|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
24.12.2007 9:51:20   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: klarika
Jessy, ery sneži!!!!!

jessy to boš vesela, bel božič.

user posted image user posted image user posted image  To je pa res lepa novička! user posted image user posted image user posted image  Pri nas ni še nobenega sledu o snegu. Verjetno bo pozneje!

Kety, poročaj o stanju!!! Prav veliko mislim na vas in me skrbi!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
24.12.2007 10:11:58   
Tiamo
Dan,

kje sneži? Pri nas pada leden dež?

V službi imam tako gužvo, da je za znort...se vidi, da so vsi na dopustih in potem za praznike rihtajo upravne zadeve.

Evo me že kličejo...

Kety tale božič si boš pa zapomnila, a ne? Poročaj, upam da vas tale viru čim prej zapusti.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
24.12.2007 11:46:07   
Nončika
TIAMO! sneži in to kar pošteno v prekmurju. vsaj v lendavi, kjer se zdaj nahajave z Noemi je kar 10cm snega.user posted image user posted image user posted image user posted image Imeli bomo bel božič!!!!

z Noemi sma bile pri pediatru, ima neko virozo. jo boli trebušček. nismo dobili ničersar razen Caplola. seveda nasvet dosti tekočine, kar pa pri nas kar šepa.

Sveti večer bom preživela sama z Noemi, ker moj dragi D. dela in to popoldne. krasno a ne?user posted image user posted image user posted image

Ery, če pridete me pokliči in se zmenimo.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
24.12.2007 11:51:36   
Kety
Joj, kakšna noč je za nami. Mi je kar grozno, da skoz jambram, kot da imam samo jaz probleme. Današnja noč je bila po večini neprespana. Timon in mož sta prišla iz infekcijske ob polnoči. Timon je bil še kar priden, sicer se je parkrat zbudil, 1x mu je dal mož ponoči še svečko. Filip pa se je zbujal na 1 uro in jokal, ker ga je črvičilo po črevesju. Tako mu je ropotalo, da se je slišalo v drugo sobo. Vseeno se je kar nekajkrat dojil, zjutraj pa se je pokakal in sicer živo rumeno in malo sluzasto. Pomoje gre na bolje, glede na to da blato ni več zeleno,....ne vem!

Filip spet noče jest, ne vem zakaj ponoči je, podnevi pa noče. Zdej si vsakič poskusim še izčrpat preostanek iz tiste dojke, kjer neha jest, ker drugače mi bo pa res mleko čisto preshnilo. Upam, da mi ga uspe obdržat.

Sem mu pa včeraj dala dve žlički korenčkove juhice. Samo za okus! Danes ponovim vajo.

A ima katera idejo, kaj naj dam Timonu za jest da bo  jedel. Že dva dni ni dal nič v usta. Zdele sem mu naredila banano in korenček + grisine, pa čakam, da malo oksidira, da zapira. 

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
24.12.2007 12:07:00   
Tiamo
Joj, Kety se mi kar orng smiliš..revčki ste vsi!

Za Timona naj te ne skrbi, poskrbi samo da bo dosti pil. Demi, se spomnim, po infekcijski, še dva dni nič jedla, edino kar je konzumirala so bile bobi palčke in po njih seveda tudi veliko pila.

Pravijo, da lahko ponudiš tudi malo cocacole brez mehurčkov.

Filip je pa revček, groza, se spomnim na krče...

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
24.12.2007 12:28:40   
Pikaču
Kety, kaj pa prežganko? Upam, da nisem mim usekala s tem predlogom. Pa še malo tekočine bo dobil.

Vsem bolančkom user posted image , da se čimhitreje pozdravite.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
24.12.2007 14:19:20   
Kety
Timon je pojedel 4 žličke kašice in takoj zbruhal. Pit noče!!! Filipu sem pol ure tiščala flaško z mojim mlekom v usta in stiskala cucelj, da mu je steklo v grlo. Groza, kam to pelje????

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
24.12.2007 14:43:30   
Nončika
kety, kriza, kriza. samo, da se ti ne zlomiš, samo da vidva z tvojim zdržita. prav gotovo si boš letošnji božič zapomnila.

Držim ti pesti in mislim na vas.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
24.12.2007 14:54:23   
Tiamo
V Lj sneži user posted image user posted image user posted image   Kety, groza in še enkrat groza...dej Timonu samo tisto kar rad je...bobi palčke imaš?? Demi je z bobipalčam začela in za pit sem ji dajal samo ledeni čaj od Uniona, kot so mi naročili na infekcijski. Drži se, če ti bo težko pokliči!!!!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
24.12.2007 14:56:12   
violinski
Kety, ne jima dajat korenčka ali korenčkove juhice, ju bo še bolj pognalo. Boga Kety, saj si čisto zmahana. Poskusi dati rižolino obema. Dokler Timon bruha, je sigurno še dehidriran. Karkoli mu daš, mora piti po žlički. Eno čajno žličko, čez 10 minut še eno in tako naprej.

