|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice iz bežigrada
8.1.2008 18:05:41   
Rozmarinka
MiRaNi: dobro opravi jutri pregled pri P.
Pa drzite pesti za nas-imamo prvo cepljenje !

Ura srecanja: ce se ostale ne pritozijo se dobimo kar ob 12h kot predlagano.
Pa naj kaksna se enkrat prosim opise kje je ta Horse Pub-zame in mogoce se za katero...

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 251
8.1.2008 18:42:45   
MiRaNi
Rozmarinka: Tudi vam želim, da dobro opravite. Bom držala pesti.user posted image
Nika pri 1. cepljenju ni nič jokala, pri 2. pa fulll. Potrebovala sem 20 min, da sem jo pomirila. Upam, da jutri ne bo tako hudo.

(odgovor članu Rozmarinka)
Neposredna povezava do sporočila: 252
8.1.2008 18:53:37   
zalbi
helou!

Sem se že enkrat oglasla, pa sem kar malo pozabila na vas. Sem vidla da se mente za srečanje - sem namreč čist blizu Horsa dma. Sicer pa imamo hčrko Saro in je stara 8,5 mesecev. Se pa drugače vč oglašam na frumu aprilčkov in aprilčic.

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 253
8.1.2008 20:19:55   
prolet
Halo bejbe, evo se prijavljam za srečanje.

Rožmarinka ste preživeli cepljenje? Mi imamo danes teden drugega.

Imam eno novico za vse, ki ste prijavile svoje sončke v vrtec Mladi rod, moja svakinja je danes klicala in so ji povedali, da bo tudi za septembersko skupino komisija tako da jupi, ponavadi ravno za september ni bilo panike. Najbolje, da začnem nekje iskati varsto, drugače ne bom nikoli naredila faksa, že sedaj bi se morala učiti ker imam 24ga izpit AAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!

Nalin RR, kako zgaga je kaj bolje? Mene je pekla samo, če sem jedla ali pila kaj sladkega, tako, da hvala bogu nisem imela problemov s tem.

Scubadiver ne bi sploh o očkovi lubici, včeraj se mi je Lana drla ko jeshar ker sem jo dala v stolček in je nisem hotela nositi no in potem je prišel user posted image domov in se je isto sekundo nehala jokati, se do ušes nasmejala in naredila eeeeeeeee... Jp totalne očkove lubice, ah tako je to, očki so pri punčkah za zabavo, mamice smo pa za tolažbo in crkljanje, poleg tega pa očki ne dajejo fiziološke v nosuser posted image .

Zalba dobrodošla!

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 254
8.1.2008 22:03:10   
MiRaNi
Zalbi:Pozabila si na nasuser posted image  ti,ti,tiuser posted image  No, pa vseeno dobrodošlauser posted image

Prolet: Ja, jaz sem svojo Niko vpisala v Mladi rod, v tri enote (čeprav jih imajo 5). Upam, da bomo sprejeti, ker so samo ti trije čisto blizu našega doma. Držite pesti...

Scubadiver: tudi naša je očkova lubicauser posted image

(odgovor članu prolet)
Neposredna povezava do sporočila: 255
8.1.2008 22:29:20   
prolet
Jaz isto Lano pa tudi upam da bo sprejeta, katero enoto si pa dala na prvo mesto, jaz sem dala Kostanjčka. Drugače bom jutri klicala v vrtec, če se že kaj ve glede Kostanjčka pa ti lahko sporočim.

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 256
8.1.2008 22:36:30   
MiRaNi
Enakouser posted image  

(odgovor članu prolet)
Neposredna povezava do sporočila: 257
9.1.2008 10:24:09   
Rozmarinka
Punce, hvala ker ste mislile na nas in nase cepljenje ! 
Mi navsezgodaj opravili, Bor sedaj ajcka, upam pa da kaksnih vecjih stranskih ucinkov ne bo...MiRaNI pa se sedaj verjetno pravkar odpravlja tja, ker ima pregled ob 11h. Drzim pestke za vaju!

