|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice iz bežigrada
4.1.2008 8:28:13   
MiRaNi
Nalin: tudi mene je mučila zgaga od 3. meseca pa vse do poroda. Meni je pomagalo samo mleko.

Scuba: vi se pa res dobro redite user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 226
4.1.2008 9:54:52   
zima07
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

Zima, a Brina bo v tem vrtcu kot je Žan?

Jaaaa....Sem jo pred pol urce pustila tam in zdaj letim ponjo!!!! Upam, da je slo brez solzicuser posted image ...

Pa-pa!

Neposredna povezava do sporočila: 227
4.1.2008 12:32:38   
Rozmarinka
Mi gremo zdaj pa ven...ce se bova tiscala le noter lahko to pocneva se cel mesec ali vec...komaj cakam pomlad ali vsaj malo soncka !

MiRaNi: tako kot so ti ze punce napisale...vsak otrocek ima svoj ritem in pri razvojnih mejnikih se to pac najprej pozna. Ampak le vprasaj P v sredo, da bos pomirjena. Mi imamo pediatrinjo tudi 9 jan (sreda) in ce se ne motim imava isto (dr Rus) ?! Ampak mi bomo zelo zgodnji...ob 7.30

Scubadiver: 1,9 kg ? A to v enem mesecu ali kako ? 
Cestitam za dobro mleko, ce dojis !

Zima: Kako gre uvajanje ? Upam, da se bo Brina hitro uzivela, da bos potem ti lazje sla v sluzbo. 

Trenutni seznam za srecanje 18 jan Horse ob **** 
(kaj pa ura punce, kdaj se dobimo ?)

MiRaNI
Mony05
Scubadiver
Rozmarinka

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 228
   [Brisano sporočilo]
4.1.2008 12:54:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Rozmarinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 229
   [Brisano sporočilo]
4.1.2008 12:55:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 230
4.1.2008 14:19:18   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: MiRaNi
Scuba: vi se pa res dobro redite user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Rozmarinka

Scubadiver: 1,9 kg ? A to v enem mesecu ali kako ? 
Cestitam za dobro mleko, ce dojis !

Do pred enega tedna sem dojila in dodajala, ker mojega mleka ni bilo dovolj. Lana je namreč namesto da bi vlekla ko sem jo pristavila samo histerično jokala, tko da je bla že čist prešvicana po glavici in čist rdeča, potegnila pa je mogoče trikrat v 10 minutah. Žal je podedovala po mamici da je zelo sitna če je lačna in da misli da  mora biti hrana TAKOJ. Tko da sva se zdej tud po nasvetu pediatrinje nehali matrati in čist prešaltali na umetno mleko. Če ne gre pač ne gre user posted image .
Vem da se preveč redimo, zdej mal reduciramo s čajem in vodo. Upam da uspem to mal ustaviti.

Zima držim pesti za uvanjanje, Nalin tebi pa da te neha zgaga matrat

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 231
   [Brisano sporočilo]
4.1.2008 15:41:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu scubadiver)
  Neposredna povezava do sporočila: 232
4.1.2008 17:28:00   
MiRaNi
Rozmarinka: imam dobro novico: Nika se sama obrača (5 mesecev 8dni)user posted image user posted image  Danes dopoldne se je igrala in se trudila obrniti iz trebuha na hrbet pa ji ni šlo. Nato sem se spomnila na Ajvy, ki je napisala, da je svoji user posted image  pri tem pomagala. Upoštevala sem njena ''navodila'' in glej ga zlomka že celo popoldne se obrača sama. Hvala Ajvyuser posted image user posted image . Ko se je prvič obrnila sama sem skakala kot da je izumila zdravilo za rakauser posted image user posted image

P imave v sredo, 9.1 ampak malo kasneje kot vi, ob 11-ih.

Scubadiver: Tudi pri nas je bilo podobno. Že en mesec smo samo na A mleku ampak se je v prejšnjem mesecu zredila 600guser posted image  V sredo imave pregled pa bomo videli koliko je pridobila v tem mesecu. Mami je zaradi praznikov pridobila 1 kguser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 233
4.1.2008 18:04:58   
zima07
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

Zima poročaj kako je bilo. Katro vzgojiteljico in pomočnico pa ima?

Evo: Ko sem prisla po Brino, je vsa vesela sedela za mizo in...jedla! Baje je bila panika samo takoj, ko je ugotovila, da me ni, malo je pojokala, vzgojiteljica (Alenka Bradac) jo je nesla v garderobo, jo malo zamotila...in ko sta prisli nazaj je bilo kul...Pol urce je bila cisti soncekuser posted image  user posted image ...Nadaljujemo v ponedeljek...Hvala vsem, ki drzite pesti za nasuser posted image ...

