|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
17.12.2007 13:51:35   
Taula
Jaz sem jih tudi iskala kot nora in jih dobila v La Vie. Imajo pa samo v bordo, črni... Je rekla, da jih nihče noče izdelovat za njih

Jaz sem jih kupila v Halo A v Polzeli. Grem jutri po nove. Ima La Vie tuudi zimske žabe..bolj debele? Kake so pa cene?

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
17.12.2007 14:28:44   
TamaraJ
Kupila sem 60 denske. Ne vem pa po koliko so, ker se je moja mami zagrebla za plačat. No, kupila mi jih je mami user posted image  in mi jih bo zavila za novo leto, ker nič kao ne rabim in nima idej. No, žebe pa rabim in se je zagreblauser posted image . Se bom pa delala presenečeno user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
17.12.2007 14:35:00   
Taula
Super presenečenje.user posted image
Nama no. user posted image  bo naša mami dala na NL ovčko-kožušček za v voziček, da je ne bo zeblo. Ampak ''nič'' ne vemo o tem. Prvi vnuk, se vidi.user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
17.12.2007 14:37:27   
aurora28
Hvala vam. Za žabe sem vsepovsod spraševala in nikjer nisem našla črtastih, z vzorci ali kakšnih bolj veselih barv user posted image user posted image , so imeli samo črne, sive, kožne...tako, da sem si kupila potem ene brez stopal, ki so v sivo črni barvi in ene črne s stopali v H&M.

Taula sem klicala v trgovino Popek in jih na žalost nimajo, je celo prodajalka rekla, da jih sploh ne delajo za nosečnice. Jaz sem pa res smotka, vedno si nekaj namislim, da bi imela in tega potem nimajo ali ne delajo več. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
17.12.2007 14:38:28   
TamaraJ
Uauuu, dobro darilo. In bo super prav prišlo na jesen in zimo, ki bo treba nogice pokrit. user posted image user posted image  Bravo babici!

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
17.12.2007 14:40:18   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Jaz sem pa res smotka, vedno si nekaj namislim, da bi imela in tega potem nimajo ali ne delajo več. user posted image

Delajo se, kor da smo nosečnice redka vrsta. Grrrrr!!user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
17.12.2007 14:45:01   
Naty*
Pa še Naty* zapoznele čestitke za rojstni dan .
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Hvala Katina user posted image .

Punce glede žab...js sm zadnjič vidla, da majo za močnejše postave žabe z všitki na trebuhu (čist mimogrede na enem štantu), ampak me je prodajalc mal čudn pogledu pa reku, da to pa že ne bo za mene. No nakar sm mu razložila, da rabim za trebuščka, ker mi navadne niso več prav in je reku, da jih nosečnicam veliko prodajo. Ampak jih vseen nism kupila, ker so mel samo velike številke, mi je pa uštekalo, da bi se znale v trgovinah za močnejše najt kake pametne, ki majo všitke za trebuh. Al se pa motim?

Taula no js priznam, da so me solze kr konkrektno zalile pri tistem filmčku. Kolk mora bit en blažen občutek, ko ti dajo otročka prvič na trebuh in ko ga prvič slišiš zajokati...user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
17.12.2007 14:56:31   
aurora28
Uauu Naty dobro idejo si nam dala, na to še sama nisem poštudirala, glede na to, da sem zmožna poštudirati kakšne bedarije in zanimivosti. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
17.12.2007 15:00:51   
Kaja08
Žabe za nosečnice (in ostalo perilo) imajo v Kepici, samo za ceno pa ne vem - verjetno niso prav drage. Jaz sem si kupila navadne žabe z nizkim pasom, pa se zaenkrat še čisto dobro obnesejo. Če me pa slučajno tiščijo, pa samo na pasu naredim malo zarezico spredaj in zadaj in je odlično!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
17.12.2007 16:16:51   
špelin@
Ja, glede žab je očitno res bolj žalostno... Jaz imam rada barve in sem prav vesela, da imam vsaj ene rdeče črtaste nosečniške žabe še izpred 3 let user posted image  Takrat sem jih še dobila v LaVie po hudo zasoljeni ceni user posted image

Aja, pa povedati vam moram, da sem pred dnevi kupila prvo stvar za prihajajočo kepico: Aventovo prsno črpalko user posted image user posted image  Svojo sem pred 2 letoma prodala in mi je bilo že žal user posted image  Pri obeh pikah sem jo namreč ogromno uporabljala.

