|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Januarčice 08-2.del
1.1.2008 19:42:04   
karatina
VSEM ŽELIM VSE NAJLEPŠE V 2008

Nekatere smo sicer pohitele, smo pa vseeno še januarčice user posted image . Kje pa se dobimo na kupu, ko nas bodo nagnali iz Čvekanja v pričakovanju?

user posted image  Novopečenim mamicam iskrene čestitke user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tinča1

Katee, user posted image user posted image user posted image  čestitke za malo pikico, samo, da sta zdravi. Glede na to, da pa si rodila v MB, pa prosim za info. kakšno je kaj stanje v MB P!

Če ti lahko jaz odgovorim.
Kar sem do sedaj poslušala o MB P, me je precej tiščalo, ko nisem imela izbire in sem šla rodit tja. Zdaj, ko sem doma, pa moram rečt, da nimam ene slabe za povedat čez njih. Ob sprejemu sem bila ful presenečena nad prijaznostjo in ustrežljivostjo, vso noč (kljub temu, da nisem rojevala edina, mislim, da nas je bilo pet naenkrat) so zame dobro skrbeli, tudi ko nisem nikogar potrebovala, so vsake toliko sestre in porodničarka prišle k meni preverit če sem dobro. Dokler sem bila sama brez user posted image  so me one ˝tolažile˝ s prijaznim prigovarjanjem (otročje vem, ampak ga potrebuješ!).
Na oddelku zgoraj so tudi ful prijazni. Le ena smena sester ne poka ravno od dobre volje in ustrežljivosti, pa vseeno, če kaj potrebuješ naredijo kot je prav. Tudi vložkov, hlačk, plenic, oblačil... vsega je na pretek. Vsako jutro pregledajo omaro in jo dodobra doložijo.
Skratka, če bom naslednjič spet morala v MB P bom šla tja z dobrim občutkom.

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
   RE: Januarčice 08-2.del
1.1.2008 19:42:20   
Lunca1
Sani tamala je tko luštkana, deluje tako nežno. user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
1.1.2008 20:09:39   
Lunca1
No toliko da vam zaupam, da sem po novem "ponosna" imetnica strij. In to jih pridelam v zadnjem tednu druge nosečnosti. user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
1.1.2008 20:46:02   
mala pikica
Drage moje, najprej vse najlepše v letu 2008 in seveda veliko otroškega smeha in veselja z našimi malčki!!!

Preden pa še kaj napišem pa seveda čestitke naši klepetki za Lano, našo prvo punčko v Sloveniji!!!

user posted image

Meni je uspelo priti do računalnika, da vam napišem nekaj besed in prilepim kakšno slikico našega Gašperja. Trenutno se pridno carta pri atiju user posted image

Moja porodna zgodba se je začela na sam božični dan, ko mi je popoldan ob treh odtekla voda. Počasi sva se z dragim porihtala in šla proti P. Ob štirih so mi nastavili umetne popadke, ker je bila plodovnica umazana. Ob pol šestih sem bila odprta šele 1 cm. Ko mi je babica ob sedmih rekla, da sem še vedno odprta samo 1 cm, sem mislila, da me bo konec. Takrat sem že tudi imela dragega ob sebi. No, in potem se je počasi začelo, popadki so se stopnjevali, vse hudo pa nas še je čakalo. Po osmi uri so babice ugotovile, da našemu Gašperju utripi med samimi popadki močno padejo. Naenkrat so bile že tri babice zraven, kmalu pa tudi ginekolog, ki je po CTG-ju takoj ugotovil, da ima Gašper zavito popkovino. Po 15 minutah sem že bila v operacijski sobi, kjer se je ob 21.04 rodil naš Gašper. Rekli so, da se nikakor ne bi mogel normalno roditi, ker je imel popkovino 2x ovito okoli vratu in 1x čez trup. Raje niti ne pomislim, kaj bi se lahko zgodilo, če ne bi G takoj ugotovil, da ima Gašper težave. Jaz pravim, da so že pri rojstvu našega Gašperja čuvali user posted image In upam, da bo vedno tako. Kmalu je bil Gašper že v toplem objemu atija, jaz pa sem ga dobila v naročje šele naslednjo jutro.

