|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
17.12.2007 10:08:49   
aurora28
Dobro jutro! Kmalu si bom tudi sama privoščila user posted image za dober začetek dneva. Zunaj sneži kot noro in prav fino se je sprehajat. Prej sem vzela s seboj na sprehod mojo user posted image in sva skupaj korakali po zasneženem Velenju. user posted image

Špelin@ tvoja zgodba me je zelo ganila in sem dobila kar mravljince po rokah user posted image . Sama verjamem v posmrtne duše ali kot nekateri temu pravijo duhove, ker sem tudi sama imela srečanje s svojo babico, ko je umrla in se še danes spomnem natanko kako je izgledalo. Tega me namreč ni bilo nikoli strah in moram priznati, da ob sebi vedno čutim nekega angela varuha. Spomnem se tudi, da ko sem enkrat šla k astrologinji, da mi je naredila mojo rojstno karto in ko mi jo je interpretirala (moram vam povedati, da vse kar mi je povedala se še vedno uresničuje) mi je povedala, da jaz nisem nikoli sama, ampak je vedno nekdo z menoj, ki me varuje. Ni mi povedala kdo je to, ampak je samo rekla, da imam ob sebi vedno angela varuha. Sprva sem bila resnično šokirana od njenih besed, ampak ko so se stvari začele uresničevati...vam povem da je to tak nori občutek. Za začetek vam lahko povem, da mi je po moji rojstni karti povedala kaj je moj življenski cilj na tej zemlji in ta cilj se zdaj uresničuje. user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
17.12.2007 10:21:51   
špelin@
Hvala za razumevanje, punce user posted image  Meni je včasih kar težko o tem govoriti oz. pisati, ker se zavedam, da me ima že precej ljudi za čudno user posted image

teodoral, jaz sem dosedaj na srečo izgubila le eno ljubljeno osebo - starega ata. Se pa še vedno spomnim, kako sem se proti jutru zbudila, ker sem čutila, kot bi me nekdo opazoval. In enostavno vedela, da se je stari ata poslovil user posted image  In njegova ura s kukavico, ki mi jo je podaril, se je ustavila točno na uri, ki so jo v bolnici, kjer je umrl, zabeležili kot uro smrti. Srhljivo, vem.

Po tistem sem se vrgla v duhovni svet, ampak doživela kopico neverjetno močnih izkušenj, ki so me pretresle v dno duše, kar me je tako preplašilo, da sem se zavestno "ogradila" od tega področja. Enostavno sem čutila, da nisem dovolj močna, da bi prenesla, obvladala te sposobnosti.

Vse skupaj je v meni potem spalo kakšnih 6 let, zdaj se spet zlagoma poglabljam v to, na srečo mi ob strani trdno stoji mož, ki se je prej tem rečem smejal, potem pa sam izkusil določene dogodke. Ampak zdaj sem močnejša in lahko prenesem več.

Se pa spomnim, da sem na pregled pri G, ki je potem ugotovil smrt otročka, šla s takim odporom, da sem skoraj pobegnila iz čakalnice, ampak sem to pripisovala strahu (oz. se prepričevala, da gre le za strah), čeprav sem globoko v sebi vedela, da nekaj ni v redu user posted image

TamaraJ, vidiš, točno zato jaz tako redko pišem o tem user posted image  Ker se me nekateri ljudje potem dobesedno bojijo user posted image , spet drugi pa žalijo.

Zdaj pa menjam temo user posted image

Kakšne okraske ste/boste dale na smrečico?

Naša bo pisana, tako kot vsako leto user posted image  Na njej bodo okraski iz das mase, iz slame, papirja, nekaj podedovanih prastarih bunkic (vsaka ima svojo zgodbo), poleg tega vsako leto dokupim po en nov okrasek. Ne gledam na ustrezne barve ali motive, enostavno vzamem tistega, ki "kliče moje ime" user posted image  Letos je to mala balerina iz perja.

