|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
20.12.2007 15:13:48   
Jessy
Ja, punce! Kaj pa je zdaj to? Včeraj tako lepa novička, danes pa same slabe berem! Najprej o Tii, zdaj pa še o Kety! Pa to ni res! user posted image
Najprej držim pesti za Filipa, da mu ni hujšega! Se mi pa smilita oba, ker vem, kaj ju čaka! Tiamo, poročaj, ko kaj izveš, pa lepo ju pozdravi! user posted image user posted image user posted image

Tiamo, očitno si bila včeraj res zelo razkurjena na svojo mamo, čeprav sem prepričana, da ko stvar malce prespiš, morda ni tako kritična. Zagotovo pa vso situacijo sama najbolje poznaš! Žalostno je, da se komer koli dogajajo take stvari, ampak če se, kaj dosti res ne moremo pomagati. To je v glavi tvoje mame in dokler se sama ne bo spremenila, ji tudi vi ne boste mogli pomagati, pa čeprav ji poveste kar se gre.
Drugače pa menim, da je prav ravnala, ko je Demi dala v posteljico za čas cigarete. Tam je bila zagotovo najvarnejša. Tebe je verjetno razjezilo to, da ji ni namenjala časa in pozornosti, ko je bila tam. In prav imaš, upravičeno si jezna nanjo, če ne more niti 1 ure zdržati brez cigarete in se posvetiti vnukinji. Kakor koli že, upam, da boste stvari lepo zgladili in da boste lahko svoji mami kako pomagali.

Ery, očitno bomo vse tri (ti, Klarika in jaz) ob istem času na istem mestu. Moravci so tudi čisto blizu Lendavi. A se bomo gor dobile, ko pa se tu ne moremo, al kaj? user posted image user posted image user posted image

Tina, bravo za Aljaža, da se je odločil za spanje! user posted image  Moram reči, da se tudi mi vse redkeje zbujamo ponoči - le še 1x na teden ali na 14 dni. Upam, da tako ostane ali pa se še izboljša!

Klarika, ko sem prebrala, da vas je zametlo, sem res pomislila na sneg. user posted image  Ko smo že pri njem....ali ga imate kaj? user posted image

Natasaxy, vidim, da tudi vam ni prizanešeno s trmarjenjem. Kako je to res grozno, da ti nekje trmari in hoče uveljavljati svojo voljo. Verjamem, da si ponorela v avtu. Ampak, imamo upanje, da se bo z leti stanje izboljšalo, kajne? Sladkega pa Neja tudi ne mara, z izjemo bonbonov....pa kako kinder čokoladico tudi poje, piškotov ali kaj drugega pa ne mara. Še za pitje ima raje vodo kot sok. user posted image

Jaz grem pa danes na službeno zabavo. Začnemo ob 19h z večerjo, nato pa sledi zabava ob živi glasbi. Jaz bom najdlje do 2h, ker moram zjutraj v službo (od 7.30 do 12.15), potem pa še ob 16h ponovno nazaj, ker imamo še popoldansko dobrodelno prireditev.

Imejte se lepo!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
20.12.2007 15:39:56   
Nončika
JESSY, pa veš, da sem se morala malo pohecat s tem snegom. že dneve in dneve sem v taki družbi, da se samo hecamo in smejimo. hja, vse tri bomo na istih koncih? kaj pa če grem jaz kam? kaj pa pol, ne bomo na vse na istem koncuuser posted image

ne, saj nimam namena it nikamor. bom kar doma. spet bomo imeli žurke. D dela ko sem jaz na dopustu, razen 24. in 25. nato pa delam jaz ko je on doma.

no, kraj bi pa vseeno jaz določila. lahko?????user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
20.12.2007 15:42:48   
Jessy
Nič se ti ne hecaj o snegu! Jaz si ga takooooo želim, da sem res pomislila, da ga imate kaj! Drgač pa nimaš, da kam hodiš, ko pridemo mi v vaš konc! user posted image
Se bomo slišale! Drgač pa izeri kak plac, ki ga bomo upale najti! user posted image  Sicer nič ne obljubljam, da mi tudi upe se res srečati z vama, ker bomo skupaj s prijatelji, sam če se bo le dalo, bom švignila mal stran od njih! user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
20.12.2007 15:58:51   
Nončika
Snega nekaj mamo, to je res. zametlo nas pa res ni, vsaj sneg neuser posted image .

