Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 24.12.2007 21:00:24
|
|
|
|
MiRaNi
|
Želim vam miren in lep božični večer in še lepši jutrišnji dan. Vesel Božič!
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 25.12.2007 11:25:05
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Hvala vsem za lepe zelje ! Jaz sem tako srecna, da smo letos trije ! Nas prvi skupni Bozic je to bil ! Opazam pa, da me se vedno gane dosti stvari. In zdaj se še na nosecniske hormone ne morem vec izgovarjati... no, mogoce se moje telo se ni scistilo Zabika, kako je lustna Hana-Bozicek Imam se 10 minut casa preden pridejo prvi obiski danes. Danes bo pester dan...uzivajte ga !
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 25.12.2007 20:24:14
|
|
|
|
mony5
|
Pozdravljene KBM-jevke! Joj komi pridem do računalnika! Vsem želim vesel Božič in čim več prespanih noči!!!
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 25.12.2007 20:27:12
|
|
|
|
mony5
|
O Sisy lepo, da si se oglasila! Dobrodošla!!!
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 26.12.2007 0:07:59
|
|
|
|
zima07
|
Sisy, dobrodosla ... Tudi jaz vsem skupaj zelim lepe praznike.... Se se beremo... LP
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 26.12.2007 8:36:32
|
|
|
|
MiRaNi
|
Dobro jutro! Pijem kavo in mečem igračke v počivalnik teli svoji nagajivki, da lahko kej v miru napišem pa mi ne ratuje. Ona bi vam tut rada kej napisala Upam, da ste lepo preživele včerajšnji dan. Včeraj zvečer je tako lepo padal sneg. Pa se zbudimo 1. (no, nika se zbudi) in vidim, da ga je čisto malo. Sem že mislila, da ga bo dovolj, da malo okepam . Pa drugič,... Število članic kluba KBM se lepo veča. Super
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 26.12.2007 10:10:27
|
|
|
|
mony5
|
jutro moja Zoja je pa danes spala od 19-ih do 7.15, ko sem jo zbudila, ker so bile dojke žeeeeee zeeeelllllllooooooo polne! jst sem tudi mislila kok bo veliko snega pa ga je zelo malo!
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 26.12.2007 11:15:06
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Sisy, dobrodosla med KBM-ovkami ! Mony, srecnica da ti tako dolgo spi. Ceprav so tudi minusi dooolgih noci, vem. Imas obcutek, da te bo razneslo... Mi pa smo se danes ponoci 4x dojili. Se dobro da ga zjutraj prevzame , da se lahko naspim. Mislim pa da je fora v tem, ker se (ko je) ne naje saj prej zaspi. Poje le na eni strani, potem pa bi on cez 1,5h spet jedel tokrat na drugi strani. Ni kaj...tudi take noci so...se dobro da ne prevladujejo ! Malcek gre danes prvic v tujino (ce se temu lahko tako rece). Gremo na obisk k teti v Trst. Ze komaj cakam da vidim svojo trzasko zlahto...
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 26.12.2007 21:45:28
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Punce, ne boste verjele...na Primorskem 9C, soncek, nic burje, kot pomlad. Smo s teto naredili 2urni vozicek-sprehod in se nauzili sonca in morskega zraka. Ce sem odkrita: je bilo kar tezko priti nazaj v zimsko LJ Ce katero zanima...Zavod Tamala (http://www.zavod-tamala.si) organizira vadbo mamic z dojencki. Za lokacijo, ki je nam najblizje (Drenikova 32) zbirajo prijavo za vadbo ob cetrtkih od 11-12.00. Poglejte si cenik in ostalo... Mi2 z malckom bova verjetno hodila, vabljena zraven se katera KBM-ovka.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 27.12.2007 13:44:42
|
|
|
|
lumpa6
|
kam ste se skrile? '
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 27.12.2007 14:01:55
|
|
|
|
MiRaNi
|
Moja miška spi jaz pa gledam tv in razmišljam ali bi šle na sprehod ali ne...