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
17.12.2007 10:21:56   
Naty*
Jutro! Punce najprej vsem hvala lepa za čestitke user posted image ....sm se kr raznežila, ko sm brala user posted image . Tortice za r.d. nisem mela, sm pa mislila na vas, ko sem jedla pecivo user posted image ! No kot sm rekla, nisem uspela prit na računalnik, ker sva cel vikend samo kuhala in pospravljala, pa spet delala narezke pa pecivouser posted image .... Iskreno povedano imam raje, ko ima rojstni dan kdo drug, ker prideš, se naješ pa greš domov user posted image . Sm bla tolk zmatrana včeraj, da sm danes spala CELO do pol devetih! Pol smo šle pa s kužiko mal ven na snežni metež, zdej si bom pa počas eno kavico v miru skuhala user posted image .

špelin@ pri tvojem postu so mi šli pa mravljinci povsod in mislim, da so mi šli na koncu celo lasje mal pokonci. Pa to ne mislim v negativnem smislu, ampak js tud že od nekdaj verjamem v duhovne stvari in so me take izkušnje vedno zanimale. Tud js sm mela eno izkušnjo, ki sicer ni bla tolk konkretna kot tvoja, ampak za mene kr precej. Pa tud nikol nisem nobenmu razlagala, ker te večinoma pol čudno gledajo. Verjamem pa, da so eni ljudje po naravi za ta občutja bolj dojemljivi kot drugi.

Tamara js se tud ne bi mogla glih opredelit kdaj pride duša v telo... o tem pa res še nisem razmišljala, ampak mislim, da od zdej ko je blo postavljeno vprašanje, pa bom user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
17.12.2007 10:23:33   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Tega me namreč ni bilo nikoli strah in moram priznati, da ob sebi vedno čutim nekega angela varuha.

Moj dedek je rekel večkrat: živega se boj, živega. Ne mrtvega.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
17.12.2007 10:24:35   
TamaraJ
Temu se je marsikdo pomenljivo nasmehnil in si mislil svoje:

Moja mami ima tudi svojo babico ob sebi. Ko je bila stara 18 let je bila ravno v Noterdamu v Parizu in takrat je prišla njena babica (na katero je bila izredno navezana in je bila modra ženska) do nje in ji rekla, da naj je ne bo strah, saj je umrla in predvsem naj ne ima slabe vesti, ker je ni bilo ob njej. Ko je prišla mami (popolnoma umirjena neglede na smrt ljubljene babice) domov, se je klapalo vse, najbolj pa ura. Od takrat čuti njeno prisotnost v smislu tega, da ji nekdo vedno poda pravi odgovor v kritičnih momentih. Ja, mal noro se sliši, vem. Ampak moja mami je izredno modra, topla, inteligentna oseba, ko jo zelo cenim in sem ponosna, da je ona moja mami. Lahko rečem, da je moja najboljša prijateljica, saj se z njo lahko pogovarjam o vsem. Kadar je treba mi seveda poda tudi kritiko, kar je nujno.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
17.12.2007 10:25:36   
špelin@
Naty* in aurora28, hvala tudi vama. Veliko mi pomeni, da me razumeta user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
17.12.2007 10:27:50   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Kakšne okraske ste/boste dale na smrečico?

Naša bo pisana, tako kot vsako leto user posted image  Na njej bodo okraski iz das mase, iz slame, papirja, nekaj podedovanih prastarih bunkic (vsaka ima svojo zgodbo), poleg tega vsako leto dokupim po en nov okrasek. Ne gledam na ustrezne barve ali motive, enostavno vzamem tistega, ki "kliče moje ime" user posted image  Letos je to mala balerina iz perja.

modre in zlate bunkice, veliiiiiko čokoladnih balončkov (ki jih potem slastno pojemouser posted image ), glinene figurice, ki sem jih dobila v dar, papirnat srček z medvedkom od mami in tri bele golobčke. Zdaj moram dobiti še enegauser posted image .

