|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
13.1.2008 21:35:16   
LuNa73
mu bom povedala.... bom rekla, da je ajsi rekla... user posted image

pa kaj, naj lije..kot iz škafa, glavn da nam bo fajn....
kaj bomo dans obdelale? :) gremo mal dede šinfat?

No sem se spomnla...povejte mi, kaj vas pr njemu najbolj moti user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
13.1.2008 21:40:25   
ledenka
kaj me pr mojem najbolj moti... to, da rece, da pride koj, cez dve uri pa se vedno cakam user posted image  pa tud mu zadnje cajte ni do hopacupanja... da nista tvoj pa moj kaj v sorodu?

ja, pa se neki... moje ideje za prezivljanje prostega cajta mu niso vsec, ampak svojih predlogov pa ne da. pol pa sem jaz tecna user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
13.1.2008 21:42:08   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

No sem se spomnla...povejte mi, kaj vas pr njemu najbolj moti user posted image

user posted image

user posted image  user posted image  
  • Da ima vedno prav,
  • da se neče prepirati,
  • njegova lubica
  • ...se bom ziher še spomnila kaj user posted image  user posted image

Grrr... pa ta RR, mi noče nič poslati!!!!! user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
13.1.2008 21:44:16   
ledenka
njegova lubica??? upam, da je to kak hobi user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
13.1.2008 21:44:41   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

...... zadnje cajte ni do hopacupanja...

ja, pa se neki... moje ideje za prezivljanje prostega cajta mu niso vsec, ampak svojih predlogov pa ne da. pol pa sem jaz tecna user posted image

Midva pa nikoli nenajdeva pravega tajminga: Ko bi on, meni ni. Ko bi jaz njemu ni... user posted image

E, pa te ideje - se pri nama tudi razlikujejo. Jaz bi ga preživljala bolj aktivno, on pa s svojo lubico user posted image

Aja, lubica - klaviatura, da ne bo pomote user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
13.1.2008 21:45:20   
ledenka
jaz sem se odjavla in se enkrat prijavla, zdaj je boljse user posted image  mogoce ma pa RR tud PMS user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
13.1.2008 21:46:36   
Serendipity

njegova lubica??? upam, da je to kak hobi user posted image

user posted image  Jap, klaviatura.
Bi mu jaz dala ta pravo lubico, bi pol leta škorenj z najostrejšo peto ven z riti pobiral od moje brce user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
13.1.2008 21:47:20   
ledenka
glede na vse, kar se je pred kratkim dogajalo na partnerskih odnosih, nikol ne ves user posted image

pr hopacupanju bi jaz itak vedno user posted image  on pa... user posted image  eh...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
13.1.2008 21:48:52   
ledenka
jaz pravim, da kar ne vem, ne boli...

no, kaj pa druge? user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
13.1.2008 21:50:50   
Serendipity

glede na vse, kar se je pred kratkim dogajalo na partnerskih odnosih, nikol ne ves user posted image

pr hopacupanju bi jaz itak vedno user posted image  on pa... user posted image  eh...

Saj če se bo to njuno razmerja še tako nadaljevalo, se bom tudi jaz tja pritožila! Sam ne vem, ka bi mi pomagalo user posted image  Bi bilo vprašanje v stilu. MOj dragi preživlja vse dneve s svojo ljubico. Stalno jo boža, ji poje, jo objema in obljublja sladke besede. Kaj naj ukrenem?

He he he - mogoče pa ima tudi on PMS - namesto enkrat mesečno, se je zdaj vse nakopičilo in ven vre? user posted image  Saj veš, vsa  ta leta, tega mora bit oooogrooomno. Probaj_čokolada, cimet, ... vzpodbuja željo po user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
13.1.2008 21:52:19   
ledenka
ti, mors po mizi vdarit pa rect, da se bote vsi skup dobili na kofetu in pomenli user posted image  oz ona lahko poje user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2561
13.1.2008 21:53:54   
spelka12
user posted image user posted image user posted image  nehite, prosim, Se* dons pa imaš ideje.
Da niso vsi naši mogoče v sorodu, če me razumete. Jaz nebi podnevi (tam do 19.00) on pa nebi ponoči (ker gre okol 20.00 že spat), pa mava hudiča.
Kaj me moti pr nemu? Da se z njim ne da skregat, da neče z mano it nikol na sprehod, da je preveč flegma....
bi še kaj najdla, ampak ga imam vseen ful rada mojga srčka user posted image .
ajsika v harveju sva bla, imajo super stole, samo kombinacije, ki jo iščeva ni bilo. Pa v rutarju, lesnini in v šenku sva bila.
Kaj a spet bo kava brez mene??????? Zdej pa res jokam user posted image user posted image user posted image  pa ne od sreče user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2562
13.1.2008 21:56:18   
ledenka
spelcika, lahko greva midve na kavo user posted image  

ja, pol sta bla v precej trgovinah... nimam pojma, kam bi se lahko sla pogledat. sicer je par manjsih trgovin tud. a na www od kli logatec si pogledala? vsaj mislim, da majo tud stole. 