Po ogledu filmčka pa jokam kot dež - po petih izgubah... Ganjena v dno duše user posted image

Katina, glede službe si nikar ne ženi k srcu, zdaj je 100x pomembnejša tvoja kepica, drugi naj se gredo pa kar solit user posted image  Bravo za tvojega user posted image  Tudi jaz uživam, ko z veliko piko skupaj ustvarjava, zdaj je tudi moja hčerkica že tako velika, da krasno sodelujeva user posted image  Pa seveda user posted image user posted image user posted image  zate!!!

Upam, da se BOJANC kmalu oglasi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
17.12.2007 16:18:08   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08
Jaz sem si kupila navadne žabe z nizkim pasom, pa se zaenkrat še čisto dobro obnesejo. Če me pa slučajno tiščijo, pa samo na pasu naredim malo zarezico spredaj in zadaj in je odlično!

Joj, si me spomnila name user posted image  Sem tudi to prakticirala. Samo, da proti koncu nosečnosti ta zarezica postane zareza do sred riti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
17.12.2007 16:22:31   
Taula
Aja, pa povedati vam moram, da sem pred dnevi kupila prvo stvar za prihajajočo kepico: Aventovo prsno

Spelin@..jaz jo tudi gledam. No, mene je že zagrabil sindrom gnezdenja očitno.user posted image user posted image  Sem kupila že par zadevic.user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
17.12.2007 16:27:01   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Taula
Spelin@..jaz jo tudi gledam. No, mene je že zagrabil sindrom gnezdenja očitno.user posted image user posted image  Sem kupila že par zadevic.user posted image

O, poznam ta občutek user posted image  Tudi jaz sem v soboto pregledala malo morje otroških trgovin in bi kar kaj kupila, ampak se zavedam, da nima smisla, ker imam doma ogromno oblačilc in ostalih zadevic za user posted image  Kupiti bom morala edino še dudko user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
17.12.2007 16:40:19   
zalazoya
dan majčice

ste se na čvekale, mene cel vikend ni blo na forum v bistvu že od petka, tko da sem se kar na čitala, prav paše, pa še user posted image zraven.

V glavnem Naty vse najboljše za rojstni dan, upam da ste lepo praznovali.
Čmrlika in Peetrahh čestitke za uspešno opravljeno morfologijo. Jaz tud mislim, da so odstopanja normalna in da nič bat ampak uživat, če bi blo karkoli narobe bi že G povedal.
Aurora kar se brcik tiče jaz vsak dan čutim brce, tako kot praviš nežne frce, najprej sam na sredini zdej pa malo mešano kar čez cel dan.

Jaz sem kupila dvoje žabic in sicer ene v baby centru in ene v popku, so ble 12 EUR v obeh trgovinah, čist take navadne nosečniške, nič posebnega, ene vijolčne in ene črne. Je pa res da so ista številka in da so mi ene malo prevelke ene pa malo premajhne user posted image .

Drugač pa držim pesti za Majanagajo, Modrooko in BojanC. Dobro opravite danes.

Zdej pa še eno vprašanje. Mene ža par dni glavaboli mučjo, kako se lotite tega problema, pravjo da je Lekadol OK, kaj pravte ?

Moj user posted image  me že podi z neta, tko da vas počekiram kasneje.

čau

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
17.12.2007 16:46:46   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Je katera že tole videla.

