|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
8.1.2008 9:44:32   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: lonib

Mojčca!
bom mislila nate, ko greš na servis.midve pa imava v četrtek pregled. bomo videli, če me bo dala na pregled k fizioterapevtki.

Lonib, Lonib, midva imava terapijo v četrtek. Je pa Nina spraševala, če bi se v sredo dobile v Mercatorju na kakšni kavici. Jaz sem za, počakajmo še, kaj bo z našim Piškotkom user posted image .

Nina, kar se mene tiče, sem za kavico.

Sabri, če se zmenimo za Kranj in bi se nam pridružila ni panike, ti samo povej, kaj poznaš v Kranju, se tam zmeniva in greva skupaj do Mercatorja. Problem takoj rešen.

Aischa, naš je probal skutine palačinke pred več kot enim mesecem (sem že pozabila, vem pa, da jih je jedel pri tašči) in so mu bile kar všeč.

Mojca B, vi imate pa pestro, kar se tiče puzanja. Ja vidiš, kako je starejši bratec dober. Jono spravi v zakoten del, jo pusti tam, Jona pa kriči. Kar se tiče današnjega jutranjega joka, da noče v vrtec - mogoče so se včeraj kaj skregali in zato ni hotel iti???? Je pa zanimivo. Če bi se to dogajalo vsako jutro zastopiš, če pa je bilo prvič, potem pa res WTF???

Tinbkibinki, moja denarnica je tudi nekam čudno prazna. Bom preverila, če ni slučajno strgana user posted image . Pa čestitke prijateljici za user posted image  sploh pa, če sta se tako dolgo trudila. Midva, kadar sva se odločila za bebico nama je uspelo v prvem poskusu. Pri meni ni problem zanositi, problem je potem nosečnost. No, ampak se je vedno srečno izteklo in imam doma dva prav luštna razgrajača. Stolček za na sanke smo pa mi kupili v Interšparu, pa kakšen Obi jih ima tudi, pa Baumax ali Bauhaus (ne vem, kje sem jih že videla pred novim letom), pa ribnčani, k prodajajo suho robo.

Hariba, vi ste pa lepo zapravljali na razprodajah. Kakšen smučarski komplet pa si kupila (eno ali dvodelen). Jaz bi tudi mogla kupiti smučarske hlače (pa ne za smučanje, ampak za sankanje). Smučala nisem že 20 let, pa bi lahko počasi spet začela user posted image .

Zalbi, Taška, kaj pa, če bi se zapeljali do Kranja na user posted image ?????? Ne moreta piti kave samo v Ljubljani, pridita jo poskusiti še v Kranj.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
8.1.2008 9:52:48   
smotka lonib
Mojčca!
Bom še videla kako bo s kavico. V sredo grem sicer v Kranj, ker bom eni peljala lupinico prodat, ker je zasledila moj oglas na Ringaraja. Me pa malo skrbi zaradi Zale, ker je spet prehlajena.
Pa še probleme imam zaradi avtomobila sicer ne velike ampak so. Komaj dva meseca ga imamo, pa že imam malo poškodovanega. V petek, ko smo se vračali po avtocesti iz smeri Razdrto (ko smoi se vračali od ginekologa v Novi gorici), je na obvoznici pri Lj-Brdo iz tovornjaka s cerado priletel na havbo en velik kos ledu. najprej sva mislila, da je šipa počla takšen je bil pok. pol sva pa doma vidla, da je v havbi lukna tko, da moram še na zavarovalico. če bi počila šipa, si ne predstavljam kakšna huda nesrteča bi se lahko naredfila.

moram nehat

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
8.1.2008 10:00:04   
mojčca
No sporoči. Sedaj pa čakamo samo še Piškotek, da pove, da ima čas.

Juniorka, zmeraj pozabim, sedajle pa sem se spomnila. Plenice iz Leclerca so super, tako da če bom zahajala kaj v Ljubljano oz. v tisti konec, jih grem obvezno kupiti.

Neposredna povezava do sporočila: 3878
8.1.2008 10:01:16   
mojčca
Juniorka, a mi še enkrat prosim napišeš, kako se plenice imenujejo. Hvala user posted image .

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
8.1.2008 10:04:24   
aischa
tako jaz sem mojo user posted image  dala spat

ko pogledam okrog sebe me kar strese ker imamo tako kot da bi atomska bomba eksplodirala.
sem pa tako lena da se mi ne da pospravljat, najraje bi šla kar malo spat.

popoldan gremo na obisk k kolegici ki ima sedaj 14 dni staro hčerko Anejo, posodila ji bom tudi celo goro oblekic ki so nam že premajhne . nekaj bi še morala novega nabavit, se spodobi da nekaj neseš če greš na obisk k novorojenčku. sploh ne vem kaj ji naj kupim.user posted image
ima katera kakšno idejo.

