Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 12:55:39
|
|
|
|
maja24
|
Mami vse je možno potrpi do petka,lahko pa da se je samo edn obdržov,držimo pestke da bo vse OK. Konina,žal mi je zate da se je tako izšlo .Uglavnem uživej v Egiptu pa nam potlej poročaj kako je blo.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 12:55:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Linda25, razturaj v naslednjem postopku.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 12:58:17
|
|
|
|
Linda25
|
Hvala, dakec. Držim pesti tudi za tebe. Lp,
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 12:58:40
|
|
|
|
macka27
|
Uf vem ja da je tale naš ata Reš super, sem dala že 2 postopka skozi pri njem.. svaka mu čast... V torek 4.12. ko sem imela punkcijo mi je bilo ful slabo, in je bil tolk prijazen da sem lahko tam počila 1 h.. ob 8 sem imela punkcijo vn sem šla pa ob 9 hehe , me je mal zdelala tale punkcija. je bla ful ful ful bolj boleča kot prva..
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 12:59:25
|
|
|
|
macka27
|
KONINA
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 13:02:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Mami26, vse vemo da si na trnih in da je "dvom" najbolj smotana zadeva, ampak ti priporočam, da se sprostiš in študiraš na kaj lepšega. V vsakem primeru naredi test, v petek, nič prej, da boš pomirjena. Vsekakor pa ti držim pesti na uspeh.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 13:41:13
|
|
|
|
maja24
|
Sayuri s sta ti že kej pomahala dvojčka
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 14:08:34
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Pija76 zgleda, da bo že kmalu transfer ponedeljek najbrž? Boš pol na silvestrovo test delala to pa bo zmagovalna kombinacija!! Abra ja če jutr končam, pol je ponedeljke ET, in na silvestra test. Sva že s Karmen to zadnjič računale .No upam, da tokrat rezultata testa ne bom zapila . Čakam da se konča, ker mi je pa tokrat full moreče na GK hoditi. Ne vem zakaj ampak mi neki ne sede. Konina , žal mi je, naj ti naslednjič uspe, pa uživaj v Egiptu. Mami 26 počivaj! Linda 25 mislim nate in dobiš v kratkem! Pri dolgem začneš 22.dan ciklusa greš na GK in potem ti dajo suprefakt verjetno in potem naprej menopur ali gonal, po približno 14 dneh suprefakta. Mal več je špikanja, ostalo enako kot pri kratkem. Pa srečno!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 14:10:34
|
|
|
|
tita13
|
Majči, drži pesti, da se tud moja bejba tako dobro drži kot tvoja! Naročena sva ob 16:15, samo mi je sestra rekla, da naj si vzameva čas, ker bo ful gužva. Upam, da ne bo takih pripetljajev kot zadnjič v čakalnici. Očija sem pa našuntala, da bo on vprašu za slikco. Bodite fajn. Pa še za vse, ki ste v dvomih - Reš je car .
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 14:14:14
|
|
|
|
Amelia
|
Macka27, jaz sem tudi Reševka, to pomeni da sva bili skupaj v petek pri njemu, jaz sem bila zadnja na vrsti za ET, sva prišla ko je bil samo še en par v ordinaciji, tako da se nisva videli.. A ti že imaš kakšnega otroka? Jaz še nimam in si res že 2.5 let ful želim otroka (no, že dalj časa, ene 5 let, samo takrat še nisva delala na temu z mojim), tako da če mi tokrat res uspe....si sploh ne predstavljam kako bom jaz vesela, po mojem sploh ne bom dojemala, ker se mi zdi tako nemogoče, da bom jaz enkrat res noseča...čist noro
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 14:16:00
|
|
|
|
sonček33
|
Za vas imam nekaj vprašanj. Jutri začnem s špikanjem (menopur), nato imam 6. dan ciklusa UZ v LJ in dobim tam še eno inekcijo Menopurja in C... (ne vem točno kaj). Mi lahko poveste, kako je potem anprej, bom morala vsak dan v Lj na UZ??? Se da opraviti UZ tudi v popoldanskih urah? Kaj vse me še čaka? Zanima me zato, ker ne vem, moram vzeti dopust/bolniško ali se lahko zmenim, da bom le zjutraj uro ali dve manjkala (vozim se iz Gornejske). Hvala.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 14:21:00
|
|
|
|
maja24
|
Tita itak bom držala pest zate,pa ne paničar k dones bo vse OK .Aja ti pa kr tvojga šuntaš pa se ja ne bojiš Reškota pa tko prjazn je ,uglavnem ko prideš dam nam sporoči.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 14:41:05
|
|
|
|
macka27
|
Amelia..no pol sva pa že dve pacientki od ata Reša.. hmmm , kdaj pa si prišla na Et, katero uro?! Uf sem firbčna... Ne, otroka še nimam nobenega, zmojim delava na 1 že peto leto...grrr pa še vedno nič. Upam da bova zdej imela v drugem postopku kaj več sreče in da božiček prinese lepo darilo. Veš kaj Amelia, tudi meni se zdni nemogoče da bom kdaj nosečka, pa nevem zakaj...hmmm, ma mal sem že čudna, od teh neuspelih poiskusov, ampak POZITIVNO JE TREBA RAZMIŠLJAT, in šcccc stran grde misli, pa bo! Te smem nekaj vprašati , koliko si stara, če ni skrivnost in iz kje si?