Jaz sem se kar user posted image  zraven tolk je cute.user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=PZVfBc4edxk

Sej ne morem verjet, po tem filmčku me je prijelo in sem 1 uro visela na U-tubi ter gledala porodne izkušnje... Noro, kako so te variante porodov različne, ene mamice so čist mirne, ful dobr, skoraj tiho rodijo...
Pa parkrat je tudi mene kar na jok prijelo user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
17.12.2007 16:49:49   
Estrella*
Zalazoya: glavoboli? Prvo poskušaj velikoooo piti, vzami kakšen lekadol, veliko spi in ne se sekirat ter razburjat.user posted image
Kaj še...nimam več idej. Mene so mučili par dni, pa so minili z zgoraj navedenimi ukrepi. Poskusi še ti, škodit ne more!

BOJANC: Cel dan držim pestke. Oglasi se ko boš pri volji!

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
17.12.2007 17:01:42   
Aurea

Jaz tudi še nimam linea nigra, sem se tudi sama spraševala, če jo že ima katera od vas? user posted image
Nimam in upam, da se tudi v bodoče ne prikaže. user posted image

Hvala Teodoral, edino ti si mi odgovorila user posted image , bom 27.12. ko greva z mojim na pregled verjetno zavila v LJ in bom šla v specializirane trgovine vprašat za bodije.

Bodijev jaz ne maram nositi, rajši dam go malo daljše spodnje majice ali puloverčke, toliko, da mi ledvice pokrije.  

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
17.12.2007 17:24:55   
Naty*
V glavnem Naty vse najboljše za rojstni dan, upam da ste lepo praznovali.
IZVIRNO SPOROČILO: zalazoya

Hvala tud teb zalazoya, ja smo kr lepo, čeprav bi rekla, da mi je v prejšnjih letih bolj pasalo praznovat, zdej bi blo pa bolš, če bi lahko pred tv-jem ležala cel vikend user posted image .

Aja vam morm pa povedat, da od mojga atija žena dela v Lisci pa mi vsake tolk naredi kake tangice al pa modrček in sm dobila za darilo eno ful lepo spalno srajčko (tud od Lisce) pa modrček za dojenje user posted image , ma take dudike na tistem ko se pripne...tolk luškan user posted image .

aurora ja tista ideja z žabami je bla pa čist spontana, ker sm jih glih videla user posted image . Bi pa upala trdit, da bi znal met v trgovinah za močnejše večjo izbiro barvnih žab. Sej pravim, mogoče se pa motim.

Kaja08 drgač si pa js tud zarezo naredim spredaj pri trebuhu, ampak sm že sama seb tolk smešna, ko mam skoz razparane žabe tam spredaj user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
17.12.2007 17:45:20   
buccka
Zdravo!
Čestitke vsem za dobro opravljene pregledeuser posted image .
Js tud že čutim brcike, največkrat me mali/a brca v mehur, drugač pa tud okol bušija. So pa najpogostejše zvečer pred spanjem. Je pa kot da mi mišica skoz neki trza. Res upam, da so to brcike.
Najinemu sončku pa bota moja starša kupila previjalno mizo ali pa kaj drugega kar si bova s srčkom izbrala.
No lepo se imejte, se oglasim še kaj. Sedaj pa grem, ker me čaka frizerka. Je že skrajn čas, da se mal pobarvam.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
17.12.2007 18:30:15   
kodrana
čer.

danes sem imal g.p.
izmerili so mi pritisk, težo in poslušala je plodove srčne utripe. to je to. nobenega vaginalnega pregleda in tudi nič uz.
morfologijo imam 17.1. 08.
šele takrat bova spet vidla najinga sončka.

za nazaj vas nisem imela še časa brat. bom jutri.

lepo nočko.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu buccka)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
17.12.2007 18:39:15   
Taula
O, poznam ta občutek Tudi jaz sem v soboto pregledala malo morje otroških trgovin in bi kar kaj kupila, ampak se zavedam, da nima smisla, ker imam doma ogromno

Potem nisem edina. No ja..midva nisva imela nič in sva štartala iz nule. Me je ful presenetil mama, ker mi je dala pol denarja za voziček. Hvala mami.user posted image  Tako da bova s to polovico kupila še kaj za lepotičko.user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
17.12.2007 18:40:42   
Taula
Zalazoya..me je glava ful bolela po AC od živcev verjetno. Pomaga veliko piti, če ne gre druge lahko vzameš Lekadol.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
17.12.2007 19:29:23   
aurora28
Dober večer souser posted image !

