Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 4.1.2008 8:28:13
|
|
|
|
MiRaNi
|
Nalin: tudi mene je mučila zgaga od 3. meseca pa vse do poroda. Meni je pomagalo samo mleko. Scuba: vi se pa res dobro redite
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 4.1.2008 9:54:52
|
|
|
|
zima07
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR Zima, a Brina bo v tem vrtcu kot je Žan? Jaaaa....Sem jo pred pol urce pustila tam in zdaj letim ponjo!!!! Upam, da je slo brez solzic ... Pa-pa!
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 4.1.2008 12:32:38
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Mi gremo zdaj pa ven...ce se bova tiscala le noter lahko to pocneva se cel mesec ali vec...komaj cakam pomlad ali vsaj malo soncka ! MiRaNi: tako kot so ti ze punce napisale...vsak otrocek ima svoj ritem in pri razvojnih mejnikih se to pac najprej pozna. Ampak le vprasaj P v sredo, da bos pomirjena. Mi imamo pediatrinjo tudi 9 jan (sreda) in ce se ne motim imava isto (dr Rus) ?! Ampak mi bomo zelo zgodnji...ob 7.30 Scubadiver: 1,9 kg ? A to v enem mesecu ali kako ? Cestitam za dobro mleko, ce dojis ! Zima: Kako gre uvajanje ? Upam, da se bo Brina hitro uzivela, da bos potem ti lazje sla v sluzbo. Trenutni seznam za srecanje 18 jan Horse ob **** (kaj pa ura punce, kdaj se dobimo ?) MiRaNI Mony05 Scubadiver Rozmarinka
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2008 12:54:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2008 12:55:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 4.1.2008 14:19:18
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: MiRaNi Scuba: vi se pa res dobro redite IZVIRNO SPOROČILO: Rozmarinka Scubadiver: 1,9 kg ? A to v enem mesecu ali kako ? Cestitam za dobro mleko, ce dojis ! Do pred enega tedna sem dojila in dodajala, ker mojega mleka ni bilo dovolj. Lana je namreč namesto da bi vlekla ko sem jo pristavila samo histerično jokala, tko da je bla že čist prešvicana po glavici in čist rdeča, potegnila pa je mogoče trikrat v 10 minutah. Žal je podedovala po mamici da je zelo sitna če je lačna in da misli da mora biti hrana TAKOJ. Tko da sva se zdej tud po nasvetu pediatrinje nehali matrati in čist prešaltali na umetno mleko. Če ne gre pač ne gre . Vem da se preveč redimo, zdej mal reduciramo s čajem in vodo. Upam da uspem to mal ustaviti. Zima držim pesti za uvanjanje, Nalin tebi pa da te neha zgaga matrat
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2008 15:41:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 4.1.2008 17:28:00
|
|
|
|
MiRaNi
|
Rozmarinka: imam dobro novico: Nika se sama obrača (5 mesecev 8dni) Danes dopoldne se je igrala in se trudila obrniti iz trebuha na hrbet pa ji ni šlo. Nato sem se spomnila na Ajvy, ki je napisala, da je svoji pri tem pomagala. Upoštevala sem njena ''navodila'' in glej ga zlomka že celo popoldne se obrača sama. Hvala Ajvy . Ko se je prvič obrnila sama sem skakala kot da je izumila zdravilo za raka P imave v sredo, 9.1 ampak malo kasneje kot vi, ob 11-ih. Scubadiver: Tudi pri nas je bilo podobno. Že en mesec smo samo na A mleku ampak se je v prejšnjem mesecu zredila 600g V sredo imave pregled pa bomo videli koliko je pridobila v tem mesecu. Mami je zaradi praznikov pridobila 1 kg .
