|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
31.12.2007 14:06:23   
Lunca1
Tudi jaz vam vsem želim lepo praznovanje, potem pa srečno, otroškega smeha polno leto 2008.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
31.12.2007 14:16:27   
Sunny Morning
Samo, da se na hitro pofočkam. Še vedno sem 2 v 1, na pregledu vse ok, CTG ok, količina plodovnice tudi...če ne bo treba prej, se moram it v petek spet pokazat.

Zdaj grem pa hitro počivat, ker me kar nekaj daje in nisem ravno razpoložena, da bi šla nazaj v P.

Vsem skupaj želim čim lepše praznovanje. V Novem letu pa veliko zdravja in obilo sreče (user posted image smo pa itak že naštimal).

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
31.12.2007 14:19:57   
martinca
pozdravljene!

jaz sem že iz CTG-ja. je vse ok. popadkov še ni, user posted image je tudi v redu. tak da mam naslednji CTG 10.1. na svoj PDP. je rekel G da ne bom v ponedeljek tja hodla pol pa v četrtek še enkrat. se je pa mal pohecal pa rekel, da če se bom pač danes preveč najedla in napila pa, da me bo  kaj zašraufal pa naj kar takoj pridem. user posted image user posted image je bil faca tale G.
sem pa potem še šla nani35 na obisk. in vam moram povedat da ima tako lepe
ga sinčka. tak je luškan mali. sploh ne morem verjet da bom že jaz čez par dni tako malo štručko v rokah držala. mi gre kar na jok.

karmyka, dobrodošli doma.

karatina, tvoja pupika je pa pravi cartek. kaj pa je tvoj dragi po poklicu da ste potem s plavimi lučami proti mb peljali? policaj al kaj?  to je pa res brzina bla glede poroda, da se nista na Ptuj peljala. user posted image
lusa, te pa le bodi pridna in mej noge dvignjene. držim pesti in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image da ti bo uspelo,  da ne boš mela zatečenih nog, in da boš lahko rodila v bani.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
31.12.2007 14:24:34   
Sunny Morning
katee iskrene čestitke za user posted image . user posted image user posted image user posted image

karmyka me veseli, da si s pikicami doma. Zdaj pa samo uživajte in se crkljajte.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
31.12.2007 14:25:45   
sani1
Pozdravljene ženske!

Vi imaste težave z brcikami in nosečniške probleme in ne vem a vas naj obremenjujem že z svojo bebo...

No,klepetka sem ti rekla, da boš ti šla čez rok. Edino, če misliš danes ponoči preživet v porodnišnici. Je dežurna ista babica kot je bila pri meni, tako, da se ti splača, ker je ženska super...user posted image

Pri meni je pa že bila patronažna sestra in mi je lepo pustila tehnico, tako, da bomo malo vagali našo pupo...
Je pa včeraj oči šel v šoping po nova oblačilca 44 št. In je danes tako lepa, da bi jo človek kar pojedel. Pridna pa tudi...
Zdej me pa čaka kosilo in potem vse kar paše k otročičku...
Lepo silvestrujte in VSE dobro   v letu *2008*  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
31.12.2007 14:27:58   
vaney
dan.

da se še jaz oglasim...

midva sva dopoldne šla še v Baby Center, ker sem se jaz glih danes spomnila, da še nimava previjalne blazineuser posted image  mojemu se sicer ni dalo, ampak sem rekla, da grem pa sama, je popustil in sva šla...v gužvo. na cesti je obsedeno stanje kkot da je sodni dan in zdaj ne bomo imeli nič za jest 1 mesec.user posted image  no, vsaj v trgovino s hrano ga nisem vlekla-a nisem prijaznauser posted image .

sem pa drugače danes ena velika jokicauser posted image user posted image user posted image  danes sem že 3x začela pretakat krokodilje solze in to seveda čisto brezveze. sploh nimam občutka, da bo jutri že novo leto in da imam čez 2 dni rojstni danuser posted image  najbrž zato, ker ponavadi vsako leto feštamo za novo leto, letos ga bomo "prefeštali" pa ob večerji pri tašči in na kavču (vsaj jaz). No, upam, da bom popoldne ratala boljše volje.

