|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
21.12.2007 8:16:10   
Lotty
Amelia,
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
CESTITKE.

macka27
ZELO MI JE ZAL, da je bil tvoj test negativen user posted image

Jaz
se vedno imam izcedek in testa nisem delala, se mi zdi brez veze (lani se mi je tudi zacelo vse z izcedkom in sem user posted image ), bom pa govorila z gin. danes popoldan. Sicer se veseleim, ker je danes zadnji delovni dan, potem pa 14 dni pocitnic.

Se enkrat hvala vsem, ki ste navijali.
Amalia in macka27 bisi sta super druzbe.

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
21.12.2007 8:36:42   
Abra
Amelia J U P I !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Macka, test po parih minutah ni več veljaven, če se ti je takoj narisala druga črtica bi moralo to bit to. Pojdi še na krvnega, bo takoj jasno. user posted image user posted image

Lotty takoj delat test!!!!! Rebeca je imela skoz izcedke, pa nosi dva. Tudi zate še vedno navijam. Res, takoj delat test!!!

Kajsica user posted image user posted image user posted image to je pa res grozno, kar se ti dogaja. Upam, da je sedaj vsaj sčiščeno kot je treba. Odpočij si, da boš drugo leto pripravljena na svoje pingvinčke.

(odgovor članu Lotty)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
21.12.2007 8:47:17   
Bety upa
Kajsica...žal mi je, za to agonijo in uničena upanja....user posted image user posted image user posted image  Drži se in verjamem, da sta pingvinčka tvoja zlata user posted image user posted image .  Tudi takšna, propadla vgenzditev je dober znak, da imaš možnosti...Bolj slabo bi bilo, če se ne bi dogajalo prav nič....Čeprav...vse skupaj je za psiho velika preizkušnja...Zelo boleče....Drži se in po novem letu v nov boj, ki bo uspešen...

Amelija..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....Čestitam in držim pesti za vseh 8 mesecev!!!

Drugim tudi želim en lep dan in welkam v Evropo.....

LP

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
21.12.2007 8:47:51   
Amelia
Hvala punce,

Mušketirke moje: Macka27 glede na to, da praviš, da je bila na začetku rahla črtica, jaz še vedno upam....

Lotty tud tebi želim vse najboljše, se sploh ne morem veseliti, ker vaju berem....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
21.12.2007 9:17:43   
macka27
Joj punce, jest nimam več upanja... ko sem probala test  CB zjutraj sem gledala kaj se bo narisal, ampak res  čisto takoj sej je v 10-15 sekundah narisal plus, sicer ne tako močna črtica, no potem pa sem šla v sobo, postavila test na mizo in ga gledala kakšno 1 min ali 2 min, bil je še vedno +, potem sem se oblekla za v službo in bila vsa vesela, no nakar še enkrat pogledam test ,  je bil pa čisti -.  Mah jest sem izgubila upanje in sem čist user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sem se pa odločila da jutri zjutraj probam še baby check mini, ki sem ga kupila za rezervo, pol pa da vidimo kaj bo...sam itak se mi nesmiselno zdi bi ga probala ker vem da ni nič...grrrrruser posted image

Lotty, ti pa hitro test probat , pa poročaj.

Amelia tebi pa še enkrat iskrene čestitke in lepo nosečnost!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nushy

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
21.12.2007 9:37:58   
pf
Kajsica žal mi je za vse, kar se ti dogaja. To je pa res grozno.

Amelia čestitke. Vse naj še za naprej. Mačka 27 tebi svetujem, da definitivno test še ponoviš, ker po parih minutah res več ni veljaven in če se ti je plusek pokazal na začetku za dve minutki, potem je to to. Verjetno je še premalo nosečniškega hormona prisotnega in ni tako izrazit plusek še. Držim pesti. Lotty tudi ti naredi testek, sam izcedek še ne pomeni nič. Kar pogumno, pa boš videla da bo.

Gold fish, ko si boš oddahnila od punkcije, javi kako je šlo. Želim ti čim več zdravih jajčec in pa čim manj bolečin po punkciji.

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
21.12.2007 9:43:39   
sonček33
gold fish - imela sem te v mislih...in sem malo naokoli gledala, katera bi bila lahko ti - no seveda ne vem...ampak vseeno sem držala pesti

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
21.12.2007 10:10:21   
taraji
AMELIA: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem zelo vesela zate

Macka - na navodili CB lepo piše, da je veljaven prvi reziltat in če se le ta nato spremeni tega drugega ne smemo upoštevati - tako, da jaz mislim, da lahko čestitam tudi tebi

Lotty - ti pa takoj test delat in nam lepo novico sporočit

La vita e bella

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
21.12.2007 11:01:08   
kitty
Pikovit in Abra hvala za vajin izračun. A se pri 5 tednih na UZ sploh že kaj vidi?

