Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 10.1.2008 14:39:03
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Ja, noro je to...povsod izven LJ soncek, tle pa za se zjokat...Ampak zadosti jamranja. Caka nas se cela pomlad, pa poletje in vozickanje. Skratka glavna sezona je se pred nami.Boste videle da bomo avgusta iskale senco ali klimo in bezale pred soncem Mi nazaj iz mesta in kosila. Je pasalo malo frisnega lufta, dete spancka dalje. Jaz pa si grem narediti drugo kavico. Lumpa6: hvala glede Turbo Limaca in info glede dohodnine. Prides na srecanje 18 jan ?
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 10.1.2008 18:59:51
|
|
|
|
MiRaNi
|
Turbo limach: jaz sem bila samo 1x in sem kupila žabice, hlačke in majčko. Žabice in hlačke so super pri majčki pa sem se malo zaj..., ker jo ful težko oblečem; ni elastična. Dobiš vse na enem mestu - obleke, vozički,igrače,... Danes sem bila v Medvodah pri mojih in tusi tam ni bilo sonca, čeprav so M blizu Kranja. Tam pa cel dan sonce. Ah ja...
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 10.1.2008 19:15:20
|
|
|
|
lumpa6
|
Prides na srecanje 18 jan ? nevem še
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 10.1.2008 20:27:28
|
|
|
|
Rozmarinka
|
No, mogoce pa bom kdaj sla pogledati kaj v tega Turbo Limaca, ce je vse na kupu. To jaz rabim, da ne letam prevec naokoli A ni hecno to ime ??? No, vsaj meni... Mi ze spimo, tisti pticki in naravni zvoki ob zvezdici, ki jo polozim poleg malcka pa se kar zvrgolijo. Pri nas smo kot v dzungli... Zdaj pa moram it nekaj prevajati za naso zlahto v anglescino. Se mi tako ne da... Lumpa6: a se nas bojis ?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.1.2008 0:28:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 11.1.2008 8:07:03
|
|
|
|
lumpa6
|
Lumpa6: a se nas bojis ? ne samo ob petkih se moj vrača z poslovne poti in morm stanovanje vsaj približno v red spravt da ga ne kap pa da lohk saj vrata odpre ne da se spotakne čez kakšne igrače
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 11.1.2008 10:22:38
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Lumpa6, si me nasmejala s tem opisom vasega stanovanja. Teksas, recemo mi. Ampak res si neverjetna! 5 otrockov, moz na sluzbeni poti, torej sama za vse, pa nic ne jamras. Svaka cast!!! Jaz pa ze . Pase !
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 11.1.2008 10:54:03
|
|
|
|
lumpa6
|
no ja mal mi za RR zmanjka časa zato bl berem k pišem
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 11.1.2008 11:39:12
|
|
|
|
MiRaNi
|
Jaz sem svojo že spila, ker Nika zjutraj spi samo do 6:30 No, ampak gre potem ob 8 še enkrat spat za urco. Trenutno pa sem jo dala v posteljico, ker je na vrsti že druga runda, tako da imam malo časa za rr . Čeprav bi morala mal pospravit, ker jutri dobimo obiske pa ne bi rada vse pustila za jutri. Ampak sem danes fulll lena - pogrešam sonce!!!!!!! upam, da se bom spravla vsaj smrekco pospravit. Ja, mi jo še imamo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.1.2008 15:19:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 11.1.2008 15:39:25
|
|
|
|
prolet
|
Kaj kej počnete, Lana spi, tako,da imam malo časa. Jaz sem spila že 3 kave, se mi že malo blede. Drugače imam po danes pospravljalni dan, na 38ih kvadratih rata hiter gužva
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 11.1.2008 15:44:33
|
|
|
|
MiRaNi
|
Nika je zaspala ob 3-eh in se ravnokar budila. jaz sem pospravljalni dan razdelila na danes in jutri. Danes sem med drugim pospravila kopalnico, ki mi je najbolj
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 11.1.2008 15:56:39
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Jaz pa sem vceraj dopoldne imela pospravljalni dan. No, malo sem s cunjo letala naokoli, ce bi temu lahko rekla pospravljanje Danes bila spet z vozickom v mestu, sem sla s prijateljico na in cvek. Pricakuje februarja tako da sem delila napotke kaj se nakupiti. Pa bodije, ki smo jih prerasli sem predala dalje...