ljubljana, tvoja princeska je krasna.user posted image

karmyka, super, da ste doma, glih pravi čas so vas spustili domov. zdaj pa crkljatuser posted image

želim vam prijetno praznovanje novega leta in zdravo, srečno in uspešno novo leto, predvsem pa zdrave user posted image  in veliko ljubezni in razumevanja z vašimi dragimi in družinami.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
31.12.2007 15:03:23   
ursulina
joj, vaney, si kar mislim, da je bilo grozno tole gužvanje... jaz danes še nosu ne pomolim ven user posted image

sani, daj miceni princeski poljubček še od nas januarčic, zagotovo je prelepa...
joj, 44, ko pa so že 56 tako micene zadeve....user posted image

jaz odločena da se ne grem gužvat, že brskam po sonček.si kar nam še manjka, npr. sterilizator, je katera nabavila parnega za v mikrovalovko? meni se zdi kar praktično....

pa elektronske varuške še nimam, jo bom pa zelo rabila. mi lahko katera priporoči katero? priporočili so mi od know how, ampak nimajo več večjega dometa.

ena varjanta je tudi anglecare z varuško, pa ne vem,... je to res smiselno kupovat ali ne.... pomoč punce!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
31.12.2007 15:21:47   
benika
ena varjanta je tudi anglecare z varuško, pa ne vem,... je to res smiselno kupovat ali ne.... pomoč punce!

Ne. Razen v primeru, da bi, bog ne daj, tvoja pikica imela kakšne težave z dihanjem, je ta nakup zgrešena zadeva. Prvič je svinjsko draga, drugič pa za bistveno manjši denar dobiš kar dobre varuške. Mi imamo eno, ki jo je tašča zrihtala iz Nemčije in je bila cena takrat cca. 50€ in dela super. Ti samo glej, da ima čimveč kanalov in domet tja do 300m, ker več pa res ne potrebuješ.

Sterilizator; mi ga sicer nimamo in ga ne bomo imeli. Bomo kar lepo sterilizirali v tekočini. Spomnim pa se, da je enkrat bila ena debata ravno o vrstah sterilizatorjev in tam je bilo polno mnenj, katerega kupiti in katerega ne. Bom malo pobrskala in prilepim link (če bom našla to stvar).

Sani, a bi ti kakšne slikice prosim prilepila od tvojega cukerčka? Mala mora biti fletna ko...Tudi jaz si ne predstavljam, kako je majhna, še 56 številka mi zgleda čisto mičkena.

Karmyka, super, da ste vse doma. Sedaj pa samo še cartanje pa cartanjeuser posted image

Vaney, ljubljana ima Jakoba, Karin je pa od Karatineuser posted image Tebi pa orenk seka tale nosečniška sklerozicauser posted image user posted image user posted image

Lusa, držim pesti, da ti vseeno uspe zmanjšat tole tvoje otekanje, da bi rodila tako kot si želiš.

Sedaj pa še najpomembnejše:

Ko se staro leto bo poslovilo,
s spomini za na pot se založilo,
še isti hip bo novo leto vstalo,
spet svežih nam pričakovanj bo dalo.

Naj z zdravjem bo in s srečo darežljivo!
Doda naj še ljubezen neminljivo,
pričara naj veselo nam zabavo,
v težavah pa naj kaže pot nam pravo!

user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
31.12.2007 15:41:23   
benika
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=785611&mpage=1&key=sterilizator&#785806

Evo ursulina, tule imaš nekaj o sterilizatorjih. Upam, da ti bo kaj pomagalo.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
31.12.2007 15:48:19   
nussy
Čestitke Katee!user posted image

Jaz sem imela v petek UZ. Ena žila pri posteljici je zamašena, ampak ostalo pa baje še normalno dela, tko da bo tamala še zgleda kr mal notr.user posted image  Ima pa že naša punca nekje 3300-3500 g. Je rekla G, da bo velika punca.user posted image  Kakorkoli, bom že preživela porod, samo da bo zdrava.