Drugače pa smo že od nedelje veselo doma, težav nimamo, Gašper je več kot zlat, samo je in spi. Ga morava z dragim skoraj za vsak obrok buditi, ker imam tooooliko mleka, da ga lahko kateri pošljem po pošti user posted image

Več problemov imam jaz s to mojo rano. Znotraj se nabira neka tekočina, ki groznooo boli in peče. Ko se scedi ven, je nekoliko boljše, ko pa se nabira pa je res hudo. Moram reči, da mi na trenutke kar user posted image od bolečin. Včeraj zvečer sem še zraven dobila vročino, tako da me je ati ob desetih vozil k dežurnemu ginekologu. Na srečo me je pridno poslal domov počivat, tako da sva do 23.40 ravno prišla domov user posted image Ampak bo že.... Glavno je, da je z našim Gašperjem vse v redu user posted image

Slikici še prilepim, potem pa grem, Gašper namreč kliče user posted image

user posted image

user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
1.1.2008 20:53:09   
Alfabeta
Mala pikica, samo tole bom rekla. IIIIIIIIIIIIII! Kako luškano dete. Čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
1.1.2008 20:54:20   
martinca
klepetka, čestitke za user posted image  user posted image user posted image user posted image si pa prava tv zvezda. mislim da smo te vse gledale po televiziji.

veste kaj pa mene zanima, če bi katera mi vedela svetovat (mml,lunca1,...). jaz sem imela prej cele mokre spodnje hlače. drugje pa ni bilo nič mokro (pižama). zdaj pa ne vem ali je možno da bi mi bla voda odtekla? nekaj me špika gor v nožnico, pa trebuh mi skozi otrdeva. sam slabo se pa ne počutim. zdaj pa ne vem kaj naj naredim? ker na hlačah je blo vse prozorno videt ni blo nič obarvano, rečmo rumeno. po moje je najboljše da počakam kak bo ponoči. pa se grem mogoče juter pokazat v P. gibe pa tudi normalno čutim, sicer je zdaj bolj umirjeno, ampak še vseeno naštej 10 gibov na dan.
hvala za nasvet.

sani, še te lahko jaz prosim za geslo.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
1.1.2008 20:56:13   
Lunca1
Cortek.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
1.1.2008 20:59:07   
Lunca1
Martinca si pa prave dve našla.  Obema so namreč sprožili prvi porod. user posted image  A si imela precej mokre hlačke? Malo odteka če ti mehur poči zgoraj. A je možno, da imaš izcedek?  Če je malo vode jaz še ne bi zganjala panike. Če bo pa veliko pa se raje pojdi pokazat v P. Bolje prevečkrat kot premalokrat.

Malo še počakaj, pa boš videla če se špikanje pojavlja v intervalih ali je skoz. Mogoče bi bilo pa dobro, če pokličeš v P.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
1.1.2008 21:04:30   
mala pikica
user posted image

PDP; nick (starost); kraj bivanja; število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol; ime

1.1. 
   user posted image  sonček balonček (31), Velenje, user posted image  + user posted image , Celje, user posted image   
user posted image  natasa49 (21), Litija, user posted image , Trbovlje, user posted image   

2.1.
user posted image  tinci babinci user posted image
user posted image benika, Kranj, user posted image  + user posted image Kranj, user posted image Jakob

3.1.
user posted image  suzanaKK (30), Velenje, user posted image  SG, user posted image Aljaž
user posted image teja27 (27), okolica MB, user posted image + user posted image , user posted image Renee

5.1.
user posted image  maksito (34), user posted image  + user posted image

6.1.
  user posted image  martinka (28), user posted image , Brežice, user posted image Ana

7.1.
user posted image  kikina user posted image       
user posted image  lunca1 (34), Kranj, user posted image  + user posted image , Jesenice/Kranj, user posted image
user posted image  sunny morning (32), NM, user posted image , NM, user posted image Neja  
user posted image  binči user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image  ninykitty (25), user posted image , Ljubljana 
user posted image  ursalara (21), user posted image , Ljubljana, user posted image  Lara

8.1.
user posted image  domen03 user posted image  + user posted image
user posted image  gagy85 (22), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image  
user posted image aurora6 (30), user posted image , Ljubljana, user posted image

9.1.
user posted image  lejla14 (35), user posted image      
user posted image  mateja80 (26), user posted imageuser posted image Val
user posted image  septemberka (29), Koper, user posted image , Postojna 
user posted image  ursulina (28), user posted image , Ljubljana, user posted image

