|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
17.12.2007 21:54:36   
aurora28
Hvala TamaraJ in Špelin@ super sta. user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz grem tudi spat, ker sem že pošteno utrujena. Lahko noč in tri bolhe na pomoč. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
17.12.2007 22:51:46   
Anitka
Ahoj!

No ve že pridno pančkate, jaz pa sem šele sedaj uspela konkretno pokukat k vam.

The MIracle of Love je pa tudi mene ganil. Življenje je res en čudež in komaj čakam, da bom ta najin čudež držala v svojem naročju.user posted image user posted image

Čestitke tudi za opravljene preglede, telovadbo in pa seveda upam, da je BOJANC danes dobro opravila.

Glede nosečniških žabic je pa žal res ena kriza na tržišču. Žal pozabljajo, da se tudi nosečke rade lepo uredijo. Tudi sama sem jih iskala v vseh možnih trgovinah in našla le v sivih, kožnih in črnih barvah. Kupila sem jih pa v C&A in v trgovini z nogavicami Fabiani. Mi je pa prodajalka svetovala, da poskusim morda s kakšnimi malce večjimi od normalne moje veliksoti. SEm potem kupila ene fajne vzorčaste in jih trenutno še lahko uporabljam.

Za bodije pa tudi jaz ne vem, če se dajo dobiti. Sicer tudi meni nekatere majčke kar zlezejo gor, a so v tem primeru fajn nosečniške hlače, ki malce pomagajo proti temu.

Jaz imam tudi izdelane voščilnice. JUtri me tako čaka pisanje voščila, naslovov in pa pošta.

Črta se še tudi pri meni ni pojavila. Bomo videli kako bo s tem pri meni.

SEm bila danes na pregledu pri zobozdravniku in je vse o.k, v ponedeljek pa me čaka še GP.

Nočkouser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
18.12.2007 6:31:04   
aurora28
Dobro jutro! user posted image

Vam skuham user posted image . Sem malo zgodnja, sem se zbudila skupaj z mojim user posted image , ki je včeraj zaspal kot mala bebica, v službi so imeli fešto in je prišel malo v user posted image user posted image user posted image domov. Prav hecen je bil, ker potem se je pa še napravljal user posted image , najina psička Dee Dee pa ga je sam gledala kaj mu je in se ga ni hotela preveč veseliti, ker je smrdel po alkoholu. user posted image user posted image Ah te živalce, so take face.

Včeraj so pri nas v bloku preverjali domofone in ko so prišli do vrat, je gospod moral stopiti v stanovanje, da preveri, če domofon deluje. In ta naš user posted image je pravi čuvaj, tako je lajala na njega, ampak približala se mu pa ni. user posted image user posted image user posted image Zdaj ko sem doma, bi bil pravi dolgčas, če ne bi imela najine user posted image .  Špelin@hvala ti za posredovanje spletne strani, sem si že kopirala 3 rožice in zdaj se lahko lotim akcije. user posted image Malo bom okrasila stekla in malo ploščice v kopalnici. Mah bo moj user posted image vesel, ko zdaj ne bo več gledal na ploščicah želvice, ampak ribice. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
18.12.2007 7:03:11   
modrooka
Punce, dobro jutro! user posted image

Tudi jaz sem včeraj imela morfološki pregled in vam vesela sporočam njegove rezultate:
tedni: 19 1/7
GV/TT/BDP: 4,5 c (19)
AC-obseg trebuha: 14,2 c (20)
FL-femur: 2,8 c (18)
glava, hrbtenica: ok
okončine, ledvici, mehur, srce: b.p.
želodec, trebušna stena, prepona: ok
posteljica: zadaj
plodovnica: ok

Malo sem primerjala rezultate s prvorojenko v tem tednu nosečnosti in so skoraj identični. user posted image Edino položaj posteljice je bil pri njej spredaj.
Spola ni mogle določiti, tako, da nisva nič izvedela. Moj ginekolog res ne pove, če ni 99% prepričan. Sem kar pričakovala, da bo tako.

To je to. Sedaj pa hitim na eno kavico user posted image .

Lepo se imejte!

< Sporočilo je popravil modrooka -- 18.12.2007 7:11:38 >

Lep dan!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
18.12.2007 7:13:33   
Anitka
Jutrouser posted image user posted image

Modrooka me veseli, da si morfo tudi ti dobro opravila.user posted image user posted image

Aurora ti pa kar veselo na delo. In user posted image user posted image user posted image user posted image za psičko ki te tako pridno čuva.user posted image

Včeraj je ena pisala, da je bila na telovadbi pa sedaj ne vem točno katera user posted image in je omenila kako si lahko med spanjem pomagamo proti bolečinami v hrbtenici. Mene namreč vedno zjutraj vse boli. Kako si lahko pomagama? A samo s tisto blazino za dojenje? Sem zadnjič videla, da imajo v PIkapolonici eno blazino tri v enem, na kateri lahko novorojenčke tudi počivauser posted image Cena sicer ni majhna, me pa zanima, če jo katera že ima in kako je.

