Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 8.1.2008 14:36:34
|
|
|
|
*piškotek*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca IZVIRNO SPOROČILO: zalbi ja jst bi tut rada šla v kranj - ampak jutr res ne mrem, se mi je ena prjatlca najavla - pa tolk si vas že želim vidt.... - pa sploh mi ni di tega da jutr prde, ker pride s vojo skraj 3. letno punčko, ki je pravi mali , pa res nisem neki bčutljiva, ampak da jo imam pa pvsod, pa puding mi je zadnjič po celi bajti namazala - sem kr malo živčna... a res se ne bi zmenle za četrtek, al pa petek - pridem ZAGOTOVO....plissssss Zalbi, kaj pa če ti ti prijateljici rekla, če lahko pride kakšen drug dan. Reči, da je za jutri prišlo nekaj vmes in ne moreš. Zalbi, na to varianto sem pomislila tudi jaz. Mi se bolj tažko dobimo, sploh v TAKEM številu, ti pa se mogoče malo lažje sama zmeniš s tisto kolegico. Probaj, mogoče bo pa šlo, če si želiš.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 8.1.2008 14:37:38
|
|
|
|
zalbi
|
hura zame - sem uno prjatlc prestavla na mal kasenje -mja tko da pridem jutr... že komi čakam....mmmm... ja tko da une k ste bliz kranja ma da ste vse na broju - vključno z lonib in ninaF kje v kranju se dobimo?
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 8.1.2008 14:39:02
|
|
|
|
zalbi
|
ups, sem zdele vidla v mercator centru k - jst bom šla pmojem že prej v kranj - bm probala najdt C&A, pa se vam okoli 10h pridružim v mercatorju - če se ne izgubim - mogoče bi blo fajn če mi ti mojčca na zs pošlješ mobi številko da vas pokličem, če se jaz nesrečnica, ki sem temu nagnjega, izgubim...
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 8.1.2008 14:42:15
|
|
|
|
Anonimen
|
pozdravljene! smo bili sedaj več kot uro veni na sprehodu - in je bil taaaaaako lep sonček . tak da tiste, ki govorite o megli, vam pošiljam en lep sedaj pa imam menda za pol urce pucanja tega blata in svinjarije...no nekaj sem že - se sneg odpušča in je v parku pravcato blato. pes je bil skoraj gor do hrbta blaten - sem ga morala takoj v banjo in oprat. pa voziček prav tako.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 8.1.2008 15:35:46
|
|
|
|
mojčca
|
Zalbi, ti pošljem na ZS mojo številko, pa če je tako, pokliči. Pa da ne boš razočarana v Kranju nad trgovino C&A - ni primerjave z Avstrijo (no, saj meni se tako zdi), se pa najdejo kar dobra oblačila. Valika, pri nas je tudi blato in po cestah vse mokro. Si ne predstavljam, da bi z seboj vzela še našega psa. Se meni zmešan, Karotu (naš kuža je Karo) pa tudi, k bi mu jaz non stop najedala. Piškotek, tole varianto, da se dobite na bencinski sem pa hotela tudi jaz predlagati. No, res da je Taška sprva imela v mislih bencinsko na Celovški, bo pa pač na drugi bencinski. Bencinska je pa le. Lonib, sem se ravno spomnila. Tvojemu možu vse naj za rojstni dan, pa če ima jutri čas, lahko pride s tabo na kavo, da ga zapijemo (hecam se, al pa tudi ne). No, za njegovih 40 let mu pripada ena dobro torta: Če pa mu ni všeč, potem pa si zasluži
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 8.1.2008 15:56:41
|
|
|
|
gaja*
|
Že cel dan sem visela za računalnikom, pa se morem zdaj še malo javit. Delala sem (oz še delam) knigo za gajo - da ji za vsak mesec napišem kaj. Sej me je sram, ampak knjigo sem še nekak dopolnjevala, tale zvezek pa ne. Vpisano imam le dan pred porodom in porod, ostalo pa čaaaaka... Zdaj sem si napisala izpiske , da bom šla pisat. A ve pišete take knjigice? DRugače pa, moj je šel k očetu na obisk, je spet v bolnici in je ful slab. Tak, da sva sami. Gaja spi, ko pa vstane, greva k mojim, ker naju dedi že komaj čaka. Čist je zmešan nad to mojo punco Še nekaj. Gaja je dobila pikice po obrazu in vratu. Mislim, da od rumenjaka. A ji naj ga še vseeno dajem? No, pozdravila sem vas, lepo se mejte LP
