|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
18.12.2007 13:51:14   
TamaraJ
Ne rabiš skenirat. Ti jaz pošljem MK, ki sem jo mislila stran vržt. Pri zadnji  nosečnosti mi jo je takoj dala, potem je bil pa ss in je načeloma prazna (razen podatkov na prvi strani, ki jih je prepisala iz Timčkove. Lahko mi sporočiš naslov na ZS, da ti ne bo treba skenirat.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
18.12.2007 13:55:08   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ
Ne rabiš skenirat. Ti jaz pošljem MK, ki sem jo mislila stran vržt. Pri zadnji  nosečnosti mi jo je takoj dala, potem je bil pa ss in je načeloma prazna (razen podatkov na prvi strani, ki jih je prepisala iz Timčkove. Lahko mi sporočiš naslov na ZS, da ti ne bo treba skenirat.

Glej, najbrž jo imaš za spomin.

V bistvu je meni bolj prav, da bo že na prvi pogled jasno, da gre za kopije, ker "dober glas seže v deveto vas, slab pa še 100x dlje" user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
18.12.2007 14:00:50   
TamaraJ
Ne, tega spomina ne maram. Me spomi nja na ss in mi ne paše. Je pa res kakor si napisala, da slab glas seže še dlje. In je po svoje noro, ko boš s temi kopijami prišla kam na pregled, upam, da ne rodit. Da jo vsaj malo prej dobiš og G-ja. Sicer pa z novim letom sprejmejo nov proračun in boš med prvimi za MKuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
18.12.2007 14:03:45   
špelin@
Sicer pa z novim letom sprejmejo nov proračun in boš med prvimi za MKuser posted image

Dobro si tole povedala user posted image user posted image  Me prav zanima...user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
18.12.2007 16:07:09   
zalazoya
dan

user posted image  user posted image  user posted image  za opravljeno morfologijo in dobre rezultate modrooki in Bojanc za uspešen AC, fajn da ni blo hudo, pa tko k pravjo punce počivat.

hvala vsem za nasvete pri glavobolu, zgleda je neki v zraku k tud mami prav da jo že par dni boli glava, dons sem se spet zbudila z glavobolom in sem spila eno limonado in je nucal, ker Lekadol včeraj ni je blo bolj ampak na momente je še bolela, Tko da C vitamin očitno nuca.

Tud sama ne razumem zakaj nekatere morajo same kupit MK, mislim halo user posted image , za kozlat, tole zdravstvo je itak čist v kuser posted image . Vse moraš sam plačat. Zadnjič me je G poslala k tirologu (za ščitnico) in sem mogla sama plačat 130 EUR, drugač moraš čakat, kr neki. Take stvari me čist razpuser posted image , da o zobarjih ne govorim, sam o tem drugič, je glih moj pršu in moram letet na RD od nečakinje, nadaljujem zvečer user posted image , čau

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
18.12.2007 16:10:25   
Taula
Mene danes boli glava za user posted image . Vitamin c mi ne pomaga.. sem popila že litre limonade. Tak dan pride kaj morem.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
18.12.2007 18:48:32   
Aurea
Čao majčice user posted image

Bojanc čestitke za AC , zdej pa še rezultati... user posted image

Modrooka tebi pa čestitke za dobro morfo, joj, ko si rekla, da bi ti Urh posnel, pa ga je sestra ustavila... je imela slab dan ali kaj user posted image  Drugič naj tvoj user posted image  proba posneti z mobitelom, da boš imela vsaj za spomin.

Taula, a si probala recept od Aurore za glavobol (2 kiwija user posted image  ) ali pa kakšen sprehod danes po sončku?

Aurora28, hvala za nasvete o pravilnem spanju na boku, jih bom uporabila, če me bo stisnilo v križu user posted image  (zadnjič sem imela malo heksenšusa v rami in sem ugotovila, da je to posledica sedenja za računalnikomuser posted image , sem čist preveč obsedena zdaj z vozički in podobnimi baby stvarmi user posted image  A ma še katera ta problem?

Jaz sem si danes kupila nekaj luštnih majčk v HM (hvala bogu lahko še vedno nosim normalno številko, gledam samo, da je dovolj dolga in pokrije ledvice). Me imamo pa res srečo, da je letošnja moda vse v stilu nekih ohlapnih in širokih tunik, a ne... sploh spomladi bo to zelo priročno user posted image .

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
18.12.2007 19:46:01   
Anitka
Ojla!

Špelin@ tega tvojega G bi pa jaz že nkje za jajca obesila. Morda namesto kakega novoletnega okrska. Mislim halooooooooooooo!!!! Saj nima besed.

