|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
8.1.2008 20:16:59   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: sabri

Srečanje: Kranj, jutri:

Katere pridete v Vodice na bencinsko črpalko Agip??? Toliko da vem, katere čakamo??? Prosim napišite se.
Taška30
Sabri

aja, kdaj pa?

OB   10 uri     -    v Vodicah

Nisem napisala, ker je bilo že ene parkrat prej rečeno, pa si pomoje spregledala. user posted image user posted image user posted image

Za vsak slučaj vama pošljem še GSM številko na ZS.

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
8.1.2008 20:18:05   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaF

aja, za jutri.

mene ne bo.

sej se hecam no user posted image  

pridem, pridem. od 10ih do pol 11ih nekje se bova priguncale. se vidmo user posted image  user posted image

Joj, ne se hecat user posted image user posted image user posted image . Le glej da prideš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
8.1.2008 20:35:59   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: NinaF

aja, za jutri.

mene ne bo.

sej se hecam no user posted image  

pridem, pridem. od 10ih do pol 11ih nekje se bova priguncale. se vidmo user posted image  user posted image

Ko sem tole prebrala, joj kaj vse sem ti hotela napisati, potem pa vidim, da nas malo (no, malo kar spustimo) user posted image .

Juniorka, moj je bil danes službeno v Mariboru in sem ga poslala po plenice. So pa barabe. Kartica iz Ljubljane v Mariboru ne velja, ker ima to trgovino druga firma. Drugače pa moj ni potnik, ampak ima s.p. in je veliko na poti. Se mi zdi, da je včasih non stop hodil v Celje ali pa Maribor (1 do 2x/teden).

Piškotek, tebe pa zadolžimo za fotoaparat. Saj te lahko, ane user posted image .

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
8.1.2008 20:37:31   
thumbelina
A veš kaj NInaF, se požvižgam na vse dohtarje, jaz sem tamalemu mleko kar cukrala in ga je potem spil polno dozo, takokot običajno. Mu bom sicer malo zmanjšal cukr, ker se je še meni zdelo malo presladko, ampak važno je da pije.user posted image user posted image user posted image user posted image Sem bla tok srečna,d a je pil, ma sploh ne znam povedat kako....

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
8.1.2008 20:37:33   
*piškotek*
Naš mulček spi že od 19.15, sicer smo imeli prvo bujenje že ob 20, tako da ne vem kakšna bo kaj noč!

Zalbi: le glej, da pridaš, da se ne izgubiš, saj veš, več ko nas je, bolj je veselo user posted image user posted image user posted image

Gaja*: jaz mu izpolnjujem samo tiste knjigice (imava 2) - eno iz telegrama in eno sem mu sama kupila, ker mi je v prvi ful manjkalo tako za vpisovat kakih bolj pomembnih podatkov in datumov. Pa še ti dve mu komaj sproti pišem, če ne napišem takoj potem itak pozabim, ker sem zeloooo pozabljiva.
Glede rumenjaka bi pa jaz naredila tako kot druge - sedaj prekini, počakaj da pikice izginejo in potem probaj ji dat še 1 X pa boš videla.

Thumbelina: joj, bogi tvoj user posted image , to je pa res kriza no, če imate take probleme in potem še vse skupaj zanič mleko, res groza. Upam da ga bo vseeno sprejel. Držim pesti.

Lonib: probaj prit na srečanje - seveda če je pa Zala preveč boga, te pa čisto zastopim. Upam da ji prehlad čimprej mine.
Ja tvojemu pa res - vse naj naj, pa da se ne bo do konca zlil ... user posted image user posted image user posted image

Janca77: iz kje pa sploh si ti? Ne vem ali si že povedala in sem spregledala in pozabila (se ti opravičujem). Ja če si blizu, potem je res škoda da ne moreš prit na srečanje, ker bo sigurno zabavno.

Hariba: joj grozno kaj vse se mulci ne spomnijo - petardo v kapuco. Meni bi se tudi zmešalo. Pa tista druga mama - mislim halooooo???? Saj ne moreš verjet, kako so nekateri hladnokrvni. Še dobro da se je vse kolikor toliko srečno končalo - lahko bi bilo veliko hujše!

