Jessy
|
Dobro jutro! Midve z Nejo sva pravkar zlezli ven iz postelje. Se pozna, da je šla spat šele ob 22h, ker sva bili pri naših na večerji, pa se je zavleklo, ker smo se imeli tako fajn. Zdaj pije mleko in komentira glede daril. Pravi, da je božiček že prišel. Malce sem jo včeraj hecala, da ga ne bo, ker toliko časa ne gre spat. Se ji kar ni mudilo kljub pozni uri, jaz bi pa tako rada, da bi šla spat, pol pa probaš vse finte. Zdaj, ko bo popila, pa bova odvili njeno darilo. Jaz sem kupila papir v eni papirnici, pa se je tudi hotel trgati, ko si malce bolj na tesno želel zaviti, tako da je treba vse delati kot z maslom. Ne vem, kaj tolk šparajo na papirju, da delajo tako tankega. Včeraj sem ugotovila, da si bom mogla med prazniku kuhati kavo. Običajno je sama sebi nikoli ne kuham doma, ker mi je ni užitek piti sama. Moj je ne pije. Sem pa ugotovila, da me boli glava, če je ne pijem. Včeraj me je tako bolela, da sem mislila, da bo treba vzeti tableto, pol je pa moj ati skuhal kavo in ko sem jo spila, mi je v momentu vse bolečine odvzelo. Se vidi, da ga v službi kar nekaj popijem, pa sem se ga navadila. Grem zdaj v dnevno pogledat, kaj bo ratalo....