|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
22.1.2008 10:30:58   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: Clody

A daste malčkom kak sirup če kašljajo? Mi imamo tako P, ki zagovarja nedajanje sirupov, češ da to lahko zadevo še poslabša.  Ok čez dan, ponoč bi mu pa rada kej dala, ker res natepava. Sicer to začuda ne moti spanca. Ob 5 ga zbudi zabasan nos.

jaz sem otrokom dajala (Jašu še ne, ker ni bilo potrebe) domač sirup iz smrekovih vršičkov. Vedno sem to povedala P in so bili soglasni, da je ta sirup zeloooo primeren.

Thanks altati. Si bom nabavla!!

ne vem, če se to sploh da nabavit...pri nas to babi izdeluje...no, čisto možno je, da se tudi kje kupiuser posted image ...saj danes se da itak že vse kupit...

da se kupit - ta sirup sem mislila, ko sem rekla da najprej gremo z naravnim - v lekarni se kupi sirup smrekovih vršičkov...je tudi dober, Matjaž bi ga kar več kot eno žlicouser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
22.1.2008 10:34:30   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

A daste malčkom kak sirup če kašljajo? Mi imamo tako P, ki zagovarja nedajanje sirupov, češ da to lahko zadevo še poslabša.  Ok čez dan, ponoč bi mu pa rada kej dala, ker res natepava. Sicer to začuda ne moti spanca. Ob 5 ga zbudi zabasan nos.

jaz sem otrokom dajala (Jašu še ne, ker ni bilo potrebe) domač sirup iz smrekovih vršičkov. Vedno sem to povedala P in so bili soglasni, da je ta sirup zeloooo primeren.

ne vem, če se to sploh da nabavit...pri nas to babi izdeluje...no, čisto možno je, da se tudi kje kupiuser posted image ...saj danes se da itak že vse kupit...

da se kupit - ta sirup sem mislila, ko sem rekla da najprej gremo z naravnim - v lekarni se kupi sirup smrekovih vršičkov...je tudi dober, Matjaž bi ga kar več kot eno žlicouser posted image
[/quote

no, saj se mi je kar zdelo, da zdaj tudi to že prodajajouser posted image ..
ja, itak da je ful dober za otroke, saj je ful sladekuser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
22.1.2008 10:39:26   
Clody

Kupit ga nameravam v Naklem pri domačem zdraviliščarju. Bomo vidli!!! Očitno ga bom morala jemat tud jest!user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
22.1.2008 10:44:58   
piskot
Hm, tole mi je pa celo toliko zanimivo, da delim z vami.

http://www.youtube.com/watch?v=7pM44lW4ttU

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
22.1.2008 10:49:06   
piskot
Smrekove vrsicke smo mi kar v mercatorju kupili. Od medexa.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
22.1.2008 10:59:29   
muki1
Dan.

Za nami kar lepo prespana noč, no, lepo glede na okoliščine.

Kile 8,8 vred s plenico.
Oblačila:74,80. 86 visi z nje.

Jeziki: zaenkrat samo slovensko in prekmursko user posted image . Gledamo pa velikokrat nemške programe z risankami. Predvsem Caillou ( Karli po naše) je zelo enostavna za razumeti in to potem Neži sinhrono prevajam user posted image , če ravno gledam z njo.

Vrtec: sem klicala in se zmenila, da od februarja naprej plačujem za naš plačilni razred, odbijejo mi malice, ker je pač ne bo v vrtcu. Pri nas rezervacij ni, oziroma ne plačujemo rezervacij.
Se mi pa vseeno zdi butasto, da sredi leta pokličeš in vprašaš, če pa zdaj ti lahko naslednji teden pripelješ svojega otroka v vrtec. Ja, saj to je splošno znano, da prostorov v vrtcu ni in so povsod čakalne liste, a ne? Zato sem pa jaz vpisala Ivo že aprila user posted image
No, butasto od te mamice, ki hoče zrivat svojega otroka na Ivino mesto, da se razumemo.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
22.1.2008 11:12:23   
muki1
Clody, saj ne vem, če naj čestitam za službo ali ne. Način kako si jo dobila je definitivno odštekan user posted image . Je pa zanimivo, podobno kot pri Luciki ( bajdevej, pogrešana).
Očitno je moto za iskanje službe: KO VSE TI DOL VISI, TAKRAT SLUŽBA SE DOBI user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
22.1.2008 11:19:11   
tasha23
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

Hm, tole mi je pa celo toliko zanimivo, da delim z vami.

http://www.youtube.com/watch?v=7pM44lW4ttU

AMEN - živa resnica!!!!

Ojla dekleta, kako kaj? Jaz sem tokrat za sebe na bolniški: VIROZAuser posted image , upam, samo, da ne bom malega nalezla...

