|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
22.1.2008 20:35:47   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

frrr...a veš da sm jst tud bla indijanka ko sem bila majhna kostum je bil pa iz take žaklovine ki jo je bilo takrat na pretek ...pa kuža (tega še imamo shranjenega bo Brina nekoč), žaba, pikapolonica, harlekin, dojenček, lev, pika nogavička.....mislim kar sm si zmislila sem bila....moja babica je bila šivilja in je šivala...kasneje v srednji šoli pa sem sama začela.......pa sm naredila volka in rdečo kapico....taksista(taksi je bil iz škatelj)...kokoši (tukaj smo se vsi trije frendi naučili tudi himno!)...ej to smo ga žuraliuser posted image

kakšne dobre ideje... pa un kuharček mi je full dobra in enostavna rešitev. js sm bila pa po fotkah sodeč klovn, indijanček, dimnikar (imela lestev in dreto), vesoljček (v prvem razredu zmagala v šoli; na glavi imela doma izdelane vesoljske slušalke user posted image ), ribn´čan urban (v drugem razredu zmagala na pustnem karnevalu, na hrbtu nosila stojalo z razno kramo za prodaj... kuhalnice in majhni pleteni koši), palček (imela starodavno svetilko, ki je zares svetila), šivilja in škarjice (imela velikanske lesene škarje, brat je bil pa krojaček hlaček in je imel gumb ter šivanko), klovn (imela velikansko sponko s katero sem bila pripeta na sošolko, ki je bila tudi klovn), pol pa že malo bolj pubertetniške variante ala hipika, pa rolerka user posted image v prvem letniku gimnazije smo pa zmagali kot skupinska maska - bili smo plonk ceglci... moj oče ima kr veselje s tem in se je vedno zelo potrudil, da sva bila z bratom izvirna maska.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
22.1.2008 20:35:50   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

oj!

frrrr,sivkamivka 
  uspešno prestali prva 2 dni v vrtcu ...  mali je čist naudušen,takoj je šel k vzgojiteljici,se igral z otročki,plezal po toboganu,skoz tunel,full se trudi hodit,ker usi že orng hodijo,pil je sam iz skodelice,pridno sedel za mizo ...  super, skratka. sm pa bla še ves čas z njim,čeprav me ni prou nevem kok šmirglav. jutri bova še kosilo jedla.  je pa večina malih smrkavih in eni kr grdo kašlajo user posted image . mi smo učeraj pregnali smrkelj s sterimarom, šč,šč bolezniuser posted image .
super!!! user posted image user posted image

frrrr  hodimo od 11.1.08
zabeleženo user posted image

muki dojilja user posted image   jst tut še full dojim,čeprav bi rada že enkrat nehala. čez dan min.1x,da zaspi,pred spanjem obvezno,ponoči ne štejemuser posted image   čez dan dostikrat zahteva,greva do hladilnika,kej pojeva,popijeva ... včasih pali,včasih spet ne, če je prevelik jok se vdamuser posted image   če rata,da ga čez dan ne podojim(zaspi u vozeku), mam pa zvečer bombo od joškeuser posted image user posted image , kdaj se neha ta proizvodnja mleka??  tko da kr nehat itak ne morm,ker 100% fašem mastitis.
predlagam preventivni nakup Sytocinona... ne vem ali ga lahko dobiš brez recepta... mogoče boš morala zdravnici za recept zatežit

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
22.1.2008 20:37:48   
frrrr
Aidan, Martin, Matjaž - mamice, pls datume prvih korakov.... nisem vpisala user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
22.1.2008 20:46:12   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

Aidan, Martin, Matjaž - mamice, pls datume prvih korakov.... nisem vpisala user posted image

če je to moj Matjaž in ne od Evik (ki menda, če se prav spomnim tega naprednega fantička, hodi skoraj že od rojstva user posted image user posted image ) so prvi koraki (pol dnevne sobe, potem pa na kolena) 15.11., medtem ko je dejansko res shodil, postal dvonožec, 9.12.2007.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
22.1.2008 20:46:54   
Anonimen
Jaz bi pa vprašala, če katera ve, kako sta Vava in njen Luka? Nočem izpasti firbec, ampak jo kar pogrešam........

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 3430
22.1.2008 20:47:41   
@lina
prebrala sem vas, zdaj pa grem veliko čistko delat v dnevno sobo, jutri dobimo novo sedežno. Jupi!

Lep polnolunin večer in noč vam želim!user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
   [Brisano sporočilo]
22.1.2008 20:48:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3432
22.1.2008 20:50:08   
@lina
sivkamivka, sam še to komentiram: ta tvoj avatar meni dela prevelike skomine, zlasti zvečer, ko naj bi človek ne jedel več tako velikouser posted image  Le pazi se, da te ne ugriznemuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
22.1.2008 20:53:41   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

prebrala sem vas, zdaj pa grem veliko čistko delat v dnevno sobo, jutri dobimo novo sedežno. Jupi!

