*piškotek*
|
Naš mulček spi že od 19.15, sicer smo imeli prvo bujenje že ob 20, tako da ne vem kakšna bo kaj noč! Zalbi: le glej, da pridaš, da se ne izgubiš, saj veš, več ko nas je, bolj je veselo Gaja*: jaz mu izpolnjujem samo tiste knjigice (imava 2) - eno iz telegrama in eno sem mu sama kupila, ker mi je v prvi ful manjkalo tako za vpisovat kakih bolj pomembnih podatkov in datumov. Pa še ti dve mu komaj sproti pišem, če ne napišem takoj potem itak pozabim, ker sem zeloooo pozabljiva. Glede rumenjaka bi pa jaz naredila tako kot druge - sedaj prekini, počakaj da pikice izginejo in potem probaj ji dat še 1 X pa boš videla. Thumbelina: joj, bogi tvoj , to je pa res kriza no, če imate take probleme in potem še vse skupaj zanič mleko, res groza. Upam da ga bo vseeno sprejel. Držim pesti. Lonib: probaj prit na srečanje - seveda če je pa Zala preveč boga, te pa čisto zastopim. Upam da ji prehlad čimprej mine. Ja tvojemu pa res - vse naj naj, pa da se ne bo do konca zlil ... Janca77: iz kje pa sploh si ti? Ne vem ali si že povedala in sem spregledala in pozabila (se ti opravičujem). Ja če si blizu, potem je res škoda da ne moreš prit na srečanje, ker bo sigurno zabavno. Hariba: joj grozno kaj vse se mulci ne spomnijo - petardo v kapuco. Meni bi se tudi zmešalo. Pa tista druga mama - mislim halooooo???? Saj ne moreš verjet, kako so nekateri hladnokrvni. Še dobro da se je vse kolikor toliko srečno končalo - lahko bi bilo veliko hujše! Mojčca: saj ti prideš na srečanje, ne???? Sem te čisto pozabila vprašat. Valika in Lonib: saj se vama ni treba tako hvalit s sončkom, ker bom kar ka vama prišla, enkrat k eni, drugič k drugi! Pri nas pa je bil danes prav grozen meglen tak turoben dan!!! Smo ga pa zato izkoristili za nakup nujnih življenskih potrebščin! Tako, mislim da sem vse pokomentirala za nazaj, če sem slučajno kaj spustila se opravičujem Sedaj pa grem malo k mojemu na kavč, da ne bo preveč zapostavljen. Ampak nič bat - pridem še nazaj