Lepo bodite in se beremo spet popoldne ali zvečer.

Pa pestke za današnje preglede.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
18.12.2007 9:24:59   
BOJANC
Čau user posted image
Samo da se vam malo javim. AC je za mano,delal pa mi jo je Pušenjak.Vse je bilo konča no v minuti, počutila pa sem se zelo dobro.Ni bilo nobenih bolečin,vendar zaenkat še počivam. Bilo nas je 9 mamic ,delala pa sta dva zdravnika. Pri drugi zdravnici je trajalo malo dlje in vse so dobile slikce.
Vsem hvala za lepe misli LP

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
18.12.2007 9:33:25   
špelin@
BOJANC user posted image user posted image user posted image  Sem tako nestrpno čakala na tvoje oglašanje user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

modrooka, user posted image  za uspešno opravljeno morfologijo user posted image

aurora28, mi imamo pa v kopalnici Nemota user posted image user posted image user posted image  Na steni ob WC-ju user posted image  V otroški sobi sem puncam narisala čudovito spečo mucko, ampak so jo ob menjavi oken skupaj s starimi okni vrgli stran user posted image  Jo je mož pozabil odlepiti dol user posted image  Zdaj imata samo eno pisano ribo.

Jutri me čaka pregled v kolposkopski ambulanti pri dr. Kobalu in mi ob misli na to ni ravno prijetno user posted image  Ni me sicer pretirano strah, ampak vseeno bi najraje, da bi bilo že za mano user posted image

(odgovor članu BOJANC)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
18.12.2007 9:45:15   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

aurora ja tista ideja z žabami je bla pa čist spontana, ker sm jih glih videla user posted image . Bi pa upala trdit, da bi znal met v trgovinah za močnejše večjo izbiro barvnih žab. Sej pravim, mogoče se pa motim.

Ne, se nič ne motiš. jaz imam žabe št 44user posted image  in so v pasu super. Važn, da me ne zebe. No, čakam pa novoletno presenečenje od mami user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
18.12.2007 9:49:34   
TamaraJ
...pa modrček za dojenje user posted image , ma take dudike na tistem ko se pripne...tolk luškan user posted image .

Ko sem jaz kupovala, so imeli en sam modeluser posted image . En modrček sem kupila v Sanolaborju (v ZD Postojna, ko smo se vračali iz porodnišnice), enega pa v butiku, ki drži Liscine izdelke. Imajo zdaj kaj novega?? Rada bi najbolj preprost modrček (ne maram čipk preveč), po  možnosti popolnoma iz bombaža in kar se da enostaven.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
18.12.2007 9:51:50   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: zalazoya

Zdej pa še eno vprašanje. Mene ža par dni glavaboli mučjo, kako se lotite tega problema, pravjo da je Lekadol OK, kaj pravte ?

Jaa, samo lekadol in spatuser posted image . mene grlo boli in baje tudi meda ne smem preveč. Vse, kar mi je ponudila v Lekarni je Granobil. Ampak to je švohuser posted image . Je še kaj drugega (ok, čajčki...), ki bi malo bolj pomagalo?

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
18.12.2007 9:58:41   
TamaraJ
BOJANC...user posted image user posted image , lepo, da si se oglasila. Upam, da kmalu dobiš super rezultate. Zdaj pa lepo počivaj in čuvaj sončka.

Modrooka... čestitke za super rezultateuser posted image user posted image user posted image . Joj, meni se pa tako vleče... do 7.1user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
18.12.2007 10:08:49   
Naty*
Jutro! Super za vse, ki ste dobr opravile GP, morfo in seveda Bojanc za AC (pa držim pesti da bodo rezultati čimprej in seveda dobri)user posted image user posted image user posted image !!!

aurora ja sm res kr dobr založena, predvsem s tangicami user posted image , pa še dobra kvaliteta je. Glede kužke se pa čist strinjam s tabo. Pa še dobr je, kr ni treba zmeri razmišljat, če sm vrata ponoč zaklenila, ker bi upala spat tud pri na široko odprtih user posted image .