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
17.12.2007 11:25:22   
Čmrlika
Dober dan majčice!
Lep vikend, ha? Mene je ta snegec takoooooo razveselil, kr neko praznično vzdušje sem začutila-končnooooooouser posted image user posted image user posted image Je zadnji čas, upam, da snegec ostane vsaj do božiča, če bi pa bil še za novo leto...uuu, bi blo lušno!!!
No, hvala vsem za čestitke ,za opravljeno morfo.user posted image   Tud moja user posted image  se zahvaljuje- me tako lepo brca in boksa, da je kr užitekuser posted image . Pijem kavico, mogoče bo pa kofetarka -po mami user posted image ...user posted image
No, bom še jaz napisala, kar bom znala prebrat iz m. knjižice, ker ta sestra tako kraca.......user posted image
Naj mi pa prosim katera razloži, kaj sploh vse to pomeni, sej nekaj vem, ne pa vsega.
No ,torej: prepisala bom točno tako, z vsemi oklepaji pomišljaji, črticami, tako kot ta kraca:
Pregled v 21 tednu(20+5 dni)

GV/TT/BPD- 47,3(19/5)
HC-obseg glavice-nimam vpisano?
AC-obseg trebuha-152(20/3)
FL-femur-35(20/0)
Posteljico imama spredaj,Plodovnico primerno, lego pa prečno...vse ostalo je prisotno.

Mislite, da je to v oklepajih izračun, kteremu tednu ustreza? Ker je pol po velikosti za en teden v minusu, moje dete? Je to hudo? Al bo samo drobna, kot mami?user posted image
No to je torej vse!
Modrooka,user posted image Majanagajauser posted image in bojanC- user posted image Držim pestike, pa javite se in poročajte -vse najlepše in najboljše seveda!user posted image

O duši pa- kaj pa vem, na mojo srečo , nimam nekih bližnjih srečanj s tem, še zaenkrat, in vem, da sem lahko kar vesela zarad tega...Me je pa nekaj po splavu v 12 tednu  strašansko preganjalo,in to dolgo pa neznam opisat, kaj je to bilo, ta občutja in toplina ob vsakem trenutku ko sem razmišljala zakaj je moralo tako biti??user posted image   Ampak, odkar sem spet noseča in odkar sem za 1. november ponovno prižigala svečko na polju belih vrtnic, se je pa končalouser posted image Mogoče pa sva z mojo pikico končno dobili svojegauser posted image ...
Ne bom več razmišljala o tem, je treba bit dobre volje, saj je veseli december!!!user posted image user posted image user posted image
Uživajte, pa lep dan,
BZZZZZZ

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 17.12.2007 11:26:29 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
17.12.2007 11:35:53   
TamaraJ
Čmrlika, vse te meritve izgledajo OK. Sicer bi ti tudi na pregledu kaj komentirali. Meni se tudi zdi logično, da bi tisto v oklepaju pomenilo tedne in dni.. sicer pa ne vem, nimam pojma. Mene še čaka. En teden zaostanka pa nikakor ni kritičen, saj ima vsak user posted image  svoj ritem rasti in se ne obremenjuj. Tvoja bejbika je super in bravo, za uspešno opravljen pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image .

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
17.12.2007 11:37:48   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ
En teden zaostanka pa nikakor ni kritičen, saj ima vsak user posted image  svoj ritem rasti in se ne obremenjuj. Tvoja bejbika je super in bravo, za uspešno opravljen pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image .

Točno tako je user posted image Čmrlika, uživaj user posted image user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
17.12.2007 12:01:34   
aurora28
Jaz tudi zdaj bolj pogosto čutim, ko se vležem v posteljo, da začne moj korenjak nekaj telovaditi. Sicer niso to neke brce, ampak bolj pretakanje, občasno mi malo potrka user posted image user posted image , to pa je tudi vse. Komaj čakam pregled in se ga zelo veselim, da ponovno vidim svojo bebico. user posted image

