravljanje? Jaz namreč že nekaj časa razmišljam o tej varianti.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 667
28.1.2008 14:51:36   
trdozimc
Pikica: iz Grosuplja. Dobit tako gospo, se je pa izkazalo za kar zakomplicirano, ampak smo potem uspeli tako, da sem poizvedla pri prijateljici punce, ki že čisti za eno drugo gospo, če še pozna koga, ki bi pomagal. In je naša gospa res ful prijazna, še Jana malo zamoti medtem ko čisti, pa res je hitra in zlika mi na kake 14 dni, če jaz ne uspem. user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 668
28.1.2008 15:42:16   
Skaana
user posted image

Uf, sem kar padla sem user posted image . Končno je Atena zaspala, jo imam doma. Sem jo zjutraj peljala v vrtec in mi povejo, da so že trije otroci zjutraj bruhali, pa že v petek dva in driska. Tako da sem jo kar popokala, ker ne želim riskirat. Mogoče katera ve, kaj so prvi znaki rotavirusa?

Alekseju se je rahlo vnela učka. Upam, da ne bo huje. Sem mu pa prejle prvič dala čaj po flaški in je takoj popil 10ml, več pa si nisem upala. Sem pa skuhala BEBE čaj od 1001 cvet na vrečko, ker ta ni sladkan. Odločitev pa zato, ker hoče že tri dni bit skoz na zizi. Očitno je res žejen. Pa saj se pri meni odžeja, ampak hodeča flaška pa zdaj žal nimam časa več bit user posted image .

ElaM, eni so takšni, drugi drugačni, hvala bogu. Našmu se vsi čudijo, kakšen bajsek je user posted image . Se pa ne sekiram kaj dosti, ker je Atena tud bla, potem pa odkar je shodila, je prav suhcena. Pa saj je logično, ne more bit potem otrok bajsek, če sta starša suha, kajne? Vsaj ne bo imela vaša princeska težav s kg v življenju.
Tvojemu vicu sem se pa od srca user posted image user posted image user posted image . Le zakaj se mu je tako mudilo user posted image ?

Danvari, glede lulanja na kahlico, se ti pa še res ne mudi. Mi smo pri Ateni to uspešno uvedli komaj prejšnji teden, pa bo marca že tri leta stara user posted image . Z lepim se hvalim, kajne?

Pikica, super da ste tako praznovali. Stereo jok user posted image user posted image user posted image .

Trdozimc, zakaj pa v vrtec šele po treh mesecih?

Andreja2000, joj sem upala na vedrejše novice o tvoji mami. Da bi imela dovolj moči za čimprejšnje izboljšanje...

Lana 38, no vidiš, da Tim tudi zna prespat nočko... Da bi to trajalo.

Tako, zdaj pa v prvo in pospravljat za miceno. Jah, drugorodke me že razumete...

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 669
28.1.2008 16:33:02   
Mat3ja22

Naš Nick ima pa že par večerov zaporedoma krče. sem najprej mislila da niso, pa sem sedaj ugotovila da so. sicer ne trajajo dolgo (hvala bogu), se pa ponavljajo ob istem času (tako kot naj bi bilo za krče značilno) nekje med 8.20 in 9.00 zvečer. se mi kar  :src trga ko ga vidim bogega reveža kako se matra  :cry: .

pa danes je prišla patronažna po napotnico (ker smo meli več kot 8 obiskov) in sem ji pokazala kakšno rdeče splovilo in mošnjiček ima, pa me je napotila k zdravnici. sem bla tam in mi je povedala da je to soor.  :cry: ponavadi se zgodi, da če ga ima v ustih da ga dobi še spodaj in tko je blo pri nama. sedaj pa ga mažem s kremo Canesten, lahko pa ga bi tudi z Daktarin Gelom.

kaj bi dala a tako dolgo spanje kot ga imate nekatere, pri nas še vedno vztrajamo pri 2 urah naenkrat, samo prva runda je 3 ure user posted image user posted image . zgleda da se naš user posted image rad carta user posted image ( no pravzaprav rad je tko kot mamica in ati user posted image ).

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 670
28.1.2008 19:38:46   
loncica
Čav!

Imam par minut zase, je mali pri moji mami. Naše spanje je zaenkrat super. Prva runda od 5-6h, druga tri urce, potem pa še malo potegne. Se pa seveda vse lahko spremeni. Smo tak ritem že imeli, pa je potem tri dni vstajal na 3,5h ponoči.

Mene pa danes po teh kapljicah vse boli. Podoživljam popadkeuser posted image . Sem pa ful jezna na naša navodila pri zdravilih. V teh kapljicah piše, da to zdravilo prehaja v mleko in lahko povzroči znake ergotizma pri dojenčkih. Jaz itak zagnala tako paniko in cel vikend sem bila vsa depresivna. Sem šla gledat na ameriško stran takega zdravila, kjer piše, da je uporaba pri dojenju varna do 7 dni in, da bi to tega ergotizma prišlo le če bi vzel preveliko dozo in jo jemal par tednov. Najrajši bi na Lek pritožbo napisala, da so mi vzeli 2 dni življenjauser posted image .