tamara ta modrček, ki sem ga dobila ma sicer čipke na tistem delu, ki se odpne, ostalo je pa bombažno. Če bi sama izbirala bi bil verjetn tud brez čipk, ker mam tud rajš preproste stvari. Ampak je ta res prav luštkan. Verjetn bom pa še kazga dobila do konca user posted image . Bom vprašala, če majo kake nove modele pa ti sporočim.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
18.12.2007 10:21:37   
sesil
jutro punce

se po parih dneh moram spet oglasit...
ne vem katera je že pisala (sem imela kar nekaj strani za prebrat) kako se lajša bolečine v križu pri spanju s blazino za dojenje. bi prosila za malo bolj natančen opis.
mene je moj peljal v nedeljo v ljubljano , sva pogledala štante, iskala kakšno darilo, ma nič našla. sama šara.
jaz se še kar stiskam v hiši, ker pri nas se burji spet trga. pa sem mislila da bo danes ponehala, da grem na en konkreten sprehod. no, sej upam da se umiri.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
18.12.2007 10:33:35   
TamaraJ

tamara ta modrček, ki sem ga dobila ma sicer čipke na tistem delu, ki se odpne, ostalo je pa bombažno. Če bi sama izbirala bi bil verjetn tud brez čipk, ker mam tud rajš preproste stvari. Ampak je ta res prav luštkan. Verjetn bom pa še kazga dobila do konca user posted image . Bom vprašala, če majo kake nove modele pa ti sporočim.

Thanxuser posted image . Je pa treba še malo po trgovinah okoli pogledat, kaj imajo. Upam, da niso založeni z modrčki za dojenje tako, kot so z žabamiuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
18.12.2007 11:10:59   
TamaraJ
aurora... glede predlogic za poslikavo stekla... ničesar več nimam na računalniku. Imam sicer cel kup sprintanih vzorcev, ki pa ne grejo na mailuser posted image . Sem pa pogledala link, ki ga je prilepila spelin@ in je super. Če pa namesto flower napišeš christmas ali kaj drugega, dobiš pa še tisoč drugih vzorčkov. Se pa dobi tudi revijo (pozabila naslov), kjer so vzorčki za barvanje stekla in predloge. Prav na temo poslikave stekla. Dobiš jo pa najbrž v kakšni bolje založeni trafiki.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
18.12.2007 11:12:58   
Taula
Bojanc...super za AC. Počivaj da bo vse OK.user posted image user posted image

Modrooka..čestitke za morfologijouser posted image

Mene čaka sedaj zavijanje daril, pa likati bo treba danes.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
18.12.2007 11:21:01   
špelin@
Jaz sem se pa želela prijaviti v tole http://www.dm-drogeriemarkt.si/novica.php?id=1358 , ampak nimam user posted image  materinske knjižice. Se iz pretekle nosečnosti oz. obdobja po porodu spomnim, da so bili boni in darilca kar uporabni user posted image  Če katero zanima...

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
18.12.2007 11:22:29   
kodrana
dan.

jaz sem včeraj pozabila napisat, da mi je včaraj predpisala g. še aspirin100mg, zarad nekoliko višjega krvnega pritiska. vendar je še vedno v mejah normale.
morfologijo imam 17.1.08.

sem danes bolj asocialna. user posted image

se bom malo potrudila.
jaz sem si kupila žabe v bolj kožni barvi v kepici za okrog 10E.

nič, grem pospravljat, ker potem pride moja mala sestrična.. in mi je kar malo odveč.. zna bit, kar zoprna.. no, za nosečnost še ne ve in ji najbrš tuid ne bom povedala.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
18.12.2007 12:04:45   
sesil
špelin@, a še kar nimaš MK. kam ti pa pišejo vse podatke? še kar vstrajajo da si jo moraš sama kupiti?

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
18.12.2007 12:04:53   
Katina
Bojanc, super, da se dobro počutiš po AC,sedaj pa še malo počitka pa bo.
Modrooka user posted image user posted image user posted image za uspešno morfologijo.

če boste kaj kupovale modrčke bi bila vesela, da malo zapišete kje se kaj dobi, ker bom tudi jaz morala počasi zamenjat "garderobo".
špelin@, ti maš pa res smolo s to materinsko knjižico, povsod ti hodi narobe, da je nimaš. Jaz sem jo tudi dobila šele tik pred AC, ker jo tam moraš imet s sabo, ampak razlog ni bil tak kot tvoj.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
18.12.2007 12:15:11   
aurora28
Pozdravljene!
Najprej čestitke vsem, ki ste dobro opravile morfologijo in GP. user posted image user posted image user posted image user posted image
Naty ja naša user posted image postaja pravi čuvaj, verjamem, da je še premlada, da bi znala pravilno odreagirati, če bi tujec stopil v stanovanje, edino kar je bi lajala, ampak približala pa se mu ne bi.... sicer je pa že to veliko, da opozori. user posted image