Pomocnica je Krista Dobnikar-zares sta obe, vzgojiteljica in pomocnica, ZAKON!!!!

Aja - srecanje: midve sva tudi ZA!!!

Pa-Pa!

Neposredna povezava do sporočila: 234
   [Brisano sporočilo]
4.1.2008 18:06:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu zima07)
  Neposredna povezava do sporočila: 235
4.1.2008 18:36:35   
Rozmarinka
user posted image MiRaNi:  To je pa res lepo slisati !!! Nika odlicno si to razveselila mamiuser posted image Mogoce nas je pa tudi Nika brala v zadnjih dnevih na RR...

Zima,  Drzim pesti za naprej in porocaj sproti kako vam gre...Mogoce pa tole uvajanje navsezadnje le ne bo tak bavbav.

Grem sedaj podojit malcka, potem pa uspavati. Potem pa ga prevzame oci, ker gre mami v life, saj top-3 prijateljica praznuje RD. No, life sedaj pomeni vecerni izhod za 2 uriuser posted image

Jutri naredim update nasega seznamcka ker se mi zdaj mudiiiiii

Neposredna povezava do sporočila: 236
4.1.2008 20:43:20   
oktoberka
Zima07 čestitke za prvi uspešno preživet dan v vrtcuuser posted image user posted image user posted image Poročaj pa naprej kako bo šlo. Držim pestiuser posted image
Drgač pa še to. Loh nastopi tud kriza po parih neh, al pa tednih, tko da ne bi razočarana in obupana. Še vsi so se uvedli. Sam tok v vednost, da te ne bi slučajno zlomilo.

MiRaNi bravo zate in za Niko!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Kar tako naprej.

Srečanje-prideva.

Mi smo tud pristal sam na mleku v prahu. Ah kaj hočmo. Tko je.

Zdej pa šibam v posteljo, ker sem čist sesuta.

Lp

http://oktoberka.moj-album.com

Neposredna povezava do sporočila: 237
   [Brisano sporočilo]
4.1.2008 21:07:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 238
4.1.2008 22:16:57   
Ajvy
Mirani.....superca.....user posted image user posted image čestitke Nikiuser posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

Neposredna povezava do sporočila: 239
5.1.2008 13:44:56   
mony5
Bravo Nika za obrate user posted image user posted image user posted image  in tudi za mamico user posted image

Zima07 lepo, da se Brina lepo uvaja v vrtec.....le tako naprej.....user posted image user posted image user posted image

Jst mam tud dr.Rus, pa full sem zadovoljna z njouser posted image user posted image user posted image

Rožmarinka jst bom najverjetneje tudi hodila na telovadbo z malčki, samo to bo šele februarja ali marca.

Scubadiver tvoja malčica se pa lepo redi user posted image user posted image user posted image . Jst sem moji Zoji tudi na začetku dodajala, ker se ni dosti dojila, sem pa vztrajala in sedaj več ali manj samo dojim, dodam ji le, če vidim, da je še lačna!

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 240
5.1.2008 16:24:56   
MiRaNi

Bi lahko okoli 1 ure, ker prej imam pregled

[/quote]

Jst sm hotla predlagat ob 12-ihuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 241
   [Brisano sporočilo]
5.1.2008 18:10:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MiRaNi)
  Neposredna povezava do sporočila: 242
5.1.2008 18:43:08   
Rozmarinka
Se dobro da me ne vidite...totalno neprespana, s podocnjaki, v obraz bolj svetle barveuser posted image  Domov prisla po vcerajsnjem praznovanju RD kot Pepelka, potem pa se 3x dojenje do 7h zjutraj. Prav mi je, kaj pa letam naokoli, namesto da bi doma pocivalauser posted image Bom sla danes zelo hitro spati se mi zdi...user posted image

Mony: sem pisala na Zavod Tamala glede telovadbe na Drenikovi; odgovorili, da je zaenkrat premalo prijavljenih da bi se izvajala(izvaja pa se na Rakovniku in v Fuzinah). V primeru vecjega stevila prijav za lokacijo Drenikova pa se bo izvajala. Kontakt:andreja.troppan@zavod-tamala.si
Cena mesecne vadbe je 30 eurov (4obiski), za 3 mesece pa 81 eurov.

