|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
22.12.2007 22:57:54   
sonček33
Evo, dragi mi je dal stopko. Ma ni nič huje kot menopur, tresla semse pa 5x bolj...eh, pa smo preživel še eno stvar več...jutri pa tut jaz zvečer vzamem apaurin

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
22.12.2007 23:18:12   
gloria
Stopka je mimouser posted image .Sam še en dan pa bo.
Sonček 33 vesela sem da smo skupaj v ponedeljek.Manj živčna bom.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
23.12.2007 7:19:35   
sayuri
user posted image  AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 24.12.
sonček33 - punkcija
gloria - punkcija

Torek, 25.12.

Sreda, 26.12.
pf - TEST
gold fish - ET

Četrtek, 27.12.

Petek, 28.11.
**NiNa** - UZ

Sobota, 29.12.
Mišolina - ET

Nedelja, 30.12.

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

Lotty greje user posted image user posted image  - TEST 21.12.????
macka27 greje user posted image user posted image  - TEST 21.12.????
pf greje user posted image user posted image - TEST 26.12.
pija76 greje user posted image user posted image  - TEST 3.1.
Mišolina greje user posted image user posted image  - TEST ???

user posted image tassi1 (MB)user posted image
user posted image konina(LJ)user posted image
user posted image mami26user posted image
user posted image kajsica (LJ)user posted image
user posted image kind lady (Praga)user posted image
user posted image sonček75 (LJ)user posted image
user posted image
user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V OKTOBRU / NOVEMBRU user posted image

• macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 15.11. in začetek Diphereline, nato Menopur, punkcija 4.12., ET 7.12.
  • gloria (27let)(2.IVF;LJ, dr. Bokal), Suprefact, 24.12. punkcija
  • gold fish (33let) (LJ) 23.11. začetek Suprefact, 8.12. Menopur, 21.12. punkcija,ET 26.12.
  • Mišolina (32let)(3.ICSI;LJ) začetek 28.11. 6.12. začetek Menopur, punkcija 17.12., ET 22.12.
  • Rmeli (3.IVF/ICSI?;LJ;dr.Vogler) Suprefact
  • Lotty (2.IVF,PO,dr.Merlo) 21.11. začetek Diphereline in Menopur. punkcija 5.12.,ET 8.12.
  • pf (2ICSI;PO,dr.Reš)

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V DECEMBRU / JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor, Suprefact in Gonal
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • Kostanj (PO,dr.Reš) januarja začetek
  • kikaa (32let)(2.IVF,LJ) - začetek jan/feb
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki
  • Pija76 (31let),(LJ) zamrznjenčki v decembru,
  • spelka12(26 let) (PO,dr.Reš) ponovno v boj januarja
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M
  • sonček33 (28let),(1.IVF;LJ) 3.12. razgovor, 12.12. začetek Menopur, nato Cetrotide, 24.12. punkcija 
  • mavrica72 (PO,dr.Merlo) pokliče januarja
  • dajamaja (PO;dr.Reš) januarja v nov boj
  • mlinčka (29let),(1.IVF;LJ) 3.12. začetek Suprefact,nato Menopur,17.12.UZ
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj
  • GITA14 (LJ) januarja v nov boj
  • jadrnica (PO) januarja po zamrznjenčka
  • tejka** (LJ)
  • mismis (33let)(1.IVF;LJ,dr.Drobnič) januarja po zamrznjenčke
  • pikovit (31let) (6ICSI;PO,dr.Reš) januarja začetek
  • lejla007 (25let),(1.IVF;LJ,dr.Vogler)) 21.12 razgovor
  • **NiNa** (1.IVF;LJ,dr.Bokal) 5.12. začetek Suprefact, nato Gonal 
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) začetek špikanja januarja, punkcija in ET po 19.2.
  • DaisyE (3.ICSI;PO,dr.Reš) v začetku januarja v boj
  • bilka (LJ) zamrznjenčki februarja
  • T1979 (PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • arneja (34let),(2.IVF;PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • Linda25 (ICSI LJ)januarja začetek Suprefact in GonalF
  • lara light (1.IVF;PO,dr.Reš) 10.1. razgovor
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič februarja v nov boj

