Čmrlika
|
Dober dan majčice! Lep vikend, ha? Mene je ta snegec takoooooo razveselil, kr neko praznično vzdušje sem začutila-končnooooooo Je zadnji čas, upam, da snegec ostane vsaj do božiča, če bi pa bil še za novo leto...uuu, bi blo lušno!!! No, hvala vsem za čestitke ,za opravljeno morfo. Tud moja se zahvaljuje- me tako lepo brca in boksa, da je kr užitek . Pijem kavico, mogoče bo pa kofetarka -po mami ... No, bom še jaz napisala, kar bom znala prebrat iz m. knjižice, ker ta sestra tako kraca....... Naj mi pa prosim katera razloži, kaj sploh vse to pomeni, sej nekaj vem, ne pa vsega. No ,torej: prepisala bom točno tako, z vsemi oklepaji pomišljaji, črticami, tako kot ta kraca: Pregled v 21 tednu(20+5 dni) GV/TT/BPD- 47,3(19/5) HC-obseg glavice-nimam vpisano? AC-obseg trebuha-152(20/3) FL-femur-35(20/0) Posteljico imama spredaj,Plodovnico primerno, lego pa prečno...vse ostalo je prisotno. Mislite, da je to v oklepajih izračun, kteremu tednu ustreza? Ker je pol po velikosti za en teden v minusu, moje dete? Je to hudo? Al bo samo drobna, kot mami? No to je torej vse! Modrooka, Majanagaja in bojanC- Držim pestike, pa javite se in poročajte -vse najlepše in najboljše seveda! O duši pa- kaj pa vem, na mojo srečo , nimam nekih bližnjih srečanj s tem, še zaenkrat, in vem, da sem lahko kar vesela zarad tega...Me je pa nekaj po splavu v 12 tednu strašansko preganjalo,in to dolgo pa neznam opisat, kaj je to bilo, ta občutja in toplina ob vsakem trenutku ko sem razmišljala zakaj je moralo tako biti?? Ampak, odkar sem spet noseča in odkar sem za 1. november ponovno prižigala svečko na polju belih vrtnic, se je pa končalo Mogoče pa sva z mojo pikico končno dobili svojega ... Ne bom več razmišljala o tem, je treba bit dobre volje, saj je veseli december!!! Uživajte, pa lep dan, BZZZZZZ
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 17.12.2007 11:26:29 >
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|