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

Neposredna povezava do sporočila: 3880
8.1.2008 10:05:14   
mojčca
Punce, ali katera ve, kje je Leclerc v Mariboru??? Rabim naslov, pa ne najdem na netu.

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
8.1.2008 10:17:16   
Anonimen
tako, mojo user posted image  sem pravkar odnesla spat, tako da se vam lahko malo pridružim....

aischa - če ji boš cunjice nesla, potem ji raje kupi kako malenkost od igračk- npr sem zadnjič vidla en komplet plastičnih igračk za v vodo v šparu - mi je malo žal, da nisem naši lari kupila. bom sigurno naslednjič, ko grem v špara

sem vas prej malo brala, in sem se morala kar nasmejati, kaj vse vaši dedci berejo na wc-ju - še cicibanuser posted image . no, menda je naš edini primerek, ki pa nič ne bere na wc-juuser posted image . je tak hitro gotov, da v tisti pol minute, niti ne utegne ničuser posted image ... ponavadi sedaj gre on z našim user posted image  zjutraj na en kratek sprehod - jaz tačas zrihtam evo za v šolo in ko pride nazaj (seveda pokadi en čik in ga to potirauser posted image ), moramo vsi letet iz kopalniceuser posted image

(odgovor članu aischa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3882
8.1.2008 10:22:16   
aischa
saj sem že razmišlala da ji raje igračo vzamem. ampak se je za takega novorojenčka res težko odločit kaj.
bom verjetno res skočila v ljutomer  v spara po ta komplet sem ga tudi jaz videla zadnjič.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
8.1.2008 10:26:03   
tejkag
Dober dan!
Ja včeraj sem malo zapravlala, sem kupla nekaj majčk za MALO PA EN PLIŠAST KOMPLETEK PA NAKAJ BODIJEV, O črke....
juniorka-bodijev nisem našla kje znižanih, sem jih kar v baby centru kupla, so dražji od tistih s kratkimi rokav-zakaj ne vemuser posted image . Se priporočam če jih izvohašuser posted image kje v mb da mi poveš.
O.K.
jajca-a je katera že dala user posted image jajco za jest? Jaz moji še nisem me pa zanima, če je katera druga, ker mi je tašča spet včeraj zatežila, da preveč kompliciram in da bi jajce pa že lahko jedla.
O.K. bejba je že sitna, morma it malo po hiši pogledat

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
8.1.2008 10:26:14   
Anonimen
aischa - jaz ponavadi, ko grem kam na obisk, in kupim recimo kako cunjico, potem raje vzamem večjo številko - ker ponavadi za trenutnoi oblečti sigurno že vsak ima, kaj večjega pa nima.... pa tudi jaz sem vesela, če kdo pač pride na obisk in kaj prinese, da ni potem premajhno ali pač neuporabnouser posted image . ampak ponavadi grem kar po kako igračo in pa potem kombinram še kako majčko zraven - pa je.

(odgovor članu aischa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3885
8.1.2008 10:26:58   
mojčca
Aischa, jaz bi ji nesla plenice. Teh ni nikoli preveč, koliko na dan se jih porabi, pa tudi veš. Oblačila ji boš pa ti posodila in nima smisel, da ji še kupuješ.

Valika, imaš srečo, da tvoj na WC-ju ne bere. Moj gre na WC zjutraj ob 7.20, ven pa prileze ob 8.00. Jaz pa po hitrem postopku, če me slučajno zagrabi tečem k našim, ker do 8 je kar malo dolga. No, v tistem času, ko je v kopalnici potem umije še zobe, tako da mu za umivanje zob odštejem recimo 2 minuti, ampak še kar visi notri 38 minut (potem pa pravi, da imaš novice prelistane v parih minutah user posted image ).