Andreja, tudi jaz mislim na vašo mamo. Upam, da boš kmalu poročala boljše novice user posted image .

ElaM, tudi če je Manca bolj drobna, se pa ful lepo redi. Bo manekenka, ko odraste.user posted image  Danes sem pa voziček rinila iz Dola v Mrzli vrh, uh sem se namučla.

Vožnja v avtu, Timotej jo obožuje. Tako kot v vozičku takoj zaspi. Ko se ustavimo na semaforju zagodrnja, potem pa spi naprejuser posted image .

Lp

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 671
28.1.2008 20:24:12   
lana38
loncica, tudi mene si zdaj bolj pomirila. Sem še vedno razmišljala, če so kapljice imele kak stranski učinek.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 672
28.1.2008 21:14:44   
trdozimc
Skaana, Jan je začel hodit v vrtec šele septembra in je bil en teden v vrtcu in potem dva tedna doma na bolniški...., ko sem začela s porodniško je tako ostal po zadnji virozi doma. Predvsem pa zato, ker jaz v otroštvu nisem prebolela noric (preverjeno nimam protiteles) in zato tudi naša pupa ni odporna, je pa par tednov pred in po porodu za novorojenčka to baje zelo nevarno - če bi se okužil. Tako je Jan bil doma do poroda, zdaj ga pa tudi nisem hotela kar takoj nazaj v vrtec rinit, da ne bi Ivi zameril. user posted image  - kaj pa vem no, meni se je zdelo tako prav.

Glede lulanja na kahlico pa je tudi pri nas kriza. Sem rekla, da ga bi raje navadila kar na stranišče z onim nastavkom, ampak sploh noče slišat. Zdaj je dobil pa kahlico za rojstni dan. HMMMM Trenutno res ne morem ujet trenutka, ko on kaka, še manj ko lula, čeprav ima kar ustaljen ritem, pa tudi pove že občasno. Čeprav ima pa foro, da če ga vprašaš če je pokakan in v resnici ni, ti z veseljem pusti povohat tazadnjo, če pa je posračkan pa pravi ni ni ni in beži pred tabo. user posted image

Bolančki se pozdravite, uške preženite, krčke pa čimbolj ublažite. Nočka!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 673
28.1.2008 21:35:56   
Vrtnica79
Čer,

naša Vana pa je danes dopolnila 2 mesecauser posted image . Ja, še vedno je pridna le spi zdaj vedno manj. Saj ni čudno, ko pa se okoli nje dogaja toliko novih in zanimivih stvari. Če jo imamo na rokah sploh noče biti v ležečem položaju. Pol pa jo nosim tak na rami, da lahko gleda naokoli.

Vožnja v avtu; obe sedita odzadaj Vana tako celo pot prespi. Lataša pa tak skozi čekira in pazi nanjo.

Spanje ponoči; ob 22 uri jo še previjem in nahranim pol pa spi nekje do 4,5. Zjutraj pa se okoli pol 8 sper zbudi in protestira, da ji menjam plenico. Ko jo preblečem iz pidžame se naje in zaspi nazaj še za kaki 2 urci.

Pospravljanje še kar uspeva. Še dobro da imamo bolj majhno stanovanjeuser posted image . Včasih se mi edino nabere cot za likanje, pol pač kako noč reskiram.

Kile se mi topijo zelo pooooooočasi. Je še ostalo 6 odvečnih. Pa tudi koža na trebuhu mi visi ven iz kavbojkuser posted image . Oblečem pa lahko že vse prednosečniške stvari. Vsaj to.

Animacija se pri nas izvaja tako da ji morem prepevati pesmice in ji skozi nekaj govorit. Mi pa že odgovarja nazaj z "aaa gggg" in smehom. Včasih prav išče pozornost.

user posted image  kar laufauser posted image . Želva naj ti povem da sem tudi jaz po prvem porodu mislila da so preveč zašili. Me je bolelo kouser posted image . Zdaj 2 pa čisto nič.

No, bom počasi končala ker pišem to z levo roko( sem desničarka). Zraven še nekaj pojem Vani, ker ji je tečno če more samo v luft gledat.

Andreja2000 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojo mamo!

Magi vi pa že enkrat pošljite te bolezni nekam.

Aja, da ne pozabim. Ali ste ve oddale vloge na davčno za vzdrževalne družinsko članeuser posted image   Prosim naj mi nekdo razloži za kaj se tu sploh gre. Ali morem to izpolnit, če so otroci že prijavljeni v službi priuser posted image  in po njem tudi zavarovaniuser posted image  

Tak, zdaj pa bom res končala. Mi je user posted image  celo zaspala na rokah.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 674
29.1.2008 8:56:35   
Vrtnica79
Dobro jutro, zaspanke!user posted image bo mrzla!

Jaz pa sem danes že pridna in že kuham kosilo. Vidim da je zunaj tak lep dan in ga hočem izkoristit za sprehod.

Vana je zaspala nazaj in zdaj imam čas da malo prečekiram RR, pa še kaj na hitro pospravim. Lataša je tudi že v šoli, ati pa je šel na kavico.

Punce danes pa vse ven na sončeka! Upam da je pri vas tudi tako lepo.

Uživajteuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.