Vsem skupaj vam želim mirno, lepo, zdravo, zadovoljno, srečno in uspešno Novo Leto 2008 in seveda zdrave in pridne user posted image !

Poljubček!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
31.12.2007 15:54:23   
SuzanaKK
Pozdravljene! Da se še jaz javim, da sem cela, pravkar mi je pisala tudi katee, da jo boli rana, da pa je mali fantek pravi cukrček, pravi tudi, naj vas lepo pozdravim.
Jaz bi pa prosila za nasvet. Po terapiji s Canesten tabletami in kremo se mi stanje ni popravilo, vse spodaj me srbi, da bom znorela, čeprav se mažem večkrat na dan. Izcedek je prav nagnusen, zdrizast. A lahko to pride do otroka, ki ga sicer čist normalno čutim? Če ne bo nič bolje, sem nameravala iti jutri se vsaj pokazat v P. Zaradi te srbečice sem čisto slabe volje. No, na srečo je pa viroza šla tako hitro kot je prišla.

Vse nove mamice, ki ste prišle domov s svojimi zakladi, dobrodošle!!!!!!!!!

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
31.12.2007 16:27:00   
urssyy
Suzana tudi jaz trenutno vstavljam Canasten svečke, pa mi je brekla G., da to nič ne škodi ne user posted image  in ne meni.

Vsem mamicam , ki ste že doma čestitam in vam želim čim več lepih trenutkov z vašimi user posted image  v objemu. Vsem nam ostalim, ki še čakamo na dan D., pa da bi zdržale do PDP-ja in da bi bili naši user posted image  zdravi. Katee tebi čestitam ob rojstvu user posted image

VSEM ŽELIM ZDRAVJA, SREČE IN OBILO MEDSEBOJNEGA RAZUMEVANJA V 2008.

Hvala za pohvale glede zibelke.user posted image

Danes bova z user posted image  sama dva dočakala januar 2008 lepo doma ob kaminu in na kavču in greva naproti naši user posted image .

Lepo praznujte.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
31.12.2007 16:42:36   
TONČI.
Vsem novopečenim mamicam iskrene čestitke!

Vsem januarčicam in tudi decemberčicam (kakšna bo verjetno prišla k nam), pa želim veliko sreče in zadovoljstva v letu 2008. Da bi šlo vse po načrtih.

Punce začel se je naš mesec, tko da držim pesti.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
31.12.2007 16:45:05   
TONČI.
Suzanakk rodit ne smeš, če imaš vnetje oz. napad glivic. Sedaj še ne more pridet do otročka. Med porodom se pa lahko okuži. Tko da čim prej na kontrolo, da ti dajo vsaj druga zdravila. 

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
31.12.2007 17:26:01   
limma
katee - iskrene čestitke za sinčka  user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image

mml - hvala, si bom skuhala še eno skodelico pred večerjo.... čeprav ne vem, kako jo bom spilauser posted image  meni ima ta zvarek obupen okus user posted image  ampak se je treba prepričat, da zato, ker "pomaga" user posted image

mala pikica in Gašper - dobrodošla doma user posted image  veselo cartanje user posted image  in hitro okrevanje...

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

meni pa noče odpret, v bistvu mi ne ponudi možnosti za vpisat geslouser posted image

meni tudi noče odpret, kljub tvojim napotkom, Alfabeta user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mml
ursulina naš tudi veselo rogovili po mojem trebuhu, predvsem, če si vzamem čas in se vležem

tudi pri meni je tako, ampak se bolj redko vležem.. zato je pa zvečer v postelji in ponoči veselica user posted image

karmyka - super, da ste "že" doma user posted image  user posted image  po 40. dneh praviš... skoraj ne morem verjet, da je minilo toliko časa.... veselo cartanje vam želim.

