|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
8.1.2008 12:27:42   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek*

Taška30: če želiš priti v Kranj, se lahko zmeniva in se počakava z avtomobili na dogovorjene mestu in greva potem skupaj do tja. Če ti je želja, samo povej, meni ni problem!

Jaaaaa, z veseljem. Reciva, da bi se dobile na pumpi na Celovški, a?
No, Kranjčanke zmente se zdaj! Men je vseen kateri dan.user posted image

user posted image

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
8.1.2008 12:34:00   
mojčca
Piškotek, kar ste napisale včeraj zvečer sem danes zjutraj prebrala na hitro, pa še Manca mi je zraven težila, tako da sploh nisem opazila, kaj si napisala (recimo, da imam barvno slepoto user posted image ). A potem jutri prideš????user posted image
Ob kateri uri pa?????????' Midva bova tam ob 10.00.

No, danes je bil Matic pokonci od 7.20 pa do sedajle, ko sem ga dala spati. Me prav zanima, a bo spal vsaj eno uro?? Sva bila pa sedajle zunaj na sončku in je tako toplo, da bi brez problema imela lahko oblečen samo velur, no, ko pa sem porivala voziček v breg, pa bi brez problema imela oblečen samo pulover. Mi je blo vroče ko 100user posted image .

Grem pripraviti zelenjavo, da Maticu skuham zelenjavno juho. Hm, imam brokoli, cvetačo, korenje, por, meso. Kakšna ideja, kaj naj še vržem v lonec, kjer se kuha zelenjavna juha????????? Seveda, pa še krompir. No, če imate še kakšno idejo, kar na plan z njo.

Leclerk v Mariboru pa je moj našel (ga ni v navigaciji), tako da punce, ki ste mi pomagale, hvala. Bog vam bo vse povrnil pri user posted image .

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
8.1.2008 12:42:34   
*piškotek*
Punce - srečanje: KRANJ, sreda 9.1.2008 ob 10.15 do 10.30 ?

Jaz ne bi rvano hodila v Ljubljano na celovško, ker potem imam 2 x toliko poti za narest. Bi mi bolj pasalo če bi se dobile naprimer v Vodicah (vam je to iz Ljublajne spotoma).
Če slučajno ne veste kje so Vodice:
Greš na Celovški na avtocesto proti Kranju, je tretji izvoz z avtoceste dol:
1. izvoz - Ljubljana Brod
2. izvoz - Ljubljana Šmartno - Gameljne
3. izvoz - Vodice
Z avtoceste zavijete desno in je tam na levi strani bencinska črpalka Agip in tam bi se recimo dobile ob 10. Potem gremo lahko po stari cesti (tako se izognemo cestnini - gorenjska varianta user posted image user posted image user posted image ) mimo letališča Brnik in smo v Kranju pri Mercator centru (tam je kavica user posted image )
Če pa želite po avtocesti potem pa mislim da je izvoz za Kranj (to pa še jaz nisem čisto 100% ker grem vedno po stari cesti)

To je moj predlog, če katera želi drugače naj pove, se bom bolj prilagodila vam, ni panike.
Katere ste zdaj za, da se res zmenimo! user posted image user posted image user posted image user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
8.1.2008 12:45:08   
thumbelina
Jao jao, tle megla na kubik, tko da greva ven sam nosek pomolit, ker sem ugotovila, da mu svež in hladen zrak ful zmanjšata lišaje po ličku... Zdaj sem se odločla, da bom zminimalizirala sojino mleko in mu raje dala še en sadni obrok. Saj v pomarančah je tud ful kalcija.... Al kakouser posted image ? Ma ja tle nekaj čaram in že vnaprej vem da nič ne vem...

STARA MUZIKA - ej punce aveste kaj je pa moj mož zadnjič nasnel na usb ključekj in se zdaj vrti v avtu? NOVI FOSILI.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kok je to dobra muzika.
evo linka
http://www.youtube.com/watch?v=Rhb1MsPvpeg

Ma saj vem gnili videospot, ampak muzka je pa svetovna...

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
8.1.2008 12:45:31   
*piškotek*
No Mojčca, saj nisem huda, če si spregledala. In še enkrat - JA PRIDEM ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ha, za uro sem potem malo preveč prestavla naše druge punce??? No, saj če bi prišle do 10.15 v Kranj ti upam da ni preveč pozno???

