Kety
|
Evo mene! Punce, še posebej pa tebi Tia, najlepša hvala za skrb. Te bom pol poklicala nazaj, nisem vedla, da je to tvoja številka, sem pa lih Filipu silila flaško s čajem in je neki spil. Ja, Na infekcijski je bilo grozno. Ne vem kje ste ostale preživele tisti čas notri, midva sva bila v pritličju, kao na opazovanju. Soba je bila živa groza, skoraj nič prostora, skupaj sva bila še z eno malčico (2leti) in njinim očkom. Onadva sta imela ta veliko posteljo in je ati lahko zraven nje ležal, jaz pa sem gulula stol ob ta mali postelji. Problem pri Filipu je, da če se ne počuti ok ali pa če ga kaj matra na splošno noče jest v sedečem položaju ampak samo v leže tako, da jaz ležim zraven. posledično se cel dan ni hotel dojit, Pa sem jih prosila, e bi lahko samo za podojit lahko nekam legla, pa niso imeli nič posluha. So rekli, da ima itak infuzijo (imel je glukozo) in da ne rabi jest. Halo, jaz pa polne joške in sem se že zato slabo počutila. Filip je veliko jokal, samo da sem ga odložila v posteljo se je zbudil in začel jokat, tako sem ga imela večino časa v naročju in sem se skoraj nalimala na stol. Zvečer pa mi je res prekipelo in sem lahko samo še jokala. Bila sem lačna, komaj so mi dali nekja za pit (jim je bilo zelo težko prinest), ker sem rekla, da rabim pit zaradi mleka. Očka, ki je bil z mano v sobi pa mi je prinesel sendvič iz avle. Vijolinski, zdej si me pa pretrašila, na odpustnici namreč piše, da ima Filip AKUTNI RESPIRATORRNI VIRUS!! Sem danes klicala v ZD Moste in kao naj samo veliko pije in mu dajem svečke, da ne bo šel spet na infuzijo. Ima še vedno vročino okoli 38,5, le bruha ne več. Ok, se še pol oglasim, hvala vsem za skrb, zdej grem pa sineka cartat!! Tia, HVAAAALAAAA!!
|