ostalo pa se zmenimo in dogovorimo. samo, da ne boste tako nasrkali kot ste zandnjič.ž

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
20.12.2007 16:18:48   
Jessy
Ne, ne, Klarika! user posted image  Bog ne daj! user posted image  Tokrat bo apartma res prazen, saj so šli in zamenjali ključavnico! Zdaj obstaja le 1 ključ, ki pripada nam! user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
20.12.2007 18:29:58   
Jessy
Sem prišla še pogledat, če je kaj novic o Kety, pa vidim, da ni ničesar.

Jaz zdaj odhajam, ve se pa tudi fajn imejte!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
20.12.2007 20:44:23   
Tiamo
Čer, naša Kety je zelo boga in user posted image , verjetno bi vsaka jokala, če bi to doživela. Ugalvnem Filipu niso nič ugotovili, oz. kao bakterisko vnetje dihal (upam, da sem si zapomnila). Kety joka od jeze nad razmerami na infekcijski. Ne dajo ji postelje,da bi dojila oz. postelj ni več ker zapirajo oddeleke. Mleka ima tok, prsi jo bolijo za znort, seveda nimajo črpalke. Sestra je podn od podna, ji je rekla, ko je prosila za posteljo in da mora dojiti, ker se boji mastitisa..ZAKAJ STE PA SEM PRIŠLA  Kot vedno v takih zadevah tale moja prijateljica dela dopolne, je Kety sprejela, se jo spomni in Filipa k je takoj zaspal. Pravi, da postelj res nimajo, da je na infekcijski živa groza, vse gre k user posted image , črpalke nikoli niso imeli, zapirajo oddelke, ker ni osebja..od novega leta naprej mame ne bodo smele biti zdraven otrok user posted image user posted image  Punce kam gre naša država!!!! Violinski tole je čist druga slika, kot sva jo bile midve deležne. Upam ,da sem Kety vsaj malo pomirila, sem ji delala družbo po gsm pol ure, jo morila z mojimi problemi (to ni bil moj namen, ampak samo da jo odvrnem od misli da je tam). Potem jo je začela že orng rit bol zaradi tistega stola in prisilne drže, vsaj upam, da se me ni na tak način losala k sem ji preveč o moji mami user posted image user posted image user posted image se hecam Kety, moram, ker mi je hudo Bo pa Kety še kako uro notr dokler se Filipu ne izteče infuzija. Če bo katera tole brala, naj napiše a bo po infuziji Filip lačen ali ne? to sva ugotavljale, jaz pravim da ne bo, Kety je rekla, da verjetno bo ker ima prazen želodec i želodec sporoča, da je lačen. Meni se pa zdi, da če dobiš direkt v žilo hrano, možgani dobijo informacijo, da je telo sito!  Lahko noč! in upam, da ne bo nobeni več potrebno iti kam oz. da bodo naši otroci zdravi, samo to si zdaj želim v novem letu.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
20.12.2007 20:51:34   
petri85
Ery, iskrene čestitke!user posted image user posted image user posted image Pa, čimlepšo user posted image  ti želim!!!

Kety, upam, da s Filipom ni hujšega!!! So pa prav ubogi taki majhni, ko jim z domačimi zdravili še ne moreš prav veliko pomagatiuser posted image

Tiamo, tebi pa želim, da se losaš vseh teh bremen, ki te težijo!!!user posted image

No, pri nas tudi z zdravjem nismo ravno najbolje. David je bil cele 3 tedne zdrav...sedaj je pa fasal adeno virus: spet ogromno bruhal, driskal, nič jedel, flekci po obrazu, danes pa je še zakuhal...pije pa res veliko, tako, da me dehidriranost ne skrbi...problem je, da jaz ta teden mal več delam, ker sem čez praznike doma in sta oba na ramenih moje mami. Upam samo, da bo do božiča boljši, ko imamo praznovanja našega enoletnika.

