aurora28
|
Dober večer so ! Sem nazaj, sem imela danes telovadbo za in je bilo super, jutri jo imam zopet ob 17. uri. Smo se učile dihati, kako stiskati mišice medeničnega dna, kako pravilno vstati iz postelje in kako pravilno spati v postelji, da križ ne boli. To vprašanje je mene še najbolj zanimalo, poleg dihanja, ker zjutraj ko vstanem mene tako križ boli, da je to za znoret. Zdaj pa vem kaj mi je manjkalo: veliko pouštrov, še bolje je pa blazina za dojenje, sem pa še zvedela novičko, da jo imajo zdaj v baby centru znižano. Bom šla po njo. Zalazoya glede glavobolov, kar je pri meni pomagalo je vnos večje količine C vitamina (2-3 kivija pojem in mi je takoj bolje), pa veliko pijem. Naty tebi pa velja, da imaš privilegije in lahko dobiš Liscino perilo . Super to. TamaraJ tebe bi prosila, ker sem opazila, da si v teh vodah ali mi lahko nekaj svetuješ. Danes sem kupila barve Glass Deco za steklo, saj si želim malo okrasiti domek. Želela bi motive rožič, ampak ker sem bolj škis v risanju bi potrebovala že narisan motiv rožice. Mi lahko svetuješ kje lahko to dobim, je kje na kakšni strani za otroke, imaš ti mogoče kaj že narisano? Sem vprašala v Mladinski knjigi, ampak imajo bolj neuporabne motive. Sem se danes pri telovadbi pogovarjala z eno , ki je noseča 24. tednov in je rekla, da ona šele zdaj zaznava gibe otročka, da jih dolgo sploh ni čutila in se je že spraševala, če je to normalno....tako, da zdaj vidim, da nisem edina, ki nima tako izrazitih gibov.