|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
22.1.2008 21:11:04   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

danes sem martinu kupila ene cevlje. imenujejo se cangurino. katera pozna?

jaševi prvi čeveljčki so bili kangurino, pa tisti, ki si jih videla danes na Tii so kangurino .

aha vidle sta se danes...ja ja...zdej mi je pa vse jasnouser posted image

kaj se ti je zjasnilouser posted image user posted image

eh mal se zezam...hehe...name pa luna tako nagajivo deluje....se mi smeje in reži že cel dan

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
22.1.2008 21:11:12   
Anonimen

oda radostiuser posted image user posted image user posted image user posted image

mi pa tako radi pojemo...sam kadar je z mano poje joške joške joške...vsaka ma joške joške...a ktera pozna terafolk.....men imajo tolk odbite komade...pa energija ki je v njihovih komadih....plešemo in skačemo po dnevni da sm na koncu čist zašvicanauser posted image user posted image

ti so carji....

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3452
22.1.2008 21:11:40   
piskot
pikapolona saj cakamo da prides kaj naokoli, pa nic ne poklices. zdaj bodo daljsi popoldnevi, ce bosta z brino kaj dolgcas preganjali ... al pa za vikend ... midva imava itak nemobilnega atija.

televizija je pri nas non stop prizgana ce je ati doma (verjetno imate se kje takega atija), pa je martin ne opazi, razen ce je zaspan, potem se zbase na kavc in ti ponuja daljinca, da mu das na baby tv. edino kar ga zmoti je muzika in ce so na primer reklame, skoraj ves cas plese. pred tv potem zdrzi 5 minut. ampak danes je prvic videl telebajske. sem ga komaj odvlekla od tv-ja. svasta.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 3453
22.1.2008 21:11:56   
Anonimen
danes vas pa res meče....a to pomeni, da mene še čaka, al da me je včeraj ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3454
22.1.2008 21:12:24   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

oda radostiuser posted image user posted image user posted image user posted image

mi pa tako radi pojemo...sam kadar je z mano poje joške joške joške...vsaka ma joške joške...a ktera pozna terafolk.....men imajo tolk odbite komade...pa energija ki je v njihovih komadih....plešemo in skačemo po dnevni da sm na koncu čist zašvicanauser posted image user posted image

ti so carji....

a si bla na koncertu kdaj......joj kr srbi te tam enkje tolk nažigajouser posted image

moja mama kuha kafe kuha kafe kuha kafe....la la la

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
22.1.2008 21:12:48   
altati

danes sem martinu kupila ene cevlje. imenujejo se cangurino. katera pozna?

jaševi prvi čeveljčki so bili kangurino, pa tisti, ki si jih videla danes na Tii so kangurino .

aha vidle sta se danes...ja ja...zdej mi je pa vse jasnouser posted image

kaj se ti je zjasnilouser posted image user posted image

eh mal se zezam...hehe...name pa luna tako nagajivo deluje....se mi smeje in reži že cel dan

se mi je zdelouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3456
22.1.2008 21:14:05   
piskot
frrr jaz sem cisto brez posluha, pa mu kar pojem, vsaj te taenostavne, kuza pazi ipd. sicer ne vem kaj si mislijo ljudje okoli naju, ko me poslusajo, ampak martinu je ful fino. pa se plesat vedno potem zacne. kaj pa vem, itak sva oba z mozem brez posluha, ce ga bom unicila, bomo lahko samo rekli, da je podedoval.

Neposredna povezava do sporočila: 3457
22.1.2008 21:14:34   
altati
lina, zakaj me ignoriraš na skypuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
22.1.2008 21:15:06   
Anonimen
naš Tv ne opazi preveč...no ok, zjutraj ko je Medvek Pu, ali pa Mickey Mouse ali pa Hanah Montana....za to pravi da je njegova ljubica....

drugače pa obožuje laptop...pa stol, ta pisarniški ( imamo usnjenega )...jaz lahkoo celo kosilo s sladico pripravim, če ga posedem za računalnikom pa kakšne Wigglese zavrtim.......

jah no, jaz sem bolj tiste sorte.....če nama to ustreza, pa če funkcionira, potem tako naredimo...ane ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3459
22.1.2008 21:15:16   
pikapolona2
piškot pokličem ja....lahko pa tudi vidva kej do nas priletitauser posted image ....kolk časa pa bo ati še nepokreten

danes sva z Brino gledali tamale ovčke pri sosedih....a veste da je en becek imel še popkovino ki mu je bingljala s trebuščka...pa kolk je milo blejela.....

Neposredna povezava do sporočila: 3460
22.1.2008 21:17:25   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

Jaz bi pa vprašala, če katera ve, kako sta Vava in njen Luka? Nočem izpasti firbec, ampak jo kar pogrešam........

Na njiju se pa tudi jaz večkrat spomnim... Upam, da so zdaj res vsi v redu in je OK.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
22.1.2008 21:17:39   
pikapolona2
lina sm te hotla prašat.....kako kej cene v ameriki....govorijo nekaj o slabem dolarju pa o recesiji....a se to kej pozna pri nakupih?

Neposredna povezava do sporočila: 3462
22.1.2008 21:18:43   
pikapolona2
pikabu a bo? Kako dolgo boš brez možeka?

Neposredna povezava do sporočila: 3463
22.1.2008 21:20:41   
piskot

piškot pokličem ja....lahko pa tudi vidva kej do nas priletitauser posted image ....kolk časa pa bo ati še nepokreten

danes sva z Brino gledali tamale ovčke pri sosedih....a veste da je en becek imel še popkovino ki mu je bingljala s trebuščka...pa kolk je milo blejela.....

vsaj se ene dva vikenda. se cujemo za vikend. upam da bo kaj vremena.

iiiiii ovcke ....

