Abra
|
Jaz sem pravkar odspala eno urco, pa sem še kar fuč. Bi morala danes na en žur, pa bom najbrž kar spustila. dakec super, da je vse ok. Najbrž imaš od postopka vse razboljeno, to pa se ne vidi. Do naslednjega bo že ok. Sayuri bodo pasale te počitnice, kajne? Upam, da ti bo Filip dovolil jutranje poležavanje. Linda25 OBMP zaenkrat še ni natančna znanost, da bi vedeli, zakaj se prime ali ne. Še vedno (na srečo) je vse rokah narave. Tudi pri naravnem spočetju se ne kar zgodi ob vsakem poskusu, to je pač sreča. Poleg tega mora biti še zarodek brez genskih napak, da ne propade. Vse skupaj je res ena velika sreča. Če pogledaš, da pri paru, ki nima težav naj bi v enem leu prišlo do zanositve, po kar veliko redkim rata v prvo, čeprav si vsi želimo, da bi bili med njimi, nismo. Pridemo pa slej ko prej na vrsto. Meeryana, super za . Upam, da ga bom jaz tudi v četrtek vidla. To mora bit res poseben občutek Maja24 ne vem, če je dobro, da kar nehaš. V 12. tednu naj bi posteljica prevzela vlogo in naj ne bi bil več potreben, berem pa, da punce jemljejo tudi še kak teden več. Če bi blo kaj narobe, bi si pa očitala, da se mi ni dalo it kupit. So pa ravno prazniki, da ti ne bojo še lekarn zaprli. Saj ti ni treba na Fernetične, imajo ziher tudi v kaki lekarni v Trbižu, ki ti je bližje. Ali pa v Avstriji utrogestan (ali neki podobnega) malo pogooglaj za naslovi in pokliči. (farmacia Tarvisio) Arneja, nisem včeraj popoldne nič spala, je blo treba nadomestit jaz znam še uno, due, tre pa ein, zwei, drei če bomo tko štele, bo februar že mimo in ti gold fish za 18 celic. A nisi tudi ti jamrala, da ni nič foliklov poglej Sonček33 kaj se zgodi Sem pa jaz tudi malenkost krvavela po punkciji. Mi je Reš povedal, da me je nekam špiknil. Se je pa krvavitev kmalu umirila. Pija kar navadi se, da dolgo piva ne boš pila Amelia si se ti tudi že k Rešu naročila? Jaz bom v četrtek (27) najbrž kar njegova prva pacientka Že komaj čakam, po drugi strani pa me je začelo spet črvičit. Ta teden sem bla ko vesela tega plusa, prav sprostila sem se po tisti živčni vojni pred testom. Zdaj se pa začenjajo spet nove skrbi. Tko si želim vsaj eno piko, še boljš, če bosta dve
|