• user posted image

koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image user posted image ,  Staša1user posted image gloria, tosjauser posted image , perlicauser posted image , GITA14, Shuka, Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  pika 74user posted image , MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , *ajetam*, micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image ,Sulfinija,Pamela,blanč, konina, Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika

user posted image NOSEČKE avgust / september user posted image

GOYA (30let),(PO) user posted image user posted image ,  DARMAR (PO) user posted imageZALAZOYA (PO) user posted image ,  SKYE(MB) user posted image user posted image , žani4 (LJ), _____________________________________________________
user posted image NOSEČKE oktober /novemberuser posted image  

MARTINŠČICA (33let),(LJ) user posted image user posted image , _rebeca_ (28let),(PO) user posted image user posted image ,  maja24 (24let),(PO)user posted image , tita13 (PO) user posted image , sayuri (31let),(PO)user posted image user posted image , Stormy (LJ) user posted image , Meeryana (31let), (MB)user posted image

user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image
user posted image ANA_P (MB) pregled 21.12.
user posted image ABRA (PO) pregled ???
user posted image KITTY pregled 28.12.

user posted image AMELIA (31let),(PO) pregled ???
Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.
  • Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na zelenem ali modrem seznamu in se že tako spodbujate med seboj.
    Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako som med navijačicami dekleta, ki smo že mamice ali nosečke.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
23.12.2007 7:22:06   
sayuri
Jutro user posted image user posted image user posted image  Sem spet ta prva???? user posted image user posted image user posted image

Abra najbolj me ti skrbiš. Kako si ? Se je izcedek umiril?

Lotty in macka27, kako je z vama? Sta ponovili test? JAZ vaju še kar vodim med trepetalkami. Sporočita user posted image

Mišolina, kdaj imaš ti test?

Ana-P, kako je bilo na pregledu?

Naredite si lepo nadeljo user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
23.12.2007 9:11:53   
arneja
Sonček33, katero stopko si pa imela? Jaz sem imela Ovitrelle ali nekaj takšnega in si jo dal enako kot Menopur. Ti jo je potem dragi pravokotno dal? Danes pa fino se obleči in na zrak, da čimveč energije za jutri dobiš. Zvečer pa tabletko pa boš spala kot medo pozimi user posted image .

Gloria, ti pa enako stori, če tudi tebe živčki bašejo user posted image .

Abra, raje počivaš, pa zato nas nič ne prideš pogledat, ne user posted image ? Meni se je pa danes sanjalo, da smo imeli službeno zabavo, ampak to kar v Dravljah, kjer ima Reško ordinacijo user posted image . In sem potem WC-je iskala in prišla do njegovih vrat, kjer je pisalo, da ima dopust. Joj, ko bi on vedel, da se nam zdaj še sanja o njem user posted image .

Sayuri, se vidi, da je zdaj zunaj fino mrzlo, pa vse malo poležavamo user posted image .

Lotty, daj se kaj oglasi, jaz še vedno držim pestke zate user posted image .

Pija, vi pa še spite, ko ste včeraj celo hišo pospravili user posted image ?

Amelia, in kako kaj vi 3-je user posted image ? Ti malčka tudi že narekujeta kakšno posebno zvrst hrane user posted image ?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
23.12.2007 9:12:09   
sonček33
Gloria, tudi jaz sem vesela. Bomo zdržale, čeprav sem že sedaj bolj tako tako s počutjem.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
23.12.2007 9:17:22   
sonček33
Arneja, havla, ker si tako dobra. Imela sem pegnyl - in mi jo je dal dragi res malo bolj navpično notri, čepra sem videla, da mi je sestra na listku napisala s.c. - sub kutano je menda to, to pa res pomeni podkožo. Ma saj bo. Bom pa danes res šla na zrak, ker me živčki dajejo in tudi spat nisem mogla več. Arneja, si ti vzela pred punkcijo kakšno protibolečinsko zadevo?

kako si ti? vedno našišeš za vsako nekaj besed, res si fajn. Povej, kam jo pa ti danes mahneš, glede na to, da je res lepo vreme.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
23.12.2007 9:20:04   
Pija76
Ojla punce, jaz pa sonček čakam zunaj, sej bo a ne?

