|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
8.1.2008 14:36:34   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

IZVIRNO SPOROČILO: zalbi

ja jst bi tut rada šla v kranj - ampak jutr res ne mrem, se mi je ena prjatlca najavla - pa tolk si vas že želim vidt....user posted image - pa sploh mi ni di tega da jutr prde, ker pride s vojo skraj 3. letno punčko, ki je pravi mali user posted image , pa res nisem neki bčutljiva, ampak da jo imam pa pvsod, pa puding mi je zadnjič po celi bajti namazala - sem kr malo živčna... a res se ne bi zmenle za četrtek, al pa petek - pridem ZAGOTOVO....plissssss

Zalbi, kaj pa če ti ti prijateljici rekla, če lahko pride kakšen drug dan. Reči, da je za jutri prišlo nekaj vmes in ne moreš.

Zalbi, na to varianto sem pomislila tudi jaz. Mi se bolj tažko dobimo, sploh v TAKEM številu, ti pa se mogoče malo lažje sama zmeniš s tisto kolegico. user posted image
Probaj, mogoče bo pa šlo, če si želiš.

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
8.1.2008 14:37:38   
zalbi
hura zame - sem uno prjatlc prestavla na mal kasenje -mja tko da pridem jutr... user posted image user posted image user posted image že komi čakam....mmmm... ja tko da une k ste bliz kranja ma da ste vse na broju - vključno z lonib in ninaF

kje v kranju se dobimo?

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
8.1.2008 14:39:02   
zalbi
ups, sem zdele vidla v mercator centru k - jst bom šla pmojem že prej v kranj - bm probala najdt C&A, pa se vam okoli 10h pridružim v mercatorju - če se ne izgubim - mogoče bi blo fajn če mi ti mojčca na zs pošlješ mobi številko da vas pokličem, če se jaz nesrečnica, ki sem temu nagnjega, izgubim...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
8.1.2008 14:42:15   
Anonimen
pozdravljene!
smo bili sedaj več kot uro veni na sprehodu - in je bil taaaaaako lep sonček . tak da tiste, ki govorite o megli, vam pošiljam en lep user posted image
sedaj pa imam menda za pol urce pucanja tega blata in svinjarije...no nekaj sem že - se sneg odpušča in je v parku pravcato blato. pes je bil skoraj gor do hrbta blaten - sem ga morala takoj v banjo in oprat. pa voziček prav tako.

(odgovor članu zalbi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3929
8.1.2008 15:35:46   
mojčca
Zalbi, ti pošljem na ZS mojo številko, pa če je tako, pokliči. Pa da ne boš razočarana v Kranju nad trgovino C&A - ni primerjave z Avstrijo (no, saj meni se tako zdi), se pa najdejo kar dobra oblačila.

Valika, pri nas je tudi blato in po cestah vse mokro. Si ne predstavljam, da bi z seboj vzela še našega psa. Se meni zmešan, Karotu (naš kuža je Karo) pa tudi, k bi mu jaz non stop najedala.

Piškotek, tole varianto, da se dobite na bencinski sem pa hotela tudi jaz predlagati. No, res da je Taška sprva imela v mislih bencinsko na Celovški, bo pa pač na drugi bencinski. Bencinska je pa le.

Lonib, sem se ravno spomnila. Tvojemu možu vse naj za rojstni dan, pa če ima jutri čas, lahko pride s tabo na kavo, da ga zapijemo user posted image (hecam se, al pa tudi ne). No, za njegovih 40 let mu pripada ena dobro torta:

user posted image

Če pa mu ni všeč, potem pa si zasluži
user posted image

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
8.1.2008 15:56:41   
gaja*
Že cel dan sem visela za računalnikom, pa se morem zdaj še malo javit.
Delala sem (oz še delam) knigo za gajo - da ji za vsak mesec napišem kaj. Sej me je sram, ampak knjigo sem še nekak dopolnjevala, tale zvezek pa ne. Vpisano imam le dan pred porodom in porod, ostalo pa čaaaaka...
Zdaj sem si napisala izpiske user posted image user posted image , da bom šla pisat.
A ve pišete take knjigice?