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 27.12.2007 16:36:15
|
|
|
|
oktoberka
|
No, kako ste kej preživele božič? Mi smo ga dokaj mirno in nič posebno. Ampak vreme je pa tko surovo, da bi človek kar cel dan prespal-no vsaj js bi ga! Se, se lih dobr iz pižame spravla.. No, pa se že tema dela in bom šla itak kmal spat Lepo se imejte
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 27.12.2007 17:15:24
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Lumpa6, saj smo tle Mi pa nismo nic zapani. Smo bili 2uri zunaj, z druzbo na stantih v mestu. Nase dete je kar pogost gost tam, po moje ima rekord v svoji starostni kategoriji Zdaj gre mami likat, sine in oci pa previjat. Lep vecer PS. A ste vidle da so Siskarce tudi naredile svoj klub ?
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 27.12.2007 17:39:47
|
|
|
|
MiRaNi
|
Ja, ampak KBM rules Mi danes nismo bili zunaj, ker je mami fasala lenoritis. Bomo šli pa jutri... Oktoberka: Kar se tiče praznikov pri nas praznujemo vse praznike 2x. Mami ima božič 25.12 , oči pa 7.1. Tako da sem jaz šele na polovici
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.12.2007 17:42:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 27.12.2007 19:45:59
|
|
|
|
Ajvy
|
Jst se zelo malo sprehajam, ker je klelele v BS-u, kr mau grozno....se ne upam kej preveč zdej zaradi teh petard......
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 27.12.2007 19:57:38
|
|
|
|
scubadiver
|
NalinRR nisem vedla da je tko hudo tle naokoli. Sem kr vesela da nisem doma v blokih, verjetno je tm še huje? Kar sem se jest do sedaj sprehajala nisem na srečo nič opazila. Res pa je, da nisem bila niti pozorna .
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 27.12.2007 22:27:36
|
|
|
|
zima07
|
Ajvy, iz katerega konca BS-a pa si? S katere ulice? Si tja "priseljena" ali "domorodka"? -Jaz sem namrec do pred 3-mi leti zivela tam, sedaj sem pa samo se pogost gost, ko prihajam testirat mamino kuhinjo-me zares razvaja ... In ja, zares je kriza s petardami tam okoli...sem sla ravno danes v avto po ene stvari in je tako pocilo, da sem se skoraj sesedla...Da nase psice, ki ze ves december lezi v banji sploh ne omenjam.... No, pa saj tudi tule pri nas, okoli Ruskega carja, ni dosti bolje...Se mi zdi, da je ze 14 dni novo leto...pravi ognejemeti in rakete in...mi sploh ni jasno, komu je to zabavno .. Pozdravcek vsem!
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 27.12.2007 23:02:49
|
|
|
|
MiRaNi
|
Na našem koncu pa še ni take krize. Vsake toliko poči kakšna petarda in to je to. Bomo videli kako bo 31. Upam, da bo naša lahko spala.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 28.12.2007 9:19:24
|
|
|
|
Ajvy
|
Zima, stanujem pri končni postaji 20....sem kar domorodka- kaj se to smešno sliši ...najbolj grozn mi je to, ko je največ pokanja okoli šole...pa na ploščadi pred stolpnicami, ker je pač tolk fajn, ko orenk zadoni...pa na živce mi gre k nihče ne pomisli na dojenčke....ampak čist nobeden...se včasih sprašujem ,če se sploh še splača biti obziren....
|
|
[Brisano sporočilo] 28.12.2007 9:24:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 28.12.2007 13:29:40
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Tudi pri nas (spodnji del Bezigrada) je zaenkrat se mirno in ne slisimo petard.Tok tok na les, da tako ostane...tista s kombijem je pa huda !!! Si raje ne predstavljam, bi pa tudi jaz klicala policijo. Drugo vprasanje pa je kdaj reagirajo in kaj sploh naredijo... Drugace pa imam danes pol kosila ze pripravljenega (hvala draga tasca!). Se drugo polovico (solatko) pa smo reseni Lumpa6: koliko punck in koliko fantkov imas glede na to da imas 5 otrok. Samo firbec, da vidim kako narava postavlja razmerja
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 28.12.2007 14:18:21
|
|
|
|
lumpa6
|
najprej 2 punci pol pa 3 fante
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?