Arneja šlaufki praviš?  A dej no, to je zaloga za pozimi, da te ne bo zeblo. A imaš občutek da se ti je po hormonih več nabralo? Ker jaz imam takega.
SEm že danes prečekirala kaj kaj pišete, pol smo šli pa mal pod tuš pa laske oprat da smo lepi za nedeljo. Zdaj bom šla v tašči na kavico, pa potem domov, pa k nečakoma user posted image user posted image , komaj čakam da vidim modela....

Sonček 33 in Gloria, tako kot Arneja pravi, danes ven, jutri pa srečno na punkciji, naj vaju ne skrbi preveč...Gloria a si ti prosila za post od Mišek13?

Mišolina lepo grej svoji pikici!

No punce, da vam povem, da sem včeraj naredila en dober šoping, v DM prodajajo od Tošeta 2 CD-ja, in kupnina je v celoti namenjena za zdravljenje nedonošenčkov, jaz sem kar oba kupila, čeprav nisem glih full fen od Tošeta. Me je dragi vprašal zakaj moram oba kupiti, ko sem mu povedala za kaj grejo everčki se je pa takoj strinjal. Tko, se prav dobr počutim! Zdaj ga pa tud poslušam!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
23.12.2007 9:30:57   
arneja
Sonček33, Jaz nisem vzela nič protibolečinskega, ampak naslednjič pa bom Ketonal svečko. Meni ni bilo prijetno, drugič mi pa bo. No vsaj neprijetno mi ne bo, če že prijetno ne user posted image . Mi je tako fino klepetati z vami, da si kar vzamem čas, pa vsaki kaj rečem user posted image . Danes morda le kakšen sprehod. Popoldan se naj bi sicer pooblačilo, no, mogoče pa ne. Zdajle pa pod tuš, pa k mami na kavo.

Pija, šlaufke imam zato, da imam kam injekcije dajati user posted image  - takole šele človek vidi, da ima vsaka zadeva svoj namen user posted image . Ja, se meni tudi zdi, da sem malo bolj "obdarjena" postala. Po teži se ne pozna, ampak ne vem, kaj presneto je tisto spodaj user posted image . In kako si je v troje laske prati user posted image ? A malčka kaj težita, da je prevroča ali premrzla voda user posted image ?

Lepo, da si CD-je kupila user posted image . Grozljivka res, kaj se v ljubljanski porodnišnici dogaja user posted image .

Zdaj pa šibam.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
23.12.2007 9:45:12   
Pija76
Arneja hi hi hi, gužva pod tušem. Drugač pa nič ne težita, to sta punčki ti rečem user posted image user posted image . Fajn kofetkaj, evo pri nas je že več sončka user posted image user posted image .

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
23.12.2007 9:49:31   
sonček33
Pija meni se zdi, a bo danes lep dan. ga bo ptreba izkoristiti. Toplo se oblečt in it dihat zrakec v anravo. 

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
23.12.2007 9:49:43   
ANA_P
torej, v petek sem imela prvi UZ. Srček bije user posted image , slikice sem dobila - ful dobro.
Nosim pa enega, tako kot so mi vstavili. Prav srečna sem, da nama je uspelo v prvo, z enim zarodkom. Vidim pa da še nisem sporočila mojih let. Stara sem 29.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
23.12.2007 9:51:14   
sonček33
ANA_p - kaj naj rečem - supeeeer. Takih si želimo. In tega si želimo. Čuvaj pikico.

