bt08
|
Jutroooo! Evo spet nov delovni dan,pa je blo tko fletn ko smo bli včerej vsi frej pa skupej. Dans pa jaz popoldan delam . Nataši ja v Graziji sem rezervirala,bla pa je šefica Andreja,ful prjazna res,oblek pa tok,da sam gledaš,sploh nisem mogla vrjet da je tok oblek.Najprej sva šle mal skoz,po modelih če mi je bil všeč ga je dala na stran,pol pa sprobavanje.Jaz sem bla osebno z njimi zelo zadovoljna,ni tok drago,( moja 320€ ),prjazni,smo se nasmejali,na hecali,delal smo se norca,res tiste dve ure sta tako minili kot bi bila samo 5 minut noter.In ker sem bila z prvimi vtisi zadovoljna sem jo tud rezervirala tukej. Flaška evo mal smo okol hodil in sestankovali,morem kr tko narest ko je moj doma,ker je še cel januar zdaj zaseden,vse vikende,pa mesd tednom,tko da ga treba ponucat takrat ko je frej ,njemu je itak vseen kaka je torta sam da je dobra,pa da ni v miljonih eurih ,men je pa oblika pomenbna. Za Jaka je pa možno da ga zobki dajejo,ker mi smo mel iste probleme,pa jok,pa driska....kr nekej,tečen je bil Ožbej....ampak možno je tud mlaj ko je danes se mi zdi,včasih ga zmeče par dni prej,pa ga komej krotimo pa mirimo,ampak hvala bogu da se je mal umirilo. Zdj pa šibam delat zajtrk.