Mojčca: saj ti prideš na srečanje, ne???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem te čisto pozabila vprašat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Valika in Lonib: saj se vama ni treba tako hvalit s sončkom, ker bom kar ka vama prišla, enkrat k eni, drugič k drugi! user posted image user posted image user posted image  Pri nas pa je bil danes prav grozen meglen tak turoben dan!!! Smo ga pa zato izkoristili za nakup nujnih življenskih potrebščin! user posted image

Tako, mislim da sem vse pokomentirala za nazaj, če sem slučajno kaj spustila se opravičujem user posted image  Sedaj pa grem malo k mojemu na kavč, da ne bo preveč zapostavljen. Ampak nič bat - pridem še nazaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
8.1.2008 20:40:16   
*piškotek*
Mojčca: velja, ni problema, veš da prinesem fotoaparat, grem takoj preverit baterije in ga bom kar dala v torbico user posted image user posted image user posted image

Thumbelina: sem vesela s tabo da ti je popil mleko. Saj mu pa probaj počasi zmanjševat količino sladkorja, tako da bi mogoče prišla res na minimum, če bo šlo.

Neposredna povezava do sporočila: 3956
8.1.2008 20:49:06   
mojčca
Se bom še jaz pohvalila. Mi smo tudi imeli danes ful user posted image .

Piškotek, sem danes razlagala Maticu, da bo jutri na srečanju ful punc in da je Nejc v prednosti pred njim, ker zna puzati in že sam vstati. To pomeni, če mu bo kakšna simpatična, akcija. Naš pa bo sedel v vozičku in uporabil svoj simpatični pogled, pa lepo se bo nasmejal, pokazal dva zobka in to bo njegova taktika. Kaj bo jutri, bova pa videli. Močno upam, da ne bo tako, kot zadnjič. So bili vsi trije mal tečni, no, res pa je, da sva bila midva direkt iz terapije in ni nič spal, vaš pa prav tako.

Hariba, jaz bi na tvojem mestu od mamice zahtevala odškodnino za bundo, ki je uničena. Če pa bi se ona slučajno kaj šla, da ima pa njen otrok bundo umazano, bi jo na tvojem mestu pač oprala. Najbolj me je pa presenetilo, ko si napisala: Ji povem kaj se je zgodilo, ona pa meni ful hladnokrvno: ja in zakaj zdaj vi to meni pripovedujete? Ojoj, če mi meni rekla kaj takega, jaz bi user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3957
8.1.2008 20:53:31   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek*

Mojčca: saj ti prideš na srečanje, ne???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem te čisto pozabila vprašat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem še 100%. Če ne srečam kje po poti kakšnega prav dobrga user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3958
8.1.2008 20:54:44   
mojčca
Me je moj vprašal, če nisem rekla, da grem jutri k frizerju, pa sem mu pač povedala, da je prišlo do spremembe plana. Bomo pa prihranili kakšen euro, jeeeeeeeeee.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
8.1.2008 21:13:40   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek*

Če boš kje srečala njegovega brata dvojčka me pokličuser posted image user posted image .

Grem spat, ker se je Zala že 5-krat zbudila in bo noč katastrofalna.

Nisem še 100%. Če ne srečam kje po poti kakšnega prav dobrga user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
8.1.2008 21:21:50   
thumbelina
Ej punce, nehajte že s tem srečanjem jutri. Matr vam povem da bi peš prišla, če ne bi imela popoldne terapije. tega pa res ne morem prestavit user posted image .

DRugače pa ja, naš mulček je res en revček, ampak tak dobrovoljček. cel ljubi dan se smeje in če pogruntaš kako finto, se krohota kot zmešan. zadnjič je Jerca kao pljuvala (beri prdela z usti) in tamali se je 15 minut nepretrgoma regljal. Nam ga je uspelo celo posnet...