Prolet, hvala za novico glede vrtca Mladi rod. Mi smo tudi vpisali nasega v Kostancka.Superca, se bomo vse mamice ze poznaleuser posted image (ce bomo seveda sprejeti). Ampak jaz sem itak pozitivka tako da verjamem da bomo !!!

zalbi: Welcome back med KBM-evkami ! Superca da prideta s Saro na kavo-klepet.

Nalin RR: tik pred PDP si !Hmm..vceraj je bila menda polna luna...torej ? Si se doma ?

Vse KBM-jevke: glede ure srecanja sem dopisala ze kar 12h.

Januarsko srecanje 18 jan (petek) Horse Pub, 12h 
MiRaNI
Mony05
Scubadiver
Nalin RR (odvisno od Jonasa)
oktoberka
zima07
prolet
zalbi
Rozmarinka

Neposredna povezava do sporočila: 258
9.1.2008 13:42:48   
MiRaNi
Rozmarinka: Naročene sve bile ob 11-ih, na vrsto prišle ob 12-ih, domov ob 12:30. user posted image  Ne vem kaj so delaluser posted image  Mislim, da sve bile najmanj časa pri P. No važno, da je vse ok. Ko so Niko stehtali sem se spomnila na Scubouser posted image . V enem mesecu se je zredila samo 580guser posted image  Kako pa ste vi preživeli 1. cepljenje?

Niki zdaj kuham kosilo - korenček in cvetačo. Potem pa se greve pa potepat. Če dobro vidim, se sonček kažeuser posted image

Nalin RR: ste še doma?

Neposredna povezava do sporočila: 259
   [Brisano sporočilo]
9.1.2008 14:20:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MiRaNi)
  Neposredna povezava do sporočila: 260
9.1.2008 15:51:05   
MiRaNi
Rupurut: če se je le dalo ga nisem vzela, ker mi jeuser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 261
9.1.2008 16:04:56   
prolet
Evo poklicala sem v vrtec in mi je rekla, da bo enkrat Maja komisija zasedala in da so kriteriji za sprejem še vedno isti.
Lana je trenutno v posteljici in se trma (beri dretje), imava vzgojni teden ker imam dovolj njenega preseravanja in izpadov, drugače sva pa danes poskusili jabolčno kašico in je prav veselo cmokljala, ona bi kar celo porcijo pojedla.

a gre katera iz tega konca peš z vozičkom do Horsa?

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 262
9.1.2008 16:36:23   
Rozmarinka
MiRaNi: pri nas pa si je P kar vzela cas. Verjetno, ker smo bili prvi danes, v cakalnici pa nobenega...Ti je P prav rekla, da je 500g premalo ali se le tebi zdi ? Vem, da bi bilo za prve tri mesece  malo, a kasneje se po moje ne morejo tako hitro rediti kot na zacetku. Kaj pa vem...user posted image

prolet: sele maja bo komisija za vrtec ? Torej do maja ne bomo vedeli ali smo sprejeti ali ne ?! Hmm.Kateri faks pa delas da moras studirati ?

Danes je pa tisti, ki je zadolzen za razpihovanje megle za Bezigradom  zacel bolj pridno delati. Koncno ! Sem koncno videla vozicek pred sabo.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 263
9.1.2008 16:50:40   
prolet
Sej če povem kaj študiram me boste še hotel zraven na kavi a ne? user posted image

Socialno delo študiram. Ta izpit naj bi bil šele v poletnem semestru tako kot predavanja, vendar so ga prestavili v zimski semester tako da so mi malo uničili sistem. Upam, da mi bo uspelo, ker bi res rada znala, to je od Gabi Čačinovič Vogrinčič izpit, preveč jo spoštujem da bi prišla na izpit in neki bluzila v tri krasne.

Neposredna povezava do sporočila: 264
9.1.2008 17:00:54   
MiRaNi
Rozmarinka: ne, P je rekla, da je teža ok, ker vsak otrok ima svojo krivuljo rasti in ona pač sledi svoji. Prejšnji mesec se je zredila 600 g pa sva po nasvetu P prešli na mleko milumil, ki je bolj kalorično. Ta mesec pa se je zredila 580g. Tako da pač ni bajsiuser posted image

Prolet: ti greš pa peš na faksuser posted image

(odgovor članu prolet)
Neposredna povezava do sporočila: 265
9.1.2008 22:23:21   
prolet
Ja res je in ti povem da je carsko, celo nosečnost sem vlekla do zadnjih minut do začetka predavanj, tudi v prihodnje mi bo prav prišlo zaradi Lane.

