Tiamo
|
Dobro jutro, danes sem čist . Spala sem slabo, me je malo psiha dajala, ampak ne zaradi traum po še enem ... Včeraj sem šla, predno smo šli v vrtec na čajanko, v trgovino s čevlji, sem videla in probala ene luštne škornje. Za zameček so imeli še številko, probam desnega, super gre čez moj širok gleženj, rečem naj mi dajo za probat še levega zaradi mojega deformiranega narta (še vedno imem posledice od nosečnosti), mi gre lepo čez nart, zapenjam zadrgo in nekje na sredi ustavi, gledam in ugotovim, da je zadrga pokvarjena. Tako, da sem ostala brez škornjev, ker še enih pa niso imeli Pridem do moje matere, odklenem stanovanje, moja mati kadi na balkonu, Demi pa je v prenosni posteljici in se igra!! Mi je zavrelo, matr ne more zdržati eno uro brez cigareta...sej tudi jaz kadim, samo moja mati je čisti dimnik!!! Nisem tok ponorela, sem malo kasneje k vidim, da je Demi spet imela odprto čokolado, bomobone, piškote...sem kar malo ven padla, rečem mami, pa zakaj ji daje, ker sem ji že 1000 rekla, da ji naj ne daje sladkarij, ker jih itak ne mara. Ona pa, daj o prosi in da itak potem nič ne poje, sej zato ni potrebe, da jih sploh da. Potem se spravim jest in moja mati, ki je bila prejšna dva tedna tudi najboljša prijateljica s školjko (kot violinski), reče a misliš da bi kaj jedla, me tok želodec boli...ker sem bila že čist razkurjena, ji rečem, ne ni treba, raje še eno škatljico skadi in par tabletov pojej. Nevem, če se vam že pravila o moji materi, je pač psihični bolnik in ko sem bila noseča, sem ji zabičala, da če ne neha s tableti, ne bom dala Demi v vrtec na Fužine in nikoli je ne bo čuvala. Stanje se je 80% izboljšalo z občasnimi oz. zdajle kar rednimi dnevi k se ga zadane s tabletami. Zdaj je dva tedna ni hodila iskat, ker je bila bolana in je imela 24 ur časa na dan, brez obveznosti, in pozdrav tabletam. TAke stvari me čist vržejo...potem mi še brat, ki živi pri mami pravi, da so imeli v službi zd. pregled in da je čist . Vse je narobe , pa on k je športnik, redno se ukvarja s fitnesom, samoobrambo, plezanjem, pazi na prehrano...evo to naredi stres. In vem, da je to povezano s tem k živi pri mami. To se pa ne vleče eno ali dve ali tri leta, to se vleče punce že 15let in jaz sem se mogla odselit, ker drugače bi pristala v norišnici...tudi moje depresije so posledica tega, vse kar se mi je nabiralo čez leta, mi zdaj ven udarja...tako, da po novem letu štartamo s prodajo stanovanje, mami bomo kupili eno malo stanovanje na Fužinah, kar bo ostalo bomo dali bratu, da si kupi svojega. Moj oče se itak odpove svojemu deležu oz. bi imel kak €, da pokrije - na računu. Ponoči sem bila kar org prešvicana od živcev, ampak sem malo premislila, da mi je itak le mati in da je dala Demi v prenosno posteljico, ko je šla na cigaret uredu, bolje kot da bi šibala po stanovanju in si kaj naredila. Uredu je tudi to, da je šla na balkon kadit, ker ko je Demi se ne kadi v stanovanju. Kar se tiče tablet in obnašanja, nič hrane in samo jamranje kok je bolana, jih ji bom danes napela oz. ji povedala, kar ji gre. Da naj se spet malo v roke vzame. Rečem, lahko samo to, da ko ima obveznost Demi ni zadeta, mogoče vzame kak saridon, če jo lih migrena načne...ampak se pozna če jih prejšni dan vzame, je vsa matasta, govori počasi,... Mojemu B. raje nič ne povem, ker bi čist ponoru. Evo danes sem še jaz pojamrala za vse nazaj!!!
|