Grem poiskati Matic, se vala nekje po tleh. Prejle mu je uspelo odpreti eno omarco in ko pogledam, je prav veselo razmetaval user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
8.1.2008 10:29:05   
Anonimen
jajca - kot samo jajce še nisem dala. ji pa dam v juhici zakuhane jušne rezance - v katerih so tudi  jajca - ma, to midve jema že od 4.meseca. pa grozno ima rada jušne kroglice. ji potem natrosim ene par še v juhico zraven rezancev

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3887
8.1.2008 10:30:15   
hariba
mojčca kupila sem dvodelnega in iscer od endlesa. Mi kar paše in je bil najugodneje, saj veliko jaz itak ne smučam. Nimam ne denarja ne časa. če bi kupila enodelnega bi kdo verjetno mislil, da sem spet noseča, pa še pol bunde ne morem nosit posebaj.
Zoja zdaj spi, je pa pojedla celo bofovničevo topfen danone 200ml. Očitno bo zdaj nadoknadila kar 1 teden ni jedla.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
8.1.2008 10:39:42   
aischa
tamala se je zbudila

tako da grema v trgovino pa bom nekaj že našla za nest.

fajn čvekajteuser posted image

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
8.1.2008 10:40:03   
hariba
jajca jaz ji rumenjak že kakih 6 tednov dajem, je priporočljiv zlasit zaradi železa. Ja tudi beljak je že jedla in sicer v ribani kaši, ki sem jo sama doma naredila. No pa tudi jajca so bila domača, mi jih je mama dala, pa pretežno s koruzo hrani kure. ja pa danes bomm celo jajce dala v čufte, ki jih delam in bom tudi njej dala. pa zadnjič pri silvesterski večerji si je  2rezini jajca iz narezka zbasala v usta rumenjaka je nekaj pojedla, beljak pa bol kot ne izpljunila. Reakcije pa ni bilo.
Skutine palačinke pečem za nas,Zoji še zaenkrat nisem dala, tudi samih ne. Imam pa namen v kratkem dat šmorn in palačinke, saj v vrtcu bo itak to vse dobila.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
8.1.2008 10:44:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Aischa, jaz bi ji nesla plenice. Teh ni nikoli preveč, koliko na dan se jih porabi, pa tudi veš. Oblačila ji boš pa ti posodila in nima smisel, da ji še kupuješ.

ja, to sem imela jaz tudi v mislih, ampak saj ne veš, kakšne bo uporabljala?

(odgovor članu mojčca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3891
8.1.2008 10:49:32   
tejkag
valika-ja rezance pa take zadeve ji jaz že tud dajem kar nekaj časa za jest, mislila sem npr. rahlo kuhana jajca
mojčca-Leclerc je tam ko je Bauhaus- ne vem pa naslova. Mogoče Tržaška.
aischa- jaz tud mam ginekologa v mariboru, baje gre letos v penzijo, tak da vidiš kakega mladeniča mam jazuser posted image
Bejba mi je zaspala, upam da vsaj za urco

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
8.1.2008 11:13:06   
*piškotek*
Jaz sploh ne vem več kaj mi je za narest z user posted image . Sploh noče zaspat ko ga dam v posteljico. Spet sva se borila eno uro sedajle pa ne gre in ne gre. Samo da nori po postli pa je vesel. Gleda pa komajjjjjjj!!!! Oči ima že kar na pol priprte, pa se že umiri, pa lepo leži, ampak čez 2 minuti je spet jok v postli. GROZA. Sploh ne vem kaj naj, ker JE zaspan. Še na rokah noče bit več pri miru, da bi ga vsaj tako lahko uspavala. user posted image user posted image user posted image

Mojčca: vidim da me premalo pozorno bereš user posted image user posted image user posted image . Sem že včeraj zvečer na veliko napisala DA PRIDEM NA SREČANJE V KRANJ V SREDO! Mislim da sem prva celo odgovorila NiniF na to vprašanje user posted image user posted image user posted image  (na sredini 154 strani imaš odgovor) user posted image user posted image user posted image

Branje na sekretu: oooooo pri nas pa tega ni, tako da je tudi naš v klubu nebralcev na WC-ju user posted image user posted image user posted image

Jajca: jaz našemu tudi že več kot 1 mesec dajem jajca. Ga v trdo skuham posebaj, potem odstranim beljak in mu samo rumenjak nadrobim recimo v zelenjavno juho ali dodam k špinači in pire krompirju. Ja v rezancih, ribani kaši, testeninah - to ga pa itak že dolgo je. Samo samega beljaka mu pa še nisem dala.

Darila ob rojstvu: jaz tudi ponavadi kupim kake cunje, samo pazim na številke, no včasih kupim kako igračko (mini) + kako majčko, ali robčke za rito,... Ker tega se itak porabi na tone. Sem pa jaz oz moj user posted image  dobil ob rojstvu no in še malo kasneje polno za oblečt in je bilo res super ko so bile večje številke. Samo imam pa sedaj problem - ko so mu bile te cunje prav so bile pa pretenke ker mu je ratalo prav ravno zdaj na zimo. In tako imava kar nekaj oblačil, ki jih ŽAL ne bo imel oblečenih niti enkrat. Mi je res hudo in žal da je ravno tako se izšlo. Pa ravno sedaj ko bi mi zeloooo prav prišlo in mi ne bi bilo vsega treba kupovat.

