|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
22.1.2008 21:29:16   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

oda radostiuser posted image user posted image user posted image user posted image

mi pa tako radi pojemo...sam kadar je z mano poje joške joške joške...vsaka ma joške joške...a ktera pozna terafolk.....men imajo tolk odbite komade...pa energija ki je v njihovih komadih....plešemo in skačemo po dnevni da sm na koncu čist zašvicanauser posted image user posted image

ti so carji....

men tut ..  nor instrumental!

ja violina in harmonike...juhej...žuuuuuuur

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
22.1.2008 21:30:16   
pikapolona2
ta.nja....čer

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
22.1.2008 21:31:30   
borovnicka

IZVIRNO SPOROČILO: borovnicka

gledam housa pa čekiram RRuser posted image

a ste šli k zdravniku?

sem klicala, povedala, kaj in ker se mu že suši, je rekla, da ni treba, če bodo pa kakšne  spremembe pa naj pridemo pokazat

nagajivčka TT

Neposredna povezava do sporočila: 3478
22.1.2008 21:32:33   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Mah, je toliko enih tem odprtih, da ne vem, kaj bi komentirala.

Muki, kje si? Kako ste kaj? Je boljše? Pa ata? So že kaj pri močeh? Ampak vi imate pa tole res noro. user posted image Naj gredo te bolezni že končno preč. Samo, če pogledamo, kakšno je vreme, pa sploh ni čudno. user posted image 7. 2. te pa pocukam za rokav.... user posted image Pa tole ležanje z dvema glavicama po rokami tudi mi pzonamo....

TV: pri nas mora biti vedno prižgan, Maks sam prinese daljinca, ampka gleda ga pa ne. Če Ema gleda risanke, obsedi za kakšno minuto zraven.Fifi ima rad, pa Nodija, ampak še nikoli pa ni gledal cele. Najraje pa ima, da se igra z avtomobilčki, zraven spotoma vrže uč še na televizijo. Ampak ugasnjena pa ne sme biti.

user posted image user posted image user posted image ta bo pa zrastel v takega cloveka kot je moj moz. mora imeti tudi stalno tv prizgan user posted image user posted image user posted image . moski ... samo nianse ane (z izjemo moza od altatiuser posted image ).

Ja, naš Maks že kar kaže tipična "moška" nagnjena.... user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
22.1.2008 21:35:07   
Anonimen

lina sm te hotla prašat.....kako kej cene v ameriki....govorijo nekaj o slabem dolarju pa o recesiji....a se to kej pozna pri nakupih?

Težko rečem, ker NY je nekaj čisto specifičnega. Dejstvo je, da dolar v primerjavi z EUR slabi, kar pomeni, če nakupuješ je to ful ugodno, če pa varčuješ je pa to ful slabo. Vsi govorijo o tem, da se je recimo bencin ful podražil. Ampak recimo, mleko se je podražilo še bolj. Cene stanovanj, najemnine stanovanj, storitve, osnovne življenjske potrebščine so se podražile. Na dvig cen je v ogromni veličini vplival napad na dvojčke. Po letu 2001 je namreč življenje tu preceeeeeeejjjjj dražje. Pa že itak je dražje od ostalih ameriških mest....Potem so govorice da za vsem tem stoji Wall Street ki samo uživa ob svojih planih....

Iz lastnih izkušenj pa lahko povem samo to: ko smo maja prišli sem, sem rekla, ja to je pa drago, pa tisto je drago, ma to bom pa v Sloveniji kupila itd....ko smo poleti prišli domov, sem rekla, ja to je pa dražje kot v NY, ma tisto bom pa raje v NY kupila....tako da ne vem...meni se zdi, da je SLovenija ful draga država, če pogledam nepremičnine, če pogledam cunje, avtomobile....to je tukaj ceneje, ampak vedite da plače so pa petkrat večje....

Neposredna povezava do sporočila: 3480
22.1.2008 21:35:25   
borovnicka
Tv - pri nas prižgana kadar je ati doma, jaz pa tudi dopoldne Raxa gledam, pa kavico pijem, ker sta malčka tolk pridna da se igratauser posted image

itak zvečer pa zjutraj pogledamo nodija, občasno kakšno drugo, ki jo izbere tjan, tjašu pa je zanimo ene 5 min ali pa potem raje vzame knjigico - pameten dečko

borbe imamo samo za računalnikuser posted image

nagajivčka TT

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
22.1.2008 21:36:45   
Lu
Čer bejbe!

Meni tudi en uč meče na Housa, drugi pa na RR user posted image user posted image

Mož obležal na kavču user posted image Še vedno šepa. Z nogo ni ok. Po vsej verjetnosti gre na operacijo kolena ( neki miniskus in pretrgana križna vez ) Nič fajn.user posted image

No, jaz sem pa tudi dobila izvid glave in je vse v mejah normale. Očitno res migrene, takrat. Clody upam, na čim manj. Ker boli kot 100 user posted image

Se pa jutri odrpavim k zobarju. me že 3 dni boli zob, ampak vsak dan bolj, pa se sploh ne spokam.

Maškarce. Ja mojadva bosta spet. Maja verjetno kakšna princesa, Tian pa žabec, ala Ninđa Želva user posted image user posted image

Pikabu WB. Kod si se potikala?

