|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
12.12.2007 11:34:23   
maja24
Evo me sm že nazaj,bla sm na pregledu in moja mala Maja je kr ornk zrasla,dobla sm Materinsko knižico,dala sm kri,pa po njenem sm baje v 10t tok da men sploh ni več jasn,nažalost mi ni dala slikce mam pa spet nov PDP 10.7.mi je pa itak rekla da mi bojo na NS dal spet nov PDP.

No Sayuri kje si z novičkouser posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
12.12.2007 11:49:13   
Abra
Maja super, da pikica lepo raste. Naj te datum ne sekira, pri IVF/ICSI postopkih je itak jasno, kdaj je prišlo do oploditve.

_rebeca_ vi imate pa tako romantiko user posted image pri nas je pa prav en drek user posted image user posted image
Seveda zelooo upam, da ti bom v petek dala fajn potrdilo o tvojih šlogarskih sposobnostih user posted image Po test pa že jutri, da bo v petek redi.
Kako pa sta kaj tvoja razgrajača?

pikovit, kar ti navajaš, je bil prvi predlog, ki je bil zelo skregan z ustavo. Postopki bojo za vse ali pa nobenega. Dejmo do jutri počakat. Če bo drugače se bosta Društvo Živa in Društvo za večjo rodnost pritožili oz. tožili. Ampak, tko kot je Rebeka rekla, saj ga nobena ne bo več potrebovala. user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
12.12.2007 11:52:30   
pikovit
Ja Abra men je to čist vse jasno.Samo unim tam gor ni.Jst upam da se bod kaj premislili do jutri.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
12.12.2007 12:05:38   
Sulfinija
Točno,če imamo naj imamo vsi štiri postopke,če pa 6 pa imejmo vse šest postopkov,tkole vse skupaj hodimo za isto zadevico le zakaj bi nas tkole ločili.Punce držimo pesti,da nas jutri razveselijo z veselo novičko v temle veselem decembru.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
12.12.2007 12:07:48   
pikovit
Sulfinija se podpišem pod tvoj post

Neposredna povezava do sporočila: 1305
12.12.2007 12:15:00   
Sulfinija
Punce če ne bomo tole dosegle pa gremo pač naredimo skupaj sestanke in gremo pred klinike štrajkat pa bomo dosegle svoje.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
12.12.2007 12:16:23   
pikovit
Sulfinija ideja pa ni slaba vešuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1307
12.12.2007 12:22:56   
Sulfinija
Ja vem bomo že zrihtale.Na vseh forumunih naredimo akcijo,če ne bo pravice in gremo pa naredimo svoje kar nam bo v močeh pa tudi partnerje in sorodnike lahko imamo s sabo,da bo večji učinek.

LPuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
12.12.2007 12:23:15   
tita13
Bravo Maja! Ja logično, da si v 10. tednu (noseča si 9 tednov in nekaj dni) saj si točno en teden pred mano. Pa kako ti ji jasno - s prvim dnem zadnje menstruacije začni računat tedne - tisto je prvi teden, čeprav ti  niti slučajno še nisi bila noseča, ampak tako se pač šteje.

Abra - dej no, da preverimo, če lahko Rebeka odpre popoldansko obrt.

Kind lady - to si pa res dobro naredila.

Punce - držim pesti za 6 postopkov!

Sayuri - ti slabo vplivaš na razvoj naših otrok, ker smo vse tolk živčne, ker čakamo, da se oglasiš in sporočiš, kaj se dagaja tam notri pri vas user posted image .

Lep pozdrav vsem.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
12.12.2007 12:43:45   
maja24
Tita kje maš slikico, da vidim malo bebouser posted image

(odgovor članu tita13)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
12.12.2007 12:48:57   
tita13
Maja - Pa ne znam je dat v album! Na moji se nič ne vidi, niti slučanjno ni tako lepa kot tvoja, pri meni je viden samo en krog, tako da niti nima smisla, da jo dajem v album. Očitno je bil moj malček drugače obrnjen. Jaz imam v ponedeljek pregled  pri OG.

A si zdaj uspela izračunat tedne?

A si zrihtala bolniško za naprej?

Drži se.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
12.12.2007 12:58:41   
maja24
Tita s tedni se sploh ne bom obremenjevala,tok da bolniško mi je pa dala kr sama od sebe ker sm ji povedala za te krče al bolečine.

Ja škoda za slikco,a ti je Reško kej reku kolk je velk

(odgovor članu tita13)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
12.12.2007 13:01:50   
Anonimen
Kako lepo vas je brat, ko se pogovarjate o svojih pikicah.

Tita13,  tud če je balonček nam ga pokaži.

Upam, da se je Sayuri samo računalnik sesul.

