|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
22.1.2008 16:36:24   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Pogrešam Maksove in Emine dogodivščine, prav res....... user posted image

Pridem, ker bom čakala možička, da se vrne iz Prage. user posted image Ti več napišem zvečer. Drugače so pa zdaj njune dogovdivščine na blogu. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
22.1.2008 17:01:48   
muki1
O še ena z blogom. A je javen ali zaklenjen? Če je javen, se seveda priporočam za link user posted image .

Še ena hecna.
Iva ima Telebajskov....ma ne vem, enih 7. 4 male gumijaste, enega velikega PO-ja, ki je bil že Nežin, ta tudi govori. Pa 2 mala Lili in Tinki Binkija. Sta ravno prav velika, da vzame vsakega v eno roko, ko gre spat in to ima obvezno s sabo kamorkoli gremo. Včeraj sem preoblačila posteljno perilo in sem po pomoti Lili odnesla z perilom v pralnico. Joj, kako smo jo iskali. Tako jo je klicala JI-JI, JI-JI!!!!

No, danes ko sva se uspavali in se je dojila, kar naenkrat skoči pokonci in mi na joško nastavi najprej Lili, potem še pa Tinkibinkija. Pa zraven je govorila Tadi mam cici naj user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
22.1.2008 17:52:29   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

se vam zdi, da prehitevam? mnenja plsss

Moje mnenje je, da prehitevaš....če bi bila vidva različnih narodnosti oz. jezikov, bi rekla, da je to potrebno. V tvojem primeru, pa res ne vidim potrebe...ampak to je moje mnenje....
Pri nas sicer Jaša gleda občasno Baby TV (oz. on itak ne gleda, ker ne zdrži niti minutko) oz.je prižgana.

Jaz načeloma stojim za tem, da se bodo otroci še dovolj učili. In jim pred šolo in tudi v času šole, ne vpisujem nobenih dejavnosti, pri katerih bi bilo potrebno kakršnokoli dodatno učenje. Razen če bi seveda kateri od otrok to želel, popolnoma samoiniciativno.
Vse dodatne, popoldanske dejavnosti mojih otrok temeljijo zgolj na njihovem interesu: ples, plezanje, risanje...
nisi prebrala vsega. ne pade mi na pamet, da bi jašo namerno nekaj učila, ker sem tudi sama mnenja, da se mora otrok igrat dokler mu to družba dopušča (beri: ga v šoli ne zasujejo z resnejšo igro). bi mu pa v ozadju predvajala npr. nemške, francoske, italijanske ali kakšne druge pesmice, da mu pride barva tujega jezika v uho in bo kasneje (če se bo kdaj lotil učenja tega jezika) hitreje osvajal veščine tega jezika. bolj me je zanimalo ali to res drži oz. ali so to samo izmošljitine.
sicer pa naš mali čist pridno pogleda 2 frančka ali 2 nodija dnevno. je nekaj postala utina... najprej po eden, zdej se pa stegne proti miški in govori eno, eno (kar pomeni še eno risanko). mogoče ne bi bilo slabo, če bi mu kakšno tujo risanko predvajala, ne le slovenskih???

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
22.1.2008 17:56:02   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

se vam zdi, da prehitevam? mnenja plsss

Moje mnenje je, da prehitevaš....če bi bila vidva različnih narodnosti oz. jezikov, bi rekla, da je to potrebno. V tvojem primeru, pa res ne vidim potrebe...ampak to je moje mnenje....
Pri nas sicer Jaša gleda občasno Baby TV (oz. on itak ne gleda, ker ne zdrži niti minutko) oz.je prižgana.

Jaz načeloma stojim za tem, da se bodo otroci še dovolj učili. In jim pred šolo in tudi v času šole, ne vpisujem nobenih dejavnosti, pri katerih bi bilo potrebno kakršnokoli dodatno učenje. Razen če bi seveda kateri od otrok to želel, popolnoma samoiniciativno.
Vse dodatne, popoldanske dejavnosti mojih otrok temeljijo zgolj na njihovem interesu: ples, plezanje, risanje...

jaz tudi nisem pristašica prezgodnje intelektualizacije.
se mi pa zdi prav primerno, če mama kdaj pa kdaj kakšno pesmico zapoje tudi v tujem jeziku, pa brez razlaganja in prevajanja, kaj to pomeni. za to pride še čas in verjemite mi, vsi otroci bodo še kako siti učenja tujih jezikov. posebej na tak razumski način. pesmice pa ostanejo za celo življenje in so ogoromen vir besednega zaklada in besednih zvez.

