Tejcha
|
Ojla, babe! Samo na hitro sporočam, da: 1. piknik varianta odpade, ker bi blo za tolk folka (trenutni seznam je 132... ) mal problem organizacija... oziroma bi js zihr zgubila živce... moj se pa tak ne sekira. In se bo očitno izšlo veliko bolje kot sem si sploh upala predstavljat,:) Vse lokacije so od najinega doma oddaljene manj kot 10 min in so v bistvu na kupu. 2.r ezerviran ansambel (Slovenski ekspres) 3. rezervirano gostišče z dovoooolj prostora, pa še čist blizu je, pa še cene so solidne (Gorenje gostinstvo) 4. zmenjeno v cerkvi (tudi kombinacija poroka + 2 krsta bo izpeljana) (cerkev pod gradom) 5. po pildek na grad greva drug teden, a sem preverila datum in ni problema (Velenjski grad) 6. fotograf je najin 7. prstane greva izbrat naslednji teden 8. kar se dekoracije tiče, imam okvirno naštudirano, možne so še spremembe, prav tako glede vabil, zahval... Me pa zanima, če se boste vse šle zahvale s slikami. Men ta zadeva ni najbolj všeč.. Tisti, ki bodo z nama, naju bodo tako videli in če bo kakšna posebna prošnja, bova tudi slikce dala razvit... Sicer naju vsi kar malo čudno pogledajo, ko poveva, da so zadeve že bolj kot ne dorečene, v februarju in marcu bo še sicer kar precej laufarije in priprav, potem pa se nam pridruži Maša, tako da res upam, da bo do takrat že vse dogovorjeno in bo na poletne mesece čakala le še odločitev glede moje obleke. Slike vaših oblek pa so naravnost prečudovite. Sama bom ubrla bolj enostavno varianto, ker bom skoraj zagotovo morala na tri ure lezt iz nje. Si bom pa dala duška pri tamalih dveh. Se mi kr smeji, ko pomislim, da bomo lumpa res lahko naštimali tak na kjut... :) Kako boste pa dostavile prstane? Blazinice, pladnji? Vam jih bo prinesel kakšen malček al bodo imele to čez priče? Pa prihod pred matičarja? Vsak posebej, vas bodo oddali očetje? Js nimam pojma, kk to zgleda... Tolk o tem, da bo na hitro. Tooolk imam dela, da se ven ne vidim, pa mi skakanje po forumu nekak bolj diši... Uživajte!