Vmes sem se spomnila, da bo Benjamin od Petri jutri star eno leto. Glede na to, da me jutri najbrž na RR ne bo, vama, Petri, že danes želim vse najboljše in najlepše za prvi rojstni dan in čestitke za obletnico poroda!!

Vsem skupaj pa srečen Božič!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
24.12.2007 15:56:14   
Jessy
Kety, še vedno mislim na vas in še enkrat vam želim, da čim prej okrevate. Drugače pa so ti punce že fajn svetovale za hrano. Ko je driska ali pa bruhanje, je potrebno jesti suho hrano, kot so bobi palčke, grisini, prepečenec. Palčke so še najboljše, ker imajo gor tudi sol, ki zadržuje vodo v telesu. Za pitje pa je priporočljiva pijača, ki vsebuje natrij. Tega najdeš ogromno v hrvaški vodi Jamnica, v naši pa v radenski.
Proti driski je dober tudi riž! Če ga ima rad, mu ga ponudi.

Še dobro, da imamo Violinski, da nas spomni na praznovanja! Jaz sem popolnoma pozabila, da je lani v tem času rodila Petri! user posted image  torej, tudi od mene vse čestitke Benjaminu za prvo svečko! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem imela danes pester dan z nakupovanjem daril. Se mi je kar kravžljalo od gužve, ampak mi je nekako uspelo. Zvečer bom zavijala, ponoči pa bo prišel Božiček in pustil darilca pod smrečico. user posted image

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
24.12.2007 15:59:32   
nanka
Kety ne sili Timona s hrano, samo pije naj, kaj sladkega kar ima rad.

Benjamin tudi mi ti želimo vsenajboljše z  rojstni dan.

Punce lepe božične praznike vsem vašim družinam, Kety vam pa naj se zdravje čimprej vrne.

Počasi grem pripravljati večerjo.

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
24.12.2007 16:00:33   
nanka
Aja še nekaj sem pozabila , Zoja je prišla k sebi in jo bom komaj nahranila. Je, je in je juhu, življenje je lepo.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
24.12.2007 21:09:32   
Kety
Punce moje, želim vam čudovite Božične praznike....lepo praznujte v krogu svojih najbližjih.

Petri, Benjaminu želimo vse najboljše ta 1. svečko!

Pri nas pa ni nobenega napredka!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
24.12.2007 22:11:17   
Jessy
user posted image user posted image user posted image  za Zojo!user posted image user posted image user posted image  Prav rada bi ploskala tudi Filipu in Timonu, pa jima lahko zaželim le zdravja, mamici in očiju pa veliko živcev in energije!

Tudi jaz vam želim vesel božič!
user posted image

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
25.12.2007 0:09:57   
Jessy
No, pa je že božič! Nekatere ste pravkar pri polnočnici, jaz pa več ali manj na WC-ju, ker me že ves večer nekaj driska daje. user posted image  Upam, da ne zbolim!
Drugače sem pa pravkar končala z zavijanjem daril. Sem porabila skoraj 2 uri zanje. Ne vem, kaj sem mečkala.
Zdaj pa me čaka še tuš in upam, da noč brez obiskovanja WC-ja.
Lahko noč in vesel božič!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
25.12.2007 9:10:53   
Tiamo
Vesel božič user posted image  Benjaminu vse naj naj Kety želim vam veliko zdravja, tebi pa potrpljenje in moči, da prebrodiš tole bolezen, ki va je napadla. Jessy vidim, da se boš pridružila klubu obolelih. Začne se z drisko, upam, da bo pri tebi trajala samo en dan. Ja, nanka, super prazniki, juhej juhej!! Mi gremo danes po vsej verjetnosti, če ne bo dežja v center gledat lučke, malo na štante..verjetno bomo šli jutri, sem lih pogledala in jutri začne Dedek mraz svoj sprevod ob 17 uri user posted image
 Imamo pa veze poznam kočijaša, hehe, mogoče dobimo kak bombon več.  Jessy jaz sem včeraj skor živčenga fasala zaradi zavijanja daril. Sem kupila en user posted image  papir k se mi je trgal, ko sem ga prepognila in tako so bolj čudno zavita darila.  Grem popit kavo, Demi še spi user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
25.12.2007 9:40:50   
Jessy
Dobro jutro!