Lunca - tvoja Pina mi je zelo všeč user posted image  user posted image  res poskrbi, da vama ni dolgčas,ne? user posted image  

lusa - lepo počivaj in se pusti razvajat. upam, da boš jutri manj zatečena user posted image

Midva greva zdaj k našim na večerjo, kasneje pa pride sestra in bomo še malo pojedli, eno bodo spili malo več, eni bomo malo manj.. ognjemet bo pa zgleda kar med bloki, ker imajo že zdaj generalko user posted image , tako da ne bova nikamor hodila....  lepo praznovanje želim vsem, v NL pa čim več zdravja, sreče, toplega družinskega vzdušja in mirnih noči.

< Sporočilo je popravil limma -- 31.12.2007 17:27:28 >

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
31.12.2007 17:33:35   
mml
klepetka sporoča, da bo silvestrovala v P, trenutno po moje pridno predihava popadke in je že čisto blizu konca, ker mi je sms poslala okrgo 14., da ostajav P, ker je že 5 cm odprta user posted image user posted image user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
31.12.2007 17:39:38   
SuzanaKK
Tonči, urssyy hvala za odgovora. Ja nič, bom šla jutri v P. na pregled in naj mi dajo nekaj drugega, ker tole stanje je res obupno. Ponavadi mi je canesten zalegel, še posebej krema za zunanji del. Presnete glivice. Upam, da mi to ne bo čisto pokvarilo današnjega večera, ki ga bom tudi jaz preživela z dragim v najinem stanovanju. Ne boste verjele, ampak glavna dela so opravljena, tako da se bom počasi dokončno preselilauser posted image .

Vsem nosečkam in seveda mamicam želim miren, topel, vesel, srečen silvestrski večer v krogu najbližjih. Že čez nekaj ur bomo zaplavale v januar, naš mesecuser posted image .

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
31.12.2007 18:03:56   
SuzanaKK
Klepetka, mislim nate!!!!! 

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
31.12.2007 19:06:42   
puri
Karatina,...zelo luškano punčko imatauser posted image ,....jaz se kar topim ob teh slikicahuser posted image

mml,.....meni trebuh še vedno otrdeva, samo sedaj dva dni malo manj pogosto, takrat ko pa mi, je pa res zelo močno, da mi vse pritisne navzdol...imam pa v četrtek itak G in CTG, pa bomo videli kako bo, čeprav pregledala me itak verjetno ne bo.

Smo pa skoraj že januarkeuser posted image

Karmyka,....super, da ste končno skupaj domauser posted image ,...sedaj pa uživajteuser posted image

Lunca,....sem se prav nasmejala zgodbiciuser posted image ,....tile naši otročki se vedno kaj spomnijouser posted image

Lusa,....drži seuser posted image

SuzanaKK,...upam, da se ti stanje popravi

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
   [Brisano sporočilo]
31.12.2007 19:09:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu puri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2320
31.12.2007 19:10:06   
puri
Klepetka,....drži seuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
31.12.2007 20:36:16   
klaja
Klepetka vso srečo, da bi blo čim hitreje in čim manj boleče! Mislim nate!

Današnji CTG je bil vredu, tudi UZ, tako da ima naša punca sedaj nekje 2880g (takšno težo je imela Julija ob porodu).

Lepo praznujte danes (katerim še pač je do praznovanja) in vse najlepše v novem letu!!!

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
31.12.2007 21:48:03   
malamedika
Tudi jaz vam  želim SREČNO, ZDRAVO IN LJUBEZNI POLNO LETO 2008 ,

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
31.12.2007 23:41:45   
Golobček
Pozdravljene !

Še zadnjič v tem letu, se vam oglašam.
Katee tebi čestitke za Žan Luko, Karmika super da ste doma, sedaj pa pridno papajte.

VSEM želim v letu 2008 čim več zdravja in ljubezni predvsem pa čimlažji porod, in pridne dojenčke.

Mpram pa vam povedat da sem imela celo popoldne lažne popadke, tako da sem že mislila da bomo dobili letnik 2007, ampak se mi je želja uresničla popadki so se pred pol ure nehali in hvala bogu naš tretji sonček bo letnik2008.

Lepo praznujte in se beremo v letu 2008. 

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu malamedika)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
1.1.2008 0:19:05   
klaja
SREČNO V NOVEM LETU! 

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?