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 8.1.2008 16:17:23
|
|
|
|
mojčca
|
Gaja, če je po obrazu in vratu pikasta in če misliš, da je od rumenjaka, ji ga jaz nekaj časa ne bi dajala oz. toliko časa, dokler pikice ne izginejo. Ko pa bi bila čisto brez pikic, bi ponovno poskusila z rumenjakom in če bi se pikice pač spet pojavile, ji rumenjaka samega ne bi dajala. Pa v posvetovalnici bi to omenila pediatru.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 8.1.2008 16:45:44
|
|
|
|
thumbelina
|
Gaja točno tako kot je napisala mojčca. Zdaj ukini, ko bo brez flekov, spet daj in če ne bo flekov, je blo nekaj druzga, če bodo spet fleki, je najbrž to to. Naš je pa čedalje slabše. zdaj ima že oba ička čist rdeča in se mi zdi da ga je začelo srbeti, ker kr nekej maha z rokami okrog obraza in je nasploh malo bolj siten kot ponavadi... No zdaj mi je mož prinesel Allernovo, pa bomo videli, kako bo tole šlo. Srčno upam,da se izboljša. Ker ne vem kako bova sicer dočakala konec januarja za testiranje...
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 8.1.2008 17:43:53
|
|
|
|
*piškotek*
|
Srečanje: Kranj, jutri: Katere pridete v Vodice na bencinsko črpalko Agip??? Toliko da vem, katere čakamo??? Prosim napišite se. Mene ne boste zgrešile - imam rumenega "kanarčka" (avto)
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 8.1.2008 18:00:05
|
|
|
|
taška30
|
Srečanje: Kranj, jutri: Katere pridete v Vodice na bencinsko črpalko Agip??? Toliko da vem, katere čakamo??? Prosim napišite se. Taška30
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 8.1.2008 18:02:39
|
|
|
|
smotka lonib
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Lonib, zdaj nas bo pa jutri toliko prišlo na da moraš biti obvezno zraven. Nobenih izgovorov. mogoče vas pa res pridem vendar samo za 5 minut, ker naša Zala je tok prehlajena, da non stop kiha.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 8.1.2008 18:07:10
|
|
|
|
smotka lonib
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Lonib, sem se ravno spomnila. Tvojemu možu vse naj za rojstni dan, pa če ima jutri čas, lahko pride s tabo na kavo, da ga zapijemo (hecam se, al pa tudi ne). No, za njegovih 40 let mu pripada ena dobro torta: Če pa mu ni všeč, potem pa si zasluži
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 8.1.2008 18:08:40
|
|
|
|
smotka lonib
|
valika! VIDIM, DA STE VI TUD PLAČAL, DA IMATE SONCE, KER SMO MI TUD IMELI. moram it, ker se bo moj dons kr razlil po tleh.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 8.1.2008 18:11:35
|
|
|
|
sabri
|
Srečanje: Kranj, jutri: Katere pridete v Vodice na bencinsko črpalko Agip??? Toliko da vem, katere čakamo??? Prosim napišite se. Taška30 Sabri aja, kdaj pa?
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 8.1.2008 18:24:57
|
|
|
|
thumbelina
|
SEm vam kr fouš k se dogovarjate smrk smrk. No naš mali je neutolažljivo jokal, ko sem mu dala kašico iz Allernove. Punce a veste kok je to ogabno. Semmu pol cukrala, pa je nekaj pojedel. Me je pa kar strah kaj bo ko mu bom dala za pit samo to mleko. Mu bom tud cukrala, če ne ga bo od samega hudega pobralo .