Sicer v literaturi piše, da nekje pri 5 tednih bi se že moglo ampak to je še vse tko miceno.

Punce men bo zmanjkalo utrogestana. Ni nobenga problema ne, če pokličem sestro in mi da še kako škatlico? Zakaj prav zaprav je utrogestan? A imate ve tud belkaste izcedke iz nožnice? Znakov pa še kr nimam, samo prsi so prijetno boleče user posted image .

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
21.12.2007 12:41:29   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: M.L.B.K.

AMELIA: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem zelo vesela zate

Macka - na navodili CB lepo piše, da je veljaven prvi reziltat in če se le ta nato spremeni tega drugega ne smemo upoštevati - tako, da jaz mislim, da lahko čestitam tudi tebi

Lotty - ti pa takoj test delat in nam lepo novico sporočit

Mušketirke pod tole se podpišem, da ne iščem prevečbesed naokoli.

Kajsica kako dobro te razumem. Tudi pri meni se niso takoj odločili in me naročali na ponovne UZ (sicer se je GV videla in počasi rastla) .. na koncu pa abrazija. Ves čas ima človek upanje in strah ga je vsakega obiska WCja. Ima pa Bety prav, po svoje je to dober znak ... življenje pač. Drži se in čimprej potolaži za naslednjo bitko! user posted image

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
21.12.2007 13:47:12   
Anonimen
Amelia, čestitam za plusek.user posted image

Lotty, naredi test, da boš sigurna. Ti pa držim pesti.user posted image

Macka27, ti pa kar še ponovno naredi test. Mogoče res imaš še premalo hormonov.

Moram vam povedat, da sem danes bila pri mojem G zaradi bolečih jajčnikov in mi niso najdli ničesar. Pravi, da je vse ok. No sem vesela, da je tako. Teh močnih bolečin pa mi ne ve povedati zakaj so prisotni.
Tudi prav, sem vsaj pomirjena, da ni kakšnih komplikacij.

(odgovor članu Lotty)
  Neposredna povezava do sporočila: 2036
21.12.2007 14:03:44   
sayuri
user posted image  AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 24.12.

Torek, 25.12.

Sreda, 26.12.
pf - TEST

Četrtek, 27.12.

Petek, 28.11.
**NiNa** - UZ

Sobota, 22.12.
Mišolina - ET

Nedelja, 23.12.

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

Lotty greje user posted image user posted image  - TEST 21.12.
macka27 greje user posted image user posted image  - TEST 21.12.
pf greje user posted image user posted image - TEST 26.12.
pija76 greje user posted image user posted image  - TEST 3.1.

user posted image tassi1 (MB)user posted image
user posted image konina(LJ)user posted image
user posted image mami26user posted image
user posted image kajsica (LJ)user posted image
user posted image kind lady (Praga)user posted image
user posted image sonček75 (LJ)user posted image
user posted image
user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V OKTOBRU / NOVEMBRU user posted image

• macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 15.11. in začetek Diphereline, nato Menopur, punkcija 4.12., ET 7.12.
  • gloria (27let)(2.IVF;LJ, dr. Bokal), Suprefact
  • gold fish (33let) (LJ) 23.11. začetek Suprefact, 8.12. Menopur,
  • Mišolina (32let)(3.ICSI;LJ) začetek 28.11. 6.12. začetek Menopur, punkcija 17.12., ET 22.12.
  • Rmeli (3.IVF/ICSI?;LJ;dr.Vogler) Suprefact
  • Lotty (2.IVF,PO,dr.Merlo) 21.11. začetek Diphereline in Menopur. punkcija 5.12.,ET 8.12.
  • pf (2ICSI;PO,dr.Reš)