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 4.1.2008 18:04:58
|
|
|
|
zima07
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR Zima poročaj kako je bilo. Katro vzgojiteljico in pomočnico pa ima? Evo: Ko sem prisla po Brino, je vsa vesela sedela za mizo in...jedla! Baje je bila panika samo takoj, ko je ugotovila, da me ni, malo je pojokala, vzgojiteljica (Alenka Bradac) jo je nesla v garderobo, jo malo zamotila...in ko sta prisli nazaj je bilo kul...Pol urce je bila cisti soncek ...Nadaljujemo v ponedeljek...Hvala vsem, ki drzite pesti za nas ... Pomocnica je Krista Dobnikar-zares sta obe, vzgojiteljica in pomocnica, ZAKON!!!! Aja - srecanje: midve sva tudi ZA!!! Pa-Pa!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2008 18:06:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 4.1.2008 18:36:35
|
|
|
|
Rozmarinka
|
MiRaNi: To je pa res lepo slisati !!! Nika odlicno si to razveselila mami Mogoce nas je pa tudi Nika brala v zadnjih dnevih na RR... Zima, Drzim pesti za naprej in porocaj sproti kako vam gre...Mogoce pa tole uvajanje navsezadnje le ne bo tak bavbav. Grem sedaj podojit malcka, potem pa uspavati. Potem pa ga prevzame oci, ker gre mami v life, saj top-3 prijateljica praznuje RD. No, life sedaj pomeni vecerni izhod za 2 uri Jutri naredim update nasega seznamcka ker se mi zdaj mudiiiiii
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 4.1.2008 20:43:20
|
|
|
|
oktoberka
|
Zima07 čestitke za prvi uspešno preživet dan v vrtcu Poročaj pa naprej kako bo šlo. Držim pesti Drgač pa še to. Loh nastopi tud kriza po parih neh, al pa tednih, tko da ne bi razočarana in obupana. Še vsi so se uvedli. Sam tok v vednost, da te ne bi slučajno zlomilo. MiRaNi bravo zate in za Niko!!!! Kar tako naprej. Srečanje-prideva. Mi smo tud pristal sam na mleku v prahu. Ah kaj hočmo. Tko je. Zdej pa šibam v posteljo, ker sem čist sesuta. Lp
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2008 21:07:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 4.1.2008 22:16:57
|
|
|
|
Ajvy
|
Mirani.....superca..... čestitke Niki
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 5.1.2008 13:44:56
|
|
|
|
mony5
|
Bravo Nika za obrate in tudi za mamico Zima07 lepo, da se Brina lepo uvaja v vrtec.....le tako naprej..... Jst mam tud dr.Rus, pa full sem zadovoljna z njo Rožmarinka jst bom najverjetneje tudi hodila na telovadbo z malčki, samo to bo šele februarja ali marca. Scubadiver tvoja malčica se pa lepo redi . Jst sem moji Zoji tudi na začetku dodajala, ker se ni dosti dojila, sem pa vztrajala in sedaj več ali manj samo dojim, dodam ji le, če vidim, da je še lačna!
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 5.1.2008 16:24:56
|
|
|
|
MiRaNi
|
Bi lahko okoli 1 ure, ker prej imam pregled [/quote] Jst sm hotla predlagat ob 12-ih
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2008 18:10:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 5.1.2008 18:43:08
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Se dobro da me ne vidite...totalno neprespana, s podocnjaki, v obraz bolj svetle barve Domov prisla po vcerajsnjem praznovanju RD kot Pepelka, potem pa se 3x dojenje do 7h zjutraj. Prav mi je, kaj pa letam naokoli, namesto da bi doma pocivala Bom sla danes zelo hitro spati se mi zdi... Mony: sem pisala na Zavod Tamala glede telovadbe na Drenikovi; odgovorili, da je zaenkrat premalo prijavljenih da bi se izvajala(izvaja pa se na Rakovniku in v Fuzinah). V primeru vecjega stevila prijav za lokacijo Drenikova pa se bo izvajala. Kontakt:andreja.troppan@zavod-tamala.si Cena mesecne vadbe je 30 eurov (4obiski), za 3 mesece pa 81 eurov. Januarsko srecanje 18 jan (petek) Horse Pub MiRaNI Mony05 Scubadiver Nalin RR (odvisno od Jonasa) oktoberka zima07 Rozmarinka Punce, kako kaze z uro, vsem ustreza 12h kot sta se skordinirali MiRaNi in Nalin RR ? Meni ustreza, povejte se ostale ! Kaj pa prolet, lumpa6, Ajvy ? Pridete na srecanje? Aja, pa eno lahko peljem iz spodnjega Bezigrada, ceprav bo prostora v avtu le za lupinico, ne za dva vozicka, ker nimamo kombija Goood night