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 8.1.2008 18:25:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonib valika! VIDIM, DA STE VI TUD PLAČAL, DA IMATE SONCE, KER SMO MI TUD IMELI. mi smo taaaaaaaakoooooo zzeeeeeelllloooooo pridni, da ga ne rabimo plačat
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 8.1.2008 18:28:24
|
|
|
|
smotka lonib
|
IZVIRNO SPOROČILO: valika IZVIRNO SPOROČILO: lonib valika! VIDIM, DA STE VI TUD PLAČAL, DA IMATE SONCE, KER SMO MI TUD IMELI. mi smo taaaaaaaakoooooo zzeeeeeelllloooooo pridni, da ga ne rabimo plačat midve sploh ne rabiva solarija, ker ga imava skoraj vsak dan
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 8.1.2008 18:50:23
|
|
|
|
juniorka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Juniorka, a mi še enkrat prosim napišeš, kako se plenice imenujejo. Hvala . Veš da so ble decembra po 10€!!! Škoda da nisi rekla prej... Kaj je pa tvoj Leclerc rabil? Pa ne da je kak potnik??? Sori, sem firbec.. Plenice so pa znamke Marque repere Mots d'enfants, temno zelena pakunga, pa otka mame z dojenčkom v obliki srčka!
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 8.1.2008 19:00:55
|
|
|
|
zalbi
|
mojčca - hvala dobila zs!ej jst sem bla nazadnj v Celju v C&A pa sem bla ful navdušena - a pl ni tolk fajn ta, ker tm je kr velik, pa dbr založen. juniorka - jst tut te plenice uprabljam in s mi ful vredu. piškotek - jst bom kr sama pršla tja, grem še prej u C&A. Naš mali snček pa že spi - je bla čist adijo, pa sem jo kr spat dala - upam,da ostane tako clo noč... zdej pa grem neki povečerjat... pa enkrat v miru dnevnik pogledat...vas š berm...
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 8.1.2008 19:02:38
|
|
|
|
juniorka
|
tukaj je naslov od mb, ampak sem itak prepozna Naš je bil cepljen kljub tekočemu nosku, tako da je tečko- mi je zaspal za pol ure na rokah- ko sem tipkala-in to sede! Zunaj sva bla 1uro- je pasal sonček!!! Moram nehat, če hočem rač še uporabljat
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 8.1.2008 19:38:58
|
|
|
|
janca77
|
Živjo čveke Vam kar mal zavidam za jutr ko so boste dobile in "obirale vsevprek". Žal se vama jutr ne morva pridružit, čeprav se bi jaz zelo rada. Če se boste menile še kdaj bi se z veseljem pridružila. Potem jutri ne bo nobene na RR?? Danes sem bila pri zdravniku in sem dobila antibiotik, ni šlo drugače, ker me je bolela glava kot bi mi ker štemal. Imam virozo. Moram Tilna dat spat pa se še potem pridružim, če bo seveda prost računalnik.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 8.1.2008 19:43:59
|
|
|
|
hariba
|
Zdaj sem pa tako jezna kot , zato sem prišla malo tu gor da se amlo pomirim in izkašljam. Pa za hec me zanima vaše mnenje kako bi ve reagirale na mojem mestu. Ko je šel danes ta mlajši mulc, ki ima 9 let iz šole mu je eden leto starejši v kapuco od bunde vrgel petardo. Kapuca je zažgana, na vratu pa ima rahlo opeklino, rdeč flek. Pol je pa tamal tekel za njim in ko ga je dohitel ga je hotel brcnit a se je tisti smrkavec obrnil in mu z nosu potegnil očala in jih malo zvil. moj pa je baje mu pol vrgel nek ostanek blata in snega v bundo, drugo itak ni mogel,ker je tisti fant veliko večji od njega. No saj jaz svojega sploh ne zagovarjam, ker vem da je z vsemi žavbami namazan, samo tole mi je pa too much. ker petarde so pa nevarne mojih nima, saj razumemm da se stepejo in skregajo. Baje so se včeraj v šoli nekaj prepirali in zato mu je danes vregel, ker ga Denis