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
13.1.2008 21:56:32   
Serendipity

ti, mors po mizi vdarit pa rect, da se bote vsi skup dobili na kofetu in pomenli user posted image  oz ona lahko poje user posted image  

user posted image  in potem bo spet vso pozornost ONA dobila, ker lepše poje. user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
13.1.2008 21:58:23   
sonček33
Kaj me moti?

-  da ima preveč energije
-  da mu gre na živce, če je preveč razmetano (meni pa ne)
-   da ne pusti, da na pultu režem kruh

pa še kaj bi se našlo

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
13.1.2008 21:59:01   
LuNa73
zdrej pa mal na bremzo stopte, da preberem kaj ste napisale....

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
13.1.2008 21:59:43   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Kaj a spet bo kava brez mene??????? Zdej pa res jokam user posted image user posted image user posted image  pa ne od sreče user posted image user posted image

Kak kava brez tebe!!!! No way!

Glej moj načrt:

4.2.08, se dobimo v MB-ju, pa gremo gasa po kafičaj! Nislim, po lesninah! Kaj praviš? Pa še vse ostale s sabo vzameš - čveke iz lublane, da bo pestro! A?

OK, šiban spat - drugače bom zaspala, ko bojo teste pisali user posted image

Cmoka & nighty night!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
13.1.2008 21:59:48   
ledenka
Se*, sej moj je tud poligamist user posted image  prva je njegova sluzba, pol sele pridem jaz user posted image  hja, je vcasih tezko, ampak dokler njega njegovo delo izpolnjuje, je ok, ker ni v depri in vidi smisel zivljenja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2568
13.1.2008 22:02:06   
ledenka
Lunci, bos morala kar vso pozornost nam posvetit user posted image

Se*, lahko noooooc! user posted image  pa lepe sanje user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
13.1.2008 22:02:06   
sonček33
Kaj zdej se, a zdej pa greš??? Dej no, mal še zdrži. Bi pa kakšno kavo več spila danes.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
13.1.2008 22:02:13   
spelka12
sonček33, mene moj zveže pa ne odveže par dni, če bi samo enkrat zarezala v pult user posted image .
Ajsika jupiiii, rada me maš, rada, rada, rada..... 4.2. imam pomoje ob 14.30. razgovor pri Rešku. Če imaš pol čas lahko greva na par kavic, bom jest dopust vzela samo za tebe.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
13.1.2008 22:03:29   
sonček33
spelka - pa sej jest to mojstrsko anredim, tko da se nič ne pozna user posted image , res ne...sej imava tak pult, da na njem lahko vse delaš...tudiuser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
13.1.2008 22:03:53   
LuNa73

A si bla tam al kaj?*??? Jst sem sam brala pol, ko je blo že vsega konc... no, jst sem sam prebrala po toči, ko so debatiral user posted image
unga taglavnega pa sploh nisem ujela...

evo mene moti:
Obe stvari kot pr ajsiki... nima občutka za čas... takoj je za njega jutri user posted image ; slončaknje zadnje čase - katastrofa... sem mu zadnič rekla: Čuj, men se pa sexa... pa se je smejal pa reku: tebi se skoz sexa user posted image  hobiji - moji ga ne motjo, ampak jst bi pa si želela da imava kakega skupnega - pa ga nič ne zanima; pa za računalnikom lohk nabija igrco 12 ur skupi....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
13.1.2008 22:05:48   
sonček33
No jaz sem tut pozabila na eno k me fejst moti - počasen je....mislim on je prevč natačne in to je lahko zelo zelo moteče.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
13.1.2008 22:06:08   
ledenka
spelcika, se bova zmenle user posted image  pa mele najino kavico v Lj in pol mamo lahko videokonferenco user posted image  pa smo napredne user posted image

soncika, pol mata pa trden pult user posted image  midva ga s tega stalisca se nisva sprobala. rezem pa jaz kruh kar na krozniku user posted image  sem prelena, da bi se desko pomivala user posted image

lunci, si nas dohitela?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.