Srečanje - Kranj: pridem!!!!!!

Srečanje - Ljubljana: če se vam uspe dogovorit, potem sem 99% da pridem tudi jaz.

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
8.1.2008 11:55:51   
taška30
Midve sva iz trgovine, kakšna megla je zunaj, po moje ni preveč zdravo se predolgo zadrževat zunaj.

Mojčca, jaz bi že prišla do KR, ampak ga ne poznam sploh. Tud v sanjah po moje ne bi našla kafiča in vas, sploh ne vem na kateri uvoz iz Lj je treba.user posted image

Jajca: jaz sem tud že dala jajčne rezance, pa en piškot z jajci (tega po pomoti), samega jajca pa še ne, se mi ne da kuhat zaradi tistega rumenjaka.

Joj, grem dat spat tole malo tečkico. Si tako oči mane, da si jih bo ven skopala.user posted image

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
8.1.2008 12:08:44   
*piškotek*
Taška30: če želiš priti v Kranj, se lahko zmeniva in se počakava z avtomobili na dogovorjene mestu in greva potem skupaj do tja. Če ti je želja, samo povej, meni ni problem!

Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
8.1.2008 12:10:44   
Kaštrun
delam, delam, delam... delam kot zamorc (moj bog, hvala bogu, da noben ne vid kolk krame mamo doma po omarah user posted image  user posted image  ) stran mečem vse tisto, kar že tri leta govorim da bom, pa se še vedno doma vala. sem že 3x v smeti nesla (časopis, ostale smeti, steklo...). ampak to so samo omare!!! kje so poj šele cunje?! user posted image

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
8.1.2008 12:12:47   
taška30
Še ne spi. Sem ji dala še malo zelenjavne juhe (takoooo dobro sem skuhala, po moje najboljšo v življenju), pa jo je zbojkotirala na celi črti. Usta skup, ko da gre za življenje. Je pa zato snedla dve skutki, direkt iz hladilnika.user posted image  Zdaj pa vsa zadovoljna plazi tu okoli in se smeje.user posted image  Očitno je manjenje očk pri nas znak za lakoto.user posted image

Je bila pa zdejle po radiu Nena od Hazardov, ful stara, pa ful dobra, ane Sabri in Lonib, naši dekleti v modremuser posted image user posted image ? Sem vama hotela prilepit link iz youtuba za video, pa seveda ne obstaja. No, sem se pa potrudla za besedilo, zapojte si pa sameuser posted image :

Čez našitke pada pramen plavih las,
in obdaja tvoj nepristno strog obraz,
nežna roka ostro piše, vse bi zate dal.

Hkrati kazen in ljubezen sem spoznal,
Nena, veš, ne bodi huda, če grešim,
sto prekrškov, če je treba, še storim,
da te dobim.

Nena, Nena,
Vse bo tako kot boš hotela ti, ker Nena,
čas je da priznam,
v tej tvoji modri kapi
rad te imam.

Gledam modre oči spregledam rdeči znak,
praviš, da me luna nosi, sem pač tak,
hodim čez križišča tvoja, pelje me mladost.

Sanjam kdaj, o, kdaj mi vzela boš prostost,
Nena, veš, ne bodi huda, če grešim,
sto prekrškov, če je treba, še storim,
da te dobim...user posted image  Kolk so bili včasih dobri komadi. Zdej pa samo rompompom.user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
8.1.2008 12:16:01   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek*

Taška30: če želiš priti v Kranj, se lahko zmeniva in se počakava z avtomobili na dogovorjene mestu in greva potem skupaj do tja. Če ti je želja, samo povej, meni ni problem!

Jaaaaa, z veseljem. Reciva, da bi se dobile na pumpi na Celovški, a?
No, Kranjčanke zmente se zdaj! Men je vseen kateri dan.user posted image

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
8.1.2008 12:22:04   
sabri
Taška sem se pa nasmejala, nisem slišala tega ali pa nisem spremljala besedila, za crknit no. Ej, če se zmenite na Celovški, bi se mogoče še midve prišvercale, še nisem zihr, kak bo plan jutri. Ker KR nič ne poznam. 

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
8.1.2008 12:23:15   
sabri
Bom do večera vedela za zihr, pa lahk še Zalbi poberem pa še kako.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?