pri nas v šoli učimo dva tuja jezika od 1. razreda naprej, ampak dokler niso v slovenskem jeziku pismeni, ne učimo branja in pisanja v tujem jeziku. do takrat le pojejo, recitirajo, se igrajo, skratka polnijo spomin, s pomočjo katerega se potem učijo pisanja v tujem jeziku, saj sprva zapisujejo le, kar znajo že od prej na pamet, da krepijo samozavest pri branju nekih čudnih besed. pa hitreje zalaufa.

lina ima drugo situacijo, saj živi v drugem jezikovnem področju in je rpav, da ne govorijo samo slovensko

tudi jaz dodajam, da je to samo moje mnenje.

tudi zate velja zgornji post. ne učenje jezika...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
   [Brisano sporočilo]
22.1.2008 18:06:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 3380
   [Brisano sporočilo]
22.1.2008 18:18:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3381
22.1.2008 18:38:37   
pikapolona2
dejmo babnce ne bit tolk polnolunovskeuser posted image user posted image user posted image
joj....kolk ste ene hude ...pa jst tole z ugotavljanjemuser posted image  jemljem kot en hec......sploh pa sta ta ki je vrgla kost in ta ki jeuser posted image to naredili pri polni zavesti in v dogovoru....tako da ta ki je nosečka ne sme bit nič jezna noooo zdej se nam  lepo hihitata. Itak vsak pove kadar hoče in ko hoče. MI pa vmes malo glodamouser posted image

Imam pa jst en tak feeling da je vsega tegale itak konec da je bil alarm prehitr...upam da se motim!

muki...pazi da se nebo tinkibinki sred noči priplezal na joškouser posted image user posted image

anč nisi povedala kako je bilo tristanu všeč v vrtcuuser posted image

aja mi risank ne gledamo sploh....ker tu ko sem ji prižgala TV in hotela da je 5 minut pr mir.....je ni zanimalo.

Neposredna povezava do sporočila: 3382
22.1.2008 18:55:40   
*anč*

O še ena z blogom. A je javen ali zaklenjen? Če je javen, se seveda priporočam za link user posted image .
jst tut

Še ena hecna.
Iva ima Telebajskov....ma ne vem, enih 7. 4 male gumijaste, enega velikega PO-ja, ki je bil že Nežin, ta tudi govori. Pa 2 mala Lili in Tinki Binkija. Sta ravno prav velika, da vzame vsakega v eno roko, ko gre spat in to ima obvezno s sabo kamorkoli gremo. Včeraj sem preoblačila posteljno perilo in sem po pomoti Lili odnesla z perilom v pralnico. Joj, kako smo jo iskali. Tako jo je klicala JI-JI, JI-JI!!!!

No, danes ko sva se uspavali in se je dojila, kar naenkrat skoči pokonci in mi na joško nastavi najprej Lili, potem še pa Tinkibinkija. Pa zraven je govorila Tadi mam cici naj user posted image .
joj,muki iz kje jih vi jemljete?  user posted image   si daleč najbolj zabavna punca na tem forumu in vaše dogodivščine več kot z veseljem berem!  user posted image   želim vam pa malo več zdravja, da bojo posti še bolj pozitivni!  user posted image user posted image user posted image   iva za kakanje!!   zdej boš mela pa čedalje več mleka,če boš še telebajske dojila!user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
22.1.2008 19:08:20   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu
In kdo je bil med glavnimi pobudniki te gonje? user posted image

ena nam je vrgla kost, da smo planile nanjo kot sestradane volkulje user posted image

Ma, saj sem razmišljala, če sploh bi napisala tole, kar sem zgoraj. Ni na nobeno konkretno letelo, samo malo me je zbodlo, da ste naredile tak cirkus zaradi tega (pa jaz sploh nisem vedela zanj, ker takrat nisem brala, če ne bi dobila tvojega sms-ja, ne bi vedela nič), zdaj se boste pa kao vlekle ven, kaj se je iz tega nredilo. Mah, brezveze, da tole spet vlečemo na dan. Srečka nosečka bo že sama povedala, ko bo želela, če bo želela.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

Neposredna povezava do sporočila: 3384
22.1.2008 19:20:24   
Anonimen

Saj vem, da nisem nobena super mati in žena, kar držim se ob teh naših boleznih in nekak krmarim to našo potapljajočo se barčico user posted image . Ampak če me pa kaj iztiri, me pa iztiri, ko za povrhu še mož zboli. Ko ga najbolj rabim in sem že na koncu, da ga res komaj čakam, da pride domov, da malo izprežem....in danes se je komaj privlekel do doma, ker je še on zbolel. Zdaj se je zavlekel pod kovter in ga ni user posted image . Saj revček ni sam kriv, da je zbolel, ampak jaz ga POTREBUJEM user posted image . In zdaj lepo še njega pedenam. Iva je zdaj prvič danes zaspala. Že trikrat sem jo neuspešno nosila spat. Zdaj smo bile zunaj, sta se malo nadihali in jo je končno vrglo. Sicer ne vem, kdaj bo zaspala večer, ampak vsaj zdaj spi in je mir. Neža je že dokaj samostojna, ko ni ravno čisto na psu. Danes je kar pridna, zdaj gleda Heidi, jaz pa bom zgleda lahko pojedla kosilo in malo pospravila, ker tistih 10 minut kar se zaigrata sami, da jaz kavo pred RR popijem mi tudi celo stanovanje razvržeta in se že ves dan ogibam raznorazni krami, zdaj pa ni več izgovorov.