Sem nazaj, sem imela danes telovadbo za user posted image in je bilo super, jutri jo imam zopet ob 17. uri. Smo se učile dihati, kako stiskati mišice medeničnega dna, kako pravilno vstati iz postelje in kako pravilno spati v postelji, da križ ne boli. To vprašanje je mene še najbolj zanimalo, poleg dihanja, ker zjutraj ko vstanem mene tako križ boli, da je to za znoret. Zdaj pa vem kaj mi je manjkalo: veliko pouštrov, še bolje je pa blazina za dojenje, sem pa še zvedela novičko, da jo imajo zdaj v baby centru znižano. Bom šla po njo. user posted image

Zalazoya glede glavobolov, kar je pri meni pomagalo je vnos večje količine C vitamina (2-3 kivija pojem in mi je takoj bolje), pa veliko pijem.

Naty tebi pa velja, da imaš privilegije in lahko dobiš Liscino perilo user posted image user posted image user posted image . Super to.

TamaraJ tebe bi prosila, ker sem opazila, da si v teh vodah user posted image user posted image ali mi lahko nekaj svetuješ. Danes sem kupila barve Glass Deco za steklo, saj si želim malo okrasiti domek. Želela bi motive rožič, ampak ker sem bolj škis v risanju bi potrebovala že narisan motiv rožice. Mi lahko svetuješ kje lahko to dobim, je kje na kakšni strani za otroke, imaš ti mogoče kaj že narisano? Sem vprašala v Mladinski knjigi, ampak imajo bolj neuporabne motive.

Sem se danes pri telovadbi pogovarjala z eno user posted image , ki je noseča 24. tednov in je rekla, da ona šele zdaj zaznava gibe otročka, da jih dolgo sploh ni čutila in se je že spraševala, če je to normalno....tako, da zdaj vidim, da nisem edina, ki nima tako izrazitih gibov. user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
17.12.2007 21:32:42   
TamaraJ

Mi lahko svetuješ kje lahko to dobim, je kje na kakšni strani za otroke, imaš ti mogoče kaj že narisano?

Bom jutri pogledala, ker imam nekaj slikic že shranjenih in ti jih pošljem na mail. Sam na hitro da vas preberem in letim spančkat, ker me je ogled LJ utrudil. pa mraz je bilo... ful.

Nočko, pa božajte svoje trebuščke in očkove vampke (jaz nimam problemov s temuser posted image user posted image )... in seveda mamice, stisnite svoje sončke k sebi. jaz hitim k mojemu user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
17.12.2007 21:45:11   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Mi lahko svetuješ kje lahko to dobim, je kje na kakšni strani za otroke, imaš ti mogoče kaj že narisano?

Bom jutri pogledala, ker imam nekaj slikic že shranjenih in ti jih pošljem na mail. Sam na hitro da vas preberem in letim spančkat, ker me je ogled LJ utrudil. pa mraz je bilo... ful.

Nočko, pa božajte svoje trebuščke in očkove vampke (jaz nimam problemov s temuser posted image user posted image )... in seveda mamice, stisnite svoje sončke k sebi. jaz hitim k mojemu user posted image

A lahko še jaz dodam en link? Ponavadi si pri iskanju predlog pomagam z guglom - vtipkam npr. flower coloring in tule je rezultat (kakršnihkoli predlog rož eno malo morje user posted image ): http://www.google.com/search?hl=sl&q=flower+coloring&lr=

Nočko user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?