Vse, ki greste kam uživat med prazniki, lepo se imejte! Jaz sploh ne upam takih dopustov več planirati, ker nikoli ne vem, kdo bo zboleluser posted image

Lp!

Tiamo, vidim, da si govorila s Kety...Joj, verjamem, da je Kety fejst hudo, ker sem bila sama že na istemuser posted image  Dobro, da gresta vsaj še nocoj domov. Ali se Filip noče dojiti???? Kako to, da je bil dehidriran? Kar se pa tiče infuzije...NaCl sicer ni hranilo, ampak le prepreči dehidracijo...tako, da ne vem, kako je z lakoto.
Kety in Filip, verjemita, doma bo takoj vse lepše in lažje!!!

< Sporočilo je popravil petri85 -- 20.12.2007 20:59:32 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
21.12.2007 0:25:53   
violinski
Žal mi je, punce, kako je z lakoto tudi jaz ne vem. Prav hudo mi je, vendar ne vidim načina, kako pomagat Kety. Ful me čudi, da je na infekcijski taka zadeva, ampak po mojem mnenju bi ji morali dati možnost, da podoji Filipa. Takrat, ko je bil Aljoša na infuziji (ne hranilni, ampak IgG) sem ga jaz kar na stolu dojila. Sva se mal matrala, še posebej, ker so mu ravno med dojenjem merili življenjske znake, ampak nekako sva se znašla.

Žal mi je, da ne znam pomagati.

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
21.12.2007 7:33:38   
Tiamo
Dobro jutro,

hvala za odgovore, upam, da je Kety uredu..če ne bo nič napisala jo pokličem in vas obveščam. Jaz sem slabo spala, ker sem skoz študiraa, kako je šla Kety domov, ali peš ali jo je prišel M. iskat. Žal se mi je zvečer spraznila baterija, polnilc sem pozabila v službi. Bi jo šla jaz iskat, da ne bi s Filipom hodila peš, že tako je mogla na -7 stopinjah čakati na sprejem v infekcijsko user posted image  Filip je imel pa vročino. Za drugič ve, da se mora poslužiti rešilca.

Drugače sem danes bolj pomirjena zaradi mojega, včeraj je zbolel, celo noč je imel zmenke s wc školjko...verjetno je staknil tale virus, ki ga je imela violinski in moja mati.

Grem popit kavo... 

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
21.12.2007 7:35:47   
natasaxy
Jutro,

joj koliko problemov pa ravno pred prazniki. Tudi jaz bi rekla, da nisem poznavalec infuzij in podobnih zadev.

Držim pa pesti za Kety, da se zadeve čimprej uredijo. No če gresta danes domov bo sigurno lažje!!

Tole naše zdravstvo gre res k vragu. Za vse ostale stvari je denarja dovolj, vendar, da bi se pa v zdravstvu zadeve rešile pa ne. Iz leta v leto je slabše. Sej ne bomo mogli več imeti svojih dohtarjev, kdo pa bo še študiral, ko pa ve v kakšnih razmerah se dela. Katastrofa.

Resnično si želim, da bodo naši otroci zdravi in da ne bo potrebno obiskovati bolnišnic.

Danes je pri nas zadnji delovni dan, tako, da upam, da delali ne bomo kaj preveč.

Kava kliče,...se še oglasim

Neposredna povezava do sporočila: 4136
21.12.2007 7:49:23   
Tiamo
No če gresta danes domov bo sigurno lažje!!
natasa, včeraj sta šla že domov, upam, da so imeli mirno noč in da se je Kety naspala, močno držim pesti...

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
21.12.2007 8:14:48   
Pikaču
Dobro jutro!

Joj, vas že dva dni berem pa se nisem mogla prijavit, k mi je nekaj nagajalo. Zdej me pa kličejo, pa bom kasneje kaj več napisala.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
21.12.2007 8:55:57   
Tiamo
jaz pa gledam in gledam kdo je to Pikaču??? Še dobro da nisi zamenjala avatarja, ker bi ti napisala, da si temo zgrešila user posted image user posted image

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
21.12.2007 9:15:21   
nanka
Dan,
o kriza kaj se dogaja Kety, pa to ni res. Zakaj pa zapiarajo sobe na infekcijski? Kako to mislijo da ne boš mogel biti ob otroku? Naši se zmeša. Upam, da je Kety že dom in  je s Filipom bolje.

