Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 31.12.2007 14:06:23
|
|
|
|
Lunca1
|
Tudi jaz vam vsem želim lepo praznovanje, potem pa srečno, otroškega smeha polno leto 2008.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 31.12.2007 14:16:27
|
|
|
|
Sunny Morning
|
Samo, da se na hitro pofočkam. Še vedno sem 2 v 1, na pregledu vse ok, CTG ok, količina plodovnice tudi...če ne bo treba prej, se moram it v petek spet pokazat. Zdaj grem pa hitro počivat, ker me kar nekaj daje in nisem ravno razpoložena, da bi šla nazaj v P. Vsem skupaj želim čim lepše praznovanje. V Novem letu pa veliko zdravja in obilo sreče ( smo pa itak že naštimal).
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 31.12.2007 14:19:57
|
|
|
|
martinca
|
pozdravljene! jaz sem že iz CTG-ja. je vse ok. popadkov še ni, je tudi v redu. tak da mam naslednji CTG 10.1. na svoj PDP. je rekel G da ne bom v ponedeljek tja hodla pol pa v četrtek še enkrat. se je pa mal pohecal pa rekel, da če se bom pač danes preveč najedla in napila pa, da me bo kaj zašraufal pa naj kar takoj pridem. je bil faca tale G. sem pa potem še šla nani35 na obisk. in vam moram povedat da ima tako lepe ga sinčka. tak je luškan mali. sploh ne morem verjet da bom že jaz čez par dni tako malo štručko v rokah držala. mi gre kar na jok. karmyka, dobrodošli doma. karatina, tvoja pupika je pa pravi cartek. kaj pa je tvoj dragi po poklicu da ste potem s plavimi lučami proti mb peljali? policaj al kaj? to je pa res brzina bla glede poroda, da se nista na Ptuj peljala. lusa, te pa le bodi pridna in mej noge dvignjene. držim pesti in ti pošiljam da ti bo uspelo, da ne boš mela zatečenih nog, in da boš lahko rodila v bani.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 31.12.2007 14:24:34
|
|
|
|
Sunny Morning
|
katee iskrene čestitke za . karmyka me veseli, da si s pikicami doma. Zdaj pa samo uživajte in se crkljajte.
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 31.12.2007 14:25:45
|
|
|
|
sani1
|
Pozdravljene ženske! Vi imaste težave z brcikami in nosečniške probleme in ne vem a vas naj obremenjujem že z svojo bebo... No,klepetka sem ti rekla, da boš ti šla čez rok. Edino, če misliš danes ponoči preživet v porodnišnici. Je dežurna ista babica kot je bila pri meni, tako, da se ti splača, ker je ženska super... Pri meni je pa že bila patronažna sestra in mi je lepo pustila tehnico, tako, da bomo malo vagali našo pupo... Je pa včeraj oči šel v šoping po nova oblačilca 44 št. In je danes tako lepa, da bi jo človek kar pojedel. Pridna pa tudi... Zdej me pa čaka kosilo in potem vse kar paše k otročičku... Lepo silvestrujte in VSE dobro v letu *2008*
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 31.12.2007 14:27:58
|
|
|
|
vaney
|
dan. da se še jaz oglasim... midva sva dopoldne šla še v Baby Center, ker sem se jaz glih danes spomnila, da še nimava previjalne blazine mojemu se sicer ni dalo, ampak sem rekla, da grem pa sama, je popustil in sva šla...v gužvo. na cesti je obsedeno stanje kkot da je sodni dan in zdaj ne bomo imeli nič za jest 1 mesec. no, vsaj v trgovino s hrano ga nisem vlekla-a nisem prijazna . sem pa drugače danes ena velika jokica danes sem že 3x začela pretakat krokodilje solze in to seveda čisto brezveze. sploh nimam občutka, da bo jutri že novo leto in da imam čez 2 dni rojstni dan najbrž zato, ker ponavadi vsako leto feštamo za novo leto, letos ga bomo "prefeštali" pa ob večerji pri tašči in na kavču (vsaj jaz). No, upam, da bom popoldne ratala boljše volje. ljubljana, tvoja princeska je krasna. karmyka, super, da ste doma, glih pravi čas so vas spustili domov. zdaj pa crkljat želim vam prijetno praznovanje novega leta in zdravo, srečno in uspešno novo leto, predvsem pa zdrave in veliko ljubezni in razumevanja z vašimi dragimi in družinami.