benika
|
ena varjanta je tudi anglecare z varuško, pa ne vem,... je to res smiselno kupovat ali ne.... pomoč punce! Ne. Razen v primeru, da bi, bog ne daj, tvoja pikica imela kakšne težave z dihanjem, je ta nakup zgrešena zadeva. Prvič je svinjsko draga, drugič pa za bistveno manjši denar dobiš kar dobre varuške. Mi imamo eno, ki jo je tašča zrihtala iz Nemčije in je bila cena takrat cca. 50€ in dela super. Ti samo glej, da ima čimveč kanalov in domet tja do 300m, ker več pa res ne potrebuješ. Sterilizator; mi ga sicer nimamo in ga ne bomo imeli. Bomo kar lepo sterilizirali v tekočini. Spomnim pa se, da je enkrat bila ena debata ravno o vrstah sterilizatorjev in tam je bilo polno mnenj, katerega kupiti in katerega ne. Bom malo pobrskala in prilepim link (če bom našla to stvar). Sani, a bi ti kakšne slikice prosim prilepila od tvojega cukerčka? Mala mora biti fletna ko...Tudi jaz si ne predstavljam, kako je majhna, še 56 številka mi zgleda čisto mičkena. Karmyka, super, da ste vse doma. Sedaj pa samo še cartanje pa cartanje Vaney, ljubljana ima Jakoba, Karin je pa od Karatine Tebi pa orenk seka tale nosečniška sklerozica Lusa, držim pesti, da ti vseeno uspe zmanjšat tole tvoje otekanje, da bi rodila tako kot si želiš. Sedaj pa še najpomembnejše: Ko se staro leto bo poslovilo, s spomini za na pot se založilo, še isti hip bo novo leto vstalo, spet svežih nam pričakovanj bo dalo. Naj z zdravjem bo in s srečo darežljivo! Doda naj še ljubezen neminljivo, pričara naj veselo nam zabavo, v težavah pa naj kaže pot nam pravo!
|