pikica*
|
Spet ste bile pridne čez vikend . Mi smo imeli pa aktivno. V soboto smo imeli tako mini praznovanje Zojinega rojstnega dne za družino. Toliko se ji je dogajalo, da je na koncu zvečer zaspala kar v svojem stolčku, medtem, ko je jedla . Pa saj ni čudno, ker je bila ves čas v pogonu, poleg tega pa čez dan ni šla nič spat. Že tako se mi zdi, da počasi kar ukinja tist opoldanski spanec. Včeraj pa smo šli pogledat na Rakitno. Imeli smo se super. Uživali smo v sončku, naredili eno ornk peš turo, potem pa uživali ob pijači na sončku. Lovro je vse skupaj prespal, Zoja pa je res veliko hodila, na koncu pa se je zakadila še na tobogan in v peskovnik. Priporočam za tiste, ki imate dva mulčka, ker vam bo ob vseh možnih aktivnostih ostalo še nekaj časa zase . Magi*, vi imate pa res ves čas težave z zdravjem. Držim pesti, da končno prilezete na zeleno vejo in začnete uživat Duda: Lovro je od nje čisto odvisen. Imamo pa Nukovo. Kasneje bom nabavila Nubyevo, so se tudi pri Zoji dobro obnesle (še predobro). Smo jih pa v njeni "karieri" porabili vsaj ene 20 . Trebuh+kile: No comment . Saj trebuh bo počasi že šel. V bistvu je zdaj samo en kup odvečne kože, ki grdo visi čez pas, ko oblečem kakšne stare hlače. Zato še vedno najraje nataknem nase kar nosečniške. Kile pa....katastrofa. Nikamor se ne premaknejo, zato sem jim od danes dalje napovedala vojno. Ko je le kakšna prilika, pridno telovadim (otroci so prav fina utež ), da spravim tazadnjo in noge v red, drugače pa poskušam pit res ogromno tekočine. Sladkarije pa bodo šle v kak najbolj oddaljen kot. Sicer je malo krize, ker jih imamo trenutno res veliko. Za praznike je vsak kaj prinesel, potem so nosili sladkarije za Zojo in mamico, ko so hodili gledat Lovra, zdaj pa smo zopet dobili cel kup sladkarij za Zojin rojstni dan. Ergotyl: Lončica, če so ti ga predpisali, ga kar jemlji. Jaz sem te kapljice dobivala ves čas v porodnišnici. Sicer je precej bolelo, ker sem potem imela ornk krče (pač krčenje maternice, ni kaj), ampak se je potem vse skupaj uredilo. Vožnja: Jaz vozim oba zadaj. Airbaga sploh ne poskušam izklapljat, ker sem že od Zoje navajena, da se otroci vozijo izključno zadaj in to sami. Zdaj ponucam Zojo za to, da mi poroča kaj Lovro počne (npr., če mu pade ven duda ipd.), sicer pa mali itak ponavadi v avtu takoj zaspi. Če je pa malo joka, ga pač je. Zadnjič sem imela stereo jok.....sta oba tulila kot utrgana. pa sem se dala kar na off . Pospravljanje: Za prvo silo nam uspeva. V bistvu je največji problem v Zoji, ki naredi čisti raztur. Potem pa mami pospravlja. Sicer jo nekaj siliva k pospravljanju, ampak ej bolj malo uspeha. Sicer pa poskušamo vse čim bolj sproti pospravljat. Je pa tako, da imamo pač kakor imamo. Če komu ni všeč, mu ni treba hodit. Spanje: Kar ok. Ob 20h večerja, potem pa okoli polnoči en nočni obrok, med pol četrto in četrto drugi, okoli pol osmih in osmih pa budnica. Če tako ostane,kar podpišem . Je pa zato čez dan bolj malo spanja. Ampak raje vidim, da je to podnevi, kot ponoči. : nisem bila šivana in ni nobenih težav. Počakala sva, da se je čišča ustavila (cca. 3 tedne), potem pa akcija . Še največji problem je Zoja, ki ponavadi prileti v spalnico, ko je to najmanj treba . Potem jo pa ponavadi pošljeva kaj skuhat in je še enkaj časa mir. Čau
|