Če vidi kakšnega delavca se mu sploh ne upa približati in kakšnega ki šepa ali je pijan, ga kar postrani gleda in je na preži.
user posted image user posted image

Anitka in Sesil jaz sem včeraj bila na telovadbi za user posted image in so povedali kako se blažijo bolečine v hrbtu. Sama se zbujam z groznimi bolečinami, sicer čez čas ko vstanem popustijo, ampak proti jutri pa zateguje bolečina. user posted image Skratka, veliko si lahko pomagamo z blazino za dojenje, ki je v obliki črke U, saj je kot kača in si jo prilagodiš. Najbolj je priporočljivo spati na levem boku, ker je na desni strani pomembna žila dovodnica, ki dovaja kri in je dobro za user posted image kot za user posted image da je dovod kri in kisika nemoten. Ko ležimo na boku je 1. pravilo to, da imamo vzglavje dvignjeno do višine kot je naša razdalja med glavo in vratom, ne sme biti previsoko in ne prenizko....vse to vpliva na bolečine v križu. 2. pravilo ko ležimo na boku je, da moramo obvezno imeti blazino ali kovter ali poušter med nogami in sicer tako visoko, da je med bokom in kolenom ravna linija. Si predstavljate? Noga ne sme biti prenizko, ker te drugače zateguje v vezeh in križu in zaradi tega nastopijo bolečine. Ko se bo trebušček povečeval je dobro, da si medtem ko ležimo na boku pod trebuh damo nizko blazino ali si zložimo brisačo, saj nam bo le ta pomagala proti bolečinam v križu. Ker ko je trebuh večji, nas med spanjem avtomatsko potegne naprej in ne spimo zravnane, zato pa nastopijo bolečine v križu.  Poleg tega je še dobro, da imamo pri velikem trebuščku še kakšno blazino za hrbtom in tako spimo čim bolj zravnano v križnem delu. Zato je zelo primerna blazina za dojenje, saj si en del blazine zatlačiš med nogi in drugi del blazine zatlačiš za hrbet.  A sem dobro razložila, no upam, da boste razumele, ker sem kar pisala, vse kar sem se spomnila. user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
18.12.2007 13:24:20   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: sesil
špelin@, a še kar nimaš MK. kam ti pa pišejo vse podatke? še kar vstrajajo da si jo moraš sama kupiti?

Podatke mi G brez komentarjev vpiše samo "po dohtarsko" v kartoteko. Si pa sama zapomnim pomembne podatke (npr. pri krvnih izvidih, ki jih preletim) in si vse, kar uspem izvedeti, beležim na en list, kjer si - kar se podatkov tiče - pač sama vodim nosečnost.

Ja, gredo se pasivno izsiljevanje user posted image  

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
18.12.2007 13:26:11   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Katina
špelin@, ti maš pa res smolo s to materinsko knjižico, povsod ti hodi narobe, da je nimaš. Jaz sem jo tudi dobila šele tik pred AC, ker jo tam moraš imet s sabo, ampak razlog ni bil tak kot tvoj.

Bomo videli, kakšna bo jutri reakcija v LJ (imam kontrolo v kolposkopski ambulanti), ko bom od nosečnosti lahko pokazala le trebušček, ne pa tudi kakšnega dokumenta user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
18.12.2007 13:41:10   
TamaraJ
Jooj, kakšen kreten je tvoj G. matr, vsaka nosečnica dobo MK in ne vem, zakaj bi jo ti morala kupiti sama. Ti jo sploh mislijo dat? Kar je to obvezen dokument v nosečnosti. Grrrrrrrrr!!!!user posted image user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
18.12.2007 13:48:54   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ
Jooj, kakšen kreten je tvoj G. matr, vsaka nosečnica dobo MK in ne vem, zakaj bi jo ti morala kupiti sama. Ti jo sploh mislijo dat? Kar je to obvezen dokument v nosečnosti. Grrrrrrrrr!!!!user posted image user posted image user posted image

Ti povem, da mene osebno zdaj že prav boli user posted image  

Poskenirala si bom MK iz druge nosečnosti, ki je skoraj prazna in si tam sama vpisovala podatke. To bom pač imela, ko bom šla rodit, če se moj G ne bo vdal.

Se pa tudi toliko poznam, da vem, da bom zadevo GLASNO razbobnala vsepovsod naokrog - čakam še na zadnji dan letošnjega leta, da vidim stanje user posted image  Definitivno sledi tudi prijava na ZZZS!

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?