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
23.12.2007 11:01:35   
Abra
Punce moje zlate user posted image tko lepo zame skrbite. Hvala, ker mislite name.
Včeraj sem še googlala o izcedkih in krvavivah, pol sem si pa rekla, da je preveč črnih scenarijev in sem računalnik dala kar stran, potem pa sem samo še počivala. Krvavela nisem več, je pa zvečer z izcedkom od prometriuma priplaval en košček sluzi, velik ok 4 mm. Tolko naj bi bil zarodek zdaj velik ... upam, da imam (kot vedno) preveč bujno domišljijo. Mislim, da ni fajn, če se lušči sluznica ... naredit pa tko ni kaj. Zdaj je spet tisto noro čakanje, kot pred testom. Se mi zdi, da je zdaj it na pregled podobno, kot če predčasno delaš test. Če ni nič, si rečeš, da je prezgodaj ... Upam, da je sedaj konec tega. Če bo pa še kaj, pa kličem Reša. Zdaj je najbrž že nazaj. Ko bi on vedel, kako pogrešana oseba je, sploh ne bi šel na dopust, kajne Arneja? Še spat ne moremo ... ti bi kar celo firmo v Dravlje peljala user posted image
Sayuri tudi jaz imam pregled 27. ampak mi je sestra naročila, naj pridem že ob 11.30, če bo prišel bolj zgodi, bom potem kar prva na vrsti. Zgleda, da se ne bova videli.
Pija, tvoji user posted image user posted image sta pa res pridni. Moja že od samega začetka težave delata. Že od transferja, kaj šele bo. Vsaj en je ziher mulc. user posted image
Ko ste se že o šlaufih pogovarjali ... jaz sem od septembra, ko sem začela, pridobila skoraj 4kg. Sem prav nesrečna, ker jim imam že tko malo preveč. Trebuh imam pa zdaj že tudi tak, kot da sem v četrtem mescu user posted image Sem pa večino dobila v postopku z zamrznjenčki, ko sem jemala estrofem, zdaj pa sem še z "zdravo" prehrano in zaprtostjo dodala.

Sonček33 in gloria user posted image user posted image za stopko. Pa čimveč lepih jajčk jutri.

ANA_P super za user posted image čestitam!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
23.12.2007 11:23:11   
pf
Zdravo punce. Vidiš Abra, pa se je uredilo. Mene so pa začeli malo živčki najedati. Danes sem že trikrat hotela narediti test, čeprav bi ga morala komaj v sredo, pa me je stalno minilo, ker me je strah razočaranja. Sem pa kar nekam depresivna in žalostna, čeprav sem drugače tak dobrovoljček, da ga je za iskati. A mislite, da bi naredila test, ali naj počakam? Svetujte mi prosim. Drugače pa lepo nedeljo in hvala za vzpodbudne besede Arneja.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
23.12.2007 12:02:44   
Pija76
Abra skupaj s tabo upam na najboljše!! Držim pesti, sam zdele bolj v mislih moram kalamare za južno narest user posted image user posted image user posted image , bogi moj drgai ker mora skoz enako jest!!! Tudi jaz sem pridelala 2 kg s postopkom, ampak moj me skoz heca da sem tolk presušena, če imam sploh 50 kg. Pa imam!!! Še mal več!
Moji otročki so res pridno ja, upam na najboljše!
Arneja kakšna je bila kava? Moja kar cool.

Sonček 33 a že ima tadebele štumfe gor? Jaz sam še pojužnam!

Pf dej mal še počakaj s testom.... bo pol bolj za ziher, da se ne boš začela še dodatno kej obremenjevat če je slučajno prekmalu. Pa depresivnost in žalost na stran!!!!

No grem kuhat, da nam kot DaisyE z zažgano južno. POzdravček pa brž na sončka!!!