Lep polnolunin večer in noč vam želim!user posted image

ej se vam godi...najprej hiška...pa avto ...zdej sedežna....kaj bo naslednje alina....še en dojenčekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
22.1.2008 20:55:33   
pikapolona2
kolk pa pri nas pihaaaaaaaaaaa....mam filing da bo kr bajto odneslo tolk žvižga...brrrrrrrrrrrr......

Neposredna povezava do sporočila: 3435
22.1.2008 20:56:14   
pikapolona2
jst pa štrudl jem....je še od kosila ostal.....mljask mljask

Neposredna povezava do sporočila: 3436
22.1.2008 20:56:44   
Anonimen
lahko noč, lepe sanje, naj vam jutrišnji dan, vsaj tisti službeni del, čim prijetneje in čim hitreje mine..........

Neposredna povezava do sporočila: 3437
22.1.2008 20:57:14   
pikapolona2
ja luna je pa danes res lepa........user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3438
22.1.2008 20:57:16   
piskot
pa vi niste normalne, kolk ste naklofale od dopoldan.

pri nas tako veter piha, da me je strah, da nam bo kaksno drevo padlo na blok user posted image . stala. moz je sel proslavljat enega novorojencka.

danes sem martinu kupila ene cevlje. imenujejo se cangurino. katera pozna? se mi zdijo ful mehki, pa znizani so bili na 20 eur. sem pa ugotovila, da so 22 stevilka enako veliki kot geox 21.

tabu teme ne bom komentirala.

maskare smo hoteli bit lev ali pa tiger ali slon (kar imajo v milerju) pa je menda samo za tavelike otroke. tako da smo trenutno na tocki nic. pojma nimam, moram it nekaj kupit konec tedna.

frrr po mojem je bilo 13.9. dan gor ali dol.

se mi zdi da sem hotela se nekaj komentirat, pa ne vem vec kaj. grem po cips, da se pripravim v nizki start za housa gledat user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
22.1.2008 20:57:54   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: altati

se vam zdi, da prehitevam? mnenja plsss

Moje mnenje je, da prehitevaš....če bi bila vidva različnih narodnosti oz. jezikov, bi rekla, da je to potrebno. V tvojem primeru, pa res ne vidim potrebe...ampak to je moje mnenje....
Pri nas sicer Jaša gleda občasno Baby TV (oz. on itak ne gleda, ker ne zdrži niti minutko) oz.je prižgana.

Jaz načeloma stojim za tem, da se bodo otroci še dovolj učili. In jim pred šolo in tudi v času šole, ne vpisujem nobenih dejavnosti, pri katerih bi bilo potrebno kakršnokoli dodatno učenje. Razen če bi seveda kateri od otrok to želel, popolnoma samoiniciativno.
Vse dodatne, popoldanske dejavnosti mojih otrok temeljijo zgolj na njihovem interesu: ples, plezanje, risanje...

jaz tudi nisem pristašica prezgodnje intelektualizacije.
se mi pa zdi prav primerno, če mama kdaj pa kdaj kakšno pesmico zapoje tudi v tujem jeziku, pa brez razlaganja in prevajanja, kaj to pomeni. za to pride še čas in verjemite mi, vsi otroci bodo še kako siti učenja tujih jezikov. posebej na tak razumski način. pesmice pa ostanejo za celo življenje in so ogoromen vir besednega zaklada in besednih zvez.

pri nas v šoli učimo dva tuja jezika od 1. razreda naprej, ampak dokler niso v slovenskem jeziku pismeni, ne učimo branja in pisanja v tujem jeziku. do takrat le pojejo, recitirajo, se igrajo, skratka polnijo spomin, s pomočjo katerega se potem učijo pisanja v tujem jeziku, saj sprva zapisujejo le, kar znajo že od prej na pamet, da krepijo samozavest pri branju nekih čudnih besed. pa hitreje zalaufa.

lina ima drugo situacijo, saj živi v drugem jezikovnem področju in je rpav, da ne govorijo samo slovensko

tudi jaz dodajam, da je to samo moje mnenje.

tudi zate velja zgornji post. ne učenje jezika...

frrr, nič nimam proti pesmicam v tujih jezikih. jaz bi le izbrala varianto, da mama poje otroku, ne da se otrok uči prek televizije. moje mnenje. vsak po svoje user posted image

kdo je govoril o tvju? pesmice se ponavadi posluša po radijskem sprejemniku. glede petja pa... petje s posluhom ja, če pa nekdo nima posluha, pa lahko otroku naredi več škode kot koristi... je bolje, da mrmra in s tem pomirja otroka, petje pesmic v tujih jezikih pa raje prepusti profesionalcem.