Eno vprašanje, kaj mogoče katera ve kje bi si lahko kupila bodi za nosečke? Te spodnje majice me že malo živcirajo in mi lezejo gor in bi bila zelo vesela, če bi kje našla bodi. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
17.12.2007 12:15:40   
Naty*
Čmrlika tud js mislim, da smo prišle v fazo, ko bojo naši dojenčki malo pred ali po tednih, katere mamo napisane. Ker res vsi pravijo, da se po treh mesecih razvijajo zelo različno. Konec koncev so pa tud pri porodu precej različnih velikosti user posted image

Js tud mojga mulčka vsake tolk čutim, večinoma zvečer, pa tud mal prejle sm ga...zadnjič sm bla na vajah od benda, pa je bil skoz pri miru, pol so pa na koncu en ful rock zaigral (js sm sicer sam sedela pa poslušala) in me je totalno zbrcu user posted image . Sigurno bo tud najin mali glasbenik user posted image .

Eno vprašanje za tiste, ki mate že večje pikice doma....kdaj se brce čutijo tud navzven? Se pravi, kdaj bo lahko ati čutil brcike z roko user posted image ? Je reku, da se morm obvezno pozanimat user posted image .

Pa še eno vprašanje za vse...zadnjič sem nekje brala, da se lahko v 16. al 17. tednu pojavi temna črta preko trebuha (linea negra) pa me zanima, če se je kateri že pojavila? Men se namreč ni...a to se vsem, al samo nekaterim?

špelin@ glede jelke bova mela midva na smrekici srebrne pa temno modre bunkice, ker barvno tko tud paše v najino dnevno sobo user posted image . Kake čokoladke pa piškoti pa pri naju ne pridejo v poštev zarad kužke...vse kar ima vonj po užitnem, bo našla, pa tud če je trikrat zapakirano al pa postavljeno na metru višineuser posted image . No sej ni smešno, ko sva jo mogla že na pumpanje želodca zarad tega peljat user posted image ...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
17.12.2007 12:29:21   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Eno vprašanje za tiste, ki mate že večje pikice doma....kdaj se brce čutijo tud navzven? Se pravi, kdaj bo lahko ati čutil brcike z roko user posted image ? Je reku, da se morm obvezno pozanimat user posted image .

Se spomnim, da sva bila ravno na morju s še enim parom in smo šli malo ven zvečer. Sedeli smo v neki restavraciji in gledali predstavo enega čarovnika. Takrat se je začela akcija na veliko in sem prijela njegovo roko in jo položila na trebušček. In je ful čutil. Konkretne brce. Takrat sem bila nekje konec 5. meseca, začetek 6. Je pa po moje tudi odvisno, kje ga nosiš in koliko imaš kaj oblogic okoli trebuščka. Tiste, ki nosijo spredaj in imajo malo ali nič oblogic znajo čutiti prej. No, po moje

Pa še eno vprašanje za vse...zadnjič sem nekje brala, da se lahko v 16. al 17. tednu pojavi temna črta preko trebuha (linea negra) pa me zanima, če se je kateri že pojavila? Men se namreč ni...a to se vsem, al samo nekaterim?

Meni se je v prvi nosečnosti kar hitro in je postajala vedno bolj intenzivna proti koncu. Zdaj se mi zudi pozna. Spodaj od popka proti sramni kosti se mi je rahlo poznala tudi ko nisem bila noseča. Zdaj v nosečnosti se mi je pojavila še zgornja, spodnja pa je močnejša. Pa ne skrbi, se ti bo že še poznalauser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
17.12.2007 12:31:56   
Taula
brce čutijo tud navzven? Se pravi, kdaj bo lahko ati čutil brcike z roko ? Je reku, da se morm obvezno pozanimat .

Midva sva prejšnji teden..18 teden čutila brcike preko trebuha občasno. Ko sem zvečer ležala in je brcala, je oči malo po trebuhu pobožal in brcnila je še bolj. Je rekel da je čutil. Ni pa to vsaka brca bila..samo če je konkretno namerila. user posted image  Predvidevam da bodo brcike vsak dan močnejše.

