mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonib Mojčca! bom mislila nate, ko greš na servis.midve pa imava v četrtek pregled. bomo videli, če me bo dala na pregled k fizioterapevtki. Lonib, Lonib, midva imava terapijo v četrtek. Je pa Nina spraševala, če bi se v sredo dobile v Mercatorju na kakšni kavici. Jaz sem za, počakajmo še, kaj bo z našim Piškotkom . Nina, kar se mene tiče, sem za kavico. Sabri, če se zmenimo za Kranj in bi se nam pridružila ni panike, ti samo povej, kaj poznaš v Kranju, se tam zmeniva in greva skupaj do Mercatorja. Problem takoj rešen. Aischa, naš je probal skutine palačinke pred več kot enim mesecem (sem že pozabila, vem pa, da jih je jedel pri tašči) in so mu bile kar všeč. Mojca B, vi imate pa pestro, kar se tiče puzanja. Ja vidiš, kako je starejši bratec dober. Jono spravi v zakoten del, jo pusti tam, Jona pa kriči. Kar se tiče današnjega jutranjega joka, da noče v vrtec - mogoče so se včeraj kaj skregali in zato ni hotel iti???? Je pa zanimivo. Če bi se to dogajalo vsako jutro zastopiš, če pa je bilo prvič, potem pa res WTF??? Tinbkibinki, moja denarnica je tudi nekam čudno prazna. Bom preverila, če ni slučajno strgana . Pa čestitke prijateljici za sploh pa, če sta se tako dolgo trudila. Midva, kadar sva se odločila za bebico nama je uspelo v prvem poskusu. Pri meni ni problem zanositi, problem je potem nosečnost. No, ampak se je vedno srečno izteklo in imam doma dva prav luštna razgrajača. Stolček za na sanke smo pa mi kupili v Interšparu, pa kakšen Obi jih ima tudi, pa Baumax ali Bauhaus (ne vem, kje sem jih že videla pred novim letom), pa ribnčani, k prodajajo suho robo. Hariba, vi ste pa lepo zapravljali na razprodajah. Kakšen smučarski komplet pa si kupila (eno ali dvodelen). Jaz bi tudi mogla kupiti smučarske hlače (pa ne za smučanje, ampak za sankanje). Smučala nisem že 20 let, pa bi lahko počasi spet začela . Zalbi, Taška, kaj pa, če bi se zapeljali do Kranja na ?????? Ne moreta piti kave samo v Ljubljani, pridita jo poskusiti še v Kranj.