Hariba, jaz bi  user posted image   in zahtevala odškodnino za bundo. to vem da pri nas v šoli so starši morali dat za nove hlače, ko je en mulc strgal eni sošolki hlače.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
8.1.2008 21:22:55   
Anonimen
takole! končno lahko kaj napišem. sem celo popoldan bla tako zasedena, da nisem imela časa niti brati, kaj šele pisati. ta naša mala pa je gratala prava tečnoba. samo, da sem okoli nje, ker drugače je strašanski vik in krik. prej sem jo lahko dala malo v hojico in na brzino kaj naredila. sedaj pa še to ne - me mora imeti nonstop na očeh, potem pa itak rokice gor in sili k meni v naročje , tako da imam zvečer kar roke do tal... še dobro da je vsaj v vozičku bila pri miru, no, saj je imale polno za opazovat - kužka in evouser posted image

punce, imejte se lepo na srečanjuuser posted image user posted image user posted image - pa da se nam ne bo prveč kolcalouser posted image

hariba - ja, še dobro da se je vse tako dobro končalo kot se je. joj, kaj vse bi se lahko zgodilouser posted image  - bolje ne pomisliti na to. ampak petardeuser posted image  to pa je res malce prehudo - pa da to v šolo nosijo??? a ni to prepovedano? no, sicer pa mulci nosijo marsikaj in učiteljice ne morejo vse kontrolirat. ampak da je tista mama tako hladnokrvno odreagiralauser posted image user posted image . jaz bi tudi zahtevala za novo bundo

(odgovor članu mojčca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3962
8.1.2008 21:28:42   
Anonimen
še tole sem pozabila napisati...
če bi bila ova mama bila ta prava, bi mulcu odtrgala od žepnine, tako da nikoli več ne bi naredil nekaj takega...vsaj jaz bi tako naredila

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3963
8.1.2008 21:40:27   
janca77
Samo še tole napišem pa grem v ležeči položaj.

hariba ajoj groza kaj se sedaj dogaja po šolah.A bi že v osnovni šoli rabil varnostnike in bi pregledoval mularijo.Za popi.... .Mamo bi pa užgala okol kepe - zahtevala bi za novo bundo

piškotek nič hudega, če si pozabila iz kje sem - iz Horjula

Nič punce lepo se jutri imejte pa boste popoldne napisale kako je bilo.
Me tolk kuha, da moram v posteljo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
8.1.2008 21:44:53   
thumbelina
Pa še nekaj sem pozabila napisati. Šola je dolžna takele incidente prijavit policiji. Ti kar še 1x zahkljaj uno mamo in ji zagrozi če ne bo odškodnine za bundo, boš lepo prijavila policiji tole kaznivo dejanje...

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
8.1.2008 21:49:57   
zoom zoom
Naša dva mulčka sta pa začuda zaspala skoraj da brez problemov, upam, da tako tudi ostane.

JE pa danes bila pri nas cel dan megla, ki se je po 15. uri še zgostila in smo bili lepo cel dan doma. Prav zoprno, ampak dolčgaš nam pa ni bilo.

Hariba: pismo te petarde, pa reakcija mame. ŠE dobro, da se ni zgodilo kaj hujšega.

Thumbelina: tudi jaz bi mu sladkor čez čas zmanjševala in če bi se dalo ukinila. Sicer pa če te lahko potolažim tudi mene ne bo zaradi zdravniških zadev.

Scer pa komaj čakam, da bo konec Dr. Housa, da se odpravim spat.

Uživajte.

