|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
22.12.2007 12:57:23   
sonček33
sayuri - a v trebuh si si dajala? O porkaduš to bo pa še pestro

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
22.12.2007 13:32:08   
maja24
A ma mogoče kira saj kšno škatlo prometriuma viška al pa če ga katera več ne rab.Ga pridem iskat pa še plačam ga!!!!!!!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
22.12.2007 14:03:30   
Pija76
Sonček 33 sem v redu, v pričakovanju saj veš....mal me tale izcedek ( beli tok) bega ampak verjetno mora biti.... se pravi v ponedeljek se bo pri tebi dogajalo in potem v soboto. Super, v novo leto ne boš šla sama...
Punce na GK kako to, da si nekaj kar same te stopke dajete, jaz sem šla vsakič v ZD?

Abra dobr da imam vse narejeno user posted image , zdaj se bom kar na kauč ulegla, da bom stikala lahko še na nogam pestke...želim ti vse dobro! Pa javljaj nam, da bomo vedele, da gre na boljše!

Maja 24 daj še kr tam na temo napiši da rabiš te tablete, mogoče bo veš punc videlo! Jaz ti ne morem žal pomagati....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
22.12.2007 14:10:59   
pf
Pija 76 tudi punce, ki so pri Rešu si dajemo stopko same, saj v bistvu je čist enaka injekcija kot ostale, samo bolj pod pravim kotom jo stisneš, al v ritko, al v trebuh. Ja zgleda, da sem jaz res še edina za test do konca leta 2007.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
22.12.2007 15:20:21   
*ajetam*
ja uz. sem imela ravno učeri. bom pa po špikanju imela ultrazvok. klomifen sem že jedla lani pol leta....
piše samo stimulacija do 8 dne ciklusa oz. osi dan je stop inekcija potem pa imam uz. če sem pav razumela...
to je pa vse kar piše.
full čudno...

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
22.12.2007 15:54:16   
Abra
Hvala za pestke. Danes jih pa res rabim. Imam sicer še vedno nek mali rjavi izcedek, ni pa nič več krvav. Skoz počivam in čakam, kaj bo. Razmišlajm, če bi si dozo prometriuma povečala, mi je pa Reš 7.dan po et, ko sem tudi malo krvavela rekel, da ni potrebe. Bom vidla kako se bo odvijalo.

Maja24 jaz imam prometrium, pa ti ga ne upam dat, če bi si slučajno morala dozo povečat. So le prazniki pred nami, ko bo vse zaprto in ne upam reskirat, da mi ga zmanjka. Zakaj pa ga nisi šla kupit? Saj ti ni treba prav na Fernetiče ponj.

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
22.12.2007 15:54:45   
*ajetam*
ja še tole..
kam pa si ve djete inekcije menopur ?
v trebuh ali v rit ?

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
22.12.2007 16:38:17   
Pija76
Ajetam kot jaz berem meni liči na kratek postopek. Jaz sem si dajala v nogo ( stegno), lahko daš tudi v trebuh. Če ti daje kdo drug lahko tudi v roko.

Abra počivaj, upamo pa vse skupaj na najboljše!

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
22.12.2007 16:54:08   
Mišolina
Tako, še poročilo z mojega ET. Grejem dve user posted image user posted image . Sicer pa so se od štirih celilc oplodile tri, dve so mi vstavili, tretja pa žal ni bila dovolj dobra za zamrznit.

Sonček 33, danes pa že stopka in v ponedeljek punkcija. Pridna. Še malo pa boš tudi ti grele svoje user posted image . Čim manj bolečo punkcijo ti želim in veliko zdravih, zrelih celic.

Abra, držim pesti, da se zadeva umiri in da boš lahko v miru uživala praznične dni.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
22.12.2007 16:55:00   
maja24
A mislite da so lekarne v pondelk odprte v Avstriji da si kupim utrogestan-upam da ma isto funkcijo kokr prometrium.Kaj pravite na to?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
22.12.2007 17:02:56   
gloria
Danes sem imela še en uz tak da zvečer ob 23 uri stopka ,punkcija pa v ponedeljekuser posted image .Berem vas zvečer,zdej pa letim v trgovino kupit še enih par stvari za piškote.lp...

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
22.12.2007 17:04:35   
Sulfinija
Maja po mojem je lekarna v Avstriji odprta samo koker jaz vem v lekarni v Avstriji dobiš Utrogestan z predhodnim naročilom.Zakaj pa tega danes nista nabavila?

Pa kdaj tole rabiš'Utrogestan,prometrium in dabraston tole imajo isto vlogo.Jaz imam tri škatlice dabrastona in bi za prvo silo bilo kdaj rabiš?

31.12 grema z mojim v vaše kraje bi ti kaj mogoče pomagalo?

LP

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
22.12.2007 17:07:56   
maja24
Do pondelka jih še mam pol je pa konec,to je pa zato ker mojega poslušam matr sm jezna nanga

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
22.12.2007 17:11:41   
Sulfinija
Čakaj Maja sem eni pisala mogoče ti ona lahko pomaga čakam sms nazaj,samo si ga boš mogla iti iskat javi se na zs.