Neposredna povezava do sporočila: 3464
22.1.2008 21:22:35   
pikapolona2
ta vikend nas spet ni...ja štajerska kliče....ampak drug vikend smo pa doma. Pa med tednom smo tudi skoz....se slišimo Piškot.....a tu tud ne moreš Hausa gledat.....gleda ati slalom?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
22.1.2008 21:24:56   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Jaz pa priznam, da mi prav paše da se malecka zamoti z risankami... ker drugače ni niti minute pri miru, midve pa skoraj vedno sami doma..user posted image user posted image user posted image ... risanke so pač zjutraj ko se zbudi in zvečer..  pa umiri se zraven njih

mi imamo ritual po večerji risanka, kopanje in spat. jaša pridno sedi v mojem naročju in gleda. očitno je sposoben tolk se zbrat, da je to izvedljivo. do zdaj sva bila na dveh lutkovnih predstavah ob dedku mrazu in vedno je pridno poslušal in gledal. marca ali aprila je v lutkovnem gledališču tudi predstava muca copatarica, ki traja 40 minut in razmišljam, da bova mogoče celo šla pogledat. če pokaže, da mu zadeva ni več všeč, pač greva ven. sicer je pa tudi toliko časa že gledal božičnega nodija in bi še eno risanko pogledal, če bi mu jo dovolili.
arabela, če imata vidve omejitev na zjutraj in zvečer je čist kul. sej menda nimaš male cel dan pred tvjem. se mi zdi, da sta med oktobrskimi mamicami s tamalo največ na zraku.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
22.1.2008 21:25:00   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

otrok spi!!!! user posted image user posted image user posted image   pa ta vrtec je zakooooooooooon!
 user posted image user posted image čestitke!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
22.1.2008 21:25:20   
Pikabu
Mah, je toliko enih tem odprtih, da ne vem, kaj bi komentirala.

Muki, kje si? Kako ste kaj? Je boljše? Pa ata? So že kaj pri močeh? Ampak vi imate pa tole res noro. user posted image Naj gredo te bolezni že končno preč. Samo, če pogledamo, kakšno je vreme, pa sploh ni čudno. user posted image 7. 2. te pa pocukam za rokav.... user posted image Pa tole ležanje z dvema glavicama po rokami tudi mi pzonamo....

TV: pri nas mora biti vedno prižgan, Maks sam prinese daljinca, ampka gleda ga pa ne. Če Ema gleda risanke, obsedi za kakšno minuto zraven.Fifi ima rad, pa Nodija, ampak še nikoli pa ni gledal cele. Najraje pa ima, da se igra z avtomobilčki, zraven spotoma vrže uč še na televizijo. Ampak ugasnjena pa ne sme biti.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
22.1.2008 21:25:56   
Pikabu

pikabu a bo? Kako dolgo boš brez možeka?

Ja, itak, da bo. Saj sploh nisem slabe volje, če je katera dobila tak vtis. Res ne, pa mislim, da tudi luna (še) ne vpliva name. user posted image

Možek pa pride enkrat sredi noči. Sem mu naročila, da me mora zbuditi. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

Neposredna povezava do sporočila: 3469
22.1.2008 21:26:24   
piskot

ta vikend nas spet ni...ja štajerska kliče....ampak drug vikend smo pa doma. Pa med tednom smo tudi skoz....se slišimo Piškot.....a tu tud ne moreš Hausa gledat.....gleda ati slalom?

ati pije na enega novorojencka. jaz imam pa multitasking user posted image . gledam housa, jem cips, pa tle z desnim ucem gor spegam.

Neposredna povezava do sporočila: 3470
22.1.2008 21:26:31   
borovnicka
gledam housa pa čekiram RRuser posted image

nagajivčka TT

Neposredna povezava do sporočila: 3471
22.1.2008 21:28:03   
pikapolona2

evo živ dokaz kolk se lahko ženske na več stvari skoncentriramouser posted image

ati pije na enega novorojencka. jaz imam pa multitasking user posted image . gledam housa, jem cips, pa tle z desnim ucem gor spegam.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
22.1.2008 21:28:06   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

ti so carji....

men tut ..  nor instrumental!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
22.1.2008 21:28:24   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: borovnicka

gledam housa pa čekiram RRuser posted image

a ste šli k zdravniku?

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
22.1.2008 21:28:35   
piskot

IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Mah, je toliko enih tem odprtih, da ne vem, kaj bi komentirala.

Muki, kje si? Kako ste kaj? Je boljše? Pa ata? So že kaj pri močeh? Ampak vi imate pa tole res noro. user posted image Naj gredo te bolezni že končno preč. Samo, če pogledamo, kakšno je vreme, pa sploh ni čudno. user posted image 7. 2. te pa pocukam za rokav.... user posted image Pa tole ležanje z dvema glavicama po rokami tudi mi pzonamo....

TV: pri nas mora biti vedno prižgan, Maks sam prinese daljinca, ampka gleda ga pa ne. Če Ema gleda risanke, obsedi za kakšno minuto zraven.Fifi ima rad, pa Nodija, ampak še nikoli pa ni gledal cele. Najraje pa ima, da se igra z avtomobilčki, zraven spotoma vrže uč še na televizijo. Ampak ugasnjena pa ne sme biti.

user posted image user posted image user posted image ta bo pa zrastel v takega cloveka kot je moj moz. mora imeti tudi stalno tv prizgan user posted image user posted image user posted image . moski ... samo nianse ane (z izjemo moza od altatiuser posted image ).

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?