Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 22.12.2007 7:41:24
|
|
|
|
sonček75
|
ajetam koliko ampul menopurja dobiš dnevno? Jaz sem po 1 ampulo menopurja ali gonala dnevno imela tudi pri inseminaciji. gold fish mislim da sva govorile na hodniku S III ,ker si rekla da si vzela ketonal svečko. Jaz sem imela rdečo bundo.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 22.12.2007 8:08:56
|
|
|
|
arneja
|
Dobro jutro, bambine . Sonček33, pa saj bodo drugi foliklčki tudi še zrastli . Ajetam, verjetno boš imela punkcijo, ja. Saj so ti menda rekli, da si v postopku OBMP ali da bosta imela IVF ali ICSI, ne? Aja, razen, če te inseminacija čaka. Sta že naredila postkoitalni test? Na kateri kliniki pa sta? Lotty, si kupila testek ? Dobro jutro, nosečkica Amelia . Abra, danes boste pa lepo kruh in marmelado jedli za zajtrk, ne pa spet župce . Lepo soboto si naredite, čeprav sončka menda spet ne bo. Pa kljub temu .
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 22.12.2007 9:07:33
|
|
|
|
Pija76
|
Dobro jutro punce, brrrrrrr kako je mrzlo zunaj. Jaz in moj sva pa štartala zjutraj in imava že 1 štuk hiške pospravljene, se pozna da smo nevidno 4 . Zdaj si bova pa en fruštuk prvoščla, popoldan pa mal v šoping je treba še mal božička kupiti. Arneja - kumrne sorte pomeni bolj suhcane sorte, a sem te prav zadela? Si takšna kaj? Sonček33 a vidiš folikelčki rastejo, lepo ti gre. Ajetam naj te ne bo strah, če boš imela punkcijo boš 15 min mal ampak res mal boga, pol si pa že na dobri poti do , a ni to lepo, da obstaja možnost tudi na tak način priti do naše največje želje? Pikovit kaj pa ti počneš da se tako pozno že conectaš na RR? A samo žuraš? Amelia kolk si simpatična s temi testki, daj si duška. Jaz bom imela mal problem, ker bodo vse trgovinice takrat zaprte.... Meeryana čestitke za srčka...je lep občutek a ne? Abra in otroci kako smo? Kuhate juhco za naslednji teden?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 22.12.2007 9:17:37
|
|
|
|
Abra
|
Punce, jaz sem se pa zbudila s konkretno krvavim izcedkom. Me kar špika, pa ne vem kaj narest. Naj grem na urgenco al naj še mal počakam? Reša pa tko še ni, kajne? Drugače bi ga že klicala.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 22.12.2007 9:24:19
|
|
|
|
sayuri
|
Jutro punce Ne morem verjet, da sem spala do osmih . 12 ur . Izgleda, da me zdaj že Filip razume, ker mi kar naprej govori, naj počivam . Drugače sem še vsa zmečkana in čakam, da pridem k sebi. gold fish ti pa si kokoška . Bravo punca. Sedaj kar lepo še počivaj, da boš lepo pripravljena za ET . ajetam seveda pašeš k nam. Boš videla, kako boš hitro not padla. Injekcije sploh niso tak bavabav in se jih hitro navadiš. Uspešen začetek postopka v januarju ti želim. arneja, ko končata s pospravljanjem pri vas, pridita še k nam . JAz zadnje 14 dni sploh nič ne pospravljam Sam prelagam stvari sem in tja. Še dobro, da imam moža, ki za silo nekaj spravi skupaj. . PA sem si rekla, da se ne bom sekirala. Enostavno ne zmorem. V šoli me je delo tko zmatralo, da sem doma samo še padla v posteljo. Zadnjih 14 dni sem bila skoraj vsak dan do večera v službi ZAto rabim najprej 3 dni, da se spočijem in naspim. Abra,vidim, da greš po mojih stopinjah in da te spanec vabi med rjuhe . Kaj imaš ti tud 27.12. pri Rešu pregled? JAz imam uz ob 14.30. Danes bomo verjetno postavili. Bo videla, koliko bom pri volji Pri nas se pa že riše sonček. SAm izgleda je ful mrzlo zunaj. MOgoče pa kaj pokukam ven. Sam kaj, ko mi vse po smogu smrdi