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
8.1.2008 22:30:29   
hariba
mene tudi ful mika, da bi prišla nato srečanej, ker vas imam zelo veliko željo tudi osebno spoznat, vendar mi je malo daleč, ker mo ram biti azradi amfije, ki pride iz šole pravočasno doma, no pa to bi že bili kako minutko sami, a tudi Zoja še ni čisto zdrava in lahko katerega vašega sončka ukuži. Pa po resnici povedano sem blondinka in zato niti ne vem kje so te Vodice.
ja saj jaz se nisem imela namena nekaj brez veze kregat, ampak mi je tista izjava zakaj ji sploh to pripovedujem še bolj dvignila pritisk, kot da bi tožila, da je njen mojemu mulcu med odmorom pokazal jeziik. Zakaj takega sigurno ne  bi, saj vem da so otroci ja, ampak to še dolgo ne pomeni da zato lahko počnejo kar jim pade na pamet, imajo celo petarde, ki pa so jih zagotovo starši kupili.
Zoja je pa danes brez problemov zaspala.  Upam, da se čim dlje ne bo zbudila, ker sem ful utrujena, pa še teto z krvavca sem dobila in me jajčniki bolljo.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
8.1.2008 22:32:20   
*piškotek*
Mojčca: ja in jutri ko bodo punce, bosta pa vsak po svoje "čukasto" gledala in jih bejbe ne bodo prav nič zanimale user posted image user posted image user posted image  No, sicer pa nikoli ne veš, pustiva se presenetit user posted image user posted image user posted image
Za frizerja imaš pa še vedno tudi popldan čas, a ne? No če imaš varstvo, seveda. Drugač ti bomo pa me kako frizurco uštimale, pa bo user posted image user posted image user posted image

Thumbelina: no saj za ponovno srečanje nam ostane še nekaj časa - mislim do službe, dokler smo še na porodniški, tako da mogoče se pa nam le uspe še enkrat zmenit v takem številu
Vidiš, če je pa tak dobrovoljček ti pa vsaj eno malenkost odtehta, in te vsaj malo spravi s tem v boljšo voljo, a ne?

No, to je danes od mene vse. Imam še vedno glavobol, mali se je tudi že 2 x zbudil, tako da grem kar spat, da ne bom jutri na srečanju kot bi me povozil tank user posted image
No uglavnem: komaj čakam da vas vidim jutri, tiste ki se dobimo v Vodicah, ne pozabit zavit tretji izvoz z avtoceste user posted image  pol pa pade kavica in čvek.....

Želim nam vsem čim mirnejšo noč in sladke sanje user posted image

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
9.1.2008 6:54:21   
thumbelina
Jutro. user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
Da mojčca ne bo huda, k ni kave zjutrajuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3969
9.1.2008 7:36:50   
Mojca B
hvala thumbelina za kavo.. Jo rabim.

mene na žalost ne bo na srečanje. Včeraj smo morali kr na hitro Gaja odpeljat k zdravniku. Pravi meme lulat. Ja kr pejd. Pol pa zverinski krik:''Mene lulček peče. Boli!'' In letiva in je imel rdečega pa zateklega. Sva morala še v labaratorij - glih tolk, da je par kapljic spustil. K sreči je samo vnet lulček, ni šlo nič naprej na sečila. Imava antibiotično kremo in cel hudič ga je mazati. Pa saj lulčka bi še pustil, da mu kožico dvignemo amo krema je pr nas en bav, bav.. Hotel je it v vrtec, pa grem po njega okol 12-ih..

user posted image user posted image user posted image  pa sem se res veselila, da vas vidim...

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
9.1.2008 7:38:43   
mojčca
Jutro. Thumbelina, sem mislila, da jo boš pozabila skuhati, sem jo pa še jaz skuhala
user posted image

No, tale kavica je za ostale, jaz bom pa spila tvojo Thumbelina, da ne boš mislila, da si jo zastonj kuhala.

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
9.1.2008 7:48:44   
mojčca
No, jaz sem pa danes tako utrujena, tako da tiste, ki pridete na srečanje: ne, včeraj ga nisem pila, žurala pa sem ga. A s kom????????? Ja z Maticem. Se je fant ob pol treh zjutraj spomnil, da ima mami dosti spanja in da bo treba narediti eno fešto. Sedajle pa spi in če ga kaj prav poznam, ga bom morala še buditi.

Mojca B, škoda, ker te ne bo. Pa res sem se veselila, da te končno spoznam.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
9.1.2008 7:59:18   
tinkibinki79
Živjo punce!

