karatina
|
IZVIRNO SPOROČILO: karatina Sani in malamedika ČESTITKE za naraščaj. Vedno več vas je, ki se boste že za Božička cartali. Ful lepo. Tudi sama že komaj čakam, da bom lahko našo navihanko stisnila k sebi. Še prej pa dobi po tazadni , ko me tako jezi s tem spanjem podnevi, da sem že čisto na koncu z živci, ko moram gibe štet. Ja, takole sem se zadnjič oglasila 22.12. ob 19:55 še s trebuščkom. Kdo bi si mislil, da se mi bo želja tako hitro uresničila . Ko sem zapisala to sporočilo, sem si še sprintala recept za Lambado, ker mi zgleda ful okusna in pripravila seznam za nakup ter ostale malenkosti, ki jih moram še opravit v nedeljo. Sprintala sem si še nov koledarček, na katerem bom vsak dan črtala in odštevala dneve do PDP, poleg pa pridno spila kake pol litra limonade in nič manj čaja ... Nekje ob 20:50 pa poplava... stekla je plodovnica, jaz pa sama doma, ker je bil v nočni. Kaj zdaj? Če pokličem mamo, bo trajalo pol ure, preden bo pri meni, zato sem vseeno poklicala dragega v službo, ki je bil v petih minutah doma in že smo z modrimi lučkami leteli v MB bolnišnico (moška panika ), tako da bom Ultivo na Ptuju poskusila kdaj drugič. V P je nato naredil gužvo, da so sestre mislile, da je že napol zunaj, jaz pa še niti popadkov nisem imela. Poslali so ga še malo nazaj v službo, ker se tako hitro ne bo še nič zgodilo, v resnici pa si verjetno niso želeli imeti z njim več dela, kot z mano. Po sprejemu in izbiri porodne sobe so se malo po deseti uri pojavili tudi popadki, tako da mi ni bilo potrebno umetnih. Mi je pa bilo grozno, ker sem morala vsake toliko gnjavit za posodo, saj sta limonada in čaj, ki sem ju pred tem spila moral ven... Tako je trajalo do treh zjutraj, ko so popadki postajali vedno močnejši in sem si zaželela podpore in ga pklicala. Seveda je takoj priletel in mi do 6:20, ko sva dobila v naročje najin zakladek res enkratno stal ob strani, mi nosil vodo, močil čelo, masiral... tu in tam mi je med popadki tudi malo zakinknil , vsekakor pa si zadnjih treh ur brez njega ne predstavljam. Rezana nisem bila, končala sem z enim šivekom in malo hemoroidov, ki pa jih danes že skoraj ni več. V Album sem oz. bom poskusila dati par slikic moje deklice, geslo je Karin.
|