Midve z Nejo sva pravkar zlezli ven iz postelje. Se pozna, da je šla spat šele ob 22h, ker sva bili pri naših na večerji, pa se je zavleklo, ker smo se imeli tako fajn. Zdaj pije mleko in komentira glede daril. Pravi, da je božiček že prišel. Malce sem jo včeraj hecala, da ga ne bo, ker toliko časa ne gre spat. Se ji kar ni mudilo kljub pozni uri, jaz bi pa tako rada, da bi šla spat, pol pa probaš vse finte. user posted image  Zdaj, ko bo popila, pa bova odvili njeno darilo.

Jaz sem kupila papir v eni papirnici, pa se je tudi hotel trgati, ko si malce bolj na tesno želel zaviti, tako da je treba vse delati kot z maslom. Ne vem, kaj tolk šparajo na papirju, da delajo tako tankega. user posted image

Včeraj sem ugotovila, da si bom mogla med prazniku kuhati kavo. Običajno je sama sebi nikoli ne kuham doma, ker mi je ni užitek piti sama. Moj je ne pije. Sem pa ugotovila, da me boli glava, če je ne pijem. Včeraj me je tako bolela, da sem mislila, da bo treba vzeti tableto, pol je pa moj ati skuhal kavo in ko sem jo spila, mi je v momentu vse bolečine odvzelo. Se vidi, da ga v službi kar nekaj popijem, pa sem se ga navadila.

Grem zdaj v dnevno pogledat, kaj bo ratalo....

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
25.12.2007 11:15:50   
Jessy
Kosilo je že skoraj kuhano! Neja je uživala pri odpiranju darila. Zelo je bila vesela zobne paste, sestavljanke, povštrčka z motivom medota in svetleče žogice. To jo je najbolj navdušilo. Zatem pa ji je bil všeč še šampon, gel za tuširanje in slikopis o Božičku. Čokolade tudi povohala ni. user posted image

Moja driska se je popolnoma umirila. Zgleda, da je bilo le prehodno - še sreča!

Kety, kako je pa danes z vami? Kaj pa Zoja? Še pridno papca?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
25.12.2007 14:03:39   
Pikaču
Vesele božične praznike vsem skupaj in lepo praznujte. Tudi mi smo včeraj imeli božično večerjo, ki smo jo združili z bratovim rojstnim dnevom, je blo tko luštno, da je Ema šele ob 23 zaspala v avtu na poti domov. Danes je spala do 8:30.
Smo pa šle danes v cerkev jaslice pogledat, je bla čist navdušena pa še eno svečko smo šle prižgati.

Božiček je nas obiskal že včeraj, je bil zelo bogat, Ema je dobila zvočnega telebajska Lili, pa piščalko, pa plastelin z modelčki, pižamo,.... Veliko veliko čokolade in bonbonov. Priden božiček.

Grem zlagat perilo user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
25.12.2007 17:25:49   
nanka
Dan,
tako pa smo preživeli božični dan, ni bil nič posebnega, tako kot vsaka nedelja. Družinica je bila pri maši, jaz sem skuhala kosilo, potem pa cel popoldne filmi,filmi in še enkrat filmi.

Ja Jessy, Zoja je , da jo je kar užitek gledati. Hvala za recept za ribe. Kupila sem file postrvi in sem jih pripravila tako kot si svetovala. Je bilo še kar dobro, bom še kdaj ponovila. A rakce tudi kaj pripravljaš? Kakšen recept prosim.

Z Zojo sva bili malo zunaj na snegu, pa jo je zeblo, tako da va se kmalu pobrale noter.

Zdaj grem pa knjigo brat. Pri nas pa ne hodi božiček, ampak odpiramo darila,ki so že pod jelko na silvestrovo.

Lep večer

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
25.12.2007 20:12:12   
Kety
Lep božični pozdrav!

Me veseli za Zojo, Super Nanka, da je bolje in da tako rada je. Tudi jaz bi rada to videla pri mojih dveh.

Čeprav moram rečt, da je Timon danes 100% bolje. Ponoči nisem nič spala, ker je imel Filip ful težave, sem ga celo noč prenosila, saj ko sem ga hotela odložit v posteljo, se je takoj zbudil in začel jokat. Groza. Da ni moglo bit slabše, je ponoči zbolel tudi mož. Dobil je vročino in drisko. Tako sem imela nočno dežurstvo samo jaz. Vse pol ure sem hodila k Timonu in mu dajala pit par požirkov. Je hotel več, ampak mu nisem upala dat, da ne bi bruhal. Zjutraj sem nad Filipom obupala in mu ob 5ih zjutraj dala kar pol svečke, ker ga je očitno nekaj močno matralo in je potem zaspal do 7ih. Vsaj nekaj!