10.1.
user posted image  bekica1 (29), user posted image  + user posted image       
user posted image  pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
user posted image  martinca (23), user posted image , Maribor, user posted image
user posted image  levinja 27 (27), user posted image , Jesenice/Kranj  

11.1.
user posted image  nussy (26), user posted image , Ljubljana, user posted image Monia  
 user posted image  žogicanogica, user posted image  + user posted image  
user posted image  malamanja (27), user posted image , Celje, user posted image , Nina

12.1.
user posted image  unika (28), user posted image + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  zofija nr.2 (32), Ljubljana, user posted image , Postojna, user posted image
user posted image anchikaa (21), Maribor, user posted imageuser posted image
user posted image  Artikl (29), Kočevje, user posted image , Ljubljana, user posted image

13.1.
user posted image  dašabina (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image lutiropan, user posted image user posted image user posted image + user posted image , user posted image

14.1.
user posted image  raja (31), Radovljica, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image   

15.1.
user posted image  klaja (27), Pesnica, user posted image  + user posted image , Maribor, user posted image Hana   
user posted image  meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
user posted image  katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  tinča1 (28), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Daniel
user posted image lusa (28), Gor.Rad., user posted imageuser posted imageuser posted image MS, user posted image  Daša

16.1.
  user posted image  tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana, user posted image

17.1.
user posted image  muzika (37), Maribor, user posted image  + user posted image , Ptuj/Feldbach, user posted image

18.1.
user posted image  golobček, okolica Celja, user posted image user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  urssyy (31), okolica Celja, user posted image , Ptuj/Celje, user posted image
user posted image vaney, Vinica, user posted image , NM, user posted image

19.1.
user posted image  lejla (35), user posted image

20.1.
user posted image  nalinRR (26), user posted image  + user posted image , user posted image  Jonas       
user posted image  amna (25), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image , Ali
user posted image ina83, user posted image , user posted image

21.1.
user posted image   lillygmail user posted image
user posted image   nincha, user posted image , user posted image Lejla
user posted image limma (32), user posted image , user posted image
user posted image gitty (41), Ljubljana, user posted image , user posted image

23.1.
user posted image  ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale
user posted image alfabeta (29), user posted image + user posted image , Novo mesto

24.1.
user posted image  tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
user posted image  ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image   maja&m (27), Prebold,  user posted image + user posted image + user posted image , Celje,  user posted image

25.1.
user posted image  barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image triš, okolica NM, user posted image  user posted image + user posted image , Ljubljana/NM, user posted image Žan

26.1.
user posted image  gajči (23), user posted image
user posted image  damo (29), user posted image , Ptuj 

27.1.
user posted image  mml, Ljubljana, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  neja.bor2007, okolica Lj, user posted image  user posted image  + user posted image , user posted image
user posted image piba, user posted image + user posted image , Slovenj Gradec, user posted image

28.1.
user posted image  butara (35), user posted image + user posted image , Maribor, user posted image Olivia
user posted image  koala (27), Maribor,  user posted image , Maribor, user posted image Alex 

29.1.
user posted image  sarina, user posted image  + user posted image

30.1.
user posted image  puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image  Tia

31.1.
user posted image
baby_08 (26), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image

? user posted image nopy user posted image

? user posted image  nastygirl user posted image     
? user posted image  deja01 user posted image   
? user posted image  blacky* (35), user posted image  