Jaz sem kupila inhalator tako da zdaj izvajava inhalacije kar doma, bolje kot v ZD, kjer čakaš eno uro z vsemi bakterijami in virusi.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
21.12.2007 9:15:46   
Nončika
Tiamo, se ti pridružujem. Prav debelo sem pogledala, kdo je Pikaču. Kaj pa avatar bo počasi postal rumeni? barva Pikačuja.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
21.12.2007 9:21:14   
Tiamo
o kriza kaj se dogaja Kety, pa to ni res. Zakaj pa zapiarajo sobe na infekcijski? Kako to mislijo da ne boš mogel biti ob otroku? Naši se zmeša. Upam, da je Kety že dom in je s Filipom bolje.

Sobe in oddelke zapirajo, ker je premalo osebja, ni sester user posted image  Ob otroku ne boš mogel biti, ker ne bo prostorauser posted image  

Naši se tudi zmeša, meni pa še bolj user posted image  men se zdi, da vse postrelim, če se kaj takega zgodi...lih ena je pisala, da je bila tam in se je ponoči ena pučka skoz jokala in so ji samo ograjco dali više, da ne bi slučajno dol padla s posteljeuser posted image user posted image  

Včeraj sem lih na diskoveriju gledala o seriskih morilcih in se je šlo o enem morilcu, ki je kot 4 mesečni dojenček, dobil eno bolezen in en mesec je bil v osami privezan na posteljo, da se ne bi spraskal...poanta je v tem, da so povedali zdraven kok je pomemben materin, človeški dotik, socializacija v prvih letih življenja in kok so lahko hude posledice, če je otrok sam in ne čuti varnosti. Tole nisem zato napial, da bi naši otroci ratali seriski morilciuser posted image , ampak samo zaradi poante: kok je važna socializacija

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
21.12.2007 9:23:11   
Tiamo
Tiamo, se ti pridružujem. Prav debelo sem pogledala, kdo je Pikaču. Kaj pa avatar bo počasi postal rumeni? barva Pikačuja.
kdo je sploh pikaču? pokemon

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
21.12.2007 9:30:13   
violinski
Živjo deklice,

Snoči sem se kar do poznega premetavala po postelji (sem zvečer pila črn čaj) in tuhtala o Kety in podoživljala svoje travme. Če sta s Filipom doma, upam da je res vse v redu, infekcije dihal pa vem, da se na infekciji bojijo kot hudič križa. Meni je ena sestra, ki mi je takrat eno neprespano noč delala družbo malo razložila zakaj – jaz sem takrat namreč celo noč doživljala napade anksioznosti, ker mi je ena stažistka pri viziti strogo zabičala, da moram vzeti Lano iz vrtca, sicer so virusi, ki jih prinese od tam lahko za Aljošo smrtno nevarni. Bila je popolnoma netaktna zdravnica in sploh ni pomislila na to, kako bo vplival tak nasvet name, ki sem se že itak tresla za zdravje svojega otroka. Sestra pa je bila faca in mi je razložila, da se bojijo samo RSV (respiratorni virus), ki se pri odraslih in otrocih, starejših od enega leta pokaže kot rahlo kihanje in izcedek iz nosa, za dojenčke mlajše od enega leta je pa lahko zelo nevaren, če se razvije. Mogoče se spomnite, ko je bil tak naval na infekcijsko kliniko (še preden smo me imele naše avgustovčke, če me spomin ne vara) in je zmanjkalo komor umetnih pljuč in so dojenčke morali prepeljati v mariborsko bolnišnico, ker v ljubljanskih ni bilo več kapacitet. No, to je bilo zaradi RSV, ki se lahko tako razvije, da je treba otroke kirurško priključit na to. Zaradi tega smo bili dolgo pozorni na Lanine prehlade in k sreči se je pri nas izteklo dobro. No, upam, da so Filipa odpustili zato ker ni v nevarnosti, hkrati pa da se kmalu pozdravi. Kar se tiče situacije na infekcijski sem pa zelo presenečena  - moja sodelavka, namreč, ki sedi točno nasproti mene je bila tam zaradi rotavirusa prejšnji teden (v soboto so ju z 22 mesečno hčerko odpustili) in je potrdila vse moje pohvale nad zdravniki in sestrami ter odnosom na infekcijski. Zato me čudi, da bi se situacija spremenila od prejšnjega tedna do včeraj.

