bt08
|
Ojla nevestice! Pa je nastopilo naše leto,leto naših porok! Želim vam lepo poroko,lepo obleko,lepe rožice,najlepši dan,ki se ga boste spominjale do zadnjega vzdihljaja,pridne in zdrave otročke,ubogljive možeke,veliko čvekanja na RR,veliko uspehov v službi....Vse kar si same želite,posebej pa veliko razumevanja in zdravja! Srečno 2008! No pa smo preživeli,se malo spočili. Za Božič smo bili pri moji teti na večerji,je Ožbej do pol polnoči zdržal,pa je samo padel v posltlo,s tem da čez dan ni hotel spati.26 smo se šli mal namakat v Atlantis,tolk da sem dobila vnetje spodej,še danes ni ok. 31 pa smo preživeli v Grosupljem pri prijatlih in ne morte vrjet Ožbej je bil do pol 2 pokonci,ves naspidiran,harmoniko igral,da je Manca ( od prijateljice hči,4 leta ) plesala,mi smo se mal smejal,mal jedel...Drug dan pa domov se mal izležavat,pa voščit k dedkom in babicam,včerej smo šli pa v Mojstrano gledat jaslice v ledu,in smo bli vsi res navdušeni kako lepo je ampak najbolj pomenben podatek je da jeb lo noro mraz! Evo danes pa služba.Midva z mojmu sva čist noter padla za iskanje destinacije za dopust,tako da greva v ponedeljek iskat mal po agencijah najboljšo ponudbo in seveda še mal pa bo poroka.Kako gre čas hitro,noro hitro. Sedaj grem pa mal delat,ker mam goro papirjev in vsega.