ni opazil, da je za njim. No še bolj too much in nesprejemljiva mi je pa reakcija njegove mame, tako da se sploh ne čudim, da je do tega prišlo. Sem jo prestregla an šolskem hodniku, ker so bile danes popoldan govorilne ure. Ji povem kaj se je zgodilo, ona pa meni ful hladnokrvno: ja in zakaj zdaj vi to meni pripovedujete? No jaz ful šokirana njej nazaj ja ker je menda vaš sin in bi bilo fajn če bi se z njim pogovorili o petardah nasploh in o tem dogodku. Pa mamica reče: "no saj moj tudi večkrat zatoži kaj mu je kdo nardil ampak jaz nisem otrok in ne tožim dalje. Otroci so pač otroci, petarde pa imajo vsi." Pa je šla gospa dalje. Sem potem tudi učiteljici povedala in pokazala kapuco in očala. Je rekla da se bo pedagoginja pogovorila s tistim fantom. Ja Zoja joče moram it.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 8.1.2008 19:48:57
|
|
|
|
Kaštrun
|
IZVIRNO SPOROČILO: hariba Zdaj sem pa tako jezna kot , zato sem prišla malo tu gor da se amlo pomirim in izkašljam. Pa za hec me zanima vaše mnenje kako bi ve reagirale na mojem mestu. Ko je šel danes ta mlajši mulc, ki ima 9 let iz šole mu je eden leto starejši v kapuco od bunde vrgel petardo. Kapuca je zažgana, na vratu pa ima rahlo opeklino, rdeč flek. Pol je pa tamal tekel za njim in ko ga je dohitel ga je hotel brcnit a se je tisti smrkavec obrnil in mu z nosu potegnil očala in jih malo zvil. moj pa je baje mu pol vrgel nek ostanek blata in snega v bundo, drugo itak ni mogel,ker je tisti fant veliko večji od njega. No saj jaz svojega sploh ne zagovarjam, ker vem da je z vsemi žavbami namazan, samo tole mi je pa too much. ker petarde so pa nevarne mojih nima, saj razumemm da se stepejo in skregajo. Baje so se včeraj v šoli nekaj prepirali in zato mu je danes vregel, ker ga Denis ni opazil, da je za njim. No še bolj too much in nesprejemljiva mi je pa reakcija njegove mame, tako da se sploh ne čudim, da je do tega prišlo. Sem jo prestregla an šolskem hodniku, ker so bile danes popoldan govorilne ure. Ji povem kaj se je zgodilo, ona pa meni ful hladnokrvno: ja in zakaj zdaj vi to meni pripovedujete? No jaz ful šokirana njej nazaj ja ker je menda vaš sin in bi bilo fajn če bi se z njim pogovorili o petardah nasploh in o tem dogodku. Pa mamica reče: "no saj moj tudi večkrat zatoži kaj mu je kdo nardil ampak jaz nisem otrok in ne tožim dalje. Otroci so pač otroci, petarde pa imajo vsi." Pa je šla gospa dalje. Sem potem tudi učiteljici povedala in pokazala kapuco in očala. Je rekla da se bo pedagoginja pogovorila s tistim fantom. Ja Zoja joče moram it. šit. jest bi isto reagirala kot si ti. mogoče še bolj ostro (jah, jaz hitro kaj preveč rečem, pa mi je potem žal)
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 8.1.2008 19:50:42
|
|
|
|
Kaštrun
|
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina SEm vam kr fouš k se dogovarjate smrk smrk. No naš mali je neutolažljivo jokal, ko sem mu dala kašico iz Allernove. Punce a veste kok je to ogabno. Semmu pol cukrala, pa je nekaj pojedel. Me je pa kar strah kaj bo ko mu bom dala za pit samo to mleko. Mu bom tud cukrala, če ne ga bo od samega hudega pobralo . saj sem ti rekla, da je to mleko ogabno. pa kako smrdi ko kupček podere! moj bog!
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 8.1.2008 19:51:48
|
|
|
|
Kaštrun
|
aja, za jutri. mene ne bo. sej se hecam no pridem, pridem. od 10ih do pol 11ih nekje se bova priguncale. se vidmo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?