Jao, če jaz ne bom enega dne nekoga ubila user posted image .
Jutri grem v službo, da malo preklopim, pa naj se še tašča malo ubada z vnučkami user posted image .

to pa je da se ti zrola, ampak še boljše je, če si še ti bolana, pa je on še zmeraj bolj bogi............

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3385
22.1.2008 19:23:46   
Anonimen

ena nam je vrgla kost, da smo planile nanjo kot sestradane volkulje user posted image

bo una z virozo pomoje kar prava, zanikala ni

Neposredna povezava do sporočila: 3386
22.1.2008 19:26:34   
Anonimen

Ma, saj sem razmišljala, če sploh bi napisala tole, kar sem zgoraj. Ni na nobeno konkretno letelo, samo malo me je zbodlo, da ste naredile tak cirkus zaradi tega (pa jaz sploh nisem vedela zanj, ker takrat nisem brala, če ne bi dobila tvojega sms-ja, ne bi vedela nič), zdaj se boste pa kao vlekle ven, kaj se je iz tega nredilo. Mah, brezveze, da tole spet vlečemo na dan. Srečka nosečka bo že sama povedala, ko bo želela, če bo želela.

ona ima očitno občutek, da se jo premalokrat spomnimo, pa je potem tole nastalo........sicer pa,naj uživa, vsaj ena!

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3387
22.1.2008 19:34:01   
Anonimen
drugače pa jaz na prenosnem rač. danes, kako paše......un je že kot en počasen polž in traja in traja, da mi kakšno stran odpre! Tole je pa luksuzuser posted image

muki
- tvojima princeskama pa želim, da se hitro pozdravita!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3388
22.1.2008 19:42:19   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

ona ima očitno občutek, da se jo premalokrat spomnimo, pa je potem tole nastalo........sicer pa,naj uživa, vsaj ena!

Remy, vidim, da kar podobno razmišljava.... user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
22.1.2008 19:56:09   
altati

moja malenkost, so whatuser posted image user posted image user posted image  
kogar moti, naj ignorira....čist enostavnouser posted image
če bi me dobro brale, bi ugotovila, da že 14 dni nisem napisala niti besedice na to temo....temo odpirako druge....
ko bo hotela, bo povedala sama...se vam ne zdi?????
vsaka pač v svoji nosečnosti uživa po svoje...ene povedp talpj, druge so tiho dalj časa....jaz npr. do mislim da 16T nisem povedala nikomur (vedela sva edino jaz in mož). Pri Tari in Tii sem bila tiho še dlje, pri Jašu se žal ni dalo, ker se je videlo...

Aja, Pikabu, gonja se mi zdi pa daleč od primernega izraza....res!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
22.1.2008 20:02:15   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

dejmo babnce ne bit tolk polnolunovskeuser posted image user posted image user posted image
joj....kolk ste ene hude ...pa jst tole z ugotavljanjemuser posted image  jemljem kot en hec......sploh pa sta ta ki je vrgla kost in ta ki jeuser posted image to naredili pri polni zavesti in v dogovoru....tako da ta ki je nosečka ne sme bit nič jezna noooo zdej se nam  lepo hihitata. Itak vsak pove kadar hoče in ko hoče. MI pa vmes malo glodamouser posted image

No, vsaj ena, ki je dojela poantouser posted image user posted image user posted image .
Očitno nekaterim od nas manjka smisla za humoruser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
22.1.2008 20:03:11   
Anonimen
ma sej ni gonja, Pikabu se je zdelo, da bi mogoče user posted image to lahko motilo......ampak je pa ravno obratno, ona uživa v tem, da se vsaj 1x o njej piše, pa tudi, če se na koncu kregamo zaradi nje........
Jst bi bila pri Tinkari lahko tiho do 20 tedna, se ni - na žalost- nič videlo, pa še potem je bil moj trebuh pod jopo ali jakno neopazen. Sem konec avgusta sosedo srečala, pa ona če je kaj novega, jaz rečem nič........kaj sem jaz vedela, da ona nič ne ve, sej so tako že vsi pri 2 mesecih vedeliuser posted image
Pol me pa oktobra kliče, pa reče, če moti- jaz pa da glih Tinkari mleko pripravljam- komu??? Aja, rodila sem- a ne vešuser posted image user posted image - Jo je skor kap, pa kregana sem bila, kako nič novega, ko sem bila pa user posted image , jaz pa nič povedala! pa saj me je videlauser posted image