Kaj je zdej a smo že rodili a ne?!user posted image

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 266
10.1.2008 8:08:38   
oktoberka
Srečanje: Men ura kar odgovarja.
Grem pa peš. Mam 5 min do tja. Zima07 a greva skupaj?  Zalbi iz kje pa si ti? lAHKO SE DOBIMO PREJ NA KAKŠNEM SPREHODU? Sori za velke črke!

Mi mamo pa p v sredo in mislm da bi mogla bit cepljena- čeprav p ni nč omenila. Moje sooktroberke prvijo da njihove cepijo zdej natem pregledu. A katrea ve, a se jih 100% cepi pri 3 mesecih. Pa proti čemu?

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu prolet)
Neposredna povezava do sporočila: 267
   [Brisano sporočilo]
10.1.2008 9:11:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu oktoberka)
  Neposredna povezava do sporočila: 268
10.1.2008 9:15:02   
MiRaNi
Dobro jutrouser posted image

Oktoberka: ja cepi se jih pri 3-eh mesecih, pa pri 4-ih in 5-ih. Mi smo včeraj dobili še vrečko za vodo. Upam, da mi bo uspelo ujeti trenutek, ko bo lulala oz. da bom ujela ''vodo'', čeprav si ne predstavljam kako bom to izvedla. Moram na srečanju bolj izkušene vprašatuser posted image .

Prolet: mislim, da je do Horsa kar dolga za peš po tem vremenu. Mogoče bi še šla v eno smer za nazaj pauser posted image . A katera ve koliko časa (približno ) potrebuješ do H, če greš peš iz sp. Bežigrada?

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 269
10.1.2008 9:51:37   
prolet
Oktoberka: cepljenje je proti davici, tetanusu, oslovskemu kašlju, H. influenzae tipa b(user posted image ) in otroški paralizi

Mirani: pomoje je nekaj takega kot, če bi šla peš do centra, sam do Horsa se pomoje ful vleče, ker se gre samo naravnost. Druga možnost je avtobus, šestka al pa osemka, če ni kakšne spremembe odkar so drugačni vozni redi. Postaja je malo pred Horsom.

Men se bo strgal od te megle, od svakinje user posted image je povedal, da je bil v torek v Kopru in videl sliko: 15 stopinj, sonček, ful mamic z vozički, na sprehodih na kavicah vsi dobre volje... Jst bi tud sončka!!!!!!
Sedaj živim že dve leti pa pol v Ljubljani in ob takih dnevih se mi kar meša, bi najrajš kar ušla nazaj na Gorenjskouser posted image .

Saj res a katera kaj ve glede dohodnine, baje je treba do konca januarja oddat en papir za otroke rojene v prejšnjem letu. Sem že spraševala Vido, pa je neki štekaluser posted image

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 270
10.1.2008 11:17:45   
Rozmarinka
Po moje je iz spodnjega Bezigrada kar dolga do Horsa pes. No, ce bi bilo lepo vreme mogoce, ampak na to jaz raje ne bi stavila glede na zadnje tedne...
MiRaNI: ce te mika te gor peljem jaz, nazaj pa probas pes, ce bo vreme seveda ok.

Ja, cepijo pri 3 mesecih ce je vse ok (ni prehlada, vrocine etc). Cepijo pa tako kot je prolet napisala proti DaTePer (davica, tetanus, oslovski kaselj). Mi imamo 2 cepljenje v zacetku marca...prvo kot kaze prestali brez negativnih ucinkov (tok tok na les).