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 31.12.2007 15:03:23
|
|
|
|
ursulina
|
joj, vaney, si kar mislim, da je bilo grozno tole gužvanje... jaz danes še nosu ne pomolim ven sani, daj miceni princeski poljubček še od nas januarčic, zagotovo je prelepa... joj, 44, ko pa so že 56 tako micene zadeve.... jaz odločena da se ne grem gužvat, že brskam po sonček.si kar nam še manjka, npr. sterilizator, je katera nabavila parnega za v mikrovalovko? meni se zdi kar praktično.... pa elektronske varuške še nimam, jo bom pa zelo rabila. mi lahko katera priporoči katero? priporočili so mi od know how, ampak nimajo več večjega dometa. ena varjanta je tudi anglecare z varuško, pa ne vem,... je to res smiselno kupovat ali ne.... pomoč punce!
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 31.12.2007 15:21:47
|
|
|
|
benika
|
ena varjanta je tudi anglecare z varuško, pa ne vem,... je to res smiselno kupovat ali ne.... pomoč punce! Ne. Razen v primeru, da bi, bog ne daj, tvoja pikica imela kakšne težave z dihanjem, je ta nakup zgrešena zadeva. Prvič je svinjsko draga, drugič pa za bistveno manjši denar dobiš kar dobre varuške. Mi imamo eno, ki jo je tašča zrihtala iz Nemčije in je bila cena takrat cca. 50€ in dela super. Ti samo glej, da ima čimveč kanalov in domet tja do 300m, ker več pa res ne potrebuješ. Sterilizator; mi ga sicer nimamo in ga ne bomo imeli. Bomo kar lepo sterilizirali v tekočini. Spomnim pa se, da je enkrat bila ena debata ravno o vrstah sterilizatorjev in tam je bilo polno mnenj, katerega kupiti in katerega ne. Bom malo pobrskala in prilepim link (če bom našla to stvar). Sani, a bi ti kakšne slikice prosim prilepila od tvojega cukerčka? Mala mora biti fletna ko...Tudi jaz si ne predstavljam, kako je majhna, še 56 številka mi zgleda čisto mičkena. Karmyka, super, da ste vse doma. Sedaj pa samo še cartanje pa cartanje Vaney, ljubljana ima Jakoba, Karin je pa od Karatine Tebi pa orenk seka tale nosečniška sklerozica Lusa, držim pesti, da ti vseeno uspe zmanjšat tole tvoje otekanje, da bi rodila tako kot si želiš. Sedaj pa še najpomembnejše: Ko se staro leto bo poslovilo, s spomini za na pot se založilo, še isti hip bo novo leto vstalo, spet svežih nam pričakovanj bo dalo. Naj z zdravjem bo in s srečo darežljivo! Doda naj še ljubezen neminljivo, pričara naj veselo nam zabavo, v težavah pa naj kaže pot nam pravo!
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 31.12.2007 15:48:19
|
|
|
|
nussy
|
Čestitke Katee! Jaz sem imela v petek UZ. Ena žila pri posteljici je zamašena, ampak ostalo pa baje še normalno dela, tko da bo tamala še zgleda kr mal notr. Ima pa že naša punca nekje 3300-3500 g. Je rekla G, da bo velika punca. Kakorkoli, bom že preživela porod, samo da bo zdrava. Vsem skupaj vam želim mirno, lepo, zdravo, zadovoljno, srečno in uspešno Novo Leto 2008 in seveda zdrave in pridne ! Poljubček!
