Jessy
|
Ja, punce! Kaj pa je zdaj to? Včeraj tako lepa novička, danes pa same slabe berem! Najprej o Tii, zdaj pa še o Kety! Pa to ni res! Najprej držim pesti za Filipa, da mu ni hujšega! Se mi pa smilita oba, ker vem, kaj ju čaka! Tiamo, poročaj, ko kaj izveš, pa lepo ju pozdravi! Tiamo, očitno si bila včeraj res zelo razkurjena na svojo mamo, čeprav sem prepričana, da ko stvar malce prespiš, morda ni tako kritična. Zagotovo pa vso situacijo sama najbolje poznaš! Žalostno je, da se komer koli dogajajo take stvari, ampak če se, kaj dosti res ne moremo pomagati. To je v glavi tvoje mame in dokler se sama ne bo spremenila, ji tudi vi ne boste mogli pomagati, pa čeprav ji poveste kar se gre. Drugače pa menim, da je prav ravnala, ko je Demi dala v posteljico za čas cigarete. Tam je bila zagotovo najvarnejša. Tebe je verjetno razjezilo to, da ji ni namenjala časa in pozornosti, ko je bila tam. In prav imaš, upravičeno si jezna nanjo, če ne more niti 1 ure zdržati brez cigarete in se posvetiti vnukinji. Kakor koli že, upam, da boste stvari lepo zgladili in da boste lahko svoji mami kako pomagali. Ery, očitno bomo vse tri (ti, Klarika in jaz) ob istem času na istem mestu. Moravci so tudi čisto blizu Lendavi. A se bomo gor dobile, ko pa se tu ne moremo, al kaj? Tina, bravo za Aljaža, da se je odločil za spanje! Moram reči, da se tudi mi vse redkeje zbujamo ponoči - le še 1x na teden ali na 14 dni. Upam, da tako ostane ali pa se še izboljša! Klarika, ko sem prebrala, da vas je zametlo, sem res pomislila na sneg. Ko smo že pri njem....ali ga imate kaj? Natasaxy, vidim, da tudi vam ni prizanešeno s trmarjenjem. Kako je to res grozno, da ti nekje trmari in hoče uveljavljati svojo voljo. Verjamem, da si ponorela v avtu. Ampak, imamo upanje, da se bo z leti stanje izboljšalo, kajne? Sladkega pa Neja tudi ne mara, z izjemo bonbonov....pa kako kinder čokoladico tudi poje, piškotov ali kaj drugega pa ne mara. Še za pitje ima raje vodo kot sok. Jaz grem pa danes na službeno zabavo. Začnemo ob 19h z večerjo, nato pa sledi zabava ob živi glasbi. Jaz bom najdlje do 2h, ker moram zjutraj v službo (od 7.30 do 12.15), potem pa še ob 16h ponovno nazaj, ker imamo še popoldansko dobrodelno prireditev. Imejte se lepo!