(odgovor članu tita13)
  Neposredna povezava do sporočila: 1313
12.12.2007 13:38:38   
maja24
No kje ste zej ker bom glihkr zaspala od dolgčasa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
12.12.2007 13:57:27   
Amelia
Ja, danes je pa res suša tukaj gor, jaz se še v službi danes začuda dolgočasim, tako da imam spet obilico časa za razmišljat : Al bo, al ne bo...user posted image

Sayuri naša, kje se potepaš?user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
12.12.2007 14:00:16   
sayuri
Uf punce, vidim, da ste v skrbeh zame.... user posted image  Včeraj sva pozno prišla domov, ker sva se še po nakupih odpravila, potem sem pa sam padla v posteljo. Veste kaj je to - dva dni brez popoldanskega spanca user posted image user posted image user posted image
Skratka, pregled pri Rešu je bil tko ekspresen, da ga je moj možek zamudu user posted image . Sva prišla v čakalnico, sem dala kartico, se slekla, vsedla, mož je šel na WC pa me je že sestra poklicalauser posted image . Sem ji naročila, naj moža za mano pošlje....user posted image  pa je se na Wcju predolgo zadržal. Skratka, UZ je pokazal dve lepi, enako veliki vrečki, v katerih sta že bila zametka ploda. Srčkov še ni, je Reš rekel, da ju dobim v tem tednu user posted image  (upam, da res). Rekel je, da tole zelo dobro kaže, naj se kar k svojemu gin naročim in kar pri sestri na nuhalno. V 5 minutah sem bila fertik z vso birokracijo..... In ko sem prišla v čakalnico, je moj glih iz wcja prišel in mu ni blo nč jasno user posted image  Potem sva bila pa kot dva majhna otroka po ljubljani. Čisto seva bila evforična. Še na slabost sem pozabila. V trenutku sem ratala lačna in sva morala jest....pred očmi sem pa sam tisti dve črni piki vidla user posted image . Ne dojamem še čisto..... Zopet me bo preganjalo in stiskalo v prsih do 24.12. ko imam naslednji pregled pri svojem gin. K Rešu pa tud še enkrat pridem  - 27.12. popoldne.

Evo...zdaj grem pa šele brat za nazaj user posted image

Hvala vsem, kis te mislile name. user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
12.12.2007 14:07:26   
polonca78
sayuri, jupiiiiiiiii! čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
12.12.2007 14:09:16   
maja24
Sayuri super pol se bova pa vidle jest mam glih nuhalno na ta dan,kdaj pa maš uro jest jo mam ob 17.30.
No vidš da je vse lepo in prau

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
12.12.2007 14:10:03   
Anonimen
Sayuri čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1319
12.12.2007 14:10:30   
Amelia
Sayuri, sem vedela, da bosta 2 user posted image user posted image , čist noro, uživaj v nosečnosti!!!!

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
12.12.2007 14:13:42   
ursi84
Sayuri... čestitke za user posted image user posted image .......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

Neposredna povezava do sporočila: 1321
12.12.2007 14:18:05   
zalazoya
sayuri dvojne čestitke še z moje strani user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , pa vsem ostalim user posted image tudi čestitke. Tistim, ki še čakate ali pa v katerikoli fazi postopka ste pa en debel user posted image  user posted image .

čau

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
12.12.2007 14:19:31   
sayuri
Zdajle sem sam preletela na hitro vse skupaj...

kind lady, draga moja, ti ne veš, kako sem jst zate vesela user posted image user posted image user posted image  Čestitke čestitke čestitke tudi tebi.....user posted image user posted image user posted image
tita13 bravo za UZ user posted image user posted image user posted image . Dvomim da sva se videli, ekr sva bila midva že ob pol treh na vrsti user posted image
maja24 bravo za malo majo, ki lepo pridno raste user posted image user posted image user posted image

Vsem, ki ste mislile name še enkrat hvala. Res vas imam rada. Včeraj sem se kar malo pomirila, ko je Reš rekel,da je tole ok. Če se spomnim poleti...takrat je sam zmajeval z glavo..... Vsaki posebej hvala...

konina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem ostala brez besed. Sprosti se in odklopi vse na dopustu. Spomladi pa po svoje pingvinčke user posted image user posted image user posted image

Trepetalke kako ste kaj... Abra, mami, Maelia, Lotty...
Abra, maš test že pripravljen? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
12.12.2007 14:21:03   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
 Maelia

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  Amelia, tebe sem mislna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
12.12.2007 14:21:21   
GoYa
Ohohoo, čestitke dvem novim dvojnim nosečkam (kind lady in sayuri) user posted image user posted image user posted image user posted image .  Če je še kaka novopečena nosečka, tudi njej čestitke (ne sfolgam vsega spremljat).
Ma, a se samo meni zdi, ali je res letos noro z dvojčki user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.