mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: taška30 Evo, naš knedel spi. Joj, Thumbelina, a ne kaki dobri komadi so bili včasih? Meni tale Za dobra stara vremena kr dlake pokonc postavi. Včasih (žal zelo, zelo redko), ko sem sama v avtu, pa zaslišim po radiu kakšno tako staro, dobro, jo dam naglas in ....čist solzna postanem. Nazadnje se mi je to zgodilo kake 2 meseca nazaj, ko sem šla sama do svojega dohtarja po eno napotnico. Sej se ne spomnim katera pesem je bila, ampak zjokala sem se ko dež. Za časi, ki jih nikoli več ne bo nazaj, za časi zlate svobode, brezskrbnosti, mladosti, norosti... , no na koncu sem jokala že zato, ker sem ugotovila, da imam tako rada moji dve punčki, da se ti srce para, ampak vseeno...vse na svetu bi dala, da bi se še enkrat vrnila za en dan v tista nora leta, srednješolska al pa fakultetna, ko misliš, da je cel svet tvoj, ko je vse še pred tabo, ko te zvija po trebuhu od same evforije, zaljubljenosti, norosti...eh, že zdaj mi gre na jok! Taška, zdej pa nehaj, ker boš še mene spravila v jok. Prepozno . Novi fosili so pa bili in so še vedno ZAKON .