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 11.1.2008 20:31:36
|
|
|
|
prolet
|
Meni se zdi, da moram na vsake 14 dni delat selekcijo, kaj je že prerastla in kaj ne. Raste kot gobe po dežju. Punce a katera uporablja Aptamil AR, meni je ostala še ena vrečka in se mi zdi škoda stran vržt, rade volje podarim.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 11.1.2008 22:57:28
|
|
|
|
prolet
|
Kaj je zdej a se vse muckate na kavčih ?
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.1.2008 7:50:50
|
|
|
|
MiRaNi
|
Dobro jutro Pijem kavo in držim Niko v naročju, ki veselo tipka po mizi. Ubistvu se jezi, ker ne more tipkat po tipkovnici kot jaz
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.1.2008 8:32:12
|
|
|
|
lumpa6
|
dobro jutro naj se vam pridružim na , ponavadi ob sobotah malo potegnemo, danes pa nismo ker moj že od 6h ruži po kuhinji in me je zbudiu, naš mali pa še spi najstarejša punca je pa včerj odšla k babici in se vrne jutri, ostali 3je pa gledajo televizijo in se dogovarjajo kdaj gredo na gospodarca gledat razstavo psou
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.1.2008 11:17:52
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Dobroo jutroooo ! Ravno vstali... Vas samo zezam, da ne boste mislili da imamo sreco spati do 11h Smo bili vsi ze ob 7h pokonci, sedaj ze 2 previjanje in 3 hranjenje. Potem pa letimo v Baby center, jutri praznuje moj necak 6RD pa mu gremo kupiti darilo. Prolet, hvala za ponudbo Aptamila. Jaz v glavnem dojim, ko pa dodam imamo Novalac, ki se ga zaenkrat se ni navelical...imam pa zadnje case isto tezavo kot na zadnjem srecanju Mony in oktoberka, ce se prav spomnim. Ko se dojiva, se stalno neki ozira naokoli(je nemiren), pa po mojem obcutku zelo malo poje(3 minute na vsaki strani).Po moje pri meni prepocase tece Teza je zaenkrat ok, a to mi itak pocne sele zadnji teden.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2008 11:19:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.1.2008 12:40:40
|
|
|
|
prolet
|
Ravno od frizerja, KATASTROFA, OBUP, PODEN zakopala se bom za en mesec, kot da to ni že dovolj, da sem na pol plešasta!!!!
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.1.2008 12:41:42
|
|
|
|
lumpa6
|
no no najbrž ni tako hudo
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.1.2008 12:42:26
|
|
|
|
lumpa6
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR Ojla, mi pa nodija vrtimo že 3 ure Tak smotan vreme je dea se nou užgau
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.1.2008 17:00:09
|
|
|
|
prolet
|
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6 no no najbrž ni tako hudo Še hujš spominjam na meniha iz srednjega veka, samo še una kapca mi manjka pa sem taprava.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.1.2008 17:05:48
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rozmarinka MiRaNI Mony05 Scubadiver Rozmarinka jst bi se tut prijavila če lahko
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.1.2008 17:07:56
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rozmarinka .imam pa zadnje case isto tezavo kot na zadnjem srecanju Mony in oktoberka, ce se prav spomnim. Ko se dojiva, se stalno neki ozira naokoli(je nemiren), pr nas se isto dogaja...bolj zato ker je ferbčna pa hoče vidt kaj se okol nje dogaja...zato mora imet pr dojenju mir in tišino
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?