N _ B -> RE: poroka 2008 (26.6.2007 12:08:46)
|
Naj povem iz svojih izkušenj. Poročila sva se septembra pred 5-imi leti. Datum sva si izbrala za božič in po novem letu je mene že malo žulilo, da bi začela s pripravami. Partner me je takrat držal nazaj, da naj ne norim, ko pa konec februarja nisva dobila več željene gostilne, se je malo zamislil. Civilna poroka v Lj: na UE sva šla takoj naslednji dan (začetek marca), ko so začeli zbirati prijave in nisva več dobila željene ure. Cerkvena poroka: ura zasedena. Smo imeli vmes malo več frej - marec Moja obleka: tista, ki mi je bila najbolj všeč, je bila že zasedena - februar Fotografinja: k sreči je bila še v najinem terminu še prosta (je takrat planirala dopust [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]). Zasedeno je imela dva termina prej in vse do sredine oktobra. Itd itd. Barbara, čim več užitkov pri organiziranju poroke in naj bo tako, kot sta si zamislila. Nič ni prezgodaj. Svetujem ti le, da na koncu vse stvari preveriš, če drži, predvsem tiste, ki si jih toliko prej rezervirala.
|
|
|
|