Črte jaz še nimam.user posted image

Jaz sem sedaj eno bedarijo naredila..se mi je ful luštal mlečni riž in sem ga šla iskati v hladilnik. Jem in se mi zdi, da je čuden okus. Valda ker je včeraj poteke rok uporabe.user posted image  

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
17.12.2007 12:33:58   
Katina
Po krajšem premoru se spet oglašam. Na hitro sem preletela zamujene strani, vidim da ste imele veliko zanimivih debat, ker pa nisem čisto na tekočem raje ne bom komentirala.

Mogoče samo zadnjo debato o dušah ipd. Jaz konkretne izkušnje sicer nimam, me pa že od rosne mladosti zanima vse v zvezi z mejnimi vedami. Mogoče ste tiste, ki ste izkušnjo doživele bolj intuitivne. Drugače se pa tudi jaz spomnim, da sem imela v prejšnji nosečnosti neznanski strah iti na NS, podzavestno sem vedela da nekaj ni OK. Zanimivo, da me tokrat ni bilo skoraj nič strah, kljub slabi izkušnji pred pol leta. kar se tiče varuhov pa le to. Jaz sem prepričana, da imam angela varuha - mojo staro mamo - kljub temu, da me nikoli ni "obiskala" in da je ne čutim kot prisotnost. Večkrat se v težavah obrnem k njej s prošnjo po pomoči in zaščiti.

Drugače pa sem imela zadnji teden zelo stresen, doletele so me boleče in slabe novice iz službe. Najbolj pomembno je, da mi je moj user posted image zagotovil, da mi bo stal ob strani ne glede na to kako bom na te novice reagirala. Na moje presenečenje mi je prinesel tudi šopek rož, ker ve da sem rada v njihovi družbi, da bi me razveselil.

Drugače pa stiskam pesti za BOJANC, ki je verjetno že na poti domov po AC. user posted image user posted image user posted image . Srečno!
Čestitke pa tudi vsem, ki ste imele GP in ste jih uspešno prestale.
Zelo vesela pa sem, da lahko čestitam prvim majčicam za uspešno opravljene MF. Bravo!user posted image user posted image user posted image , verjamem, da sta bili v user posted image , ko sta lahko opazovali vajine user posted image . No, kmalu bomo vse na tem, da se vam pridružimo. Komaj čakam, da bo za vsemi uspešno opravljena MF in se bomo posvetile bolj posvetnim stvarem (nakupovanje otroške opreme in oblačil).

Pa še Naty* zapoznele čestitke za rojstni danuser posted image .

No, mi smo včeraj postavili smrekico (že cca 15 let imamo umetno) in jo letos za spremembo okrasili v rjavo-zlatih tonih. Polovica voščilnic je že pripravljena za oddajo na pošto, polovico pa moram še dokončati - kot vsako leto izdelam čestitke sama in si navadno tudi izmislim tekst. Letos je na naslovni strani jelenček Rudolf narejen iz flisa. Da je bilo prednovoletno vzdušje popolno sva včeraj s user posted image pekli piškote. To je seveda šele začetek, ker bi jih rada letos napekla več različnih vrst. V tem obe zelo uživava, zraven poslušava božične napeve in se veseliva najinih izdelkov. Sedaj je že tako velika, da mi je v veliko pomoč pri delu, pa tudi spretna je.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
17.12.2007 12:36:45   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: Taula
eno bedarijo naredila..se mi je ful luštal mlečni riž in sem ga šla iskati v hladilnik. Jem in se mi zdi, da je čuden okus. Valda ker je včeraj poteke rok uporabe.user posted image  

ne sekiraj se. Vsi mlečni izdelki imajo vsaj kakšen dan rezerve. Tako, da ni panike.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
17.12.2007 12:39:12   
Taula
Katina....sem te že pogrešala.user posted image Sem razmišljala o Bojancu in tebi, ker boš kmalu dobila user posted image user posted image

Za službo se pa ni vredno sekirati.user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
17.12.2007 12:44:59   
TamaraJ
Katina super, da si se oglasila. Si bila skoraj med pogrešanimiuser posted image user posted image .