Lahko pa se zmenimo tudi prej, če želite!

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
8.1.2008 12:49:44   
*piškotek*
Pri nas je pa taka megla in grozno zunaj, da me sploh ne mika it vn!!
Groza!

Mojčca: jaz mu zakuham notri še malo kus kusa, ali pa ene testenine z korenčkom, mogoče malo riža? Kaj pa vem kaj bi ti dala še not??? user posted image user posted image user posted image

Thumbelina: muzika je res super, ta stara, meni je tudi veliko bolj všeč, kot ta rompompom zdej user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3906
8.1.2008 12:55:09   
officko
user posted image JAZT SEM DOBILA NAJVEČ RECEPTOV IZ KNJIGE HRANA ZA DOJENČKE IN NAPREJ IN POVEM TI DA STA OBA RADA JEDLA.PRIČAKUJEM PA TRTJAGA OTROKA PRVA JE STARA 4 LETA DRUGI PA  BO 3 LETA ROK PA IMAM 15 JUNIJ
user posted image KAJ BI PA REKLA NA TO VSAK DRUGAČE JE V JUHO SEM PA JEZT DAL MALO KORENČKA, KROMPIR,KOLERABO,KARFJOLO IN NA KONCU KO JE BILO KUHANO SEM TO VSE SKUPAJ MALO PREMAČKALA IN POVEM DA STA FUL RADA JEDLA IN ZALENJAVNI POLPETI, PALČKE IZ POLENTE

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
8.1.2008 12:59:51   
zoom zoom
Sem bila včeraj tako jezna na mojga, da sem potem zvečer čist bojkotirala RR. Pa niste ble čist nič krive.

Dajem spat tamalo in začne zvonit moj telefon in on mi ga prinese v sobo, ko je tamala že skoraj čist zasapala. Sem bila tako jezna, ker se je potem itak zbudila in sem jo v bistvu brez veze uspavala in bila zraven nje, Je pa moj tak, da če zvoni telefon je treba nujno letetr in se javit. Itak pa ima tako službo, da ima na dan po ene 50 klicev in so dnevi ko samo telefon zvoni. Jo je potem on uspaval nazaj, starejši je pa itak mrknil že ob 19h, pa do 7h zjutraj. Tamla pa je spala do 3h in nato do 7h.

Sanke oz sedežm za na sanke smo mi kupili 2 leti nazaj pri Ribničanu.

Palačinke sem ji tudi že dala za poskusit. Jajca je jedla v hrani, da bi jih pa prav posebej kuhala pa ne.

Srečanje jutri me ne bo, ker moram tamalo peljat v razvojno.

Jugo muska me ne zanima. Ne rečem, kakšen komad je čist ok, samo jih pa ne isčem, da bi jih poslišala.

Vreme je tudi p ri nas katastrofa. Megla, megla in še enkrat megla. Sva bili sicer zunaj ene pol ure, ampak je grozno.

Se beremo še kaj kasneje,

Neposredna povezava do sporočila: 3908
8.1.2008 13:05:39   
tinkibinki79
Oj

Sva ravno prišla iz dve urnega sprehoda. Sva šla vseeno, kljub megli.. nos edajs e kaže že sonček..Zdajle mu kuham zelenjavno rižoto za kosilo, potem ga bom dala spat, ker je tečka...

OK, bom potem napisala kar sem mislila, joka .....

LP

Mamici v veselje in očku v ponos na svet prijokal je brez zobkov in bos - Aljaž 26.4.2007, 57cm in 4140g.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
8.1.2008 13:08:21   
taška30
Evo, naš knedel spi.user posted image