Drugače pa smo mi nekje na 10 kg za cca 80 cm, suhci še vedno, živahni 100/h: uzgojiteljica je rekla:'' Ta otrok je vsepovsod, če bi se dalo na luster splezat, bi bil tudi tam user posted image user posted image user posted image !''
Ja hvala, vem, da je takouser posted image
Punce moje težki dnevi so za nami in čeprav je zunaj grdo vreme pri nas sije sonček user posted image . Sploh se ne sekiram več za službo, uživam trenutke, ki jih preživljam z mojima dvema user posted image user posted image ... Vas pogrešam, žal nimam več časa za net, še brat vas ne utegnem več user posted image
Upam, da me vsaj malo pogrešate user posted image , ker jaz VAS VELIKOOOOOOOOO POGREŠAAAAAAAM!!!!user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
22.1.2008 11:21:49   
psaša
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

mi tudi nismo pri ta močnih, koliko je velik, nimam pojma. sem mu na NL kupovala 86 majčke, mogoče malo rokave zaviham. o kilogramih vam pa raje ne bom pisala, maxica, kar pomiri se, če še nimate 10 kg med nami so tudi lažji oktobrčki user posted image

Ne, saj se ne sekiram glede kil. Ker mi deluje čist ok, povsod ga je ravno prav, tudi živahen je, ješč itd. Samo čudi me, ker je imel pri enem letu 9840 g, in če ga tehtam na domačih tehtnici, mu pokaže lih malo čez 10 kg, kar pomeni, da se v treh mesecih ni kaj bistveno poredil. Je pa res skoz v pogonu, edino, ko spi, je pri miru, no, pa še takrat ni.user posted image  

Maxica pri našmu čist isto

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
22.1.2008 11:32:39   
mis
jUTRO!!!!

Ja, včeraj sem pozabila čestitat Arabeli za izpit, pa Clody za službo, pa moci za 1. dan službeuser posted image

Hvala za info glede vrtcev.

No, sem že v službi, čakam na začetek. Danes sva z mami zglancale stanovanje, še posesat in pomit je treba popoldan ko pridem domov.

Naša ima cca 10kg, se sama tehtauser posted image  Imava v spalnici vago, pa hodi gor in čaka da se številka pokaže. Tako da nekje okrog 10 ali malo manj. Cunje ima pa 80-86. Odvisno. 14 dni nazaj sem uvedla hlače 86. bodiji so mešano. S tem da ima bombažne plenice in več pobere, tako da realno ima okrog 80.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
22.1.2008 11:52:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Vrtec: sem klicala in se zmenila, da od februarja naprej plačujem za naš plačilni razred, odbijejo mi malice, ker je pač ne bo v vrtcu. Pri nas rezervacij ni, oziroma ne plačujemo rezervacij.
Se mi pa vseeno zdi butasto, da sredi leta pokličeš in vprašaš, če pa zdaj ti lahko naslednji teden pripelješ svojega otroka v vrtec. Ja, saj to je splošno znano, da prostorov v vrtcu ni in so povsod čakalne liste, a ne? Zato sem pa jaz vpisala Ivo že aprila user posted image
No, butasto od te mamice, ki hoče zrivat svojega otroka na Ivino mesto, da se razumemo.

Pediatrinja ti lahko napiše zdravniško potrdilo, potem uveljavljaš rezervacijo za max. 2 meseca in plačaš 30% cene, ki naj bi jo plačala!

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3336
22.1.2008 12:05:33   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

Pediatrinja ti lahko napiše zdravniško potrdilo, potem uveljavljaš rezervacijo za max. 2 meseca in plačaš 30% cene, ki naj bi jo plačala!

Remy, vsaka občina ima svoja pravila, svoje odstotke rezervacij in možnosti uveljavljanja le-teh. Veliko občin sploh še nima možnosti uveljavljanja rezervacij za bolniško odsotnost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
22.1.2008 12:16:23   
altati

Mi smo pa tako za Tio vrtec dobili. da smo ravno poklicali, ko so 5 minut pred nami otroka odjavili, da ne bo hodil....In ni bilo v času vpisa, kar tako, enkrat, sredi leta....Saj veš kaj pravijo, poskusit ni greh....user posted image
No, ampak ni šlo za naslednji teden, ampak za naslednje šolsko leto, kakšne tri mesece po vpisu....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
22.1.2008 12:17:45   
altati
Maxi- najino umivanje je obrodilo sadove na vseh frontahuser posted image user posted image user posted image !
Bravo midve!!!!!user posted image user posted image user posted image

Tasha pozdravljena, umivamo se samo zateuser posted image .

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
22.1.2008 12:20:07   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: Remy

Remy, vsaka občina ima svoja pravila, svoje odstotke rezervacij in možnosti uveljavljanja le-teh. Veliko občin sploh še nima možnosti uveljavljanja rezervacij za bolniško odsotnost.

točno tako.
Tu imajo občine popolnoma proste roke.
V Zagorju npr. je bila rezervacija za poletne mesece 1000 sit (6 let nazaj), iz naslova bolezni je ni bilo, v Kranju je možna poleti in iz naslova bolezni (vsaj bila je, ne vem če je še) in znaša 30% cene.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
22.1.2008 12:27:42   
tasha23
ojla, da malo spremenim temo: Kaj ste že zrihtale maškare za vaše malčke? Mi smo našemu malemu kupili masko Racman Jaka, šefica od tašče pa mu je poslala masko Winnie the Poohuser posted image  zdaj pa lahko samo izbiramouser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
22.1.2008 12:39:11   
Clody

Mi smo pa tako za Tio vrtec dobili. da smo ravno poklicali, ko so 5 minut pred nami otroka odjavili, da ne bo hodil....In ni bilo v času vpisa, kar tako, enkrat, sredi leta....Saj veš kaj pravijo, poskusit ni greh....user posted image
No, ampak ni šlo za naslednji teden, ampak za naslednje šolsko leto, kakšne tri mesece po vpisu....

