|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
11.12.2007 21:18:09   
Pija76
Mišolina lepo se ti tole odvija. Čakaj ko se bodo kar kazati začeli. Cetrtita pa jim baje primankuje res, pa sej zakaj pravzaprav je? Mogoče katera ve? Za odebelitev sluznice?

(odgovor članu Mišolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
11.12.2007 21:18:19   
Abra
Madona, kok je ta pir koristen user posted image user posted image user posted image
Čez eno leto ga začnem pit user posted image do taqkrat pa zbiram predloge, kateri je najboljš user posted image user posted image

Sayuri pa danes očitno ne bo več. Upam, da jo je samo utrujenost premagala.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
11.12.2007 22:12:04   
gold fish
Konina - user posted image user posted image user posted image  

Soncek33, soncek75 in gloria - mislim, da bomo kar vse približno na iste dneve na GK...
Gloria - tudi jaz imam UZ 17.12... sem pa v dolgem postopku... 17 končam z Menopurjem...
Soncek33 - jaz se tudi vozim iz Štajerske..., za vsak UZ in vsako pot v Lj dobim bolniško.., sedaj bom kar od naslednjega UZ doma, ker sem v poletnem postopku hodila dol vsak drugi dan.. in sem se kar s sestro od moje os.z, zmenila, da mi odpre bol.

Ko sem jaz vprašala dr. Zorna - zakaj imam dolgi postopek in kaka je sploh razlika, mi je rekel, da ponavadi če je vse Ok štartajo z dolgim, ki ga boljše poznajo in če dobro reagiraš je to to, če ne.. prešaltajo nalednjič  na kratkega....

Soncek33 - kar se UZ tiče, se lahko zgodi, da si vsak dan v Lj, odvisno kako reagiraš..., jaz sem hodila že 5 dni zaporedoma na UZ, ker sem pač tako reagirala...

Gloria - a ti si iz Štajerskega konca? Kako daleč si?...

Pogrešam Sayuri..... z novičko.....

Zdaj pa grem.... prelevim se v medicinsko sestro...  user posted image  špikanje....

Pozdrav,

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
11.12.2007 22:22:49   
gloria
Gold fish jaz sem tud iz Štajerskega konca in to iz Brežic.Isto sem v dolgem postopku ker sem v prvem dober reagirala pa mi ga niso menjal.A maš 17.12.tudi drugi uz,ali si že na koncu?

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
11.12.2007 22:39:10   
pikovit
O čer,

poglej,poglej so prišle naše žurerke na plano.Kako kaj?A ste ok?
Pija a maš v ponedeljek transferuser posted image user posted image Kako pa veš da se je Mišek izpisala?
Dejzi a maš ful delauser posted image Kje pa delaš?Enkrat sem opazila da v šolstvu al nekaj podobnega?Jst bi tud.Me ful veselijo take stvari.
Abra kakšno je stanje?Držim pesti.user posted image
Kje pa je naša Sayuri?Po mojem je dol padla od utrujenosti.Boga revca.A ni mela uzuser posted image .
Konina žal mi je.Pa kaj moraš.Nafilaj se z energijo in spet v akcijo.user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
11.12.2007 22:40:41   
pikovit
Gold fish ali ti bo ostalo kaj Menopurja?Če ti ga bo bi ga kupila?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
11.12.2007 22:43:05   
pikovit
Sej je res kje pa je naša Mlinčka?Dejzi ti bi lahko vedela.A nas ma že dostuser posted image ?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
11.12.2007 22:51:37   
tita13
Evo punce, midva/mi trije smo doma. Reško pravi, da najina pika lepo raste. Dal nama je tudi slikico in priklopil zvočnike, da sva slišala srček.

Skratka srečna sem. Želim si, da bi šlo tako lepo naprej. Maja hvala za pestke, jutri jih pa jaz držim. Pa sporoči, kaj se dogaja. Jaz se bom tudi jutri naročila k mojemu osebnemu G, ker si že grozno želim tisto materinsko knjižico dobit. NS 9.1.2008.

A Sayuri se pa še ni javila? Mislim, da sem jo videla (nisem ziher, da je bila ona, lohk da se motim) in je že pred mano opravla. Verjetno, da se še malo potepata.

A S.D. je že doma. Joj kolk sem vesela zanjo.

Punce lahko noč - sem tolk utrujena, od kar sem na bolniški in lahko počivam kadar hočem, sploh ne vem več kako zgleda bit v muvingu.

Bodite fajn.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
12.12.2007 7:43:32   
maja24
Dobro jutro vidm da bom današni dan kr jest otvorila.

Tita supr za srčka pa fotko,zej pa brž fotko v album da si jo bomo ogledal kolk je tvoja mala Tita zrasla.