Neposredna povezava do sporočila: 3440
22.1.2008 20:57:59   
frrrr
muki, tako mi je znano tole z bolanim možekom user posted image me ne smemo bit bolane, oni so pa lahk user posted image no, js imam malo prednosti, ker imam samo enega škratka, ti pa dve princeski in bi še bolj potrebovala moža. pozdravite se vsi skup! pa spočij si jutri v službi user posted image
kk luštne ima Iva user posted image user posted image

midva sva pa prej pogledala francoske bombažke. joj ga teram user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
22.1.2008 20:58:34   
pikapolona2
oooooo..piskot hvala k sme na HAusa spomnila....sam a ni zdejle tud slalom....kar pomeni da nimam TV na razpolago....moj navija pred TVem

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
22.1.2008 20:58:56   
lucika
helou

prvi koraki 1.12; shodil (samo po dveh) 24.12.
zmerjen 81, kg 12,2. pred par tedni, ga skor ne upam več vagat, ker je vse samo am am mama.

mali mi vedno več kašlja. kupila sem mu fluimukan. ta zadeva meni še najbolj pomaga, pa še fina je. v prahu, mu lahko zmešam v sok, ali vodo, dobi po slamici...za izkašljevanje. ker kašlja zjutraj in dopoldan, ne na suho, prav lušči se mu ven...kot meni. upam, da ostane na tem in gre na boljše.

jaz sem kar ok, antibiotikov še imam en cel kup za uničit. se mi pa zdi, da mi nekaj ne odgovoraja. kot rahla alergija. me srbijo ušesi, pa po vratu, pa en del lica, take cist drobne pikice čutim, vidim ne...ne vem, ali je kr nekaj, al je od antibiotikov...

jutri že rabim prvo urco fraj, gremo končno na unicredit zrihtat vse zadevice. in pol bo bajta spet na tuuurbo preklopila. zdaj smo kak teden stali (nismo majstrov naročali), zdaj bo pa zalaufalo. samo da bodo vsi imeli čas, ko ga mi planiramo. komaj čakam.............

risank ne mara sploh. muziko ja, včasih kar ob radiju zapleše, pa ta je prižgan non stop. al pa pojočo knjigico vklopi in pleše.

pa tedijo da "moji moji". če ga ni zraven kar sam demonstrira. rečeš, a je tedi tvoj? se vleže na tla, kot bi se cartal. če je pa kje blizu, pa seveda na njega....ful sta prijatla, sploh ne morš verjet, ko ju gledaš. en večji falot kot drugi, pa resnično se ti za kako bedarijo zdi, da sta si jo skupaj zamislila...

čakam dr.hausa, pol pa spat.

Neposredna povezava do sporočila: 3443
22.1.2008 21:02:04   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

danes sem martinu kupila ene cevlje. imenujejo se cangurino. katera pozna?

jaševi prvi čeveljčki so bili kangurino, pa tisti, ki si jih videla danes na Tii so kangurino .

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
22.1.2008 21:02:11   
pikapolona2
mi smo pa danes pri P dobili napotnico za alergologa....ker naš kašelj še vedno ni OK....in res je lahko to tudi alergija...čeprav stiskam pesti močno da niuser posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
22.1.2008 21:03:00   
pikapolona2

jaševi prvi čeveljčki so bili kangurino, pa tisti, ki si jih videla danes na Tii so kangurino .

aha vidle sta se danes...ja ja...zdej mi je pa vse jasnouser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
22.1.2008 21:05:24   
altati
frrrr- vsaka mama ima posluh za svojega otroka! In vsak oče! Verjemi! Saj ni treba da poješ profesionalno, ampak poj mu pa....mislim pesmice ala Kuža pazi z repkom miga... Ode radosti mu pa res ni treba, če misliš da si brez posluhauser posted image .In nobene škode mu ne boš naredila, verjemi!Samo korist!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
22.1.2008 21:08:28   
altati

aha vidle sta se danes...ja ja...zdej mi je pa vse jasnouser posted image

kaj se ti je zjasnilouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3448
22.1.2008 21:08:49   
altati

mi smo pa danes pri P dobili napotnico za alergologa....ker naš kašelj še vedno ni OK....in res je lahko to tudi alergija...čeprav stiskam pesti močno da niuser posted image

stiskam pesti tudi jazuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3449
22.1.2008 21:10:07   
pikapolona2
oda radostiuser posted image user posted image user posted image user posted image

mi pa tako radi pojemo...sam kadar je z mano poje joške joške joške...vsaka ma joške joške...a ktera pozna terafolk.....men imajo tolk odbite komade...pa energija ki je v njihovih komadih....plešemo in skačemo po dnevni da sm na koncu čist zašvicanauser posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?