Spraševale ste o modrcih za dojenje. Baje se dobijo v Müllerju in sicer taki čisto enostavni pa še baje so poceni. Sicer še nisem preverjala a se morda splača malce pogledat.

Aurora zlata si, hvala ti za nasvete za spanje. Danes me križ spet boli ko user posted image

Mi niste odgovorile, če je katera že sprobala tisto blazino za dojenje tri v enem, ki jo ponujajo v Pikapolonici.

Ti prehladi nam pa res ne dajo miru. Pa to sedaj, ko ne smemo preveč eksperimentirat z zdravili. Upam, da boste vse prav kmalu spet čile in zdrave in boste take tudi dočakale praznike.

Pridne bodite, pobožajte bušije in se beremo.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
18.12.2007 20:04:20   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Špelin@ tega tvojega G bi pa jaz že nkje za jajca obesila. Morda namesto kakega novoletnega okrska. Mislim halooooooooooooo!!!! Saj nima besed.

Eh, meni gre ob vsem skupaj že samo na smeh - tak, ki občasno meji na histerijo user posted image

Aurea, tudi jaz sem si kupila prav ljubko in seksi (sicer nenosečniško) tuniko, ki gre krasno k trebuščku - za celih 9,95 EUR user posted image

Mene je pa spet zgrabila špagetomanija user posted image  Vem, da ni dobro, ker sem se že zadnjič preveč nažrla, ampak mi takooo dišijo user posted image  LAČNA!!! Pa še moža ni doma, da bi me zadržal pred žretjem user posted image  Je bil dolgo v službi, zdaj pa je šel k stricu, ki mu je umrla žena, izreč sožalje user posted image  Potem pa ga čaka še 100 km do doma po tejle hudičevi spolzki cesti user posted image   Še dobro, da je za jutri izprosil dopust, ker bo lahko šel z mano v Leonišče in bova popoldne po dolgem času spet malo skupaj user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
18.12.2007 20:05:17   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Mi niste odgovorile, če je katera že sprobala tisto blazino za dojenje tri v enem, ki jo ponujajo v Pikapolonici.

Imaš mogoče kakšen link na tole zadevo?

Evo, špageti kuhani, navali, user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
18.12.2007 20:12:57   
špelin@
Anitka, sem našla to blazino http://www.pikapolonica.com/shop/prod_show.php?code_no=BLAZINA3V1 user posted image  
Pa takšno blazino imam jaz doma in mi je že v predhodnih dveh nosečnostih krasno služila za spanje user posted image  Tudi zdaj jo počasi že uporabljam, če se mož obrne v drugo smer user posted image  Za dojenje mi pa ni prišla čisto nič prav user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
18.12.2007 20:16:26   
MARTINA25
Pozdravljene mačkice!!
Javljam se po kar dolgem času, berem vas pa vsak dan!!!
Torej v ponedeljek sem imela pregled pri G, kjer smo poslušali srčka naše male princeske!!!!Prav lepo jo je bilo spet slišat, malo navihanko!!!Moj trebušček je že kar lepo okrogel!!!Jeeej, zdaj že zgledam kot prava nosečka!!!
ZA morfo sem se odločila da jo opravim v Domžalah pri dr. STRAH, prav tako bomo delali 3D!!Termin imam 17.01.
Veliko vas že čuti brcike malih srčkov, jst pa še čakam...glede na to da imam rok šele 30.05, bom tud še najbrž malo čakala...ampak reess že KOMAJ čakam!!!! 
V glavnem lepo mi bodite, čuvajte nase in na male user posted image !!!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
18.12.2007 20:23:58   
špelin@
MARTINA25, tvoje navdušenje je nalezljivo user posted image  Same lepe novičke user posted image

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
18.12.2007 20:25:30   
Anitka
Ja to sem gledala Špelin@. V reklami sem videla tudi kako se zloži skupaj in lahko gor leži novorojenček. Sicerm mislim, da ne dolgo, ker ko se prične enkrat obračati bi lahko hitro padel dol. Ima pa kar visoko ceno. Vem, da so tiste navadne dosti cenejše. Sicer pa za neboleč križ odštejem tudi te evre.