Timon  jpa pride ob 7ih zjutraj k meni in mi reče; mami, pejva papat! Me je kar vrglo iz postelje. Si je zaželel pečeno jajce in ga v resnici tudi pojedel 3/4. Pa tudi pil je. Tudi opoldan je sam prisedel k meni in pri meni jedel ješprenj, potem pa je takoj zaspal in spal 5ur. Vmes sta prišla moja starša, ker sem bila jaz tako skurjena, da sta malo prevzela Filipa, ampak se je večino časa jokal, tako, da si nisem nič odpočila. Me ful pečejo oči. Ne vem, ali od neprespane noči ali od prehlada.

Filip še vedno ne sprejme flaške. Pri meni iz obeh dojk dobi slabih 100g po dooooolgem dojenju. Komaj sem mu danes 1x dofilala aptamil, ker se tako joka zraven, da se mi srce para.

Grem poskusit malo poležat!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
26.12.2007 10:16:10   
Jessy
Dobro jutro!

Spet sva spali do 10h! user posted image  Imamo res ta prave praznke, ker lahko dolgo spimo! user posted image  Zagotovo v toplicah ne bomo toliko spali, ker bomo vsi trije v isti sobi, pa še rolet ni, tak da kakšne hude teme ne bomo mogli narediti, kot jo lahko doma, tako bomo posledično tudi prej pokonci. ampak, bo že!

Kety, me veseli, da se vam končno obrača na bolje. Zdaj je Timon, kmalu bo Filip, možek je pa že tako dovolj "velik", da ve, da je treba piti, tako z njim ne bo problemov! Kako pa je s tabo? Si se ti pozdravila?
Nanka, tudi za Zojo sem vesela, da spet lepo je! user posted image  Za rakce ti ne vem nobenega recepta povedati, ker teh pa doma res še nikoli nisem pripravljala.

Grem zdaj skuhat eno kavico, potem se pa počasi lotim pakiranja, da ne bom spet pozno v noč pakirala.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
26.12.2007 11:33:25   
petri85
O, hvala vsem ki ste se spomnile na našega Benjamina! Smo imeli včeraj polno hišo povabljencev in je bilo luštno! Sta pa spet oba, tako slavljenček, kot tudi David dobila cel kup dariluser posted image ...ne vem, kdaj jih bomo ukrotil pri pretiravanju glede dariluser posted image  Vam pripenjam še slikico našega enoletnikauser posted image

user posted image

Kety, res škoda, ker ste zboleli ravno čez praznike, ampak je pa res, da danes tem rota, adeno, entero virusom ne uide skoraj noben otrok, pa če je doma ali v vrtcu. Sem vesela, da vam gre na bolje! Drgače, pa morda še vedno lahko Timonu daš za pit (tudi mož) Isosport, isostar, ker vsebuje veliko soli in elektrolitiov, ki se je jih izgubi pri driskanju in bruhanju...nas je prav zagoto ravno to rešilo bolnice pred 1 mesecem!

Naša dva sta trenutno kar zdrava (trkam), tako, da gremo danes malo v Ljubljano pogledat stojnice pa okrasitev, če se nam bo dalo. Jutri delam, potem pa se do 1. delovnega dne v novem letu prostauser posted image

Nanka, super, da Zoja tako lepo je! A ti se v redu počutiš? Kaj slabosti?

Pikaču, res sem zgrožena nad dejanjem delodajalcev tvojega možauser posted image  Upam, da ga po praznikih čaka lepša služba! te dni pa le poizkusite malce odklopit to neprijetnost in lepo praznujte!

Jessy in Ery, lepo se imejte na oddihu!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
26.12.2007 12:41:08   
tina104
Benjaminu tudi jaz želim vse najboljše za 1. rojstni dan!user posted image user posted image user posted image
Kako je lušten! Meni so blontni fantki tako všeč! Mogoče, ker imamo enega takega doma.user posted image

Jessy in ery, vama želim čim lepše počitnice!

Tudi pri nas je sneg, sicer ne zelo veliko, ampak za igro na negu je čisto dovolj, čeprav včeraj Aljaž ni bil preveč navdušen in je kar hitro rekel, da gre noter.

Kety, čeprav berem, da je boljše, še ti jaz napišem, kaj je nam zdravnik nazadnje svetoval ob driski - prvi dan nič kaj jest, samo piti, piti, piti.Zvečer že lahko dobi postano naribno jabolko. Drugi dan lahko dobi lahko hrano - še vedno jabolka, prepečenec, prežganko, riž. Izogibat se mčnim izdelkom, sestra je dodala, da če že, naj pije sojino mleko. No, naš Aljaž ravno vsega tega ni hotel jest. Si je zaželel smokije, sir, čokolino, hrenoke, puding.  Same prepovedane stvari torej. Pa sem mu dala, res pa v majhnih količinah.  Zraven je pil vodo in čaj iz suhih borovnic. Samo on ni bruhal.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?