SuzanaKK
|
Lep pozdrav punce v letu 2008! Jaz sem prišla ravno iz P., sem zjutraj poklicala, povedala za vnetje in so mi rekli, da naj se pridem pokazat. Ok, grem pod tuš, si spakiranm do konca torbo, sicer sva jo z dragim pustila v avtu, če bi me zadržali, bi pač skočil po njo. Ctg je bil super, G. me je pregledala, mi sprala vagino z neko raztopino, v glavnem, sumi, da je vnetje bakterijsko (čeprav bris pri moji G. v četrtek tega ni pokazal), ker če bi bilo glivično, bi Canesten pomagal. Dobila sem antibakterijsko vaginalno kremo, tako da sem zdaj na terapiji . Je blo pa smešno, se jaz že oblečem, pa mi reče, da imam ful mali trebušček, da koliko pa tehta ta moj fantek. No in mi je naredila še UZ. Naš navihanec tehta 3000 g, komentar je bil, da mati narava že poskrbi, da drobcene mamice nimajo 5 kilogramskih otročkov . Drugače se še ne odpiram, tako da bom po vsej verjetnosti čez rok, ampak ne veliko. So me pa povabile, da naj pridem kar v Celje rodit. Sem se malo razpisala, ampak to počnem predvsem zaradi tega, če bi še katera imela podobne težave. Drugače pa upam, da ste preživele lep vstop v leto 2008, jaz sem zelo vesela, da bom januarčica!!!! Klepetka, iskrene čestitke za princesko, pa sem spet spustila par solzic. Midva z dragim imava danes obletnico (sedmo) in je držal pesti, da bi danes rodila, zdaj je pa malo razočaran. He he he, mal je hecen včasih.