arneja
|
Stormy, tudi ti še dvakrat pančat, kot Abra, samo da boš ti v petek že videla ali sta eden ali dva . Lejla, če ne bi imela dragega, bi pa res kar umrla . Sva se pa že precej pobrala, zdaj enostavno govoriva o februarju namesto o decembru . Bo pa februar res v trenutku tu . Jaz že računam, kdaj naj bi dobila in kdaj bo potem prva špikica Dipherelina padla . Mami 26, upanje res umre zadnje . Je lepo videti, da si tudi ti pozitivka . Držim pesti, da se je en zarodek obdržal . Dakec, kaj je zdaj s tvojimi jajčniki? Da se nisi kaj prehladila? Macka, meni tudi punkcija ni ravno najprijetnejše opravilo . Pija, tebi pa želim, da bi šla v novo leto s kozarčkom zelenjavnega soka, ker boš ravno takrat ugledala . Amelia, veš, da boš tudi ti enkrat, tako kot Macka, čisto vse bomo, čeprav sem nam zdi skorajda nemogoče. Res pa ne vem, zakaj nas tale čas zafrkava in ne moremo biti kar takoj . Lotty, naj tvoje prsi kar lepo ostanejo hudo boleče, ker je to en lep znakec . Blanč, pismo ti trdo objameš (rumeni objemajoči smile-i ), me je kar zabolelo . A si šla že novo tehtnico nabavit ? M.L.B.K, še kako res je, da s silo ničesar ne dosežemo. Linda, midve bova očitno skupaj vse od začetka čez dajali, razen če me za en mesec našišaš .