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 3392
22.1.2008 20:03:22   
Arabela
Pa daj punce nehajte že okrog te user posted image ... sploh je bilo mišljeno verjetno kot hec, pa me smo tak radovedne babnice, pa smo malo čvekale...  nihče prav nihče verjetno ni hotel nič slabega.... pa ne tako osebno jemat stvari...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz trenutno prav nič nisem vesela tega trebuha... ej cele dneve mi je spet slabo, živčna, debela, prenapeta... jaz sem z veseljem povedala oziroma ste me odkrile pa nič zato.. .slej ko prej bomo tako vedele..

Samo prosim ne te teme vedno znova pogrevat, ker na koncu bo prišlo še do zamer in se bomo skregale.. bRezveze, a ne...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
22.1.2008 20:04:11   
altati
frrrr- bistvo je, da  se razumemouser posted image .
Jaz lahko le rečem, da nisem ravno pristaš sedenja otrok pred televizijo. Imam srečo, da Jaša pogleda res samo nekaj sekund in šiba naprej.
Pri puncah pa tudi res strogo izbiram vsebino in čas pred TV.
Sem bolj za varianto Sivkemivke.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
22.1.2008 20:04:53   
altati

aja mi risank ne gledamo sploh....ker tu ko sem ji prižgala TV in hotela da je 5 minut pr mir.....je ni zanimalo.

no, tako je tudi pri nas....in sem prav vesela za to. Priznamuser posted image !

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
22.1.2008 20:08:05   
Arabela
Moja mala lepotička spet noče še spat.. pa že zeha na veliko... najprej sem bila malce živčna, ker bi se rada učila... ampak kolikokrat sem že tu gor napisala da se ne bom več sekirala..user posted image ... pa se vedno znova... sem pa res opica...  ampak zdaj se pa res ne bom več.. ko bo mala zaspana pa naj gre spat takrat... pač red pri na s ne pali..

Ta ideja s kuharčkom mi je ful všeč...user posted image user posted image user posted image .. pa še tako preprosta je...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
22.1.2008 20:08:28   
moci
čer. a se kregateuser posted image

jaz sem vas preletela, muki, hvala, da si me nasmejala.

drugače pri nas ni rožnato. v službi je za zjokat. sploh nimam računalnika, telefona, še svinčnika nisem imela. noben ne ve točno, kaj bi z mano. malo sem jim zmešala štrene s krajšim delovnikom.
zoja pa še vedno ni dobra. zdaj je bila dva dni z atijem doma, jutri gre vseeno v vrtec. bomo videli kako bo. vročine nima od sobote, kašlja precej, iz nosa še vedno slap. ponoči smo spali 2 uri. 2x je bruhala sluz.
hipoteza, da se bo čiščenja noska navadila, se žal ni uresničila. tuli kot nora, oba jo komaj obvladava in zdaj ne pusti niti, da jo namažem s kremo. vsak dan jo trpinčiva - čiščenje noska, kapljice v oči, sirup železa, sirup proti kašlju. vse na silo in ob hudem joku. z lepa ne gre več čisto ničuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
22.1.2008 20:10:03   
Anonimen

frrrr- bistvo je, da  se razumemouser posted image .
Jaz lahko le rečem, da nisem ravno pristaš sedenja otrok pred televizijo. Imam srečo, da Jaša pogleda res samo nekaj sekund in šiba naprej.
Pri puncah pa tudi res strogo izbiram vsebino in čas pred TV.
Sem bolj za varianto Sivkemivke.

se strinjam, omejen čas TVja, kaj se gleda in kdaj, je treba še tudi kaj drugega narediti. Sploh v OŠ so zame zelo fajn izvenšolske dejavnosti- ples, risanje, plezanje, pač kar kdo hoče..........ker so današnji otroci že tako preveč pred televizijo in za računalnikom, igre zunaj nekateri sploh ne poznajouser posted image
Tinkara tudi 2 sek gleda TV, je ŠE ne zanima. drugače se mi pa , v današnjih časih, ne zdi slabo, če otrok gleda in posluša tujejezične pesmi, risanke.......ko so majhni se veliko naučijo skozi igro in brez prisile........

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 3398
22.1.2008 20:10:20   
moci

no, tako je tudi pri nas....in sem prav vesela za to. Priznamuser posted image !

enako. maksimalno 5 minut, v mojem naročju, pa še ves čas sem ji govorila, kaj kdo dela.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
22.1.2008 20:10:58   
altati
moci- a si napisala prošnjo za internet, če ti bodo seveda dali računalnik????????

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.