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V DECEMBRU / JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor, Suprefact in Gonal
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • Kostanj (PO,dr.Reš) januarja začetek
  • kikaa (32let)(2.IVF,LJ) - začetek jan/feb
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki
  • Pija76 (31let),(LJ) zamrznjenčki v decembru,
  • spelka12(26 let) (PO,dr.Reš) ponovno v boj januarja
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M
  • sonček33 (28let),(1.IVF;LJ) 3.12. razgovor, 12.12. začetek Menopur, nato Cetrotide 
  • mavrica72 (PO,dr.Merlo) pokliče januarja
  • dajamaja (PO;dr.Reš) januarja v nov boj
  • mlinčka (29let),(1.IVF;LJ) 3.12. začetek Suprefact,nato Menopur,17.12.UZ
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj
  • GITA14 (LJ) januarja v nov boj
  • jadrnica (PO) januarja po zamrznjenčka
  • tejka** (LJ)
  • mismis (33let)(1.IVF;LJ,dr.Drobnič) januarja po zamrznjenčke
  • pikovit (31let) (6ICSI;PO,dr.Reš) januarja začetek
  • lejla007 (25let),(1.IVF;LJ,dr.Vogler)) 21.12 razgovor
  • **NiNa** (1.IVF;LJ,dr.Bokal) 5.12. začetek Suprefact, nato Gonal 
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) začetek špikanja januarja, punkcija in ET po 19.2.
  • DaisyE (3.ICSI;PO,dr.Reš) v začetku januarja v boj
  • bilka (LJ) zamrznjenčki februarja
  • T1979 (PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • arneja (34let),(2.IVF;PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • Linda25 (ICSI LJ)januarja začetek Suprefact in GonalF
  • lara light (1.IVF;PO,dr.Reš) 10.1. razgovor
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič februarja v nov boj

• user posted image

koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image user posted image ,  Staša1user posted image gloria, tosjauser posted image , perlicauser posted image , GITA14, Shuka, Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  pika 74user posted image , MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , *ajetam*, micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image ,Sulfinija,Pamela,blanč, konina, Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika

user posted image NOSEČKE avgust / september user posted image

GOYA (30let),(PO) user posted image user posted image ,  DARMAR (PO) user posted imageZALAZOYA (PO) user posted image ,  SKYE(MB) user posted image user posted image , žani4 (LJ), _____________________________________________________
user posted image NOSEČKE oktober /novemberuser posted image  

MARTINŠČICA (33let),(LJ) user posted image user posted image , _rebeca_ (28let),(PO) user posted image user posted image ,  maja24 (24let),(PO)user posted image , tita13 (PO) user posted image , sayuri (31let),(PO)user posted image user posted image , Stormy (LJ) user posted image

user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image
user posted image ANA_P (MB) pregled 21.12.
user posted image MEERYANA (30let),(MB) pregled 21.12.
user posted image ABRA (PO) pregled ???
user posted image KITTY pregled 28.12.

user posted image AMELIA (31let),(PO) pregled ???
Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.
  •  
    Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na zelenem ali modrem seznamu in se že tako spodbujate med seboj.
    Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako som med navijačicami dekleta, ki smo že mamice ali nosečke.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
21.12.2007 14:06:11   
sayuri
kajsica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

macka27, jutri definitivno ponovi test. Sem prepričana, da si user posted image .
Amelia čestitke in dobrodošla med nosečkami user posted image user posted image user posted image user posted image

Lotty, ti pa takoj test delat. Kaj se to pravi - kar nič.user posted image  Probaj, boš vsaj 100%, pri čem si. user posted image

Ostalim en lep pozdrav.user posted image Jaz sem danes kar dol padla, tko sem komaj čakala, da je petek. Sedaj pa 12 dni doma, juuhuuuuuu!!!!!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
21.12.2007 14:16:26   
Amelia
Hvala Sayuri, da si me dala na seznamček, še nisem čist dobr dojela, da sem to res jaz, kakšno slikico si mi pa namenila, da ne prime user posted image ?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
21.12.2007 14:30:16   
Linda25
Pozdravljene punce,

tiste, ki ste imele ICSI in se ni prijelo, mogoče veste, kaj je bil pri vam glavni razlog?

Lp

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
21.12.2007 15:51:31   
sonček33
Kje ste punce?
Jaz vas pogrešam.
Gold fish - čakam tvojih novic...mislim nate, upam, da ni bilo prehudo

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
21.12.2007 16:13:31   
arneja
Amelia, naj tvoje današnje sanje postanejo resničnost - čestitke za user posted image  user posted image .

Kajsica, objem zate user posted image . Bosta šla pa po eskimčke user posted image .

Zdaj grem pa od začetka brat.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
21.12.2007 16:20:55   
maja24
Amelia čestitke za user posted image user posted image

Kajsica žal mi jeuser posted image user posted image
Lotty ti pa takoj naredi test,ne vrži puške v koruzo,tut jest sm mela izcedek pred testom!!!!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
21.12.2007 16:24:27   
arneja
Pija, upam, da so krčki še vedno prisotni in napoved za nekaj zeeeelo lepega user posted image . Jaz sem pa danes mamine piškote jedla, zunaj pa še tortico. Ne preveč dobro za moje celice user posted image .