LP

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
22.12.2007 18:30:01   
maja24
Sulfinija hvala ti ne bom te pozablauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2115
22.12.2007 18:32:07   
Sulfinija
Maja ni problema,pa hvala tudi naši Citrončici.

LP

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
22.12.2007 19:20:03   
maja24
Ja tudi nje gre ta zahvalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2117
22.12.2007 19:21:18   
sonček33
Danes je pa mene čisto zvilo. Zvečer me čaka stop inekcija in sem čist preč. Slabo mi je, živčna sem, strah me daje....ne vem, kako bo šlo...in kaj bo šele jutri, ko vem, da me v ponedeljek čaka punkcija. 

Neposredna povezava do sporočila: 2118
22.12.2007 19:28:18   
maja24
Sej bo boš vidla da ni tko grozn,sm bla pa na istem.Jutri pejta s tvojim na en sprehod v naravo da boš mal pozabla na punkcijo.
Jest sm mislna da je ful grozn pa ni blo,boš vidla vse bo OKuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
22.12.2007 19:44:17   
pikovit
Čer,

O porka motorka Abra.Kakšnega hudiča se pa grešuser posted image Ja punca moja ful držim pesti,da je bila to le krvavitev zaradi kakšne počene žilice.Nam pa znaš delat skrbi.Zdej pa počivat!Jst bi si tud povečala prometrium.

Pia ja takole mi ponučujemo.Sva se ga včeraj z user posted image  mal privoščila in se ga doma malo napila.Ful sva se imela dobro,kot že dolgo ne.No dons je pa drugačna zgodba.Jst kot rožica on pa kot duh.Vse ga boli,lačen je kar naprej in teeeečen kot driska.Se vidi,kaj lahko vse ženske zdržimouser posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
22.12.2007 19:49:44   
kikaa
Vsem želim lepe in prijetne praznike!

user posted image
user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
22.12.2007 21:12:54   
Pija76
Kikaa kako si nam pa tole lepo narihtala. Tudi jaz ti želim lep Božič, upam, da si frej in da boš lahko izkoristila tele praznike.

Maja 24 jaz imam 9 tablet Ustrogestana če je slučajno panika....

Pikovit prvoščita si še z svojim, januarja bo druga pesem...midva sva šla na en drink dons iz štacune in je nekdo pil malo Union pred mano, da vidiš kako so se mi oči svetile...pa ga nisem naročila! Karakter kaj?

Abra in otroci???????????

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
22.12.2007 21:31:54   
arneja
Pija, no, res nisem ravno debela, ampak okoli trebuha se pa kar nabirajo neki šlaufki user posted image .

Abra, kaj ga zdaj biksate? Super, da ni več izcedka user posted image ?

Sayuri, Pija in njen sta pospravljala, midva sva se pa v toplicah namakala user posted image .

Jaz sem pa danes svojemu rekla, če bo Božiček kaj prinesel, pa on, ja, kako, otročka ne more, sem rekla, ja, lahko pa enega dobrega spermijčka pa da kar po naravni poti oplodi kakšno mojo celico, če se bo kje katera prikazala user posted image . To bi pa bil 1 A scenarij user posted image . Če je že Miklavž zafrknil. So malo stari tile strici, pa malo pomešajo zadeve očitno.

Gold fish, ni fino, da boli, ampak je pa bolje, da boli kot ne, ker je znak, da se je nekaj dogajalo. Meni ni nič bolelo in temu primeren je bil tudi kasnejši rezultat user posted image . Zakaj pa zamrznjeni spermijčki??

Sonček33, je stopka že padla user posted image ?

Pf, naj testek v sredo pokaže en debel plusek user posted image .

Ajetam, jaz bi bila pa takoj zato, da bi mi malo umetnih hormonov dodali, pa gledali, če bi zadeva po naravni poti uspela. Glede na to, da moji jajčniki spijo, bi jim takšna spodbuda zelo prav prišla. Saj če bo preveč foliklčkov, ti bodo pa vseeno punkcijo naredili. Je ena že pisala, da se ji je tako zgodilo.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
22.12.2007 21:39:17   
arneja
Mišolina, bravo za dve pikici, ki sta zdaj na toplem pri tebi user posted image user posted image .

Gloria, bravo tudi za tvojo stopko že nocoj user posted image .

Sonček, še vse smo preživele punkcijo pa jo boš tudi ti user posted image . Jaz sem zvečer vzela kar eno Apaurin tabletko in potem spala kot top.

Pikovit, vidva sta se ga pa kar doma nalila user posted image ? Ja, še tu se vidi, da smo punce bolj trpežne user posted image .

Kikka, tudi vam lepe praznike, pa čimveč crkljanja user posted image .

Haha, Pija, da si karakter, ker si se malemu Unionu odpovedala user posted image ? No, jaz si zdaj vsaj lahko kakšno kuhano vino privoščim, čeprav si ga še nisem. Vsaka stvar je res za nekaj dobra.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Mišolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
22.12.2007 22:12:54   
sonček33
arneja ni še padal, ob 23h jo moram vbrizgat, tresem se pa kot šiba na vodi
nič mi ni sestra rekal, da si jo moram pod pravim kotom notr zapičt

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......