Joj, Thumbelina, a ne kaki dobri komadi so bili včasih? Meni tale Za dobra stara vremena kr dlake pokonc postavi. Včasih (žal zelo, zelo redko), ko sem sama v avtu, pa zaslišim po radiu kakšno tako staro, dobro, jo dam naglas in ....čist solzna postanem.
Nazadnje se mi je to zgodilo kake 2 meseca nazaj, ko sem šla sama do svojega dohtarja po eno napotnico. Sej se ne spomnim katera pesem je bila, ampak zjokala sem se ko dež. Za časi, ki jih nikoli več ne bo nazaj, za časi zlate svobode, brezskrbnosti, mladosti, norosti...user posted image , no na koncu sem jokala že zato, ker sem ugotovila, da imam tako rada moji dve punčki, da se ti srce para, ampak vseeno...vse na svetu bi dala, da bi se še enkrat vrnila za en dan v tista nora leta, srednješolska al pa fakultetna, ko misliš, da je cel svet tvoj, ko je vse še pred tabo, ko te zvija po trebuhu od same evforije, zaljubljenosti, norosti...eh, že zdaj mi gre na jok!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3910
8.1.2008 13:10:06   
taška30
Ja, Piškotek, komot se tako zmenimo. Se pravi jutri, če prav razumem?
Ti bom dala na ZS svoje podatke za vsak slučaj (telefon, model avtauser posted image ...).

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
8.1.2008 13:14:58   
Mojca B
kolk je od Lj do KR? Mogoče pridem še jaz.... ampak mam že do LJ 40 min. tko da...

Taška pol četrtek odpade?

l.p. Mojca

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
8.1.2008 13:15:54   
Mojca B
mojčca: saj sva ga spraševala zakaj noče v vrtec? pa če je blo kaj narobe? pa je bil v enem svojem deliriju, tko da...:) je pa potem kr letel v vrtec. Tok hudo spet ni moglo bit...

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
8.1.2008 13:15:55   
zalbi
ja jst bi tut rada šla v kranj - ampak jutr res ne mrem, se mi je ena prjatlca najavla - pa tolk si vas že želim vidt....user posted image - pa sploh mi ni di tega da jutr prde, ker pride s vojo skraj 3. letno punčko, ki je pravi mali user posted image , pa res nisem neki bčutljiva, ampak da jo imam pa pvsod, pa puding mi je zadnjič po celi bajti namazala - sem kr malo živčna... a res se ne bi zmenle za četrtek, al pa petek - pridem ZAGOTOVO....plissssss

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
8.1.2008 13:16:43   
hariba
Ne mehko kuhano jajce ali pa na oko pa nisem še dala, se bojim salamonele. Je pa tuid moja mama težila zakaj še ne, da nam jih je dajala pa od 6.meseca dalje, pa je ni nihče nikoli staknil.  Sem pa tavelikim okrog enega leta nardila kdaj tak kot eno jajčno omleto. Sem jajce stepla pa pol ne do kraja zapekla, tako da je bilo še bolj mazavo, da so alžje jedli in zraven drobne koščke kruha.
zoja je pojedla malo čufte, paradižnikove omake in žličko pireja. Več ni hotela očitno je bilo še pregosto. Je pa spila 100 ml vode z dodatkom 50 ml fruteka, važno da pije. samoda bi pila iz lončka pa ni šans.

Neposredna povezava do sporočila: 3915
8.1.2008 13:16:57   
*piškotek*

Ja, Piškotek, komot se tako zmenimo. Se pravi jutri, če prav razumem?
Ti bom dala na ZS svoje podatke za vsak slučaj (telefon, model avtauser posted image ...).

Točno tako, Taška30. Tudi jaz pošljem tebi ZS o bolj natančnih podatkih user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
8.1.2008 13:18:19   
mojčca

Evo, naš knedel spi.user posted image

Joj, Thumbelina, a ne kaki dobri komadi so bili včasih? Meni tale Za dobra stara vremena kr dlake pokonc postavi. Včasih (žal zelo, zelo redko), ko sem sama v avtu, pa zaslišim po radiu kakšno tako staro, dobro, jo dam naglas in ....čist solzna postanem.
Nazadnje se mi je to zgodilo kake 2 meseca nazaj, ko sem šla sama do svojega dohtarja po eno napotnico. Sej se ne spomnim katera pesem je bila, ampak zjokala sem se ko dež. Za časi, ki jih nikoli več ne bo nazaj, za časi zlate svobode, brezskrbnosti, mladosti, norosti...user posted image , no na koncu sem jokala že zato, ker sem ugotovila, da imam tako rada moji dve punčki, da se ti srce para, ampak vseeno...vse na svetu bi dala, da bi se še enkrat vrnila za en dan v tista nora leta, srednješolska al pa fakultetna, ko misliš, da je cel svet tvoj, ko je vse še pred tabo, ko te zvija po trebuhu od same evforije, zaljubljenosti, norosti...eh, že zdaj mi gre na jok!user posted image

Taška, zdej pa nehaj, ker boš še mene spravila v jok. Prepozno user posted image user posted image user posted image user posted image .