DRugače pa, moj je šel k očetu na obisk, je spet v bolnici in je ful slab. user posted image Tak, da sva sami. Gaja spi, ko pa vstane, greva k mojim, ker naju dedi že komaj čaka. Čist je zmešan nad to mojo punco user posted image

Še nekaj. Gaja je dobila pikice po obrazu in vratu. Mislim, da od rumenjaka. A ji naj ga še vseeno dajem?

No, pozdravila sem vas,
lepo se mejte
LP

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
8.1.2008 16:17:23   
mojčca
Gaja, če je user posted image  po obrazu in vratu pikasta in če misliš, da je od rumenjaka, ji ga jaz nekaj časa ne bi dajala oz. toliko časa, dokler pikice ne izginejo.  Ko pa bi bila čisto brez pikic, bi ponovno poskusila z rumenjakom in če bi se pikice pač spet pojavile, ji rumenjaka samega ne bi dajala. Pa v posvetovalnici bi to omenila pediatru.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
8.1.2008 16:45:44   
thumbelina
Gaja točno tako kot je napisala mojčca. Zdaj ukini, ko bo brez flekov, spet daj in če ne bo flekov, je blo nekaj druzga, če bodo spet fleki, je najbrž to to.

Naš je pa čedalje slabše. zdaj ima že oba ička čist rdeča in se mi zdi da ga je začelo srbeti, ker kr nekej maha z rokami okrog obraza in je nasploh malo bolj siten kot ponavadi... No zdaj mi je mož prinesel Allernovo, pa bomo videli, kako bo tole šlo. Srčno upam,da se izboljša. Ker ne vem kako bova sicer dočakala konec januarja za testiranje...

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
8.1.2008 17:43:53   
*piškotek*
Srečanje: Kranj, jutri:

Katere pridete v Vodice na bencinsko črpalko Agip??? Toliko da vem, katere čakamo??? Prosim napišite se.

Mene ne boste zgrešile - imam rumenega "kanarčka" (avto) user posted image user posted image user posted image

Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
8.1.2008 18:00:05   
taška30

Katere pridete v Vodice na bencinsko črpalko Agip??? Toliko da vem, katere čakamo??? Prosim napišite se.
Taška30

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
8.1.2008 18:02:39   
smotka lonib

Lonib, zdaj nas bo pa jutri toliko prišlo na user posted image  da moraš biti obvezno zraven. Nobenih izgovorov.

mogoče vas pa res pridem vendar samo za 5 minut, ker naša Zala je tok prehlajena, da non stop kiha.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
8.1.2008 18:07:10   
smotka lonib

Lonib, sem se ravno spomnila. Tvojemu možu vse naj za rojstni dan, pa če ima jutri čas, lahko pride s tabo na kavo, da ga zapijemo user posted image (hecam se, al pa tudi ne). No, za njegovih 40 let mu pripada ena dobro torta:

user posted image

Če pa mu ni všeč, potem pa si zasluži
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
8.1.2008 18:08:40   
smotka lonib
valika!
VIDIM, DA STE VI TUD PLAČAL, DA IMATE SONCE, KER SMO MI TUD IMELI.

moram it, ker se bo moj dons kr razlil po tleh.user posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
8.1.2008 18:11:35   
sabri

Taška30
Sabri

aja, kdaj pa?