A se že ve katera je nova  nosečka user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 3482
22.1.2008 21:38:36   
Lu
Pri nas TV Tiana sploh ne zanima user posted image Je pa Maja prava mojstrica in je posnela iz DVD Nodija na TV. Mislim, kaj bodo otroc pa v šol delal user posted image , če že zdej take stvari počnejo ko jih še sama ne znam user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
22.1.2008 21:40:10   
Lu
Aja nekaj mi povejte. Je katera seznanjena z pleničnim izpuščajem? Meni je danes to rekla v vrtcu, da ima mali to, ker se mi je zdel zelo otečen okoli oči,da si je ta izpuščaj prenesel na oči user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
22.1.2008 21:41:45   
pikapolona2
čvekam po telefonuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3485
22.1.2008 21:42:25   
Lu
pikapolona ti kar čvekaj user posted image Boš mogla pa počas spremenit podnapis, ker snega očitno kar ne bo user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 3486
22.1.2008 21:46:46   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

Jaz bi pa vprašala, če katera ve, kako sta Vava in njen Luka? Nočem izpasti firbec, ampak jo kar pogrešam........
z januarjem so štartali z vrtcem in se imajo kr fino. mali že kr zgovoren.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
22.1.2008 21:47:04   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Aja nekaj mi povejte. Je katera seznanjena z pleničnim izpuščajem? Meni je danes to rekla v vrtcu, da ima mali to, ker se mi je zdel zelo otečen okoli oči,da si je ta izpuščaj prenesel na oči user posted image

mi smo se seznanjali z njim en mesec. potem smo ga pa uspeli odslovit. martine je imel ful rdeco in pikasto po stegnih in na trebuscku, tam ko se plenica konca. ne mores falit. ampak oci je imel pa ves cas okej.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
22.1.2008 21:51:07   
Pikabu
No, jaz sem pa tudi dobila izvid glave in je vse v mejah normale. Očitno res migrene, takrat. Clody upam, na čim manj. Ker boli kot 100 user posted image

Kako je pa zgledal CT glave? A ti kaj takoj povedo? Jaz ga imam sedaj v februarju. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
22.1.2008 21:51:49   
Pikabu
Pikabu WB. Kod si se potikala?

Povsod malo.... Največ pa ob možu.... user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
22.1.2008 21:53:21   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: altati

frrrr- vsaka mama ima posluh za svojega otroka! In vsak oče! Verjemi! Saj ni treba da poješ profesionalno, ampak poj mu pa....mislim pesmice ala Kuža pazi z repkom miga... Ode radosti mu pa res ni treba, če misliš da si brez posluhauser posted image .In nobene škode mu ne boš naredila, verjemi!Samo korist!
moj mož ima posluh. js pa ne. upam, da je jaša po možu. glede na njegovo navdušenje nad glasbo... kako pleše, kako uživa med preizkušanjem strun na kitari, kako rad bobna in kako rad se igra s ksilofonom... večkrat sva že opazila, da po taktu udarja z nogo po previjalni ali z roko po mizi. je podedoval po očetu in tega ne bi ravno uničila.

preproste pesmice mu valjda pojem, pesmice v tujih jezikih pa user posted image če nimam posluha in če jezika ne znam, nima smisla... js sm pisala o barvi jezika, ki jo otrok lahko dobi s poslušanjem tujih pesmic in tega pač sama otroku ne morem dat, ker nisem natur speaker

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
22.1.2008 21:57:51   
Lu

Kako je pa zgledal CT glave? A ti kaj takoj povedo? Jaz ga imam sedaj v februarju. user posted image

Ja. Prvo kar je rekla, da ne smem bit nosečauser posted image Drgač se pa uležeš na eno ala klop in te potisnejo v tisto ovalno posodo, ti mižiš, traja cca 5 min in to je to. Slike sem dobila po 2 urah, ampak sem jih šla komaj danes iskat.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
22.1.2008 21:59:35   
Lu
Joj moj malček pa tako rad pleše. Ga moram prav posnet tako je simpatičen. moram pa povedat, da sta oba glasbeno nadarjena. Pa kaj ne bosta, če je pa mati tudi user posted image user posted image Sem igala 6 let klavir. Je bil pa ata zelo aktiven. Tako, da imam nekaj po njemu.user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
22.1.2008 21:59:51   
frrrr
kolk cajta sem rabla, da sem vas prebrala user posted image sem vmes milion drugih stvari počela. enkrat imela že akcijo. zaspal je pa ob 19:30. upam, da bo jutri lažje vstal. zadnja 2 dni je zaspal ob 20ih in je 7:40 še čist munjen. včeraj je na previjalni še naprej spal, danes je pa tut poskušal user posted image imamo ekspresno spravljanje za v vrtec, da sta 7:55 tam in en zamudi zajtrka.

želim vam mirno noč!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
22.1.2008 22:02:25   
Lu
A je še katera jezna na tega Hausa. A še 3. del bo user posted image user posted image Jaz pa tak firbec, da je kaj.user posted image

Frrr jaz švicam ko ju pokam za v vrtec. Dobesedno. In smo ene 15 pred 8 že tam.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
22.1.2008 22:06:20   
Pikabu

Ja. Prvo kar je rekla, da ne smem bit nosečauser posted image Drgač se pa uležeš na eno ala klop in te potisnejo v tisto ovalno posodo, ti mižiš, traja cca 5 min in to je to. Slike sem dobila po 2 urah, ampak sem jih šla komaj danes iskat.

Hvala za tole. A pa je kaj grozen občutek?

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
22.1.2008 22:10:35   
borovnicka

A je še katera jezna na tega Hausa. A še 3. del bo user posted image user posted image Jaz pa tak firbec, da je kaj.user posted image

jest tud jezna, pa firbec
kr nekje  konc.........

nagajivčka TT

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
22.1.2008 22:11:20   
borovnicka
pikabu - a mate kakšne sestanke za stavko

nagajivčka TT

Neposredna povezava do sporočila: 3498
22.1.2008 22:15:13   
piskot

mi smo se ravno danes menili kaj bo, ce bo user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 3499
22.1.2008 22:24:44   
borovnicka
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

mi smo se ravno danes menili kaj bo, ce bo user posted image

če bo....

nagajivčka TT

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?