Novi fosili so pa bili in so še vedno ZAKON user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
8.1.2008 13:19:20   
mojčca
Lonib, zdaj nas bo pa jutri toliko prišlo na user posted image  da moraš biti obvezno zraven. Nobenih izgovorov.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
8.1.2008 13:19:48   
taška30
MojcaB, Zalbi, zaradi mene lahko tud še v četrtek v Lj. Saj imamo čas, smo na porodniški, ane?user posted image

MojcaB, če se boš tako daleč pripeljala, lahko pa še potegneš do KR, saj ni daleč, sploh tale 'gorenjska varianta mimo cestnine' mi je všeč.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3919
8.1.2008 13:30:04   
Mojca B
oki...bo moj prestavil SP... tko, da bom poskusila jutri.. ob 10-ih v Vodicah a ne? Taška te pokličem prav?

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
8.1.2008 13:35:02   
tinkibinki79
Evo mene. Aljaž se je malo umiril. Ja kljub megli sva se odpravila na potep, sem misla da se mi bo zmešal notri. NO sedajs e pri ans vreme izboljšuje in tudi popoldne po kosilu, bomo šli vsi trije na sprehod.

Jajca oz. rumenjak mi je svetovala sestra pri pediatrinji da že lahko dajem, kar tako da vmešam med hrano. Sama še nisem poskusila, sem pa mu že dala testenine, itd... tam je tut jajca ne...

tako grem v kuhinjo. Rižotka bo kuhana.

Aja še eno vprašanje - omakco od golaža je katera že poskusila dat?

Lep dan želim še naprej in mirno popoldne.

LP

Mamici v veselje in očku v ponos na svet prijokal je brez zobkov in bos - Aljaž 26.4.2007, 57cm in 4140g.

(odgovor članu tinkibinki79)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
8.1.2008 13:35:20   
thumbelina
NO mene spet na srečanje ne bo, ker moram ob 16.00 itak v Ljubljano s tamalim na terapijo, tako da 2x ga pa res ne bom vlačila okrog.
MUZKa - saj je tud današnja muzika ok, recimo Gibonni (album Mirakul), pa POlona in Gušti imata dobre, Nelly Furtado je tud dobra za crknit, pa še inše. Mi grejo pa na živce ti besni črnci, ki bi v vsakem svojem reperskem konadu ene dva zaštihaluser posted image . Aja pa SIddarto sem pozabla, tud ful dobra muzka, pa britanski pop mi tud kr leži (Coldplay, Oasis, Blur, ...). ma ja midva z možem sva totalna glasbofila in imava fuuuuul muzike doma.... Sam tele Brigite Šuler, pa Wernerji mi pa res ne potegnejo...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
8.1.2008 13:37:40   
aischa
halo čveke

smo že nazaj od nakupov. vau kako težka odločitev je bila nekaj kupit za novorojenko.

imamo novo članico officko dobrodošla

kavica user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj je zdaj to štajerke in prlečke kdaj pa bomo me imele kako kavico kje. ali se bomo morale začeti v kranj 1x na mesec vozit ali kaj.

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
8.1.2008 14:05:36   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: zalbi

ja jst bi tut rada šla v kranj - ampak jutr res ne mrem, se mi je ena prjatlca najavla - pa tolk si vas že želim vidt....user posted image - pa sploh mi ni di tega da jutr prde, ker pride s vojo skraj 3. letno punčko, ki je pravi mali user posted image , pa res nisem neki bčutljiva, ampak da jo imam pa pvsod, pa puding mi je zadnjič po celi bajti namazala - sem kr malo živčna... a res se ne bi zmenle za četrtek, al pa petek - pridem ZAGOTOVO....plissssss

Zalbi, kaj pa če ti ti prijateljici rekla, če lahko pride kakšen drug dan. Reči, da je za jutri prišlo nekaj vmes in ne moreš.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
8.1.2008 14:12:28   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Zalbi, kaj pa če ti ti prijateljici rekla, če lahko pride kakšen drug dan. Reči, da je za jutri prišlo nekaj vmes in ne moreš.

user posted image ha ha, ti si faca!

nAŠA JE PA SPALA URO IN POL, JUHEJ. Ups črke.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?