Sayuri kje si da nam sporočiš da ste tri v enem?user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
12.12.2007 8:06:03   
Amelia
Macka27, jaz sem stara 31 let, sem iz LJ, drugač sva bila pa v petek v PO na vrsti za ET ob 9.15. A ti si pa tako mlada, šele 24 let in že 5 let delata na otročku! Dobra si, jaz sem se prvič čutila sposobno, da bi imela otroka tam pri 26-27. Prej pa tud pod razno ne, faks, potovanja, zabave,.... 

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
12.12.2007 8:15:59   
Abra
Dobro jutro!
Se vidi, da se pri Rešu nobena več ne špika, nobena ob 6. ne straši tuki user posted image

Sayuri, mene že prav skrbi. Javi se nam, ko prideš iz šole. user posted image

tita13 sem čisto spregledala, da si ti tut mela uz, to je bil že drugi, kajne? Super.

pikovit počakaj še z nakupom menopurja. Juri na ZZZS sprejemajo akt za 6 plačanih postopkov. Saj tako je napovedano. Mogoče te je pa tvoja user posted image ravno zato tko hecala, da boš lahko šla spet na koncesijski postopek. user posted image

Pa pa, se spet beremo kasneje user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
12.12.2007 8:24:37   
tassi1
v ponedljek mi dr. v MB.rekel,da bo po NL zakon veljal za vse,tudi za naski smo že porabile svoje 4 postopke.takoda,po NL ponovno v boj a ne?
pa smo prišle še do 2 postopkov!!!!user posted image user posted image user posted image ¨

se beremo spomladi

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
12.12.2007 8:30:16   
Abra
Ja tassi1, mora za vse enako veljat, drugače je ustavno sporen.
Se je tvoja user posted image že prikazala, al te še vedno zafrkava? Meni se zdi tko fajn, da se še nič ne nakazuje, kakšnih nosečniških znakov pa tudi ni. še dva dni, pa bo vse jasno. user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
12.12.2007 8:34:30   
sonček33
Punce, zdaj si moram dat inekcijo v trebuh. Joj, kako?Kam si jo ve date?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
12.12.2007 8:35:50   
maja24
Abra boš vidla da bo vse OK,tok da držim pestke.
Nč grem se fizično prpravt za pregled pa vam kasneje poročam kako je blo ,razn če me nau prej pobralo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
12.12.2007 8:36:28   
maja24
Dej si jo v trebuh.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
12.12.2007 8:41:13   
Anonimen
Pozdravljene punce user posted image

Na hitrco se oglašam samo, da povem, da smo prišli iz UZ, kjer smo videli, da sta user posted image user posted image  čez en teden gremo poslušat srčkeuser posted image  Hormon raste, kar pomeni, da se nosečnost lepo razvija.
Ko pridemo k sebi, napišem še kaj več.

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1267
12.12.2007 8:41:47   
Abra

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Punce, zdaj si moram dat inekcijo v trebuh. Joj, kako?Kam si jo ve date?

par prstov pod popkom, levo ali desno narediš gubo in od strani špikneš. Ne smeš dat pod kotom 90°. Saj bo user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
12.12.2007 8:42:32   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1

v ponedljek mi dr. v MB.rekel,da bo po NL zakon veljal za vse,tudi za naski smo že porabile svoje 4 postopke.takoda,po NL ponovno v boj a ne?
pa smo prišle še do 2 postopkov!!!!user posted image user posted image user posted image ¨

se beremo spomladi

Ojla!

Čakaj malo tudi zame.Februarja mam razgovor za 4.IVF torej bom mela še tudi jaz dva dodatna ali je kak pogoj?

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
12.12.2007 8:43:35   
Abra
kind lady user posted image user posted image user posted image to pa je novica dneva!! Čestitam!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
12.12.2007 8:45:46   
Abra
Sulfinija, jutri naj bi sprejeli akt za ZZZS. Dajmo počakat, zaenkrat pa tko zgleda. user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
12.12.2007 8:46:08   
tassi1
ja abra,sem si nehala vstavljat utrogestan in včeraj se je kazala.ni še konkretno takšna user posted image ,pa počasi bo že prikapljala!
sem najbolj jezna,ker ni prišla prej,tako pa sva do zadnjega upalada bo vse v redu.veš sem zadji test delala v pon.ob enih zjutraj,tako da sem pol vedla da je ---.
sem pa dobila malo upanja,ko mi je zd povedal,da bom imela še 2 postopka,ker moj user posted image je rekel,da plačala ne boma več!!da boljšda si prvoščima kej v življenju kot pa da dnar nosma zdravnikomuser posted image user posted image

zdej pa malo pavze,VAM VSEM PA PRIVOŠČIM IZ SRCA SAME++++
NA user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
12.12.2007 8:49:33   
maja24
Kind lady to super res lepa novička na vse zgodi.user posted image user posted image user posted image

Nozej pa še Sayurina novička.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
12.12.2007 8:49:51   
sonček33
Abra - hvala, je že...joj se tresem

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
12.12.2007 8:51:53   
Sulfinija
Kind lady,čestitke za user posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,bravo punca.

LPuser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.