Midva sva zaključila z najinimi medenimi tedni, poleg tega, da sva bila dva dni sama, sva še medenjake pekla, darila zavila, .... Popoldne se že veselim, ko bom spet videla svoje otroke, jutri bomo pa praznovali družinskega Dedka Mraza s tistim delom družine, s katerim običajno ne Silvestrujemo.

Pikaču, super nick!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
21.12.2007 9:37:54   
Tiamo
Violinski, upam ,da nima Filip RSV. In verjetno je padla Kety lih tako grozno smeno sester, ker sem bila tudi jaz čist frapirana, da se lahko tako grdo obnašajo. Še prijatlejica mi je rekla, da ta sestra ki dela, je uvožena in živ user posted image , da ni njena in da nemore nič pomagati.

Sem napisala SMS Kety pa ni odgovora, tako da predvidevam da spijo, vsaj upam, da spijo, ker je Kety primankovalo spanca...prejšno noč ni nič spala in prav dobro jo razumem, ker se spomnim mojih noči avgusta 2005.

Čakam na novice....

Neposredna povezava do sporočila: 4145
21.12.2007 9:43:51   
ery
Ojla...

user posted image user posted image  joj kok mi je hudo za Filipa in Kety.... Pa to ne moreš verjet kaj s edogaja v zdravstvu. Grozljivo. Tako kot je napisala natasa, za vse se najde denar, otroci in zdravje sta pa tazadnja briga. Ej sej vem, da se bom grdo izrazila, ampak postrelila bi jih...

Joj no... ja js močno upam, da bodo naši otroci zdravi.... Kar žalostna sem postala, ko to berem.... A katera kaj ve kaj je sedaj s Filipom?

Ja super Jessy, nazadnje se bomo pa res tam gor spoznale... user posted image  Kaj veš, čeprav jaz nisem dolgo... Pa prvič grem tkole pozimi v toplice in mene res ne vleče... A je fajn? najraje bi bila doma na toplem...user posted image  Oh, upam, da se mi ne bo preveč vleklo....

No s Klariko sva si že izmenjali cifri za zmenek....

Danes je pa zadnji delovni dan..Končnoooooo, ker bi drugače znorela. Itak je tako vzdušje pri nas, kot da ne bi bilo novo leto....

No grem kavo kuhat.... za ene zunanje "prišleke " user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4146
21.12.2007 10:11:50   
Nončika
Pikaču je full simpi Pokemon. je rumene barve-mam jih polno doma. in se dere PIIIKKKAAAČČČUUUU!

obvladam risanke a ne?user posted image

to je že z časov sestrine dece, pa še zdaj je aktualno.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
21.12.2007 10:15:03   
Tiamo
Pikaču je full simpi Pokemon. je rumene barve-mam jih polno doma. in se dere PIIIKKKAAAČČČUUUU!
meni so te risanke grde, a se ne tepejo skoz...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
21.12.2007 10:18:28   
Nončika
Tiamo, jaz nisem z vami od vsega začetka. kaj se je dogajalo pri tebi avgusta 2005. kar se tiče noči in bolnice. ali sem pa kaj narobe pokapirala?

danes je moj zadnji delovni dan do 31.12.2007. nažalost moram leto zaključit.

punce lepe praznike, če me slučajno več ne bi bilo do božiča na naših straneh.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
21.12.2007 10:19:43   
Nončika
samo, ta pikaču je pa z vseh strani simpi, pa še na strani dobrih, borcev za resnico je. sicer pa jaz tudi ne prebavljan nasilja, je pa prava maskotica.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?