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
23.12.2007 12:28:38   
Abra
pf vem, kako tečni so ti zadnji dnevi, zelo podobno se zdaj meni spet dogaja. Poskusi zdržat, saj sreda ni tko daleč. Načeloma bi ti jutri že moral pokazat pravi rezultat, bolje pa je, da počakaš. Milsim pa, da nimaš kaj skrbet. Si naša nova nosečka. Zadnja v letošnjem letu. user posted image
Pija bo pa prva v novem. user posted image Se nisi še kalamarov naveličala? user posted image user posted image Jaz sploh pomislit ne morem nanje. user posted image user posted image nimam pa več nobenih čudnih želj, edino brez sladkarij lahko čisto normalno živim, kar je pa tudi nekaj.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
23.12.2007 14:42:02   
cati
Dragemoje,
vsem skupaj želim vesele božične praznike. V novem letu pa vsem nosečkam lepo nosečnost čimmajn boleč porod in pa zdrave otročičke. Vsem nam ki pa nam ni uspelo pa da nam uspe v letu 2008.
user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
23.12.2007 14:59:13   
Anonimen
Se pridružujem čestitkam.
Vsem borkam želim, da bi čimprej povile svojo štručko.Tistim, ki jim letos ni uspelo želim, da ne bi izgubile upanja, saj upanje umre zadnje.
Nosečkam, ki pričakujete pa želim lepo nosečnost in čimlažji porod, ter zdrave otročke.
Ostanite optimistke user posted image

user posted image

(odgovor članu cati)
  Neposredna povezava do sporočila: 2144
23.12.2007 15:09:25   
sonček33
Pija76 - sem že bila ja na enem fajn sprehodu po naravi, je pasalo, ampak zdaj me stiska pri srcu tako zelo, da ni za povedat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
23.12.2007 15:49:07   
arneja
Pija, vi bi lahko zdaj posneli film "Kabina za tri" user posted image . V glavni vlogi mami in njeni dve dojenčici user posted image . Pri nas pa sonček malo bil, pa izgleda k vam ušel user posted image . Sva pa bila midva po kavici na pol-urnem sprehodku, pa je kar fino mrzlo, pa škripa pod nogami. Jaz tako rada tisti led na lužah z nogo zbijam, še vedno, mi je ostalo do otroštva user posted image .

Ana, si velika srečnica, da ti je v prvo uspelo, saj veš, ne user posted image ?

Abra, daj, ti imaš tudi domišljijo kot jaz. Tisto je bila samo sluz, nič drugega, prav user posted image ? Jaz bi pa očitno celi firmi rada raztrobila, da mi Reško pomaga zanosit user posted image . Zanj bi lahko izdelale plakat "Most wanted" user posted image  - mislite, da ne bi bil full vesel, če bi mu podarile kaj takšnega za novo leto, pa se podpisale "Reševke" user posted image ? Jaz bi imela takoj takšno majčko user posted image . Bi s stola padel, če bi me zagledal v njej user posted image . Ali pa na zadnji strani spodnjih hlačk user posted image . Tile hormončki pa res kilce nabirajo user posted image . Si pa dobra, da zdaj lahko brez sladakrij živiš, meni kar ne uspeva user posted image .

Pf, jaz ne bi testa delala. Če bi bil slučajno minus, bi bila čisto nesrečna. Ne vzemi si upanja predčasno, čeprav jaz vem, da bosta v sredo user posted image  na testerčku user posted image .

Cati, itak da nam bo uspelo v 2008 - si res zaslužimo, ker tako pridno čakamo na vrsto user posted image .

Kind lady, tudi tebi bo v novem letu uspelo, samo upanja ne smemo izgubiti. Čeprav res ne vem, zakaj nas nekdo tako zelo preizkuša. Jaz sem si zadnjič stalno dopovedovala: kar nas ne ubije, nas otrdi. In mislim, da še kako drži.

Sonček33, kakšen čajček za pomiritev, pa k srčku se stisnit, zvečer pa tako tabletka pade, pa te bo pomirila. Boš videla, da ne bo nič hudega. Mene je najbolj skrbelo, da bom imela od strahu drisko, pa na srečo ni bilo tako user posted image .

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
23.12.2007 17:35:38   
Pija76
Čau bejbike kako smo?

Arneja če bomo glavni igralci rabimo režiserja, se javiš? Ej jaz tud vedno na led od luže stopim, men je to tolk fajn. user posted image

Abra kalamari mi kar dobr grejo dol, slabše je z grozdjem, tale iz Hoferja je čist v p.....user posted image user posted image , sam pešk pa nima kar je tud nekaj! Sej ti si uredu a ne?