Danes smo spet vstal bo 5.20... zaspana sem ko strela... itak nisem šla spat ob 20.00 kot Aljaž.user posted image Pa še danes je bo enih zjutri začel tulit, ampak sem šla v njegovo sobo in je spal... Ni mi jasn zakaj zadnje dva dni v spanju stoka, no včeri je pa še zajokcu... Mogoče ga pa napenjauser posted image

Popoldne smo se imeli super. Aljaži je pančku cele 2 uri! Mislim haloooo, a vete kolk časa že ni tako pančkal...Potem sva se pa igrala in se skupaj plazila po stanovanju,me danes bolijo kolena za znoret... Ja nisem več tolk mlada...user posted image
Pa še neki je ful čudno... Naš Aljaž je vedno zelooooo rad jedel. Sedaj mi pa že 2 dni noče jesti sadja za malico, niti zjutraj niti popoldne.user posted image user posted image user posted image user posted image Kr neki... Tudi banane ne... Spije pa ogromno čaja, pa kosilo še tudi nekako poje. Sicer ima dosti zaloge, ampak čudno je pa vseeno. Mleka bi pa itak spil tolk kolkr bi mu ga dala...

Kaj pa ve dajete za malico? Meni že zmanjkuje idej... banana, pomaranča in banana, kiwi, kiwi in banana, ananas, ananas in banana.. kombinacija + skutka LM... A da kdaj katera za malico navaden sadni jogurt LM?

Danes sem celo spila kapučino z dragitom predno je šel v službo. Pa še Aljaž je dal mir, se je plazil po kuhinji...

MojcaB - Upam, da bo Gal kmalu boljše. Revček... Zakaj pa pride do tega?

No, trenutno pančka 1 rudno... Po moje ne več dolgo, tako da... Grem pogeldat v hladinlnik kaj je v njem in kaj se bo danes kuhalo.

LP

Mamici v veselje in očku v ponos na svet prijokal je brez zobkov in bos - Aljaž 26.4.2007, 57cm in 4140g.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
9.1.2008 8:08:39   
tinkibinki79
Hariba - Mislim haloooooo... Nekateri starši so res idioti. oprosti izrazu, pa vem da bi morala glede na stroko drugače govoriti, ampak... take stvari mene ful raz.p****. Jaz zagotovo ne bi ostala samo prite h besedah. Halooo. Bunda je uničena, manjša opeklina... itak, da se otrocis tepejo, logično... Ampak tole... Na šoli vidim ogromno svari in tusi ogromnos taršev, katerihr eakcije so zelo različne... Jaz bi zahtevala pogovor s pedagoginjo oba starša razredničarka.. itd.. Enkrat petarda, kaj bo naslednič. Čas za petarde je mimo, otroci mlajši od 15 let jih sploh en smejo kupiti... Odgovorni so starši. Hariba malo bolj zaropotaj!!!!! Tista mama pa po moje nima čisto vse razpucano v glavi inse grems tavit da ima njen sin velike disciplinske težave v šolli. Ma sem se razpisala, samor es, takšne stvari em vržejo izs tira, ker nasrkajo dobri starši... Joj kako nič ne pogrešam službo.......... Hariba vztrajaj in pridi stvari do dna. Drugič je lahko kaj hujšega kot petarda, da ne omenim kaj vse bi se lahko zgodilo...
No pri nas na šoli smo imeli sicer že veliko hujše primere itd... ampak vseeno...

Mislim, da si odreagirala popolnoma prav, samo jaz vem da se ne bi tukaj ustavila, ker vidim da tečni in vztrajni starši dosežejo veliko več. Sicer tole govorim kot mamica in en prfoksa seveda....

Mamici v veselje in očku v ponos na svet prijokal je brez zobkov in bos - Aljaž 26.4.2007, 57cm in 4140g.

(odgovor članu tinkibinki79)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
9.1.2008 8:10:06   
tinkibinki79
Joj... kako jaz tipkam... Se opravičujem... Kot polpismena....Sem hitela...

(odgovor članu tinkibinki79)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?