Enako. Sploh nisva vedla, da so vpisi v določenih mesecih. Slučajno je dragi prišel osebno vprašat kako pa kaj in zvedu, da je ravno en odpovedal.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
22.1.2008 12:41:07   
Clody
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

ojla, da malo spremenim temo: Kaj ste že zrihtale maškare za vaše malčke? Mi smo našemu malemu kupili masko Racman Jaka, šefica od tašče pa mu je poslala masko Winnie the Poohuser posted image  zdaj pa lahko samo izbiramouser posted image

1. POjma nimam!!Njega bo kaaaaap ko bo vidu kako maškaro in sebe v ogledalu!!!!mal sem gledala po trgovinah. Obstajajo od 2-3 let kompleti, manjše nism vidla.
Najraj ga ne bi še nič oblekla, ampak bodo v vrtcu vsi maškare!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
22.1.2008 12:51:19   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

1. POjma nimam!!Njega bo kaaaaap ko bo vidu kako maškaro in sebe v ogledalu!!!!mal sem gledala po trgovinah. Obstajajo od 2-3 let kompleti, manjše nism vidla.

Najraj ga ne bi še nič oblekla, ampak bodo v vrtcu vsi maškare!

obleči ga v kuharčka...en bel predpasnik zašij...pa eno krpo ...en majhen lonček v roke in kuhalnico. Lahko iz papirja takšno kuharsko kapo ali ruto in rdeča lička...pa bo enostavno pa nič ga nebo motilo...to je bila od moje prjatlce tamala...je bila tolk luštnauser posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
22.1.2008 13:00:27   
pikapolona2
frrr...a veš da sm jst tud bla indijanka ko sem bila majhna kostum je bil pa iz take žaklovine ki jo je bilo takrat na pretek ...pa kuža (tega še imamo shranjenega bo Brina nekoč), žaba, pikapolonica, harlekin, dojenček, lev, pika nogavička.....mislim kar sm si zmislila sem bila....moja babica je bila šivilja in je šivala...kasneje v srednji šoli pa sem sama začela.......pa sm naredila volka in rdečo kapico....taksista(taksi je bil iz škatelj)...kokoši (tukaj smo se vsi trije frendi naučili tudi himno!)...ej to smo ga žuraliuser posted image

drgač smo pa mi tud pri tavelikih in tamočnih...veliki smo tam okoli 86cm....težki blizu 12kg.....cunje pa trenutno kupujem za 2 leti...oziroma če so francoske številke kar za 3 leta...malo rokave zaviham pa bo upam tudi še za jesen.user posted image

grem kuhat kosilo..danes sam zabušavam...sem bila na pilatesu in na masaži....potem sem pa še po fasngo zavila....malo sem si vzela čas samo zaseuser posted image

Clody čestitam za službo, pa Arabela pridna ker delaš tele izpite karuser posted image  po tekočem trakuuser posted image user posted image .

Piškot se že prepričujem ...srečna sem ...srečna sem...srečna sem...ko se srečava bova pa skupaj mrmraliuser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
22.1.2008 13:01:07   
altati
Jaz sem našmu dečku vzela samo kapico in tak 'kao slinček' za žabico. V baby centru imajo za take male....v bistvu nič posebnega, ravno toliko da nekaj bo...Pa izbrali smo žabico,  ker zna Jaša tako fino kvakatiuser posted image .

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
22.1.2008 13:30:08   
Maxica

Maxi- najino umivanje je obrodilo sadove na vseh frontahuser posted image user posted image user posted image !
Bravo midve!!!!!user posted image user posted image user posted image

Tasha pozdravljena, umivamo se samo zateuser posted image .

No, hvala Bogu, zdaj bo spet mir, en čas se spet ne bo treba umivat.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
22.1.2008 13:30:37   
Maxica
Aja, in jaz sem že lepo doma, ob enih smo zaključili.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
22.1.2008 13:35:45   
psaša
Imam tasho na sumu, da je naša srečkauser posted image .

Mah, imam v službi čist preveč časa user posted image .

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
22.1.2008 13:52:29   
Clody
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Imam tasho na sumu, da je naša srečkauser posted image .

Mah, imam v službi čist preveč časa user posted image .

Jaz sem tudi spremenila mnenje.  Sta mi bli sumljivi Lina in sivkamivka, zdej pa vidim da je Tasha!!!!!user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?