Dejzi, kako se pa darilo s sponkami zavije, pardon, zasponka user posted image ? Jaz res upam, da bo februar one-two-three (a znamo še v katerem jeziku povedat user posted image ) tu, pa s tabo bi kar bila na kupu, da bi umirala od smeha user posted image . Ti pa uživaj nekje na SV Slovenije user posted image .

Dajamaja, meni je pa dragi pritiskal na trebuh - mogoče je švoh pritiskal, pa je mene zato bolelo user posted image ?

Tosja, ti pa kar nosečniški diabetes user posted image ? In zdaj ti je vsa sladkarija prepovedana?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
21.12.2007 16:27:00   
meeryana
Hej babike :)

Danes sem bila na prvem UZ in videla srčka. Waaaaaw kak je to lepo user posted image user posted image

Tako, zaenkrat je vse o.k.

Lepo vas pozdravljam, vsem novim user posted image čestitke, vsem, ki ste žalostne pa user posted image in velikega user posted image za srečo za naprej!

Lepe praznike vam in vašim družinam!

Muser posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
21.12.2007 16:27:56   
maja24
Dekleta se opravičujem ker se nism nč oglasila,sm vas pa redno brala.
Imam eno vprašanje,do ponedelka mam sam še kapsule prometrium tok da v ponedeljek stopim v 11t,in me zanima a bi blo loh kej narobe z mojimuser posted image ,če jih ne vstavljam več glede na to da bi jih mogla do 12t?Ker če bo kej narobe sm vrjetn prepozna da bi jih kupila,tok da bi prosila za vaše mnenje.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
21.12.2007 16:35:26   
sonček33
Punce, meni pa tako diši kuhano vino danes. Si ga ne smem privoščit kajne, zdaj ko se špikam z menopurjem?

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
21.12.2007 16:36:05   
arneja
Punce, a je sploh katera Reševa že imela kdaj Gonal?? Naš striček pa počasi nazaj na slovenska tla pride, ne?

Abra, 21.18, ti pa lahko noč, kaj se pa to pravi user posted image ?

Kajsica, Tomaževič ima prav, pač očitno tokrat ni bila zmagovalna kombinacija. Naslednjič sigurno bo user posted image .

Amelia, frajla, ti si pa že včeraj user posted image  zagledala user posted image ? Pa še kup punc, ki imajo izcedke si potolažila s tem sijajnim rezultatom kljub izcedkom user posted image .

Gold fish, zdaj je punkcija za tabo in upam, da si pridelala kup lepih celic, ki so se do sedaj že poparčkale user posted image .

Macka, bo pa naslednjič plusek, boš videla user posted image .

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
21.12.2007 16:42:42   
arneja
Lotty, jaz še vedno upam, da tvoj izcedek poneha in ti kar naenkrat postane zeeelo slabo user posted image . Jaz sem tudi 14 dni frej, juhuju user posted image .

Se vidi, da bodo prazniki - seznam še nikoli ni bil tako prazen kot sedaj. Pa saj ga bomo hitro napolnile, ne user posted image ? Sayuri, bo pasalo biti malo doma, ne? Sploh vam, nosečkicam user posted image .

Meeryana, ti pa že srčka videla, uau user posted image . Tudi tebi lepe praznike user posted image .

(odgovor članu Lotty)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
21.12.2007 16:45:08   
gold fish
evo mene ....

Punkcija uspela, hvala bogu čisto drugače kot zadnjič... Zjutraj preden sva šla na pot sem vzela Ketonal svečko, pol pa še v LJ injekcijo....  Sem čutila, ampak ne tako hude bolečine... Bila je dr. Bokalova in je bila gotova v cca 10 min - rezultat 18 celic.   Sedaj me res boli spodaj in sem od enih pa do sedaj prespala, se zbudila lačna kot volk in sedaj grem počasi spet počivat....

Hvala vsem za pestke. 

Soncek33 - bila sem na drugi strani vrat, pa se ne spomnim, da bi videla kje kako temnolaskouser posted image   - sta bila 2 znana obraza od zadnjič - temnolaska z očali je delala ovul.test, to pa mislim, da nisi ti...

ET imam v sredo 26.12

Se vam kaj javim kasneje...

Kajsica - tebi odgovorim na zs

Pozdrav.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......