Januarsko srecanje 18 jan (petek) Horse Pub
MiRaNI
Mony05
Scubadiver

Nalin RR (odvisno od Jonasa)
oktoberka
zima07
Rozmarinka

Punce, kako kaze z uro, vsem ustreza 12h kot sta se skordinirali MiRaNi in Nalin RR ? Meni ustreza, povejte se ostale ! Kaj pa prolet, lumpa6, Ajvy ? Pridete na srecanje?

Aja, pa eno lahko peljem iz spodnjega Bezigrada, ceprav bo prostora v avtu le za lupinico, ne za dva vozicka, ker nimamo kombijauser posted image

Goood night

Neposredna povezava do sporočila: 243
5.1.2008 22:06:49   
MiRaNi
Rozmarinka : Bom pohitela in se prva prijavila na tvojo ponudbo za prevozuser posted image
Važno, da si uživala, boš šla pač par dni večkrat spat tudi čez dan pa boš spet spočita in naspanauser posted image  Kaj sem pa jaz zdaj napisalauser posted image  a besedo spati sploh še poznamo?user posted image

Nalin: Upam, da boš prišla na sestanek, da ne bo Bor osamljenuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 244
   [Brisano sporočilo]
6.1.2008 0:22:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MiRaNi)
  Neposredna povezava do sporočila: 245
6.1.2008 10:27:14   
Rozmarinka
MiRaNi: velja za prevoz ! Se bova dogovorila kje in kdaj te poberem preko ZS tisti teden pred srecanjem.

Nalin RR: MiRaNi skrbi, da moj sine Bor ne bo imel le zenske druzbe na bezigrajskih srecanjih. Ga namrec zensko cvekanje kot kaze uspava in je zadnjic prespal zadevo. Mami pa razocarana, vsaj potencialne nevestice bi si lahko malo ogledaluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 246
   [Brisano sporočilo]
6.1.2008 13:27:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 247
7.1.2008 11:27:54   
Rozmarinka
Punce, ne vem ce ste videle, zavod Tamala organizira 17 jan ob 17h nekje na Rudniku, delavnico rokovanja z malcki. Vec najdete na njihovi spletni strani.
Pa kar ugodna varianta 20 eurov...

Nalin RR: ja, to je pa druga skrajnost, ce nimas casa niti v miru coffee popit in kaksno reci na srecanju. Srednja pot najboljsa pot...

Neposredna povezava do sporočila: 248
8.1.2008 12:33:05   
MiRaNi
Pozdravljene KBM-ovkeuser posted image

Kaj počnete? Nika spi, mami pa mal RR pregleduje, ker zadnje dni nisem imela časa. Danes se je oglasila patronažana glede uvajanja GH. Mi2 uvajave gh že dober teden ampak sem vseeno poklicala PS da vidim, če bo kaj zanimivega povedala, pa niuser posted image . Danes moram it v trgovino po slinčke - take do kolenuser posted image , ker vedno ko vidi žlico začne ful mahat z rokami in potem najdeš korenček tut na moji majici. Mogoče bi pa tudi jaz rabila kak slinčekuser posted image

Ko se user posted image  zbudi bove šle na sprehod, čeprav je bolj kislo vreme. Malo prej sem se slišala z user posted image , ki dela v Kranju. Tam je fullll lepo vreme - sonček. Škoda, da ga tudi na našem koncu ni. mogoče pa se pokaže...

Neposredna povezava do sporočila: 249
8.1.2008 12:51:15   
scubadiver
MiRaNi jah mal pazi a ne, pa ne bo korenčka na tvoji majci, ne pa da si taka packa. POtem pa kriviš ubogo Niko user posted image .

Jaz sem kr obupana nad temle vremenom. Po sloveniji sonček v tejle naši kotlini pa megla do tal. Se bo treba preselit kam drugam. Recimo na Karibe user posted image .

A sem jaz napisala da mi je vseeno okoli ure za sestanek KBM oz da mi paše ob 12h? No če sem pa bolš da je še enkrat. Prav komaj čakam kavico z vami user posted image

Mi se kar fajn rihtamo, razen da se Lana vsake toliko odloči, da spat je pa čist brez veze. V noči iz nedelje na pondeljek se je to odločila ob polnoči in je blo do petih zjutraj na sporedu vriskanje, tuljenje in jok. Pa se mi zdi da niso bili krči, ampak se ji enostavno ni dalo spat. Mami je pa umirala od utrujenosti zraven. No, na srečo je bila vsaj danes ponoči spet pridna, da sem se naspala. Med vikendi, ko je v očkovi oskrbi ponoči je pa pridna. Je že zdej očkova ljubica očitno user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?