Raho
|
No, pozdrav (pa ne soncu, ker je pri nas tako grdo vreme ) tudi od mene. Ekola - mi smo ful aktivni in komaj da najdem čas, da vam kaj napišem, ker ponavadi pišem cele romane - grem na RR prečekiram, preberem, odgovorim kaj kratkega, za daljše pisanje pa mi ni, ker vem, da bo Iraja Živa dobila ošpice, če jo pustim predolgo v ležalniku. Andreja2000 - kako je mama? Mi je bilo ful hudo, ko sem prebrala, da je tako slaba. Magi* - pa kaj se to pri vas dogaja , res imate več kot pestro . Za dihanje pomaga stari preizkušeni recept - verjemi mi - pri nas Črtomiru vedno odmaši nos - narezana čebula zavita v kuhinjsko krpo in obešena ene 70 cm nad glavo. Sicer potem vsi smrdimo kot lukarji, ampak pomaga pa. Čim prej se mi pozdravite . ElaM - ne se sekirat - še bo možnosti za službo. Jaz grem čez en mesec za štiri ure nazaj pa se mi sploh ne da, ampak OK - bo že. Trenutno Živo navajamo na en obrok po flaški (da mi je moj ne bo vsak dan vozil v službo), saj Črto ni sprejel falške in ga je poem moj vsak dan moral voziti k meni v službo (to pa je cca. 8 km). Pa še idiotsko se je slišalo, ko je moja tajnica razlagala: Joj, sedaj pa ne morete k direktorici, ker doji Duda - ni šanse, da jo zagrabi. Zato pa imamo težave, da hoče na vsak način biti pri meni - non stop. Sedaj delamo tako,d a jaz za kako uro mrknem, da ni nonstop v naročju (grem v trgovino ali pa s kakšno kolegico na kavo) Moj trebuh - ne bom komentirala - hud je - vaje in steznik komaj da kaj korigirajo, koža mi kar visi , mi je pa čudno, keer imam okoli reza popolnoma mrtvo kožo - na popolnoma nič ne reagira - sploh ne čutim, če se primem. Vožnja - če smo v avtu trije (jaz in oba tamalčka) vzamem Laguno, ker se da izklopiti airbag, če gremo vsi štirje, sedim odspredaj - Črtomir pa čekira tamalo (pa še blazno pomembno se mu zdi, da mu toliko zaupam) . Pospravljanje stanovanja - za sedaj nama z mojim s skupnimi močmi še uspeva. S tem, da nama kuha tašča. Ampak pa komaj uspevam pospravljati za Črtojem, ker je kot vihar. Peglam pa zvečer ali pa ponoči, ko moji trije spijo. Kakanje - prišli smo na 1-2x na dan. AD3 - ni nobene reakcije . Spanje - še sedaj ne morem verjeti, da se to dogaja meni - spi od 21.00 do polnoči - jo podojim in previjem, potem od polnoči do 6.00, jo podojim in previjem in od 6.00 do 11.00. Glede na to, da se je Črtomir zbujal na vsaki dve uri do dopolnjenega 5. meseca, je to pravi balzam - naj samo tako ostane. Razmišljamo, kam ga bomo pičili za prvomajske. V hotelski sobi si sebe in dva otroka ne zamišljam - so mi premajhne. Sedaj pa razmišljam, kaj bomo... Ima katera kakšen pameten predlog? Vse, ki ste mi napisale, da bi rade imele navodila za masažo, mi posim pišite na ZS. Tiste, od katerih nimam naslova (saj že vedo, katere so to), vas prosim, da pripišete še naslov. To je namreč plakat. potem bom šla v službo in skopirala, pa vam pošljem. No,. to bi bilo vse. Lepo se imejte...
|