Cati in Kind lady leto 2008 bo naše, obema lepe in mirne božične praznike, novo leto pa voščim kasneje še! Ma da rata v letu podgan, a ne?

Sonček 33, ti sonček nehaj no....sej te bo še srček zdelal, ni panike tale punkcija, samo ne paničari, jutri boš sama sebi smešna ker paničariš danes. Ej a odvajalne tablete nimaš? Jaz sem jo imela, pa sem imela še pred punkcijo probleme user posted image user posted image user posted image

No midva z dragim greva pa zdele smrekico narest...juhuhu se veselim....

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
23.12.2007 17:41:02   
kajsica
Ja  punce, čestitam, vsem novim nosečkam, vso srečo.

Vsem ostalim pa upam, da nam bo v naslednjem letu čimvečim uspelo. Naslednje leto je leto podgane, ki prinaša umirjenost, urejuje stvari, povečanje družine - plodnost in uspešnost, lepo leto je pred nami.

Imam pa eno vprašanje, za tiste, ki te zadeve poznate, koliko dni po abraziji se vam je stanje umirilo, ker mene skoz bolijo prsi in me nekako peče v spodnjem delu, boli križ, težka prebava, težko sedim ali hodim, pa skoz nek rjav izcedek. Kdaj se vam je stanje umirilo?! Mene je že malo strah, da pa na koncu le ne gre za IVM!!!!

Ali lahko grem na GK še enkrat na krvni test po praznikih, da vidim ali je beta le padla. Hvala za odgovore!!!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
23.12.2007 17:50:27   
kikaa
Pija76 - ja, nekaj sem frej, nekaj pa delam...ampak bo že... (ravno zdajle sem v službi; že od sedmih zjutraj pa do jutri do treh...user posted image  )
Pa ti?? Kako si? Pridno greješ svoji pikici? Le čuvaj jih...

sonček33 in gloria - srečno jutri!

Ko smo že pri "kilcah", tudi jaz sem se zredila v zadnejm letu in pol (4xiui, 1xivf) od teh hormonov in sicer iz svoje stalne teže (51 - 52 kg) ki sem jo imela leta in leta na 58 - 59 kg. Sej ni nič narobe kakšno kilco pridobit, baje sem bila tako presuha, po mnenju enih, ampak bojim se, da bi se ta tend naraščanja teže nadaljeval... Sem si rekla...čez 60 pa ne grem user posted image . In sedaj kao bolj zdravo jem, več zelenjave, manj OH, nesladkani sokovi... ampak kakšen dan se pa pregrešim (sladkarije!)...
Kakšne imate še ostale punce izkušnje z kilažo? A je sploh katera, ki ji je uspelo obdržat isto težo? Tista naj pove recept za to!!!user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
23.12.2007 17:54:26   
sayuri
Joj, kako lepe čestitke sta poslali cati in kind lady user posted image user posted image user posted image  Obema tudi jaz želim vse lepo v prihajajočem letu.

Abra, nikar si ne delaj scenarijev. Zarodek ne more kar tako ven priti. Izgleda, da ti je žilca počila. Počivaj, počivaj, počivaj. Jutri pa kar poskusi Reša poklicat.

kajsica meni se je rjav izcedek po abraziji vekel kakih 14 dni. Bodi pozorna, če se pojavi kri. Potem moraš nazaj. JAz kakih drugih težav nisem imela. Napetih prsi že prej ni bilo, nič me ni kaj boello ali peklo...le rjav izcedek sem imela. Počivaj. Če te bo pa fajn v trebuhu bolelo, pa se pojdi nazaj pokazat.user posted image
Ana_p,bravo za srček user posted image user posted image user posted image . Sedaj lahko uživaš user posted image

JAz sem sedaj popoldne odspala 3 ure.user posted image user posted image user posted image  Sem pa v nestrpnem pričakovanju jutrišnjega pregleda.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......