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 31.12.2007 15:54:23
|
|
|
|
SuzanaKK
|
Pozdravljene! Da se še jaz javim, da sem cela, pravkar mi je pisala tudi katee, da jo boli rana, da pa je mali fantek pravi cukrček, pravi tudi, naj vas lepo pozdravim. Jaz bi pa prosila za nasvet. Po terapiji s Canesten tabletami in kremo se mi stanje ni popravilo, vse spodaj me srbi, da bom znorela, čeprav se mažem večkrat na dan. Izcedek je prav nagnusen, zdrizast. A lahko to pride do otroka, ki ga sicer čist normalno čutim? Če ne bo nič bolje, sem nameravala iti jutri se vsaj pokazat v P. Zaradi te srbečice sem čisto slabe volje. No, na srečo je pa viroza šla tako hitro kot je prišla. Vse nove mamice, ki ste prišle domov s svojimi zakladi, dobrodošle!!!!!!!!!
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 31.12.2007 16:27:00
|
|
|
|
urssyy
|
Suzana tudi jaz trenutno vstavljam Canasten svečke, pa mi je brekla G., da to nič ne škodi ne in ne meni. Vsem mamicam , ki ste že doma čestitam in vam želim čim več lepih trenutkov z vašimi v objemu. Vsem nam ostalim, ki še čakamo na dan D., pa da bi zdržale do PDP-ja in da bi bili naši zdravi. Katee tebi čestitam ob rojstvu VSEM ŽELIM ZDRAVJA, SREČE IN OBILO MEDSEBOJNEGA RAZUMEVANJA V 2008. Hvala za pohvale glede zibelke. Danes bova z sama dva dočakala januar 2008 lepo doma ob kaminu in na kavču in greva naproti naši . Lepo praznujte.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 31.12.2007 16:42:36
|
|
|
|
TONČI.
|
Vsem novopečenim mamicam iskrene čestitke! Vsem januarčicam in tudi decemberčicam (kakšna bo verjetno prišla k nam), pa želim veliko sreče in zadovoljstva v letu 2008. Da bi šlo vse po načrtih. Punce začel se je naš mesec, tko da držim pesti.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 31.12.2007 16:45:05
|
|
|
|
TONČI.
|
Suzanakk rodit ne smeš, če imaš vnetje oz. napad glivic. Sedaj še ne more pridet do otročka. Med porodom se pa lahko okuži. Tko da čim prej na kontrolo, da ti dajo vsaj druga zdravila.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 31.12.2007 17:26:01
|
|
|
|
limma
|
katee - iskrene čestitke za sinčka mml - hvala, si bom skuhala še eno skodelico pred večerjo.... čeprav ne vem, kako jo bom spila meni ima ta zvarek obupen okus ampak se je treba prepričat, da zato, ker "pomaga" mala pikica in Gašper - dobrodošla doma veselo cartanje in hitro okrevanje... IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1 meni pa noče odpret, v bistvu mi ne ponudi možnosti za vpisat geslo meni tudi noče odpret, kljub tvojim napotkom, Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: mml ursulina naš tudi veselo rogovili po mojem trebuhu, predvsem, če si vzamem čas in se vležem tudi pri meni je tako, ampak se bolj redko vležem.. zato je pa zvečer v postelji in ponoči veselica karmyka - super, da ste "že" doma po 40. dneh praviš... skoraj ne morem verjet, da je minilo toliko časa.... veselo cartanje vam želim. Lunca - tvoja Pina mi je zelo všeč res poskrbi, da vama ni dolgčas,ne? lusa - lepo počivaj in se pusti razvajat. upam, da boš jutri manj zatečena Midva greva zdaj k našim na večerjo, kasneje pa pride sestra in bomo še malo pojedli, eno bodo spili malo več, eni bomo malo manj.. ognjemet bo pa zgleda kar med bloki, ker imajo že zdaj generalko , tako da ne bova nikamor hodila.... lepo praznovanje želim vsem, v NL pa čim več zdravja, sreče, toplega družinskega vzdušja in mirnih noči.