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 22.12.2007 9:26:01
|
|
|
|
sayuri
|
Ojej Abra. TAkoj na urgenco. Možno, da ti je kaka žilca počila. Držim pesti, da je vse ok.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 22.12.2007 9:33:03
|
|
|
|
Pija76
|
Sayuri ti pa tako dolge počitnice? Super, veš kolk boš lahko počivala pa še čas za kaj drugega se bo našlo. Zgleda da si na full lepem koncu SLO da je že sonček, pri nas megla Abra takoj na urgenco!!!! Držimo pestke močno močno da je le kaka žilica, pa javi nam kako kaže! Srečno! Midva bova pa smrekico jutri postavila...komaj čakam meni je najina tako lepa....dragi me je vprašal kaj si želim za darilce, pa sem rekla +, da vse ostalo je samo materiala in brez veze, pa je reku da ja da bi bilo pa to res lepo, ker sva ugotovila, da sva si že 4x za novo leto zaželela, da bi nama leto prinesel . HMMMMM... No potem sem pa ustrelila, da si želim že avtočka
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 22.12.2007 9:49:22
|
|
|
|
Abra
|
Ma ne vem, če bi takoj šla. Je kind lady (mogoče katera druga) zadnjič govorila, da so jo prav mrcvarili in ji je blo žal, da ni počakala. Saj boli me ne. Sem si rekla, da bi počakala še kako uro in upam na najboljše. Čeprav že pol ure jokam k dež
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 22.12.2007 9:55:06
|
|
|
|
Sulfinija
|
Abra takoj na urgenco,ali po počivaj in povečaj dozo prometriuma.Raje pa pejt na urgenco,da boš pomirjena. LP
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 22.12.2007 9:55:22
|
|
|
|
sayuri
|
Abra, jaz ne bi čakala. Pojdi tja in povej, kako je. Se spomniš, kako se je ravno titi13 kri vlila lih v čakalnici pri Rešu, pa je bilo vse ok. Je sam Reš rekel, da se to velikokrat zgodi.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 22.12.2007 9:56:02
|
|
|
|
pf
|
Abra pojdi raje na kliniko na pregled. Ajetam boš videla, da ni tako hudo. Ko se začne postopek gre potem vse kar hitro, tako da se za pikico splača potrpeti. Amelia ti si pa srčkana in vem, da če bo meni v sredo pokazal test plusek bom tudi sama naredila test še vsaj dvakrat za ziher. Gold fish tebi pa želim čim več lepih zarodkov za božička. Jaz sem pa že kar malo nestrpna, se mi tako vleče teh štirinajst dni. Lepo soboto vam želim.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 22.12.2007 10:10:16
|
|
|
|
gold fish
|
Abra - ubogaj punce in se idi pokazat.... Držim pesti... Soncek75 - sva bile prve tam, a ne? Pol pa je prišla sestra in si ti šla z nekimi papirji v roki z njo.... (za odpust mislim, da si rekla...) Škoda, da nisem vedela, da si to ti.... bi malo bolj počvekale Mene pa tako boli tam spodaj, vse gor do želodca, pa ful mi je nekam slabo. Sicer mi je nekam logično glede na število celic, da je bolj razbolelo, pa saj bo že ...... Upam samo, da so se moževi plavalčki uspešno odmrznili in da akcija uspeva..... Držite se in se kaj beremo kasneje....