user posted image user posted image
sovica3 user posted image user posted image

-----------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------

V TOPLEM OBJEMU SVOJIH MAMIC

user posted image

15.11. Zasanjana (PDP 1.1.)
MARC JULIEN
2320 g, 45 cm
user posted image

19.11. Karmyka (PDP 22.1.)
LEA
1460 g, 43 cm  
TEA
1350 g, 40 cm
user posted image

6.12. minka28 (PDP 4.1.)
FANTEK
2720 g, 48 cm
user posted image  

10.12. jana26 (PDP 9.1.)
LUKA
3000 g, 50 cm

user posted image

14.12. ljubljana (PDP 1.1.)
JAKOB
3625 g, 52 cm

user posted image

18.12. malamedika (PDP 8.1.)
JURE
2950 g, 47 cm

user posted image

21.12. sani (PDP 14.1.)
MANJA
1875 g, 42 cm
user posted image

23.12. karatina (PDP 6.1.)
KARIN
3570 g, 50 cm

user posted image

24.12. piškamiška (PDP 16.1.)
MATIC
1855 g, 43 cm
NEJC
2030 g, 44 cm

user posted image

25.12. mala pikica (PDP 4.1.)
GAŠPER
3450 g, 51 cm

user posted image

27.12. nana35 (PDP 9.1.)
KLEMEN
3550 g, 51 cm

user posted image

30.12. katee (PDP 6.1.)
ŽAN LUKA
3330 g, 49 cm

user posted image

01.01. klepetka (PDP 1.1.)
LANA
3900 g, 54 cm

Januarčic nas je zdaj samo še 71!
Imamo pa zato že TRINAJST mamic, 10 user posted image in 5 user posted image user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
1.1.2008 21:06:12   
martinca
lunca1, pa tak je kar veliko se mi zdi. ker uporabljam dnevne vložke, te pa ga prej nisem imela, pa sem sam naenkrat opazila kak mam mokre hlače. zdaj pa sem si spet dala vložek na hlače pa bom videla al bom mela tok naprej ali bo spet bolj mokro. ker ko sem mela vložek je bil viden beli tok. saj je vedno prisotna tudi voda poleg belega toka,ampak zdaj jo je pa res bilo veliko. pa brez vonja je vse. saj tak verjetno tudi mora bit, da je vse ok. ojoj upam da ne paničarim preveč.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
1.1.2008 21:07:54   
mala pikica
Punce, hvala vsem, ki ste skrbele za seznam, mislim, da predvsem Sunny user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
1.1.2008 21:09:51   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

klepetka, čestitke za user posted image  user posted image user posted image user posted image si pa prava tv zvezda. mislim da smo te vse gledale po televiziji.

veste kaj pa mene zanima, če bi katera mi vedela svetovat (mml,lunca1,...). jaz sem imela prej cele mokre spodnje hlače. drugje pa ni bilo nič mokro (pižama). zdaj pa ne vem ali je možno da bi mi bla voda odtekla? nekaj me špika gor v nožnico, pa trebuh mi skozi otrdeva. sam slabo se pa ne počutim. zdaj pa ne vem kaj naj naredim? ker na hlačah je blo vse prozorno videt ni blo nič obarvano, rečmo rumeno. po moje je najboljše da počakam kak bo ponoči. pa se grem mogoče juter pokazat v P. gibe pa tudi normalno čutim, sicer je zdaj bolj umirjeno, ampak še vseeno naštej 10 gibov na dan.
hvala za nasvet.

sani, še te lahko jaz prosim za geslo.

Lahko jaz odgovorim? Tako je bilo pri meni pri prvem.
Glej. Ce bi bil urin bi ga vonjala. Meni je zjutraj odtekel del plodovnice (imela sem namreč dva majhna mehurčka in pač plodovno vodo, večji del). Zjutraj izgleda da mi je odtekel, prvi manjši delež vode. Klicala sem babico, prijateljico, ta pa je rekla, da ker ni sigurno naj se raje pridem pokazat pa mi bodo naredili test. Po nožnični votlini so mi potem vzeli vzorec in ugotavljali kaj je. Vseeno so me sprejeli, večina vode pa mi je odtekla šele čez 12 ur in takrat ni bilo debate kaj mi je odteklo. Tudi popadki so se pričeli z odtekom te vode. Če bi bila ponovno jaz v tej situaciji bi počakala na popadke.

Glede na to, da si rekla, da so bile mokre le hlačke. Pri plodovni vodi boš čutila lužo. Lahko pa vseeno pokličeš P, da boš sigurna in mirna.

Pa srečno!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
1.1.2008 21:19:26   
benika
Čer še iz našega konca.

Klepetka, še tule, ISKRENE ČESTITKE ZA LANO. Smo te gledali po TV in res sta obe prekrasniuser posted image user posted image user posted image

Mala pikica, Gašper je pravi cortekuser posted image

Martinca, tudi jaz bi na tvojem mestu počakala, če se pričnejo popadki in šla šele potem v P. Če bi ti odtekla plodovnica, o tem ne bi bilo dvoma.