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 14:46:16
|
|
|
|
Linda25
|
Pija76, hvala. Čakam, ampak ko boš utegnila, ni panike. Upam,da ni kaka huda dieta. Kako pa to,da se špikamo 20. dan ciklusa? Kaj ni takrat ovulacija že mimo? Lp
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 15:05:48
|
|
|
|
Lotty
|
macka27, Amelia evo se mene, naj bo 21.12.2007 nepozaben in najlepsi dan!!! Jaz sem bila v PO sicer pri dr. Merlu, ET pa sem imela v soboto 8.12. Spodaj me obcasno malo spika, prsi so bolece ... ma so bile ze prej vrjetno od hormonov. Dnevi minevajo za enkrat kar ok in upam le, da bo tako se naprej. DRZI PESTI ZA VSE!!!!!!!!!!!!!!! Da bo le VESELI DECEMBER. lp Lotty
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 15:42:01
|
|
|
|
Pija76
|
Linda25 22. dan v ciklusu greš po zdravila, potem pa začneš odvisno od dolžine cikla ali 22. dan ali kak dan kasneje, dobiš vmes M, in potem nekako po 14 dneh suprefakta nadaljuješ z še enimi injekcijami. Pa sej ti bo vse sestra bLanka povedala ( sej si na GK LJ a ne?). Ni panike, sam mal več špikanja je kot pri kratkem postopku.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 15:48:54
|
|
|
|
sonček33
|
Zakaj pa meni nobena ne odgovori?
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 15:57:42
|
|
|
|
macka27
|
Hmmmm sonček33, vsak dan ti ne bo treba na UZ... mislim da boš šla 8 dan..nevem točno.. Te smem vprašati pri katerem dr. si? No jest sem pri Rešu. Uglavnem na UZ sem šla jest 8 dan in to sem bila pri Reškotu že pre šesto uro zjutraj. Ko pa so bili ti foliklči dvolj veliki sem si na koncu dala še stopko in potem je sledila punkcija foliklčkov ( punkcija malo boli, ni pa grozno ), no čez par dni po punkciji pa sledi še ET. Potem pa neskončno dolgih 14 dni čakanja na test!! Upam da sem ti dobro razložila! Aham, glede bolniške...jest je nisem jemala med špikanjem in UZ-ji, razen po punkciji in transferju,sem bila doma 14 in počivala. Pa še to ...jest sem tut gorenka ;-)
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 16:07:24
|
|
|
|
gloria
|
Živjo punce.Vsem novim nosečkam čestitke .Ostalim ki jim pa tokrat ni uspelo .Men tudi ni ratalo v prvem postopku,čist me je vrglo na tla.Rabla sem kr nekaj časa da sem se sprijaznila da je tako žau moralo biti.Zdej v tem postopku sem pa bolj sproščena pripravljena na vse...V petek sem imela uz in je bilo vse vredi tak da sem v soboto že štartala z menopurjem.Naslednji uz mam 17.12.Sestra mi je rekla da bi pred prazniki če bo vse ok že imela punkcijo.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 16:10:54
|
|
|
|
sonček33
|
Macka stokrat ti hvala. Res. Sem pri dr. Drobniču. Sem tako živčna, danes me je kar napadlo tole živčno stanje. Super, da si Gorenjka, Gorenjke smo ta bol . No, saj jaz bom v času punkcije imela počitnice in bo super, le drugi teden je še šola in težko manjkam. Te lahko vprašam, kakšen je razultat tvojega ivf?
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 16:14:38
|
|
|
|
macka27
|
rezultat mojega ICSI postopka...hehe še čakam dolgi datum... 21.12. takrat je namreč dan za testek in bomo vidl če je ratalo v 2 postopku. Iz katerega konca Gorenjske pa si?
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 16:15:12
|
|
|
|
macka27
|
Aja, PA NE BIT ŽIVČNA...
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 16:19:49
|
|
|
|
sonček33
|
Macka jaz bom stiskala pesti azte, ker si fajn punca in ti ful privoščim. Pa še GOrenjka. SEm blizu Bleda. Pa ti? Jah, veš, živčna pa sem...če samo pomilsim na inekcije jutri. Aja, kdaj si pa naj dajem inekcije? zjutraj ali zvečer? vedno ob isti uri?
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 16:38:39
|
|
|
|
macka27
|
oo hvala hvala .. Inekcije zjutraj vsak dan ob 6 , meni jih je dajal moj predragi. Glede injekcij pa naj te ne bo strah, ni nič groznega...nakoncu se navadiš..hehe Sem pa iz oklice Šenčurja, stara pa 24
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 16:39:15
|
|
|
|
sonček500
|
Sonček 33 jaz sem bila v kratkem postopku na gk in sem vsak drugi dan šla na UZ,da so videli kako folikli rastejo. To sem šla enih trikrat . Potem je padla stopka in punkcija.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.