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 22.12.2007 11:08:54
|
|
|
|
sonček33
|
Punce, danes imam stopko zvečer -jupi
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 22.12.2007 11:14:08
|
|
|
|
*ajetam*
|
ah ne vem kako je to.. ker sem še sstro uprašala a to je zdej ivf ali kaj. pa je rekla neeee neee pa tudi o punkciji ni noben govoril ne nič. tako da vedno bolj sem mišljenja, da me bodo pač špikali samo da nekako simulirajo jajčeca, potem pa naj bi vseeno po naravni poti zanosila. sam ne vem ker še nisem zasledila takega primera, zato mi ni nič jasno. bi pa že začela ta mesec s špikanjem a zaradi praznikov to ne bo mogoče... kdaj sploh ima leonišče "dopust" in katerega januara se spet odpre? 2? ??
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 22.12.2007 11:17:18
|
|
|
|
sonček33
|
ajetam - ne znam ti odgovorit - a še toliko bolje, da je upanje po naravni poti, torej se boš mal špikala in bo možnost zanositve toliko večja
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 22.12.2007 11:52:18
|
|
|
|
*ajetam*
|
ja upam da bo uspelo imam namreč oba jajčnika polna cist in nimam ovulacie... madonca to pa bo čudež, če uspe
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 22.12.2007 11:58:03
|
|
|
|
sonček33
|
ajetam - upanje umre zadnje ... če bi zdravnik menil, da bo težko ali celo nemogoče, bi zagotovo izbral kak drug postopek
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 22.12.2007 12:19:48
|
|
|
|
*ajetam*
|
sej bo..
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 22.12.2007 12:20:12
|
|
|
|
sonček75
|
ajetam-pa vsaj UZ ti bodo delali? če ne sploh ne boš vedela kako si reagirala? Ali si z klomifenom že poizkušala? Ponavadi ga predpišejo tistim,ki nimajo svojih
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 22.12.2007 12:20:50
|
|
|
|
Pija76
|
Ajetam če imaš napotnico ali kak drug papir od svojega G na kliniki poglej kaj gor piše, pa napiši mogoče bo katera znala pomagati. Mogoče gre za inseminacijo.... Sonček 33 a ti vidiš ta napredek? Go punca go punca go punca, Amelia bo pa eno skakajočo punčko napopala. Abra kje si? Pf ti si zadnja testnica letos kaj? Naj ti božiček prinese........ , ja + seveda, piši mu piši!!!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 22.12.2007 12:27:15
|
|
|
|
sonček33
|
Pija76 - sem res vesela, sicer je bil en folikel velik19 in en 20, ampak menda G že ve, kako in kaj. Kako si ti?
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 22.12.2007 12:49:13
|
|
|
|
sayuri
|
Sonček33 dobro stopko zapiči danes Abra, javi se!!!! Zdaj me že skrbi
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 22.12.2007 12:50:15
|
|
|
|
Abra
|
Krvavitve ni več, zato sem se odločila, da bom kar doma. Če me bo začelo bolet, pa letim na urgenco. Sem brala Pušenjaka, ki pravi, da ni kaj dost za narest. Lahko dajo progesteron, kar jaz že itak jemljem. Pri krčih je pa treba nujno it, ker gre za sum IMN. Zdaj mislim samo na Reševe besede, ko sem ga ob prvi mali krvavitvi klicala - naj bom mirna in čakam. Grem pa v pon. ziher še na en krvni test. Držte mi pesti.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 22.12.2007 12:54:06
|
|
|
|
sonček33
|
Abra veš da bomo držale pesti. Zdele sem se spomnila, da sem nekje brala, da si moraš dat stop inekcijo kar naravnost notri, ampak meni ni nič rekla, kako naj si jo dam. A pol lahko kar tako kot sem si dajala Menopur.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 22.12.2007 12:56:10
|
|
|
|
sayuri
|
Abra predvsem počivaj . Mislim nate sonček33 stopka gre naravnost notri ja. Vsaj tako sem si jo jaz dala po nasvetu dr. Reša.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......