< Sporočilo je popravil limma -- 31.12.2007 17:27:28 >
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 31.12.2007 17:33:35
|
|
|
|
mml
|
klepetka sporoča, da bo silvestrovala v P, trenutno po moje pridno predihava popadke in je že čisto blizu konca, ker mi je sms poslala okrgo 14., da ostajav P, ker je že 5 cm odprta
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 31.12.2007 17:39:38
|
|
|
|
SuzanaKK
|
Tonči, urssyy hvala za odgovora. Ja nič, bom šla jutri v P. na pregled in naj mi dajo nekaj drugega, ker tole stanje je res obupno. Ponavadi mi je canesten zalegel, še posebej krema za zunanji del. Presnete glivice. Upam, da mi to ne bo čisto pokvarilo današnjega večera, ki ga bom tudi jaz preživela z dragim v najinem stanovanju. Ne boste verjele, ampak glavna dela so opravljena, tako da se bom počasi dokončno preselila . Vsem nosečkam in seveda mamicam želim miren, topel, vesel, srečen silvestrski večer v krogu najbližjih. Že čez nekaj ur bomo zaplavale v januar, naš mesec .
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 31.12.2007 18:03:56
|
|
|
|
SuzanaKK
|
Klepetka, mislim nate!!!!!
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 31.12.2007 19:06:42
|
|
|
|
puri
|
Karatina,...zelo luškano punčko imata ,....jaz se kar topim ob teh slikicah mml,.....meni trebuh še vedno otrdeva, samo sedaj dva dni malo manj pogosto, takrat ko pa mi, je pa res zelo močno, da mi vse pritisne navzdol...imam pa v četrtek itak G in CTG, pa bomo videli kako bo, čeprav pregledala me itak verjetno ne bo. Smo pa skoraj že januarke Karmyka,....super, da ste končno skupaj doma ,...sedaj pa uživajte Lunca,....sem se prav nasmejala zgodbici ,....tile naši otročki se vedno kaj spomnijo Lusa,....drži se SuzanaKK,...upam, da se ti stanje popravi
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.12.2007 19:09:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 31.12.2007 19:10:06
|
|
|
|
puri
|
Klepetka,....drži se
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 31.12.2007 20:36:16
|
|
|
|
klaja
|
Klepetka vso srečo, da bi blo čim hitreje in čim manj boleče! Mislim nate! Današnji CTG je bil vredu, tudi UZ, tako da ima naša punca sedaj nekje 2880g (takšno težo je imela Julija ob porodu). Lepo praznujte danes (katerim še pač je do praznovanja) in vse najlepše v novem letu!!!
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 31.12.2007 21:48:03
|
|
|
|
malamedika
|
Tudi jaz vam želim SREČNO, ZDRAVO IN LJUBEZNI POLNO LETO 2008 ,
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 31.12.2007 23:41:45
|
|
|
|
Golobček
|
Pozdravljene ! Še zadnjič v tem letu, se vam oglašam. Katee tebi čestitke za Žan Luko, Karmika super da ste doma, sedaj pa pridno papajte. VSEM želim v letu 2008 čim več zdravja in ljubezni predvsem pa čimlažji porod, in pridne dojenčke. Mpram pa vam povedat da sem imela celo popoldne lažne popadke, tako da sem že mislila da bomo dobili letnik 2007, ampak se mi je želja uresničla popadki so se pred pol ure nehali in hvala bogu naš tretji sonček bo letnik2008. Lepo praznujte in se beremo v letu 2008.
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 1.1.2008 0:19:05
|
|
|
|
klaja
|
SREČNO V NOVEM LETU!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?