O Martina, pozdravljena. Mene pa čaka pregled v ponedeljek in že komaj čakam. Takrat izvem tudi za datum za morfo. Tudi jaz razmišljam za 3D UZ, a malce kasneje.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 3714
18.12.2007 20:57:41   
MARTINA25
Jst sm na začetku malo premišljevala ali bi šla na 3D ali ne,pa se je dragi kr na hitr namesto mene odločil, da na to bomo pa ja šli!!!!hehehe 
Punce kako je s temi UZ-ji, koliko nam jih pripada v celotni nocečnosti?Nekje sem slišala, da baje trije...ali to drži?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
18.12.2007 22:21:38   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Aurea, tudi jaz sem si kupila prav ljubko in seksi (sicer nenosečniško) tuniko, ki gre krasno k trebuščku - za celih 9,95 EUR user posted image  

Ja no, saj ravno to je tko fino pri nosečnosti - to je edina varianta, ko je veeeelik trebušček res SEKSI, a ne user posted image  user posted image  I love it!

Pa takšno blazino imam jaz doma in mi je že v predhodnih dveh nosečnostih krasno služila za spanje user posted image  Tudi zdaj jo počasi že uporabljam, če se mož obrne v drugo smer user posted image  Za dojenje mi pa ni prišla čisto nič prav user posted image

Saj zgleda res fajn, ampak nekam draga je... A to naj bi bila akcija?
In zakaj je dobra? Za križ? Kakšno korist si pa imela od nje Špelina?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
18.12.2007 22:29:25   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

Punce kako je s temi UZ-ji, koliko nam jih pripada v celotni nocečnosti?Nekje sem slišala, da baje trije...ali to drži?

Pozdravljena Martina,
meni se zdi, da naj bi vsaki user posted image  pripadala 2 UZ, ampak je verjetno ful odvisno od G. Če so recimo komplikacije, potem naredijo UZ večkrat, vsaj v zgodnji nosečnosti.

Neposredna povezava do sporočila: 3717
18.12.2007 22:58:23   
zalazoya
čer mačke

mi smo bli pr nečakinji na RD in je blo kar luštno, sam na hitro da vas pozdravim pol grem pa v mižule. Sem čist user posted image  in po dolgem času mi je mičkano user posted image

Martina
čestitke na uspešnem GP. Sem ravno danes brala da če je vse OK je morfologija zadnji UZ in sicer v tem koledarčku od Activie.

no lep pozdravček vsem

nočko

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
18.12.2007 23:18:29   
Aurea
Majčice, tudi jaz grem spat in glede na pozno uro vam jutri zagotovo ne bom prva kuhala kavice user posted image  user posted image
(lahko pa vam kasneje ponudim kakšen rogljiček user posted image )

Lahko noč!

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
19.12.2007 6:43:04   
Skye
Jutro srečke souser posted image

Z krajšim premorom se vam zopet malo javljam. Sploh ne utegnem priti na net....zaključujemo v službi pred Novim letom in je zelo pestro.

user posted image je že kuhana....postrezite siuser posted image

Najprej želim čestitati vsem za uspešno prestane GP, oz. morfologijo. Bojanc tebi pa za uspešno prestano AC.........želim ti da bodo rezultati od AC super.

Jaz sem se včeraj naročila za 3D ultrazvok...imam ga 29.12....in upam da bom za darilo od dedka mraza dobila "spol mojih dveh user posted image user posted image "

Men se je v zadnjem tednu buši tko povečal da je joj...pa ne vem ali zaradi obilico zaužite hrane (imeli že 3 pred novoletne zabave) ali  zaradi mojih dveh korenjakovuser posted image Se moram mal poslikati in dati slikce v album.

IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25
meni se zdi, da naj bi vsaki  pripadala 2 UZ, ampak je verjetno ful odvisno od G. Če so recimo komplikacije, potem naredijo UZ večkrat, vsaj v zgodnji nosečnosti.

Ja to je zelo žalostno, da nam pripada tko malo UZ........šparajo kjer nebi smeli user posted image . Je pa res vse odvisno od posameznega G. Moj mi opravi UZ na vsakem pregleduuser posted image user posted image

Mene je pa spet zgrabila špagetomanija  Vem, da ni dobro, ker sem se že zadnjič preveč nažrla, ampak mi takooo dišijo  LAČNA!!!

user posted image user posted image Jaz bi vsak dan jedla testenine, če bi blo po mojem. Sam mi dragi ne pustiuser posted image

Punce kaj je z teminašimi glavoboli user posted image ...mene je ta teden vsak drug dan bolela glava....sem se že skoraj navadila na to. Sicer niso močni, ampak ravno taki da je moteče. Pa tud vsak dan pridno pijem limonado itd. Pa nič ne pomaga. Zgleda da hormončki delajo svoje.

Nič treba bo počasi v službo...ven na mraz...brrrrrrrrrrrrrrr.