Glih malo pobrisala prah po stanovanju, zdaj pa v mesto, na kosilo z mojim user posted image  in vozickom.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 271
10.1.2008 11:26:40   
lumpa6

Saj res a katera kaj ve glede dohodnine, baje je treba do konca januarja oddat en papir za otroke rojene v prejšnjem letu. Sem že spraševala Vido, pa je neki štekal

Uveljavljanje olajšave za vzdrževane družinske člane do 31. januarja 2008
  Zavezance za dohodnino, ki med letom niso uveljavljali posebne olajšave za vzdrževane družinske člane, in zavezance, ki so olajšavo med letom uveljavljali, pa želijo te podatke spremeniti, DURS poziva, naj do 31. januarja 2008 oddajo vlogo za uveljavljanje posebne olajšave za vzdrževane družinske člane. V tem primeru bo odmera dohodnine poenostavljena, zavezanci pa bodo prejeli odločbe o odmeri dohodnine za leto 2007 veliko hitreje, kot sicer. V preteklosti so takšni zavezanci uveljavljali olajšavo v dohodninskih napovedih. Pri dohodnini 2007 pa teh ni predvidenih, saj bo Davčna uprava RS najpozneje do 31. maja 2008 na dom poslala informativne izračune dohodnine, ki bodo ob določenih pogojih postali odločbe. Če torej takšni zavezanci ne bodo oddali vloge, bodo naslednje leto najverjetneje prejeli napačen informativni izračun dohodnine, saj ne bo upoštevana olajšava za vzdrževane družinske člane. Če bodo ti zavezanci želeli uveljavljati olajšavo, bodo morali na davčni urad po prejemu informativnega izračuna poslati ugovor. Dohodnina jim bo tako odmerjena šele jeseni 2008. Zavezancem svetujemo, da se pred oddajo vloge s svojimi družinskimi člani (zakonci, izvenzakonskimi partnerji, otroki, …) dogovorijo glede uveljavljanja posebne olajšave. Obrazec vloge je dostopen na vseh davčnih uradih in izpostavah, lahko pa se ga natisne tudi s spletne strani Davčne uprave RS. Podpisano vlogo je potrebno oddati po pošti ali osebno na pristojni davčni urad oziroma izpostavo (kjer je zavezanec vpisan v davčni register). Vlogo bo mogoče oddati tudi prek sistema eDavki in to od konca decembra dalje.
Priloge tega sporočila so:
- širše pojasnilo glede uveljavljanje posebne olajšave za vzdrževane družinske člane pri  informativnem izračunu dohodnine za leto 2007,
- ključna vprašanja in odgovori v zvezi z vlogo za uveljavljanje posebne olajšave za vzdrževane družinske člane pri informativnem izračunu dohodnine za leto 2007,
- obrazec Vloge za uveljavljanje posebne olajšave za vzdrževane družinske člane pri informativnem izračunu dohodnine za leto 2007

Vir: pojasnilo Durs Več iz rubrike Dohodnina
  vIR: http://www.racunovodja.com >>>
03. januar 2008

(odgovor članu prolet)
Neposredna povezava do sporočila: 272
10.1.2008 11:32:09   
Rozmarinka
user posted image Sem laik na shopping podrocju ker se mi po trgovinah ne da dosti.
Ali je katera ze nakupovala v Turbo Limacu v Emporiumu ? Je to le se ena trgovina vec ali imajo kaksne zadeve, ki se jih tam splaca kupiti oz se jih drugje ne da ?

Glede davkarije pa: do konca januarja je potrebno oddati napoved za vzdrzevane druzinske clane. Prejsnja leta se je splacala da je otroka prijavil tisti, ki ima visje prihodke. Letos midva izracuna se nisva delala, ga bova pa v kratkem. Vec si lahko preberes na http://www.durs.gov.si/si/fizicne_osebe/dohodnina_za_fizicne_osebe_pojasnila/davcne_olajsave/posebne_davcne_olajsave_za_vzdrzevane_druzinske_clane/

Neposredna povezava do sporočila: 273
10.1.2008 11:45:10   
lumpa6
turbo limač ja to je ena trgovina z več oddelki, več stvari lahko kupiš tam , igrače, oblačila, obuteu i.t.d.   cene so kar ugodne, kvaliteta pa tut ok

Neposredna povezava do sporočila: 274
10.1.2008 14:29:40   
prolet
Hvala punce. Ravno sedaj me je klical moj dragi, ves je naspediran in nasmejan, pravi da je že cel dan na sončku- je pa na Gorenjskem. No kaj vam pravim.... skoraj raj si ti Gorenjska.....aaaaaaaa........ Mal mi trga.user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?