Mene že cel dan v trebuhu boli kot med menstruacijo in danes se mi že cel dan po malem lušči čep. Včeraj sem sicer po amnioskopiji malce krvavela, vendar je danes prisotna tudi rozasta sluz in sem skoraj 100% da je to del čepa. Počutim se sicer ok, nimam ne popadkov, lažnih ali pravih, trebuh mi ne otrdeva, je pa res, da se je Jakob zelo umiril. Jutri je moj dan D, vendar dvomim, da se bo kaj začelo dogajati. Če se pa bo, bom pa tudi vesela, saj sem že malce naveličana vsega.

lp

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
1.1.2008 21:24:35   
martinca
torej se zaenkrat še nimam kaj za bat? ker mela sem res mokre le hlače, ne pa dol po bedri ali pa pižame. bom še te rajši počakla kaj bo noč pokazala. če se bodo kaki popadki začeli.
hvala za nasvet alfabeta.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
1.1.2008 21:27:08   
benika
Kje pa se dobimo na kupu, ko nas bodo nagnali iz Čvekanja v pričakovanju?

Na forumu Starši čvekamo si odprite mamice novo temo, me čakajoče bomo pa k vam letale brat kako uživate s svojimi zakladkiuser posted image Ni hudič, da se vam do konca januarja ne pridružimo vse januarke.

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
1.1.2008 21:29:29   
Alfabeta

torej se zaenkrat še nimam kaj za bat? ker mela sem res mokre le hlače, ne pa dol po bedri ali pa pižame. bom še te rajši počakla kaj bo noč pokazala. če se bodo kaki popadki začeli.
hvala za nasvet alfabeta.

Torej, če bi šlo zame bi počakala, ker od popadkov do poroda ni 5 minut. Sploh pa če ni bilo res neke velike količine vode... Aja, mislim, da se lahko pripraviš za bližnji odhod v P. Saj imaš vse pripravljeno, kajne?user posted image

Pa srečno.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
1.1.2008 21:32:33   
ursulina
benika, izgleda da se začenja user posted image

jaaaaa, naša klepetka in lana sta pravi zvezdi!!!! Čestitke!

- za cigu migu pa se res opravičujem, joj, kolk so nekateri občutljivi... -

decemberske januarčice, uživajte z zakladki in pridno nabirajte izkušnje, da bomo lahko že od vas kak nasvet pobrale :)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
1.1.2008 21:34:04   
martinca
benika, tudi tebi hvala za nasvet.

punce ve ste res tako fajn tukaj gor. rabiš kak nasvet pa ti pride toliko punc na pomoč s svojimi nasveti. user posted image user posted image user posted image ker ste tako dobre.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
1.1.2008 21:37:13   
martinca
alfabeta, že kaki mesec imam vse pripravljeno za v P. tak da to me ne more presenetit. 

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
1.1.2008 21:44:06   
Alfabeta

alfabeta, že kaki mesec imam vse pripravljeno za v P. tak da to me ne more presenetit. 

No potem pa ni nobene panike!user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
   [Brisano sporočilo]
1.1.2008 21:45:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu martinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2396
   [Brisano sporočilo]
1.1.2008 21:49:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2397
1.1.2008 21:50:13   
Lunca1
Martinca jaz bi tudi rekla, da če je že to plodovnica, je prišlo do manjšega razpoka nekje zgoraj. Bodi pa res pozorna, če bi se to stalno dogajalo. A si slučajno jemala kakšen Canesten, ker pri tem se včasih tudi pojavi tak voden izcedek. Vsaj ene so že tudi zardi tega skakale, če se prav spomnim.

Benika če je to to, držim pesti, da bo čim hitreje. Drugače se pa meni tudi že zadnje tedne na vsake toliko časa pojavlja taka bolečina kot pri menstruaciji. Samo jaz sem trmasta Gorenjka in se ne dam. Izgleda bom spet štartala čez rok.user posted image user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
1.1.2008 21:57:13   
Katrin
user posted image  Srečno!

Najprej čestitke vsem, ki že pestujete svoje štručke, male cukrčke (slikice so super),

in vsem ostalim, ki še čakamo, da ne bomo predolgo čakale in da kmalu ugledamo svoje sončke. user posted image

Vse skupaj en velik user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
1.1.2008 22:01:00   
Lunca1
No zdaj grem pa počasi spat. Pa vprašanje če ne bom jutri spet taprva tle gor strašila.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?