Želim vam čudoviti dan in se beremo
Skye

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
19.12.2007 7:43:36   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: Skye
user posted image je že kuhana....postrezite siuser posted image

Hvalauser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Aurea
(lahko pa vam kasneje ponudim kakšen rogljiček user posted image )

Njami, sem zauser posted image . Skoz sem lačna. Sem ravnikar zajtrk pojedla in se mi zdi, kot da imam eno veliko luknjo v želodco. Vse skoz padeuser posted image  (No, pri G-ju ti že povedo, koliko je res skoz padlo, koliko je šlo pa v rituser posted image )

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
19.12.2007 8:13:46   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Pijem user posted image , mož je odpeljal večjo piko v šolo, mala je šla tudi zraven, ker je skoraj znorela, ko je najprej ni hotel vzeti user posted image  Torej sva s kepico sami user posted image  Včeraj zvečer sem bila malo bolj pozorna in sem ugotovila, da se mi v trebuhu nekaj premika user posted image , drugače kot čreva ob prebavi user posted image  Komaj čakam na prave gibe user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

Saj zgleda res fajn, ampak nekam draga je... A to naj bi bila akcija?
In zakaj je dobra? Za križ? Kakšno korist si pa imela od nje Špelina?

Ja, sem videla, da je nenormalno draga user posted image  Jaz sem jo pred cca. 4 leti kupila preko Neckermanna za takratnih 7 jurjev.
Meni je krasno služila sploh v višji nosečnosti, ko sem se težko udobno namestila in sem jo (ležeč na boku) dobesedno zajahala user posted image  Zgoraj sem na njej imela glavo, potem gre lepo ob telesu in podpre trebušček, spodnji konec pa sem dala med kolena, drugače me je vse bolelo.

Skye, tebi večji trebušček že itak pripada glede na kar dva podnajemnika user posted image user posted image

No, pri G-ju ti že povedo, koliko je res skoz padlo, koliko je šlo pa v rituser posted image

user posted image user posted image user posted image  Saj vem, zdajle se režim, čez nekaj mesecev se ne bom več user posted image

Danes imam pregled v kolposkopski ambulanti, držite pesti, da je stanje ok in da celice niso podivjale user posted image user posted image user posted image  Mi živčki že delajo 100/uro, se pozna tudi na prebavi user posted image  Občutek imam sicer dober, ampak vseeno komaj čakam, da bo pregled za mano.

Je tudi pri vas tako mraz - pri nas je -9 stopinj!!!

Prijeten dan želim vsem user posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
19.12.2007 8:25:17   
TamaraJ
spelin@, valjda da bo vse OK! Sploh ni debate. Še posebno če imaš dober občutek. Pravijo, da se naši občutki nikoli ne zmotijo, le poslušamo jih premalokrat. kakorkoli, sporoči nam. Kdaj pa imaš uro?

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
19.12.2007 8:33:50   
špelin@
spelin@, valjda da bo vse OK! Sploh ni debate. Še posebno če imaš dober občutek. Pravijo, da se naši občutki nikoli ne zmotijo, le poslušamo jih premalokrat. kakorkoli, sporoči nam. Kdaj pa imaš uro?

Hvala ti user posted image

Uro imam za ob 12:50. Od doma gremo malo po enajsti, da se v LJ v miru sparkiramo in bo časa dovolj.

Večja pika gre po šoli vedrit k sošolki, ker mene še ne bo doma - je vsa navdušena user posted image
Pa ful sem vesela, ker ima user posted image  danes dopust user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
19.12.2007 8:43:21   
Estrella*
Jutro!

Lakota...meni se je tudi apetit povečal. Sam gledam kaj bo dala v usta. Kar je najhuje, da sem spet dobila željo po sladkarijah. Se probam malo nazaj držat...žal bolj neuspešno. Včeraj sem zmazala v 15min celo milkouser posted image

Špelin@ valjda, da bo vse OK. Ti kar korajžno na pregled! Tvoj mali sonlček bo poskrbel za touser posted image

MARTINA25: super za pregled! Me je pa presenetilo, da greš na morfologijo samoplačniškouser posted image Kokako to? Res je, da ti pripadata( po ZZZS) 2 UZ, ob normalnem poteku nosečnosti. 1. 20-24T in 2. 28-32t. Ostali so po dobri volji osebnega G.

Skye:  Hallo back! No, si videla, da se je tudi tvoj buši nehal skrivat! Tvoj G je faca, verjetno ti pripada tudi več UZ, ker imaš 2 kepici. Pa še to; kako to , da si se tak zgodaj naročila na 3D?

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?