prolet
|
Halo bejbe evo končno sem si priborila računalnik - po enem tednu. Na začetku naj vam vsem v novem letu zaželim veliko pisanih balonov, vsenaokrog mavrico, vedno plačane račune, topel rogljiček ob kavi, rumen dežnik v deževnem dnevu, tople nogavice, pehar hrušk, nesramno dobro ljubezen in pa seveda čim več nepozabnih trenutkov s svojimi otročki. Hvala bogu, da je končno konec praznikov, in da gre končno Sašo nazaj delat, toliko sem navajena, da ga skoraj ni doma, da mi takrat, ko je spet ni prav . Danes smo bili po sedmih dneh zunaj z Lano, sem skoraj razodetje doživela na sprehodu. Imela je vneto oko, tako, da sva se bolj notri držali, istočasno pa je imela še prehlad. Joj prav moram vam povedat, sploh ne morem verjet koliko se je sedaj spremenila v 2 dneh. 30ga je bila stara 4 mesece in kar naenkrat je začela na orto vriskat, čebljat, piskat, se smejat na glas, na previjalni ima totalen odklop in jo lovim po celi površini, začela se je obračat s trebuha na hrbet in non stop bi sedela, začela je ščipati in cukati...v glavnem odklop. Ne morem verjet, res ne, v dveh dneh taka sprememba no ja edino kar je še po starem je to da še kar ne spi čez dan, je pa pogruntala, da je fino če se da nonico čez oči in se z njo boža po obrazu.
|