Ne sekiraj se zaradi službe, ni vredno. Še posebno zdaj, ko si nosečka. Jaz sem enkrat prišla do meje in takrat sem si rekla: ma jebe se meni za to firmo. In od takrazt delam bolj sproščena in tudi odnos sodelavcev se je spremenil. Zakaj natančno?? Paše pauser posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
17.12.2007 13:15:53   
Estrella*
Čmrlika!

MerE tvoje user posted image  so popolnoma normalne. Podatki v oklepajih so predvidena starost glede na posamezni podatek
1. podatek GV TT-BDP: razmerje med razdaljo teme trtica in premeron glave kaže na starost plodu 19t5d. Kar je v meji +-14 dni je vse OK tOREJ BREZ SKRBIuser posted image user posted image
Aurora: Nimam pojma kje bi ga imeli. Edino mesto je dobro založena nosečniška trgovina
Naty: Meni se je v 1 nosečnosti lines negra pojavila kar precej zgodaj , okoli 11 tedna. Sedaj pa ne duha ne sluha o njej.
Brce na površini trebuha pa so bile vidne po 25 tednu. Mogoče nisem bila prej toliko pozorna na touser posted image

Taula: če je mlečni izdelek v hladilniku na primerni temeraturi je uporaben še najmanj teden dni po preteku roka. Imaj zelo veike varovalke kar se tiče roka uporabnosti.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
17.12.2007 13:24:31   
Taula
Je katera že tole videla.

Jaz sem se kar user posted image  zraven tolk je cute.user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=PZVfBc4edxk

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
17.12.2007 13:40:04   
TamaraJ
Jao, kako se pa meni vleče danes... Sem če zel net prebrskalauser posted image user posted image . Danes shranjujem samo neke velike file in ko mi računalnik shranjuje eps file, traja tudi po pol ure. In hvala bogu sem lahko vsaj na netu, ker ne papca preveč spomina. Drugače pa v strop gledam. Ven bi šla, na sneg. Tako lepo izgleda, smrk. Pa Timčka bi šla okepat (nazadnje je on meneuser posted image ).., pa nekaj kašlja zadnje dva dniuser posted image .

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
17.12.2007 13:44:19   
aurora28
Kako lepo, tudi meni so kar solze spolzele po licih user posted image .
Jaz tudi še nimam linea nigra, sem se tudi sama spraševala, če jo že ima katera od vas? user posted image

Hvala Teodoral, edino ti si mi odgovorila user posted image , bom 27.12. ko greva z mojim na pregled verjetno zavila v LJ in bom šla v specializirane trgovine vprašat za bodije.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
17.12.2007 13:48:58   
TamaraJ
aurora... sem najbrž spregledalauser posted image . Jaz imam bodi, ampak sem ga dobila og kolegice. Ga je pa kupila pri nas, pa ne vem v kateri trgovini. Mislim pa, da si ti omenjala, da nikjer ne najdeš nosečniških žab.. Jaz sem jih tudi iskala kot nora in jih dobila v La Vie. Imajo pa samo v bordo, črni... Je rekla, da jih nihče noče izdelovat za njihuser posted image . Barabe, kot da ni nosečnicuser posted image . Si jih ti zasledila še kje drugje? Jaz bi še kakšne druge barve.. Bom pa vprašala kolegico, kje je kupila body. Sporočim

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
17.12.2007 13:50:05   
Taula
Za bodije poglej v Popku. Tam imajo user posted image  perilo in verjetno tudi to. Sej lahko pokličeš in vprašaš.

Tel 080 24 56

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
17.12.2007 13:51:16   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Je katera že tole videla.

Jaz sem se kar user posted image  zraven tolk je cute.user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=PZVfBc4edxk

Suze na oko... Ja, res je, kakšen čudež je novo življenje. ganljivo...

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?