Neposredna povezava do sporočila: 3939
8.1.2008 18:24:57   
thumbelina
SEm vam kr fouš k se dogovarjate smrk smrk. No naš mali je neutolažljivo jokal, ko sem mu dala kašico iz Allernove. Punce a veste kok je to ogabno. Semmu pol cukrala, pa je nekaj pojedel. Me je pa kar strah kaj bo ko mu bom dala za pit samo to mleko. Mu bom tud cukrala, če ne ga bo od samega hudega pobralouser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
8.1.2008 18:25:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lonib

valika!

mi smo taaaaaaaakoooooo zzeeeeeelllloooooo pridni, da ga ne rabimo plačatuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3941
8.1.2008 18:28:24   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: valika

IZVIRNO SPOROČILO: lonib

valika!

mi smo taaaaaaaakoooooo zzeeeeeelllloooooo pridni, da ga ne rabimo plačatuser posted image user posted image user posted image

midve sploh ne rabiva solarija, ker ga imava skoraj vsak danuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
8.1.2008 18:50:23   
juniorka

Juniorka, a mi še enkrat prosim napišeš, kako se plenice imenujejo. Hvala user posted image .

Veš da so ble decembra po 10€!!! Škoda da nisi rekla prej... Kaj je pa tvoj Leclerc rabil? Pa ne da je kak potnik??? Sori, sem firbec.. Plenice so pa znamke Marque repere Mots d'enfants, temno zelena pakunga, pa otka mame z dojenčkom v obliki srčka!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
8.1.2008 19:00:55   
zalbi
mojčca - hvala dobila zs!ej jst sem bla nazadnj v Celju v C&A pa sem bla ful navdušena - a pl ni tolk fajn ta, ker tm je kr velik, pa dbr založen.
juniorka - jst tut te plenice uprabljam in s mi ful vredu.

piškotek - jst bom kr sama pršla tja, grem še prej u C&A.

Naš mali snček pa že spi - je bla čist adijo, pa sem jo kr spat dala - upam,da ostane tako clo noč... zdej pa grem neki povečerjat... pa enkrat v miru dnevnik pogledat...vas š berm...

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
8.1.2008 19:02:38   
juniorka
tukaj je naslov od mb, ampak sem itak prepoznauser posted image

Naš je bil cepljen kljub tekočemu nosku, tako da je tečko- mi je zaspal za pol ure na rokah- ko sem tipkala-in to sede! Zunaj sva bla 1uro- je pasal sonček!!!
Moram nehat, če hočem rač še uporabljatuser posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
8.1.2008 19:38:58   
janca77
Živjo čveke

Vam kar mal zavidam za jutr ko so boste dobile in "obirale vsevprek".
Žal se vama jutr ne morva pridružit, čeprav se bi jaz zelo rada. Če se boste menile še kdaj bi se z veseljem pridružila.
Potem jutri ne bo nobene na RR??

Danes sem bila pri zdravniku in sem dobila antibiotik, ni šlo drugače, ker me je bolela glava kot bi mi ker štemal. Imam virozo.user posted image user posted image

Moram Tilna dat spat pa se še potem pridružim, če bo seveda prost računalnik.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
8.1.2008 19:43:59   
hariba
Zdaj sem pa tako jezna kotuser posted image , zato sem prišla malo tu gor da se amlo pomirim in izkašljam.  Pa za hec me zanima vaše mnenje kako bi ve reagirale na mojem mestu. Ko je šel danes ta mlajši mulc, ki ima 9 let iz šole mu je eden leto starejši v kapuco od bunde vrgel petardo. Kapuca je zažgana, na vratu pa ima rahlo opeklino, rdeč flek. Pol je pa tamal tekel za njim  in ko ga je dohitel ga je hotel brcnit a se je tisti smrkavec obrnil in mu z nosu potegnil očala in jih malo zvil. moj pa je baje  mu pol vrgel nek ostanek blata in snega v bundo, drugo itak ni mogel,ker je tisti fant veliko večji od njega.  No saj jaz svojega sploh ne zagovarjam, ker vem da je z vsemi žavbami namazan, samo tole mi je pa too much. ker petarde so pa nevarne mojih nima, saj razumemm  da se stepejo in skregajo. Baje so se včeraj v šoli nekaj prepirali in zato mu je danes vregel, ker ga Denis ni opazil, da je za njim.  No še bolj too much  in nesprejemljiva mi je pa reakcija njegove mame, tako da se sploh ne čudim, da je do tega prišlo. Sem jo prestregla an šolskem hodniku, ker so bile danes popoldan govorilne ure. Ji povem kaj se je zgodilo, ona pa meni ful hladnokrvno: ja in zakaj zdaj vi to meni pripovedujete? No jaz ful šokirana njej nazaj ja ker je menda vaš sin in bi bilo fajn če bi se z njim pogovorili o petardah nasploh in  o tem dogodku. Pa mamica reče: "no saj moj tudi večkrat zatoži kaj mu je kdo nardil ampak jaz nisem otrok in ne tožim dalje. Otroci so pač otroci, petarde pa imajo vsi."
Pa je šla gospa dalje.
Sem potem tudi učiteljici povedala in pokazala kapuco in očala. Je rekla da se bo pedagoginja pogovorila s tistim fantom.
Ja Zoja joče moram it.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
8.1.2008 19:48:57   
Kaštrun
IZVIRNO SPOROČILO: hariba