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 5.1.2008 22:06:49
|
|
|
|
MiRaNi
|
Rozmarinka : Bom pohitela in se prva prijavila na tvojo ponudbo za prevoz Važno, da si uživala, boš šla pač par dni večkrat spat tudi čez dan pa boš spet spočita in naspana Kaj sem pa jaz zdaj napisala a besedo spati sploh še poznamo? Nalin: Upam, da boš prišla na sestanek, da ne bo Bor osamljen
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2008 0:22:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 6.1.2008 10:27:14
|
|
|
|
Rozmarinka
|
MiRaNi: velja za prevoz ! Se bova dogovorila kje in kdaj te poberem preko ZS tisti teden pred srecanjem. Nalin RR: MiRaNi skrbi, da moj sine Bor ne bo imel le zenske druzbe na bezigrajskih srecanjih. Ga namrec zensko cvekanje kot kaze uspava in je zadnjic prespal zadevo. Mami pa razocarana, vsaj potencialne nevestice bi si lahko malo ogledal
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2008 13:27:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 7.1.2008 11:27:54
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Punce, ne vem ce ste videle, zavod Tamala organizira 17 jan ob 17h nekje na Rudniku, delavnico rokovanja z malcki. Vec najdete na njihovi spletni strani. Pa kar ugodna varianta 20 eurov... Nalin RR: ja, to je pa druga skrajnost, ce nimas casa niti v miru coffee popit in kaksno reci na srecanju. Srednja pot najboljsa pot...
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 8.1.2008 12:33:05
|
|
|
|
MiRaNi
|
Pozdravljene KBM-ovke Kaj počnete? Nika spi, mami pa mal RR pregleduje, ker zadnje dni nisem imela časa. Danes se je oglasila patronažana glede uvajanja GH. Mi2 uvajave gh že dober teden ampak sem vseeno poklicala PS da vidim, če bo kaj zanimivega povedala, pa ni . Danes moram it v trgovino po slinčke - take do kolen , ker vedno ko vidi žlico začne ful mahat z rokami in potem najdeš korenček tut na moji majici. Mogoče bi pa tudi jaz rabila kak slinček Ko se zbudi bove šle na sprehod, čeprav je bolj kislo vreme. Malo prej sem se slišala z , ki dela v Kranju. Tam je fullll lepo vreme - sonček. Škoda, da ga tudi na našem koncu ni. mogoče pa se pokaže...
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 8.1.2008 12:51:15
|
|
|
|
scubadiver
|
MiRaNi jah mal pazi a ne, pa ne bo korenčka na tvoji majci, ne pa da si taka packa. POtem pa kriviš ubogo Niko . Jaz sem kr obupana nad temle vremenom. Po sloveniji sonček v tejle naši kotlini pa megla do tal. Se bo treba preselit kam drugam. Recimo na Karibe . A sem jaz napisala da mi je vseeno okoli ure za sestanek KBM oz da mi paše ob 12h? No če sem pa bolš da je še enkrat. Prav komaj čakam kavico z vami Mi se kar fajn rihtamo, razen da se Lana vsake toliko odloči, da spat je pa čist brez veze. V noči iz nedelje na pondeljek se je to odločila ob polnoči in je blo do petih zjutraj na sporedu vriskanje, tuljenje in jok. Pa se mi zdi da niso bili krči, ampak se ji enostavno ni dalo spat. Mami je pa umirala od utrujenosti zraven. No, na srečo je bila vsaj danes ponoči spet pridna, da sem se naspala. Med vikendi, ko je v očkovi oskrbi ponoči je pa pridna. Je že zdej očkova ljubica očitno
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?