Zdaj sem pa tako jezna kotuser posted image , zato sem prišla malo tu gor da se amlo pomirim in izkašljam.  Pa za hec me zanima vaše mnenje kako bi ve reagirale na mojem mestu. Ko je šel danes ta mlajši mulc, ki ima 9 let iz šole mu je eden leto starejši v kapuco od bunde vrgel petardo. Kapuca je zažgana, na vratu pa ima rahlo opeklino, rdeč flek. Pol je pa tamal tekel za njim  in ko ga je dohitel ga je hotel brcnit a se je tisti smrkavec obrnil in mu z nosu potegnil očala in jih malo zvil. moj pa je baje  mu pol vrgel nek ostanek blata in snega v bundo, drugo itak ni mogel,ker je tisti fant veliko večji od njega.  No saj jaz svojega sploh ne zagovarjam, ker vem da je z vsemi žavbami namazan, samo tole mi je pa too much. ker petarde so pa nevarne mojih nima, saj razumemm  da se stepejo in skregajo. Baje so se včeraj v šoli nekaj prepirali in zato mu je danes vregel, ker ga Denis ni opazil, da je za njim.  No še bolj too much  in nesprejemljiva mi je pa reakcija njegove mame, tako da se sploh ne čudim, da je do tega prišlo. Sem jo prestregla an šolskem hodniku, ker so bile danes popoldan govorilne ure. Ji povem kaj se je zgodilo, ona pa meni ful hladnokrvno: ja in zakaj zdaj vi to meni pripovedujete? No jaz ful šokirana njej nazaj ja ker je menda vaš sin in bi bilo fajn če bi se z njim pogovorili o petardah nasploh in  o tem dogodku. Pa mamica reče: "no saj moj tudi večkrat zatoži kaj mu je kdo nardil ampak jaz nisem otrok in ne tožim dalje. Otroci so pač otroci, petarde pa imajo vsi."
Pa je šla gospa dalje.
Sem potem tudi učiteljici povedala in pokazala kapuco in očala. Je rekla da se bo pedagoginja pogovorila s tistim fantom.
Ja Zoja joče moram it.

user posted image  šit. jest bi isto reagirala kot si ti. mogoče še bolj ostro (jah, jaz hitro kaj preveč rečem, pa mi je potem žal)

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
8.1.2008 19:50:42   
Kaštrun
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

SEm vam kr fouš k se dogovarjate smrk smrk. No naš mali je neutolažljivo jokal, ko sem mu dala kašico iz Allernove. Punce a veste kok je to ogabno. Semmu pol cukrala, pa je nekaj pojedel. Me je pa kar strah kaj bo ko mu bom dala za pit samo to mleko. Mu bom tud cukrala, če ne ga bo od samega hudega pobralouser posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image  user posted image  user posted image  saj sem ti rekla, da je to mleko ogabno. pa kako smrdi ko kupček podere! moj bog!

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
8.1.2008 19:51:48   
Kaštrun
aja, za jutri.

mene ne bo.

sej se hecam no user posted image  

pridem, pridem. od 10ih do pol 11ih nekje se bova priguncale. se vidmo user posted image  user posted image

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?